abonnement Unibet Coolblue
pi_206981651
In vrijwel elke denkbare discussie wordt tegenwoordig het klimaat erbij gehaald. Met name in het laatste 1,5 jaar lijkt deze klimaatdiscussie exponentieel te intensiveren.

Vanochtend zat ik even TV te kijken omdat Welmoed :7 het presenteerde. Ik hoorde er een gast aan tafel een opmerking maken waarvan ik 1,5 jaar geleden nog dacht : ''zo ver zal het toch niet komen''. Maar slechts 1,5 jaar later is dit kennelijk toch al realiteit. Ze zei iets met dat een bepaalde behandeling in het ziekenhuis niet meer nodig was om daarvoor het ziekenhuis / de polikliniek te bezoeken. Het kon ook gewoon vanaf de patient thuis. Gevolgd dus door de uitspraak : ''Dat is goed voor het klimaat, want het scheelt heel veel autobewegingen van al die mensen naar het ziekenhuis''.

Toen dacht ik dus : oké, we beginnen nu dus daadwerkelijk op een punt in de klimaatdiscussie aan te komen waarin het lanzaam maar zeker als een streven/doel gaan beschouwen om mensen thuis te laten blijven. Nu is het nog hier en daar een incidentele opmerking, maar ik zie het nog wel gebeuren dat langzaam maar zeker de oproep aan mensen gaat groeien die er min of meer op neerkomt om hun leven toch in godsnaam maar zo veel mogelijk tijd thuis op de bank door te brengen en waarbij het bewustzijn wordt gecreerd dat elke beweging, elk uitje, elke consumptie uitstoot veroorzaakt.

Daarbij plot ik de curve dus van de afgelopen jaren even wat vooruit.

Hoe ver denken jullie dat het gaat? Waar ligt denken jullie de grens van wat de mens als samenleving/maatschappij zal accepteren van bijvoorbeeld een overheid qua inmenging in de persoonlijke vrijheid/levenssfeer als het gaat om uitstootbeperking? Wordt het een lang en slepend proces waarbij de overheid elke keer nét een stapje verder gaat, waarvan we inmiddels weten dat de mens zich uiteindelijk een forse dildo anaal laat inbrengen, mits dat maar millimeter voor millimeter gebeurt. Of zal het zo'n vaart allemaal niet lopen en vinden we als overheid/burger/milieu uiteindelijk wel een zekere balans?

Denk aan over een jaar of 5-10 ofzo...
  woensdag 7 december 2022 @ 13:56:45 #2
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_206981690
Offtopic:
Even gezocht op Welmoed maar damn, die lust er wel pap van :o :9~ :7
pi_206981749
quote:
11s.gif Op woensdag 7 december 2022 13:56 schreef NoXia het volgende:
Offtopic:
Even gezocht op Welmoed maar damn, die lust er wel pap van :o :9~ :7
Ja zij was gedeepfaked ofzo toch. Ga het niet eens opzoeken, je hebt gewoon sommige vrouwen die zijn te mooi om als porno-object te willen zien. Dit is er een van.
pi_206982419
Niet te veel posten, TS. Dat is slecht voor het klimaat.
pi_206982504
Heeft het hele idee dat je oppert primair te maken met repressie en klimaatschaamte of het feit dat alles zo tyfusduur is geworden?
blablablabla
pi_206982788
Open je dit topic omdat 1 persoon iets uitkraait?
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_206983111
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 13:53 schreef DesertGlory het volgende:
Toen dacht ik dus : oké, we beginnen nu dus daadwerkelijk op een punt in de klimaatdiscussie aan te komen waarin het lanzaam maar zeker als een streven/doel gaan beschouwen om mensen thuis te laten blijven.
dat heeft toch verder gen flikker met 'klimaatdiscussie' te maken, als iemand een verder losstaande zaak (nl kostenbesparing in de gezondheidszorg) op een nogal slappe en doorzichtige manier rechtvaardigd door het klimaat erbij te slepen?
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_206989997
Laat ze de tyfus krijgen met hun klimaat. Nu hoor je ze ook niet met die kou, maar van de zomer meteen janken want dat is ineens wel vanwege milieuvervuiling :')
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_206990472
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 23:33 schreef Aiciu het volgende:
Laat ze de tyfus krijgen met hun klimaat. Nu hoor je ze ook niet met die kou, maar van de zomer meteen janken want dat is ineens wel vanwege milieuvervuiling :')
Nee, het probleem is nu geen sneeuw in Oostenrijk. 'klimaatverandering' wordt tastbaarder voor het plebs. :D
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
  donderdag 8 december 2022 @ 01:36:44 #10
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_206990484
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2022 23:33 schreef Aiciu het volgende:

Laat ze de tyfus krijgen met hun klimaat.
Want zelf leef je niet op deze planeet?
pi_206992020
Nou veel verder kan niet meer toch? Zoals je zelf al aangeeft, het wordt óveral erbij gehaald. Om schijtziek van te worden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')