abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_206977042
quote:
Familiebedrijf van oud-president Trump schuldig bevonden aan belastingfraudeDe Trump Organization, het bedrijf van Donald Trump, is dinsdag tijdens een rechtszaak schuldig bevonden aan belastingfraude. Het familiebedrijf van de voormalige president van de Verenigde Staten wordt waarschijnlijk een boete opgelegd.
De Trump Organization heeft onder meer hotels, golfbanen en ander onroerend goed in handen. Het bedrijf was al jarenlang onderwerp van onderzoek omdat werd vermoed dat het niet alle uitgaven juist doorgaf aan de belastingautoriteiten. Zo betaalde de Trump Organization persoonlijke uitgaven van hooggeplaatste medewerkers zonder dit te melden.

De jury in de rechtbank in New York oordeelden dinsdag dat het bedrijf zich daarmee inderdaad schuldig heeft gemaakt aan belastingfraude. De Trump Organization zelf heeft altijd ontkend hier schuldig aan te zijn.

Op 13 januari wordt bekend wat voor gevolgen de uitspraak voor de Trump Organization heeft. Het gaat waarschijnlijk om een geldboete, die kan oplopen tot een bedrag van ruim 1 miljoen dollar (zo'n 955.000 euro), schrijft CNN. Voor zo'n groot bedrijf heeft de geldboete waarschijnlijk niet heel veel gevolgen. De veroordeling zelf heeft dat wel: die kan ervoor zorgen dat geldschieters en zakenpartners minder graag zaken willen doen.

Trump stond zelf niet terecht in deze zaak. Er loopt nog een ander onderzoek naar de Trump Organization, dat geleid wordt door openbaar aanklager Letitia James. Dat onderzoek gaat ook over financiėle fraude, maar richt zich meer op de waarde van eigendommen van Trump.

https://www.nu.nl/buitenl(...)belastingfraude.html
-----------------------------------

Je verwacht het niet :') :')
Water towers can fly! :D
pi_206977065
Hebben ze toch een fraudegeval bewezen gekregen voor de rechtbank.
  woensdag 7 december 2022 @ 07:26:11 #3
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_206978169
It's just a witch hunt folks. It's just a witchhunt.Het bizarre is trouwens dat die hele witch hunt dynamiek juist door Trump zelf is gebruikt en toegepast tijdens (onder andere) de verkiezingen. Toen begon juist hij die ongegronde beschuldigingen te roeptoeteren dat er gefraudeerd was in het kiesproces. Juist hij was toen uit op een witch hunt richting het democratische stelsel met de ongegronde beschuldiging (witch hunt) 'They' stole the election.

[ Bericht 19% gewijzigd door Tengano op 07-12-2022 08:03:11 ]
pi_206978591
Een miljoen... Doe dan niks...
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  woensdag 7 december 2022 @ 19:41:19 #5
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_206986256
Nou hopelijk plukken ze deze oplichter eens flink kaal.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')