abonnement Unibet Coolblue
pi_206878327
In een door Europol gecoördineerde operatie zijn 49 verdachten van een Europees super cartel opgerold. Dit cartel zou goed zijn voor 1/3 van de Europese cocaïne smokkel. Hoofdverdachten zijn Edin “Tito” Gačanin een Nederlander met Bosnische roots en leider van de Tito and Dino Cartel en Zohair B. a.k.a. Beertje een Nederlander met Marokkaanse roots.

quote:
Verdachten in Dubai opgepakt voor grootschalige drugshandel

Op verzoek van het Nederlandse Openbaar Ministerie zijn in Dubai twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij grootschalige internationale drugshandel. Het gaat volgens een betrouwbare bron van Crimesite om Edin “Tito” G. en Zohair B., alias “Beertje”. Voor beide verdachten zal aan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) een uitleveringsverzoek worden gedaan, zo meldt het OM maandagochtend.

De arrestaties maken deel uit van een door Europol gecoördineerde internationale operatie. Daarbij zijn behalve Nederland ook politie- en justitiediensten uit Spanje, Frankrijk, België, VAE en VS betrokken. Bij de aanhoudingen is door de opsporingsdiensten intensief samengewerkt met de Dubai Police Force en met de in de VAE gestationeerde Liaison Officers van de betrokken landen. In Nederland wordt het opsporingsonderzoek uitgevoerd door de Landelijke Recherche en de Regionale Recherche Rotterdam van de Nationale Politie.

Lees meer.
quote:
Joint EU, UAE Law Enforcement Hit Tito and Dino Clan

Law enforcement agencies across Europe, in cooperation with their colleagues in the United Arab Emirates (UAE), said Monday that they had dismantled a ‘super cartel’, which controlled around one third of the cocaine trade in Europe.

Lees meer.
1/3, dat is een flinke vangst. Goed gedaan.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 30 november 2022 @ 13:45:41 #2
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_206880194
Jammer. Gaat alleen maar weer tot slechtere coke en hogere prijzen leiden ;(
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_206880223
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2022 13:45 schreef Dven het volgende:
Jammer. Gaat alleen maar weer tot slechtere coke en hogere prijzen leiden ;(
Goed moment om in een transport te investeren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_206880296
Naast water en gas tekorten straks dus ook cocaïne tekorten. Wat een crisis.
pi_206880345
Hamsteren!

M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
  Spellchecker woensdag 30 november 2022 @ 14:37:19 #6
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')