Bij de AH verkopen ze ook prima verse pasta, vaak 1+1 gratis.quote:Op maandag 28 november 2022 18:03 schreef anndb het volgende:
Dit was de beste verse pasta die ik ooit op heb, geen idee of ze nog bestaan maar weet niet waar het meer was, was in duitsland ergens:
Ben nu ook wel benieuwd naar die heerlijke gerechten @anndbquote:
Altijd zo jammer als je naar een nieuw restaurant toe gaat en de menukaart ziet er (bijna) precies zo uit als het vorige restaurantquote:Op maandag 28 november 2022 20:21 schreef Marsenal het volgende:
Ik eet steeds vaker vleesvrij, maar als ik uit eten ga wil ik graag zondigen en dat is steeds minder spectaculair. Vind het niet erg, maar het is me wel opgevallen.
Ik mis geen enkel restaurant. Ik kook liever thuis! Maar je hebt gelijk, de horeca heeft het zwaar, en mooie zaken sneuvelen. Toch is de keuze immens- in overvloed bijna. Enkele, de beste, kunnen misschien eerder de handen samenvoegen om te blijven bestaan. Zeker met het gebrek aan goede chefs. Misschien iets groter van opzet, zonder dat je dan het massale krijgt van een all-you-can-eat. Maar wel iets wat overleeft, ook met het oog op recessie. Een soort van gezamenlijke foodhal, waar ze gezamenlijk de huur delen en waar je van gerecht naar gerecht hopt, in een andere setting. Bijvoorbeeld een amuse in een stukje van de zaal, waar je je waant in een oosterse setting, En dan het volgende gerecht, naar een andere plek. Zoiets, een belevenis. Thank me later! 2% van de winst graagquote:Op maandag 28 november 2022 18:03 schreef anndb het volgende:
In de horeca gebeurd veel en restaurants of gerechten verdwijnen. Maar van thuis mag ook. Ik weet niet of er al zo’n topic was maar nu ik vooral in bed lig zit ik wat door oude fotos te scrollen, en jammer dat al die restaurants weg zijn.
Om te beginnen Merlijn te Oosterhout, bestaat nog wel maar is nu een all you can eat met kant en klaar producten geworden helaas.
Altijd heerlijk was hun zalmdoosje gevuld met een ragout van zalm
Belverts hoeve ook heel ander concept nu, maar toen Dirk Bullens er nog als chef werkte was dit wel een heel goed gerecht waar ik vaak aan terug denk asperges met truffel:
Nu is dat meer broodje kroket daar, en hij werkt mu in een soort street food restaurant.
Bistro Wereds, beste vissoep die ik ooit op heb. Bestaat helaas ook niet meer.
Dit was de beste verse pasta die ik ooit op heb, geen idee of ze nog bestaan maar weet niet waar het meer was, was in duitsland ergens:
Voordat de chef bij Monarh ging werken welke nu 1 ster heeft dit heerlijke vis gerecht met fantasische saus bij restaurant Sjieque
Dit idd, als je uit eten gaat wil je toch iets bijzonders eten en niet deze culinaire armoede. Maar op laag budget zijn etnische restaurants ook een goeie optie om de saaiheid te doorbreken.quote:Op dinsdag 29 november 2022 08:27 schreef 111210 het volgende:
Niet persee gerechten, maar wel de variatie bij Ieder willekeurig cafe, grand cafe, standaard restaurant of iets anders met een terras wat in een binnenstad zit.
Op iedere menukaart staat exact het zelfde:
- hamburger
- kipsate
- spareribs
- huisgemaakte tomatensoep
- broodje krokket met “boerenbrood”
- carpaccio
- geitenkaas salade met honing
- enz enz enz
En natuurlijk alles geserveerd met friet en een laf blaadje sla met een schijfje komkommer voor de vitaminen.
Als je echt wat anders wil dan kom je toch vaak snel bij wat duurdere horeca uit, maar ja dat is ook niet iets wat de meeste mensen kunnen betalen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |