abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Eindredactie Frontpage / Forummod woensdag 23 november 2022 @ 05:00:15 #1
485843 crew  Jippie
pi_206784833
De 36-jarige Silvana Heber wordt sinds zaterdagochtend vermist. De afgelopen dagen werd er met man en macht naar haar gezocht. Daarbij zette de politie onder meer speurhonden en een helikopter in. Ook schoot het Veteranen Search Team (VST) te hulp. Haar ex-partner, de 41-jarige Marlon B. is aangehouden en wordt verdacht van moord. Silvana woonde tot voor kort samen met B. en zou nu een eind verderop een nieuwe woning hebben, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Dat huis is nu verzegeld.

Veel inwoners vrezen het ergste voor Silvana, al zijn er ook mensen die zich niet kunnen voorstellen dat de ex-partner van de vermiste vrouw iets kwaads in de zin heeft gehad. Enkele andere plaatsgenoten bevestigen juist dat de man losse handjes heeft. Zo weet een aantal buurtgenoten zich te herinneren dat er een jaar of twee, drie geleden een gewelddadig incident is geweest tussen het stel. Er zijn camerabeelden waarop te zien is hoe B. op een grasveld zijn toenmalige partner mishandelde. Die opnamen zijn gedeeld met de politie.

Dinsdagavond rond 23 uur(22-11) heeft de politie een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon. Het lichaam is aangetroffen in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven. De politie houdt er rekening mee dat het gaat om Silvana.

De politie zocht in het gebied na niet nader omschreven 'aanwijzingen'. Het stuk bos is aan het oog onttrokken met grote zwarte schermen.

Het onderzoek naar verdere sporen bij de vindplaats gaat 's nachts verder en 'moet meer duidelijkheid geven over de toedracht', aldus de politie.

twitter
pi_206806714
Is hier in de buurt.
Gelukkig voor haar familie is ze gevonden. :{
Op dinsdag 4 oktober 2011 21:16 schreef Watertornado het volgende:
Melting's show is net als ketchup man. Eenmaal een lekker nummertje, blijven ze maar komen!
pi_206832138
---- Familie start inzamelactie voor dochters van vermoorde Silvana
https://www.omroepbrabant(...)an-vermoorde-silvana

---- Bij de gewelddadige dood van Silvana in Hoogeloon gebeurde er iets wat we maar weinig zien. Het lijkt erop dat verdachte Marlon B. het lichaam van zijn ex verstopte in een bos. Het dumpen van een lichaam gebeurt meestal 's nachts, zo blijkt uit vergelijkbare Brabantse verdwijningszaken. Nog een opvallende overeenkomst: de man legde het lichaam zelf in zijn auto en reed daarmee naar de dumpplaats.

De zaak in Hoogeloon roept herinneringen op die behoorlijk teruggaan in de tijd. Er waren de afgelopen twintig jaar enkele Brabantse moordzaken met grote overeenkomsten.

Kofferbakmoord
Berucht is de 'Udense kofferbakmoord' in 2006. Marga en Hans waren getrouwd en hadden twee kinderen, maar hadden besloten uit elkaar te gaan. Ze sliepen niet meer elke nacht bij elkaar maar wel in hetzelfde huis.

Hans kocht een buks en twee dagen later sloop hij midden in de nacht haar slaapkamer binnen en schoot haar door haar hoofd. Haar lichaam begroef hij in de Ardennen. Later groef hij haar op om haar te dumpen in Duitsland, maar daar liep hij tegen de lamp.

De man is nooit echt duidelijk geweest over zijn motief, maar het lijkt erop dat hij vanwege de stukgelopen relatie van haar af wilde. Het hof oordeelde later dat de man doelbewust handelde en gaf hem 20 jaar cel. De man is na een paar jaar in de gevangenis overleden.

Gezinsmoord
In 2005 was er een geruchtmakende gezinsmoord: Claudia en haar dochtertjes van drie en vijf jaar oud verdwenen in Zoetermeer. Haar man Richard had meerdere buitenechtelijke relaties en verklaarde bij de politie dat zijn gezin hem in de weg stond.

Op een nacht sloeg hij zijn vrouw bewusteloos en wurgde zijn dochtertjes. Hij begroef ze in een bos bij Chaam. Daarna sprak hij af met zijn Poolse vriendin en pas na een dag of tien gaf hij zijn gezin als vermist op. De politie vertrouwde dat niet en vond bloedsporen in zijn huis en uiteindelijk de lichamen in Chaam. Richard kreeg 20 jaar cel en tbs.

Moord met klauwhamer
Tinka uit Breda ging om met verkeerde mannen. Op een avond in 2004 waren ze met zijn allen in een wietkwekerij in Zevenbergschen Hoek. Daar sloeg een vriend van haar, die Arno heet, Tinka dood met een klauwhamer. Hij wikkelde de vrouw in plastic en dumpte haar in de Biesbosch.

Waarom hij Tinka heeft gedood, is nooit opgehelderd. In die tijd ging het verhaal rond dat hij een oogje op haar had maar haar niet kon krijgen. De man kreeg 18 jaar cel.

18 jaar cel of meer
In alle zaken telde de gewelddadige dood zwaar voor de rechters, maar ook het respectloze verstoppen van het lichaam. 18 jaar cel lijkt de ondergrens te zijn die wordt opgelegd. Soms volgt tbs.

Waar het in Hoogeloon om ging en of de verdachte Silvana ook gedumpt heeft, is officieel nog niet bekend. Alles is nog in onderzoek.
https://www.omroepbrabant(...)rstopten-het-lichaam

---- Als een vrouw wordt vermoord, heeft de partner of de ex het meestal gedaan.
https://www.omroepbrabant(...)x-het-meestal-gedaan
pi_206905611
Nabestaanden nemen afscheid van Silvana Heber.
https://www.1limburg.nl/n(...)id-van-silvana-heber

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')