abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 7 oktober 2022 @ 00:04:05 #76
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206231863
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 22:24 schreef Tobias19xx het volgende:

[..]
Vind de nuance in je eigen post(s) ver te zoeken. "Ze moeten gewoon oprotten." terwijl je in meerdere deeltjes is uitgelegd dat er meer aan het verhaal zit dan "Rusland is zomaar Oekrane binnengevallen en moet oprotten". Wat betreft Schaamlap en zijn post, de insteek van zijn post is dan ook: Russen n Oekraners zijn geen lieverds, laten we dit topic niet vervuilen met propaganda over en weer (dat kunnen wij immers ook doen vanuit Russische bronnen, maar doen wij niet). Schaamlap kijkt er dus al kritisch en vanuit een vogelperspectief naar.
Proest..
Hoe noemt hij de regering van Oekrane ook weer?

Misschien even volgende als je beetje verder op internet zoekt worden de Russen als orcs bestempeld.

Zoek even goed hoe vaak dat woord hier voorbij komt in verhouding tot hoevaak schaamlap Oekraners of mensen die Oekrane supporten als nazi of nazi supporter word bestempeld.

Ik persoonlijk heb dit 1x zelf aangehaald.
Dat veel mensen op het internet dus Russen als orcs bestempelen.

Btw vraagje voor jou Tobias19xx hoe zou jij het vinden als Rusland hier de scepter zwaait?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 7 oktober 2022 @ 00:08:23 #77
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206231905
quote:
10s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 21:55 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Jaaaaa

Klimaatverandering bestrijden *O*

[ twitter ]

Daarom noemt men het ook nucleaire winter.

Zolang je niet in de buurt van een militaire basis zit of grote stad acht ik de kans nog 50/50 dat je het zou kunnen overleven..

Ben zelf wel fucked.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  Moderator vrijdag 7 oktober 2022 @ 03:31:15 #78
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_206232527
quote:
18s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 21:58 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Zal wel toeval zijn

[ twitter ]
ik geloof uberhaupt niet zo in goed en kwaad
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_206232547
quote:
88s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 19:57 schreef sp3c het volgende:
doe niet zo kinderachtig man
Geen aandacht meer aan geven.
Schijnt z'n levensdoel te zijn, trollen.
pi_206232564

Zijn er nog users die hierop wensen te reageren want in vogelvlucht geeft het redelijk goed aan wat er aan de hand was voorgaande het conflict.

Ben het wel eens met David Smith dat Rusland beter niet had moeten aanvallen maar wie had dan de Donbass mensen beschermd tegen de Kiev terreur?

Zijn er nog normale forummers die willen reageren op Elon Musk, die miljoenen aan de Oekraine heeft gegeven door Star Link te schenken en nu schofterig wordt bejegend door Zelensky en kornuiten.
https://www.businessinsid(...)link-ukraine-2022-10
Hours after being blasted for parroting Putin's propaganda, Elon Musk says he is 'obviously' pro-Ukraine and says SpaceX has spent $80 million on Starlink in the country
https://www.cnbc.com/2022(...)-war-should-end.html
Ukrainian ambassador tells Elon Musk to ‘f--- off’ after billionaire infuriates nation with Twitter poll
“F--- off is my very diplomatic reply to you,” Ukraine’s outgoing ambassador to Germany, Andrij Melnyk, wrote in response to Musk’s tweet. “The only outcome is that now no Ukrainian will EVER buy your f…ing tesla crap. So good luck to you.

Tja dit zijn de soort mensen waar je mee te maken hebt. Sta er ook helemaal niet van te kijken dat ze de meest walgelijke oorlogsmisdaden begaan.
------------------------
Plan van Musk:

Ukraine-Russia Peace:

- Redo elections of annexed regions under UN supervision. Russia leaves if that is will of the people.
- Crimea formally part of Russia, as it has been since 1783 (until Khrushchev’s mistake).
- Water supply to Crimea assured.
- Ukraine remains neutral.

======================
"Grappig" genoeg waren dit al de eisen van Rusland voor de crisis en diezelfde eisen lagen in Istanbul op tafel toen Zelensky werd terug gefloten.

Maar dit zal de USA en de UK niet bevallen denk ik zo dus gaat het niet gebeuren. :N
pi_206232588
https://www.reuters.com/b(...)-with-us-2022-10-04/

OPEC+ to cut output by 2 mln bpd
Real cuts estimated at 1 mln bpd due to under-production
Biden criticises decision, calls it shortsighted
Saudi says West's criticism driven by wealth arrogance
Saudi says cuts necessary due to rising interest rates

Goh zou dit iets te maken hebben met Nordstream??
  Moderator vrijdag 7 oktober 2022 @ 09:45:59 #82
5428 crew  miss_sly
pi_206233641
quote:
18s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 21:58 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Zal wel toeval zijn

[ twitter ]
Dat kan niet kloppen, want 'myr' is juist 'peace' in het Oekraens.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_206233905


Quickmath
pi_206234078
twitter
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_206234748
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 12:14 schreef Glazenmaker het volgende:
[ afbeelding ]

De dappere strijd tegen de nazi's gaat onverminderd door.
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 14:01 schreef Tobias19xx het volgende:

[..]
Ik geloof het direct, want Oekraners zijn goudeerlijk en doen niet aan propaganda. Zo'n doos met tandjuwelen en kunstgebitten kan makkelijk door de Oekraense geheime dienst samengesteld worden door simpel langs wat tandartsen te gaan en als je dan een stad herovert haal je dat tevoorschijn en wijs je naar Rusland.
Het huis wordt ook omschreven als een "gruwelijke martelkamer", terwijl er geen martelwerktuig zijn gevonden, op een dildo en een gasmasker na. Het gereedschap om die tanden los te trekken hebben ze dan weer niet gevonden: De Russen hebben al het goud achtergelaten toen ze zich terugtrokken, maar het gereedschap hebben ze meegenomen, heel logisch allemaal. Zolang er geen onafhankelijk onderzoek is (niet door Oekrane of het westen) zegt dit weinig, het kan wel mooi gebruikt worden voor propaganda doeleinden zoals in dit geval.
Zoals ik dus al vermoedde, ik zat er niet ver naast, van het Duits dagblad Bild:

quote:
HET MINISTERIE VAN OEKRANE HEEFT DE FOTO VERSPREID
Zijn deze gouden tanden echt afkomstig van slachtoffers van marteling?


BILD ontmoette de dorpstandarts – hij is het daar niet mee eens.



Het was een gruwelijk vermoeden dat het Oekraense ministerie van Defensie op Twitter uitte.

Deze foto van vermeende gouden tanden in een doos verspreidde zich over de hele wereld via sociale media en wekte vreselijke associaties op. Het Oekraense ministerie van Defensie toonde de foto ook op Twitter.

Op een foto was een doos vol kronen te zien, daarnaast een gasmasker. Het ministerie schreef: "Een martelkamer in Pisky-Radkivski. 2 foto's. Een gasmasker op het hoofd van een slachtoffer dat bedekt was met een smeulende vod en levend werd begraven. En een doos gouden kronen. Een mini-Auschwitz."

Internationale media zoals de Britse "Telegraph" namen de niet-onderzochte veronderstelling over dat de tanden uit Russische martelkamers kwamen.

Wat is hier echt gebeurd?
BILD-verslaggevers bezochten gisteren het onlangs bevrijde dorp Pisky-Radkivski in de regio Charkov (Oost-Oekrane) en vonden slachtoffers die marteling door Russische soldaten bevestigden. De tanden die werden gevonden, zijn echter blijkbaar niet afkomstig van de doden of gemartelden - maar van patinten van een lokale tandarts.

"Deze tanden lijken op die uit mijn collectie die hier is geplunderd", zegt Sergey (60), die BILD confronteerde met de foto van het ministerie. "Ik ben hier de enige tandarts. Dus als ze hier gevonden zijn, moeten ze van mij zijn."

De dokter vermoedt dat Russen de tanden hebben gestolen omdat ze dachten dat het echt goud was (het is eigenlijk roestvrij staal) en om de Oekraners te intimideren. "Omwonenden meldden me dat Russen dit blijkbaar gebruikten om mensen bang te maken", meldde Sergey.

Dorpstandarts Sergey (60) laat de BILD-verslaggevers zijn doos met tanden zien. Hij gaat ervan uit dat de vermeende gouden tanden, waarvan de foto's online werden verspreid, ook afkomstig zijn uit zijn geplunderde huis.

Op de vraag of de kronen van dode mensen afkomstig kunnen zijn, zei de tandarts: "Oh mijn God, nee! Ze zijn afkomstig van mensen die ik in de loop der jaren heb behandeld. Ik heb die tanden eruit gehaald omdat ze slecht waren."

De arts vertelde BILD: "In 30 jaar heb ik tienduizenden tanden verwijderd, dit is slechts een fractie ervan. Soms trek ik vijf tot acht tanden per dag, en dat in 33 jaar praktijk."

Waar het gasmasker op de op internet gedeelde foto vandaan komt, is niet duidelijk. Maar n ding is zeker: in het dorp – net als in veel andere door Russen bezette plaatsen – werd wrede marteling uitgevoerd. Verschillende bewoners vertelden BILD dat ze herhaaldelijk hulpkreten hoorden vanuit verschillende gebouwen.

Volodya (46) was een van de martelslachtoffers van Russische soldaten in Piski-Radkivski, een buurman had hem zwart gemaakt als pro-Oekraner. Volodya: "Ze namen me gewoon mee. Toen ik werd geslagen, zeiden ze: 'Als je niet met ons werkt, schieten we je in de benen en dat is het.' En de ander zei: 'Waarom zouden we hem in de benen schieten, we zullen met hem moeten dealen, net als met de ander'. En de kamer, het dak van de kamer, zat vol met kogelgaten. Ik denk dat ze degenen die daar voor me waren bang wilden maken."

De 46-jarige Andrey werd wekenlang vastgehouden door Russen. Zijn vrouw Olga vertelde BILD: "Ongeveer acht mensen kwamen naar onze tuin. Twee controleerden de papieren. Ik kreeg de mijne terug, maar mijn man werd meteen meegenomen omdat hij op de lijst stond."

Andrey was twee maanden weg. Vijf dagen lang hielden de Russische soldaten hem vast in een kelder, sloegen hem in elkaar en deporteerden hem naar andere steden en dorpen. Daar moest hij straten schoonmaken, later dwongen de Russische soldaten hem loopgraven te graven voor Russische soldaten in Lyman.
  vrijdag 7 oktober 2022 @ 12:07:41 #86
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_206234802
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:02 schreef Tobias19xx het volgende:

[..]
[..]
Zoals ik dus al vermoedde, ik zat er niet ver naast, van het Duits dagblad Bild:
[..]

Duidelijk verhaal.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_206235325
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:02 schreef Tobias19xx het volgende:

[..]
[..]
Zoals ik dus al vermoedde, ik zat er niet ver naast, van het Duits dagblad Bild:
[..]

Duitse MSM geloven over genocide |:( |:( |:( 8)7 8)7 8)7
pi_206235427
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:07 schreef theguyver het volgende:

[..]
Duidelijk verhaal.
Deze groep Russische soldaten was daar dus niet bezig met massaal mensen overhoop schieten, ze wilden de lokale bevolking enkel laten denken dat ze dat hadden gedaan.

Tobias was nog zo aan het juichen voor de referenda uitslagen terwijl de stemmers daar volgens zijn eigen bron met de dood worden bedreigd en worden bestolen. 99% is blij met Rusland hoor!
pi_206235723
twitter
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_206235893
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2022 23:57 schreef theguyver het volgende:

[..]
Spreek je Oekrans?
https://www.ukrinform.net(...)press-secretary.html

Ik ook niet maar misschien iemand dit stukje laten vertalen ivm een mis vertaling.
Jazeker, mijn oma had me een paar woordjes Oekraens geleerd :+
Helaas ben ik bijna alles vergeten :@

Wel heb ik een vertaling gevonden voor de speech van gisteren

quote:
NATO must make it impossible for Russia to use nuclear weapons – Zelensky

President of Ukraine Volodymyr Zelensky believes that "NATO should make it impossible for Russia to use nuclear weapons."

"Preemptive strikes are needed so that they know what awaits them if they use nuclear weapons. Not the other way around, waiting for Russia's nuclear strikes and then saying, 'oh, you've done that, then get this,'" he said on Thursday, speaking via video link at Australia's think tank, the Lowy Institute.

NATO, Zelensky said, "should reconsider how it uses its pressure."
https://en.interfax.com.ua/news/general/863548.html
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_206235912
Slava Kukraina :B

twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_206235933
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 12:02 schreef Tobias19xx het volgende:

[..]
[..]
Zoals ik dus al vermoedde, ik zat er niet ver naast, van het Duits dagblad Bild:
[..]

Kan nu een heel verhaal gaan typen maar deze quote van Brezensky vat het prima samen

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_206235962
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 00:08 schreef theguyver het volgende:

[..]
Daarom noemt men het ook nucleaire winter.

Zolang je niet in de buurt van een militaire basis zit of grote stad acht ik de kans nog 50/50 dat je het zou kunnen overleven..

Ben zelf wel fucked.
Laat ik nou net in Rotterdam zitten ;(

Oh well, then we are fucked together *;
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_206236000
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:43 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Kan nu een heel verhaal gaan typen maar deze quote van Brezensky vat het prima samen

[ afbeelding ]
Ik was gisteren maar gewoon van 9gag memes aan het spammen. Om die te ontkrachten is hij met een verhaal gekomen dat zo'n beetje al zijn eigen posts van de afgelopen dagen ontkracht als je maar even 10 seconden erover nadenkt.

En dan kom jij met juist deze wandtegel _O-
pi_206236010
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:43 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Kan nu een heel verhaal gaan typen maar deze quote van Brezensky vat het prima samen

[ afbeelding ]
Klopt natuurlijk ook vanuit de bnw kant, alleen lullen jullie andere bronnen na.
pi_206236023
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:52 schreef Questular het volgende:

[..]
Klopt natuurlijk ook vanuit de bnw kant, alleen lullen jullie andere bronnen na.
Het klopt helemaal niet. Russen zouden de geliefde bevrijders zijn, maar volgens eigen bnw bronnen moeten ze blijkbaar burgers plunderen en doodsangst aanjagen door te doen alsof ze bakken met goud hebben gestolen van afgeslachte burgers.
pi_206236024
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:42 schreef Ali_boo het volgende:
Slava Kukraina :B

[ twitter ]
False flag incoming.
Een kleine tactical nuke droppen, Rusland de schuld geven en dan kan de NAVO/VS actief mee te gaan doen daar waar ze al tijden om zitten te springen.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_206236037
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:20 schreef CryptoPunk het volgende:
[ twitter ]
Ik ben heel benieuwd wat nou die "escalatie" is volgens die dame.
pi_206236071
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 13:55 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]
False flag incoming.
Een kleine tactical nuke droppen, Rusland de schuld geven en dan kan de NAVO/VS actief mee te gaan doen daar waar ze al tijden om zitten te springen.
Je kan met nukes niet doen alsof ze van een ander land waren. Ja je kan het de eerste uren roepen, maar van iedere knal is na te gaan waar die is gemaakt.

En is een false flag nou echt het meest realistische scenario, nadat Poetin al maanden loopt te pochen met nukes en heus waar niet bluft hoor!!!
pi_206236097
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 oktober 2022 14:00 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

En is een false flag nou echt het meest realistische scenario, nadat Poetin al maanden loopt te pochen met nukes en heus waar niet bluft hoor!!!
Ah dat is nieuw voor mij, ik heb alle speeches van Poetin gezien maar het pochen van nukes heb ik niet voorbij zien komen, alleen dat ze alle middelen zullen inzetten Rusland te verdedigen. Over welke citaten heb je het dan?
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')