Volgens mij is dat Ricardo’s in Amsterdam. Schijnt idd een van de betere Surinaamse eethuizen te zijn.quote:Op vrijdag 3 maart 2023 12:52 schreef Bocaj het volgende:
[..]
[..]
Ik zie idd Ersin met die Surinamer (waar ik zo kip zou van kopen) dan Teun!
quote:Op woensdag 8 maart 2023 12:41 schreef Kickinalfa het volgende:
Enige waar ik nu we benieuwd naar was is of de diersoort nog effect heeft op de kwaliteit van het leer.
Verder een beetje overdreven ophef, het is een restproduct van de slacht.
Het is niet alsof de dieren speciaal worden gefokked of gehouden voor het leer.
Die kruidenmix is al lang achterhaald...quote:Op dinsdag 21 maart 2023 11:24 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Kip piri-piri met rijst is een populair gerecht, maar piri-piri is ook los te verkrijgen als kruidenmix, saus en in allerlei andere varianten. De makers van de Keuringsdienst van Waarde komen het overal tegen en willen wel eens weten wat piri-piri nou precies is, waar het vandaan komt en wanneer je het zo mag noemen.
Heb je de uitzending bekeken?quote:Op donderdag 30 maart 2023 10:30 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Waarom is gesneden kaas een issue, en gesneden vleeswaren niet?
En hoe gaat dat bij een Ham denk je?quote:Op donderdag 30 maart 2023 11:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Heb je de uitzending bekeken?
Want het ging niet over het snijden op zich, maar over hoe ze het voor elkaar krijgen om alle plakjes gelijk te krijgen.
Het is meer dat de vorm van de kaas invloed heeft op de smaak.quote:Op donderdag 30 maart 2023 12:37 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
En hoe gaat dat bij een Ham denk je?
Vierkante ham ook?quote:Op donderdag 30 maart 2023 12:37 schreef Jan_Onderwater het volgende:
En hoe gaat dat bij een Ham denk je?
Kan je inderdaad in een rechthoekige vorm doen, dan koken en dan grillenquote:
grillen is niet meer nodig, zie een eerdere aflevering van dit seizoenquote:Op vrijdag 31 maart 2023 20:16 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
Kan je inderdaad in een rechthoekige vorm doen, dan koken en dan grillen
Osso Buco en Vitello Tonato, mmmmmmmquote:Op dinsdag 4 april 2023 14:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Nederland produceert jaarlijks miljarden liters zuivel en daarvoor worden miljoenen kalveren geboren. Vele van hen worden nooit melkkoe en eindigen als vlees. De Keuringsdienst van Waarde zoekt in deze aflevering uit hoe dat proces werkt.
En kalfsschnitzels.quote:Op dinsdag 4 april 2023 15:44 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Osso Buco en Vitello Tonato, mmmmmmm
'hoe dat proces werkt'quote:Op dinsdag 4 april 2023 14:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Nederland produceert jaarlijks miljarden liters zuivel en daarvoor worden miljoenen kalveren geboren. Vele van hen worden nooit melkkoe en eindigen als vlees. De Keuringsdienst van Waarde zoekt in deze aflevering uit hoe dat proces werkt.
Kalfstong met Maderasaus.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |