abonnement bol.com Coolblue
pi_206079938
Dit is toch wel een parel van een topic en gezien zijn laatste reacties uit deel 1 wilt TS het echt niet zien.

Deel 1
R&P / Ik ben vreemdgegaan en weet niet hoe ik me erover voel

quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:53 schreef Nesta6 het volgende:
Oke dit is een lang verhaal maar ik moet het toch even kwijt. Om het aan bekenden te bekennen ben ik toch te laf.

Ik ben een 25 jarige jongen en heb nu al meer dan twee jaar een relatie met mijn 24-jarige vriendin. Het is een superstabiele en serieuze relatie met vertrouwen, goede communicatie, tijd en aandacht voor elkaar, volledige steun van familie en vrienden en alles wat je zou zoeken in een relatie. We wonen samen, praten zeer regelmatig over kinderen, trouwen en hebben zelfs al een nieuwbouwhuis gekocht wat momenteel gebouwd wordt. Ik ben de afgelopen tijd zeker gelukkig geweest, maar de stabiliteit waar ik eerst van hield, veranderde geleidelijk en gedeeltelijk in verveling aan mijn zijde. Van haar kant is hier totaal geen sprake van. Zij is altijd op zoek geweest naar die stabiliteit. Ik ook op een bepaald vlak, maar onbewust vind ik het wellicht toch moeilijk om mezelf helemaal te binden.

De afgelopen maanden ben ik geleidelijk aan meer uit gegaan met vrienden om me weer een beetje jong te voelen. Denk dan aan drinken, flirten, dansen met andere meisjes, hun instagram toevoegen enz. Maar ik had altijd de controle en wist duidelijk mijn grenzen. Ik wil niemand kussen, ik wil niemand anders regelmatig berichten of zelfs maar willekeurig contact met ze opnemen. Mijn vriendin weet verder niks van deze kant van mij Dat ging allemaal aardig tot ik twee maanden geleden met mijn vrienden naar een festival in het buitenland ging. Mijn vriendin is nooit het jaloerse type geweest, maar ik merkte onbewust dat ze het niet leuk vond dat ik ging. Achteraf heeft ze daar gelijk over gekregen

In het vliegtuig op weg naar het festival zat ik naast een meisje dat ook naar het festival ging en we raakten aan de praat. We hebben eigenlijk de hele vlucht gepraat op een vriendschappelijke wijze. Haar vrienden zaten op willekeurige stoelen in het vliegtuig en de mijne ook. Ik stelde voor om een taxi met hen te delen omdat we allemaal dezelfde kant op gingen. Ze stemde toe en we voegden elkaar toe op Instagram.

Toen we elkaar allemaal ontmoetten bij de bagageafgifte, zag ik haar vriendinnen en n van hen was superknap. Er was een onmiddellijke aantrekkingskracht tussen ons en ik kon merken dat ze hetzelfde gevoel had. Ze had een leuke en sexy blik in haar ogen die me gelijk trok. In de taxi hebben we gepraat en zo'n goed en leuk gesprek gehad van ongeveer een uur. De aantrekkingskracht was bij ons beiden heel duidelijk. Ze zag de screensaver op mijn telefoon en vroeg of dat mijn vriendin was. Ik zei ja, dus ze wist dat ik niet single was. We stapten uit de taxi en namen afscheid.

Tijdens het festival zag ik zoveel mooie vrouwen, maar in mijn achterhoofd kon ik niet stoppen met denken aan het taximeisje. Op de laatste dag van het festival heb ik het meisje dat ik in het vliegtuig ontmoette een DM gestuurd of we weer een taxi terug naar het vliegveld konden delen om kosten te besparen. Ze stemde toe en zo geschiedde. Ik zag hetzelfde meisje en terwijl de rest (nog 4 mensen) moe en dood was van het festival, hadden wij twee net zoveel plezier als de eerste taxirit. De aantrekkingskracht was er nog steeds, zo niet groter.

Ik was nog aangeschoten en vertelde haar dat ik een maand later naar een ander festival in Nederland ging en dat zij ook moest komen. Ze stemde toe en we voegden elkaar toe op Instagram. Ik had nooit gedacht dat ze echt zou komen, maar dat we gewoon een leuk en flirterig gesprek hebben. We stapten uit de taxi en op het vliegveld bleven we praten. We vlogen terug naar huis en op de luchthaven in Nederland zag ik haar weer. Ik herinnerde haar eraan dat ik haar op het volgende festival zou zien en ze lachte en zei dat ze het niet zou vergeten.

In de dagen erna bleef ik aan haar denken, maar ik wilde geen contact opnemen, want dat is een grens die ik eigenlijk niet wilde overschrijden. Ik dacht niet dat ik ooit nog iets van haar zou horen en dacht dat het gewoon een leuk vakantiedingetje zou zijn. Vier dagen later stuurde ze me een DM stuurde over het volgende festival. Ze had kaartjes gekocht en ik zei dat we dan maar moesten afspreken ergens op die dag. Ik dacht toen nog niet na over de gevolgen.

Weken gingen voorbij en onze enige communicatie was het leuk vinden van elkaars foto's en Instagram-verhalen om elkaar eraan te herinneren dat we nog steeds op dezelfde lijn zaten. De dag van het tweede festival is aangebroken en ze DM't me 's ochtends of ik klaar ben om af te spreken. Dat was mijn eigen suggestie en achteraf een vreselijk idee, want ik ging met een paar van mijn vrienden, mijn vriendin en een paar van haar vriendinnen. Ik wist nog steeds niet zeker hoe dit allemaal zou uitpakken en zei toch ja.

Dus we begonnen te drinken en kwamen aan op het terrein. De hele dag waren we aan het DM’en om ons ontmoetingspunt te bespreken. Ik stond met mijn vrienden en was al aangeschoten en ineens zie ik haar. Zonder na te denken loop ik naar haar toe en begroet haar met een knuffel. We praten ongeveer 30 seconden voordat ik voel dat er aan mijn arm wordt getrokken. Een van mijn vrienden kwam achter me aan en zei dat ik terug moest komen. Mijn vriendin keek me verward, boos en wantrouwend aan en hij stelde me daarvan op de hoogte. Ik ging terug naar mijn groep en vertelde mijn vriendin dat dit een random meid was met wie ik eerder een taxi had gedeeld.

Een paar uur later ben ik nog steeds bezig om haar te ontmoeten, maar ik weet dat ik dat alleen kan doen als ik alleen ben. Op een gegeven moment verlies ik mijn vrienden en ga ik naar ze op zoek. Plots voel ik dat er aan mijn arm wordt getrokken en zie ik het meisje. Ze omhelst me weer en kijkt me op een uitdagende manier aan. Ze is met een vriendin en vraag of ik meekom naar de stage waar ze naartoe gaan. Ik vertelde haar dat ik eraan zou komen en dat ik blij was haar te zien. We gingen dus onze eigen wegen en bleven elkaar DM'en om af te spreken. Mijn vriendin ziet haar naam op mijn telefoon en vraagt wie die meid is met een boze toon, maar ik zei dat dat het taximeisje was, niet wist wat ze wilde en praatte er een beetje overheen. Ik heb het meisje die avond niet meer gezien.

Nadat het festival was afgelopen, stuurde ze me 's nachts een DM dat het jammer was dat ik een vriendin had, want anders was ze graag wat gaan drinken. Ik heb er drie dagen over getwijfeld en nagedacht, nadenkend of dit niet te ver ging. Ik gaf toen toch toe en antwoordde dat we gewoon wat konden gaan drinken en hield mijn bedoelingen zo vaag mogelijk. Ik heb expres een datum gekozen die pas twee weken later was zodat ik nog kon nadenken of ik dit echt wilde doen.

Een week na het festival word ik wakker en gedraagt mijn vriendin zich helemaal koud tegen me. Ik vraag haar wat er aan de hand is en ze zegt niets. Ik liet haar met rust, maar na een paar uur word ik het zat en zeg ik dat ik dan maar met vrienden uit ga en haar alleen laat als ze zo blijft doen. Dan komt het er allemaal uit: ze zegt dat ze nooit het jaloerse type was, maar de naam van dit meisje al een tijd op mijn telefoon zag en dat het haar onzeker maakt. Ze twijfelde of ik vreemdging, of ze me verkeerd beoordeeld had en wat ik uitgespookt hebt in het buitenland enz. Ik verzekerde haar dat er niets aan de hand was en dat het gewoon haar eigen onzekerheden waren die opspeelde. Daarna was ze weer ok.

Naarmate de dagen vorderden, werd ik steeds enthousiaster, maar ook nerveus over de date met het andere meisje. Het bedrog werd op dit punt wel heel echt voor mijn gevoel. De dag breekt aan en ik kijk er wel echt naar uit. We ontmoeten elkaar in de avond op een terrasje en beginnen te praten. De aantrekkingskracht tussen ons is heel duidelijk en onze lichaamstaal liegt er niet om maar het is nog even aftasten. Ze heeft me een paar keer gevraagd wat de situatie met mijn vriendin is en geeft ook aan dat ze getwijfeld heeft of ze berhaupt met me moest afspreken i.v.m. de ‘girlcode’. Ik probeer het vaag te houden en dat ik misschien niet zeker ben van mijn relatie. Na ongeveer twee uur en wat drankjes begonnen we toen toch te kussen. Die ene kus veranderde toen in een volledige zoensessie. De seksuele spanning die in twee maanden was opgebouwd was heel hoog en dat had ik lang niet zo gevoeld. We speelden vanaf dat moment ook open kaart en ik zei dat ik dit al wilde doen sinds we elkaar ontmoetten tijdens onze eerste taxirit. Ze zei dat ze me eigenlijk al op het vliegveld voor de eerste vlucht al had gezien en me wel wat vond hebben en dat ze zich echt heel aangetrokken voelde.

We bleven uren praten en drinken. We blijven een beetje zoenen en voelen. Na een paar uur gingen we naar een andere bar en daar is het hetzelfde verhaal. Ik stel voor om naar een hotelbar te gaan waar een vriend van mij werkt om wat gratis drankjes te halen. Zij is het er mee eens. We zijn nu al een uur of 7 aan het chillen en mijn vriend geeft ons nog wat shotjes. De alcohol zit er dan goed in en ik stel voor dat we teruggaan naar haar huis en ze aarzelde toen ze nogmaals mijn vriendin en girlcode noemde. Ik lieg en zeg dat mijn vriendin het niet erg vindt en dat ze zich geen zorgen hoef te maken over haar.

Dus we gaan naar haar huis en beginnen te zoenen. We kleden ons uit en ik denk bij mezelf ‘dit is wel het moment van ‘no return’. Maar de seksuele spanning heft alle moraal op die ik nog had. We worden er dan aan herinnerd dat we geen condooms hebben, dus penetratieve seks is geen optie. Maar verder hebben we wel alles gedaan. Urenlang. Naakt in bed, zoenen, droogneuken, handwerk, oraal, knuffelen, lepeltje lepeltje liggen, de hele mikmak. Op dit moment is het 7 uur 's ochtends en mijn vriendin belt me waarom ik niet thuis ben. Ik lieg en zeg dat ik na een feestje bij een vriend ben, dat ik wacht tot mijn telefoon is opgeladen en dat ik dan naar huis ga.

Het meisje blijft mijn relatiestatus noemen. Dat ze exact een jongen als mij zoekt maar dan zonder vriendin. Dat ze me echt leuk vindt, maar ze wil toch geen side-chick zijn omdat ze niet gekwetst wil worden. Ik zei dat het aan haar is en ik spring onder de douche en kleed me aan om naar huis te gaan. We zoenen nog een laatste keer, zeggen hoe leuk we het allebei gehad hebben en spreken af dat ze me zal laten weten hoe we verder gaan.

Ik loop naar buiten en ze DM’t me nog of alles oke is, of ik de Uber heb gevonden enz. Ze gaat pas slapen als ik thuis ben en stuurt een emoji met een hartje. Ik kom thuis bij mijn vriendin die al om 7 uur wakker is en ze maakt ontbijt voor me. Ik lieg tegen haar dat ik op een vriendenfeestje was. De hele dag heb ik last van een kater en denk ik steeds aan de avond ervoor. De gedachte dat ik nu eigenlijk een bedrieger ben blijft door mijn hoofd spoken. Ik blijf aan het andere meisje denken en hoe ik hoop dat ze me weer willen zien. Aan de andere kant hou ik van mijn vriendin en wil ik houden wat we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Ik wist het echt niet, maar ik neigde er toch naar om het contact met het andere meisje te verbreken.

Dan sms't het meisje me eindelijk. Ze bedankte me voor de leuke tijd en dat ze me graag weer zou zien.. maar alleen als ik al vriendin meer heb. Ze kan er moreel niet mee omgaan als en is bang om emotioneel gekwetst te worden als ze de side chick zou zijn. Ik antwoord dat ik het begrijp, dat ik haar ook heel leuk vind, maar dat dat nu geen optie is. We kunnen het hier waarschijnlijk beter bij laten. Ik wens haar het beste.

Sindsdien hebben zij en ik geen contact meer maar voel ik me wel anders ten opzichte van mijn vriendin. Aan de ene kant waardeer ik haar extra en wil ik nog liever voor haar zijn. Aan de andere kant heb ik de aantrekkingskracht, spanning en lol die ik bij het andere meisje heb gevoeld, bij haar lang niet gehad. Ik slaap slecht en voel me niet meer oprecht. De gedachte dat ik dit tegen haar moet verzwijgen tot mijn graf is erg benauwend. Ben ook een beetje teleurgesteld in mezelf omdat ik altijd wel dacht dat ik in de basis een goed persoon was maar dit is natuurlijk vanuit geen enkel opzicht juist gehandeld en ik voel me eigenlijk vrij eenzaam sindsdien.Ik weet in elk geval dat ik nooit meer vreemd wil gaan en ben er ook achter gekomen dat ik mezelf beter niet in de verleiding of gelegenheid kan brengen om uberhaupt in die positie te komen.

Zijn er hier mensen die ooit vreemd gegaan zijn en hoe hebben jullie dat voor jezelf verwerkt?
Laatste reactie:

quote:
0s.gif
Op donderdag 22 september 2022 00:33 schreef Nesta6 het volgende:

obv een enkele situatie.

Een huis-tuin-keuken-affaire, precies volgens het handboek vreemdgaan. Wel een lange lap tekst in de OP, maar verder generiek (grenzen bewust opgezocht en overschreden, geheimhouden omdat het welzijn je vriendin je niet genoeg boeit).

En helaas geldt dat het verleden de beste indicatie is voor wat je in de toekomst gaat doen.


quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2022 00:38 schreef loveli het volgende:

[..]
Een huis-tuin-keuken-affaire, precies volgens het handboek vreemdgaan. Wel een lange lap tekst in de OP, maar verder generiek (grenzen bewust opgezocht en overschreden, geheimhouden omdat het welzijn je vriendin je niet genoeg boeit).

En helaas geldt dat het verleden de beste indicatie is voor wat je in de toekomst gaat doen.
.

[ Bericht 1% gewijzigd door NaOnsDeZondvloed op 23-09-2022 20:20:42 (edit) ]
  Manager PR / Moderator vrijdag 23 september 2022 @ 20:27:29 #2
269689 crew  Viv
pi_206080046
Gastslotje, volgens mij is het aan de oorspronkelijke TS om eventueel een deel #2 te openen. :Y)
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')