Shit zegquote:Op vrijdag 23 september 2022 16:17 schreef Kanaroe het volgende:
Straks maak ik een wortelsoep met karwijzaad en spekjes en wat naanbrood.
Mijn vader is woensdag, gepland, overleden en ik zit even in een andere realiteit, koken (of op Fok! lezen) komt er niet echt van. Maar er moet wel gegeten worden!
Ik wil eigenlijk nu ook een warme stoofpot!
Gecondoleerd en sterktequote:Op vrijdag 23 september 2022 16:17 schreef Kanaroe het volgende:
Straks maak ik een wortelsoep met karwijzaad en spekjes en wat naanbrood.
Mijn vader is woensdag, gepland, overleden en ik zit even in een andere realiteit, koken (of op Fok! lezen) komt er niet echt van. Maar er moet wel gegeten worden!
Ik wil eigenlijk nu ook een warme stoofpot!
Dat is de kracht van een forumquote:Op vrijdag 23 september 2022 21:41 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Dankjewel!
[..]
Dankjewel!
Doet me goed, ook al ken ik niemand hier persoonlijk
Shit meis. Gecondoleerd.quote:Op vrijdag 23 september 2022 16:17 schreef Kanaroe het volgende:
Straks maak ik een wortelsoep met karwijzaad en spekjes en wat naanbrood.
Mijn vader is woensdag, gepland, overleden en ik zit even in een andere realiteit, koken (of op Fok! lezen) komt er niet echt van. Maar er moet wel gegeten worden!
Ik wil eigenlijk nu ook een warme stoofpot!
Dankjewel!quote:Op vrijdag 23 september 2022 23:01 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Shit meis. Gecondoleerd.
Ja, nee, begrijpelijk. Ff andere prio's.
Ik ken dat.
Sterkte meis
Gecondoleerd....heel veel sterkte...quote:Op vrijdag 23 september 2022 16:17 schreef Kanaroe het volgende:
Straks maak ik een wortelsoep met karwijzaad en spekjes en wat naanbrood.
Mijn vader is woensdag, gepland, overleden en ik zit even in een andere realiteit, koken (of op Fok! lezen) komt er niet echt van. Maar er moet wel gegeten worden!
Ik wil eigenlijk nu ook een warme stoofpot!
Bij mij staat er een colafles karvan cevitam tropical te gisten. Gewoon, met broodgist.quote:Op zaterdag 24 september 2022 21:11 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Kruispost
Hier aan het Slakkensap, zoals de kids van mijn zus het noemen, Federweisser uit de Pfalz. Hij is nog erg jong en net blind aan het worden van de gist, nog meer aan de druivensap kant dan aan de wijn kant. Heerlijk verfrissend. Eigenlijk had ik hier Flammkuchen bij moeten maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |