abonnement Unibet Coolblue
pi_205984201
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 11:39 schreef Joppiez het volgende:

[..]
Die troeven kan Poetin nog niet inzetten want algehele mobilisatie is (nog) niet te verantwoorden. Het gebruik van nucleaire (tactische) bommen ook niet. Het wordt wel een ander verhaal wanneer Oekraine de Krim echt gaat betreden, want Rusland (regering en bevolking) zien dit gewoonweg als Rusland. Het is spelen met vuur en ik ben bang dat de Krim Oekraine heel duur komt te staan. Ik zou zeggen, geef dat aan Rusland in ruil voor een vredesverdrag.
Dat is dan de laatste joker die Poetin in kan zetten, hopen dat het werkt en zijn rijk wordt gered van de ondergang en uiteenvallen.

Als de strijd zich verplaatst naar de Krim de gok nemen dat een beperkte nucleaire bom op Oekraïne zo een schok en angst teweeg brengt en ervoor al aangeven dat als men de Krim met rust laat er van een nuke geen sprake is. Maar ik denk dat gedurende de verliezen tot dat punt dat het enkel nog om de Krim gaat er hele grote druk uit Rusland op Poetin komt en hij zomaar foetsie kan zijn. Er is namelijk wel een dynamiek gaande, kritiek op besluiten na de verliezen, etc. Het is niet meer de jaren 80. Men twijfelt openlijk aan beslissingen, en meer verliezen gaat dat alleen maar toenemen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')