abonnement Unibet Coolblue
pi_205961720
Nu alles maar steeds duurder en duurder wordt en het meer en meer mensen niet meer lukt om hun rekeningen te betalen, zou je je af kunnen/moeten vragen of er nog manieren zijn om uit deze ecomische crisis te komen, en het zo ook niet meer nodig is voor het kabinet om vele miljarden euro's aan mensen met een uitkering te geven, wat overigens ook scheve gezichten geeft bij de groep die er net boven zit, en die geen euro steun krijgt.
Misschien is het het overwegen waard om te proberen er alles aan te doen om deze inflatie te keren en om te buigen in een deflatie, en er zo voor te zorgen dat het geld weer meer waard wordt, en mensen weer meer kunnen doen met hun euro's, voorzover dat mogelijk is.
Sowieso zou de oorlog in Oekraine moeten stoppen, om iig verdere inflatie tegen te gaan, maar wat zou er nog meer gedaan kunnen worden om een deflatie te bewerkstelligen?

Enkele opties zijn misschien:
- De rente verhogen
- (Veel) meer goederen gaan produceren, zodat er meer aanbod is dan vraag (Overaanbod veroorzaakt lagere prijzen)
- Verdere technologische vooruitgang (zorgt voor kostenbesparingen op producten vanwege efficienter produceren)

Verder nog? Of zie jij misschien geheel andere (briljante) opties om uit deze crisis te komen?
Een probleem is pas een probleem als je er een probleem van maakt.
pi_205961893
Ze gaan nu de lonen verhogen zodat mensen meer kunnen kopen maar de producent moet nu weer de prijzen gaan verhogen omdat de kostprijs stijgt.
Circeltje is weer rond.
Snap jij het nog?
pi_205962292
De spil waar alles om draait is de verhoging de energieprijzen, welke op zijn beurt veroorzaakt wordt door de sancties die we Rusland hebben opgelegd omdat zij Oekraïne zijn binnengevallen.

Hierin zijn een aantal opties mogelijk, geografisch aflopend;
- de NAVO neemt Oblast Kaliningrad in ter onderwerp van onderhandeling om per direct de oorlog in Oekraïne en de bezetting van de Krim te laten stoppen
- we maken een deal met Turkije of ander neutraal land over de doorvoer van het gas van Rusland naar dat land en vervolgens naar Europa, zodat de energieprijzen kunnen dalen
- we gooien Groningen weer open en verhuizen de meest toegedane huishoudens van de aardbevingen naar Flevoland
Google is your friend, abuse your friends
  User die altijd boos en kwaad is 2022 dinsdag 13 september 2022 @ 19:59:12 #4
491163 Viesdik
pi_205963547
NEEE
DAT KAN ALLEEN MET TETTEN

@Nine. kom er maar in
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')