abonnement Unibet Coolblue
pi_555974
Dat ze eruit wil verbaasd me niet, ze houdt zich juist veel sterker dan ik had verwacht als je bedenkt wat een afgrijselijke avond ze gehad heeft. Eerst 7 punten. Dan Hieke als mooiste meisje van de klas, ze heeft ALLES en meer (inclusief aanbidder die gek wordt van verliefdheid)en dan mag ze ook nog eens het princesje van de modeshow zijn. Dan Farid als knappe, liefhebbende vriend die zelfs Hiekes flirtpartijen kennelijk met de mantel der liefde kan bedekken.(desiree's ex-echtgenoot hield zoveel van Dees -NIET dus-dat ze geeneens vriendinnen mocht hebben)

Kortom na binnen 1 uur zwaar geconfronteerd te zijn met alle dingen die haar juist ongelukkig maken (geen vrienden, geen man, geen kindje >en anderen WEL), valt het me nog mee dat ze niet metteen hysterisch haar koffer heeft gepakt en naar "ons mam" is gerend.

Over de motivatie, Dees roddelt niet meer dan de anderen, maar doordat ze regelmatig rondloopt met een verongelijkt, ontevreden hoofd alsof haar groot onrecht is aangedaan> zou je ,als ze jou zo aankijkt,kunnen denken dat ze met dingen zit die ze niet uit.Het ligt bij haar wat meer voor de hand, terwijl anderen iedereen blij en gezellig aankijken, maar ook roddelen.

Conform, Comply, Obey
  vrijdag 15 december 2000 @ 21:21:16 #52
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_556424
quote:
Op 15 december 2000 10:46 schreef bonnie het volgende:
Volgens mij denkt Desiree echt dat Bart er ook is als ze eruit gaat .. waarschijnlijk wordt bart wel opgetrommeld door BB want dat levert zulke leuke tv op Bart weet inmiddels wel de gevoelens die Dees voor hem koestert en ik zou hem een enorme buslul vinden als hij toch komt want dan geeft hij haar alleen maar valse hoop
Precies Bonnie,ik verklaar hem echt voor gek als ie komt opdraven!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_556937
Dees is al een stuk opgeluchter nu ze weet dat er nog 2 door het publiek uitgestemd gaan worden.
Ik kan me inderdaad wel voorstellen dat het niet lekker voelt om als laatste er uit te moeten, dan ben je zoo dicht bij geweest om tot het einde te kunnen blijven (wat ze zo graag wilde)
't gaat om hoe je ermee omgaat
  zaterdag 16 december 2000 @ 01:23:29 #54
1234 HiZ
Istanbullu
pi_556960
Ik begrijp dat ze heel solidair er wel uitwil als er ook nog een paar anderen kunnen worden genaaid? Kan het topic nog worden aangepast? Desirée wil een exit... voor een van de anderen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')