abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 15 december 2000 @ 01:30:25 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_553738
Gedachtekronkels van een streamverslaggever

Na het zien van de herhaling van de live-uitzending kan ik het toch weer niet laten. We lopen tegen het einde, nog tweeënhalve week te gaan, en Veronica heeft nog geen winnaar kunnen kiezen.

Zij hadden waarschijnlijk al hun punten op Fewrdi gezet. Fewrdi past volledig in het profiel van de doelgroep; ziet er sportief uit, doet niet al te moeilijk, is niet al te intelligent, denkt dat hij al heel wat meegemaakt heeft, kortom: “the young one”. Onze kangoeroevriend heeft het zichzelf alleen net even te moeilijk gemaakt. Zijn liefde voor Hieke werd hem fataal. BB wilde dit niet en heeft nog even geprobeerd Hieke een schuldgevoel aan te praten, echter zonder succes. Fewrdi werd steeds agressiever, zelfs zo agressief dat hij zichzelf op zijn laatste BB-avondje volledig te kakken zette door stomdronken te verkondigen dat hij door zijn Australië-ervaring zoveel heeft meegemaakt. Een snikkende Hieke, die al eerder heeft verkondigd dat er vervelende dingen in het verleden zijn gebeurd was zijn prooi; het werd zijn ondergang. Na de tv-uitzending van deze bewuste nacht heeft ondergetekende zelfs de telefoon gepakt, om in blinde woede dit arrogante ventje naar huis te stemmen. Niet gelukt trouwens: alle lijnen overbelast.

Vanavond de laatste nominaties; grappig dat deze ook aan de bewoners werden laten zien. Hadden ze eigenlijk vanaf het begin af moeten doen. Desiree door de hele groep uitgekotst, en maar liefst 7 punten verzameld. Robin en de oude zeikerd (die niet kan zeiken) Koos voor de zoveelste keer genomineerd. Het zal mij benieuwen. Naar mijn mening zal het gaan spannen tussen Desiree en Koos. Maakt ook eigenlijk weinig meer uit. Koos mummificeert steeds verder; haalt het einde waarschijnlijk toch niet. Voor Desiree zal het een zware dobber zijn, weer naar huis; helemaal alleen. Gelukkig kan ze over Bart dromen, en als ze erg vroeg opstaat ook zijn stem op de radio beluisteren.

Wat houden we verder over? Bianca, Georgie en Hieke. Na de nominaties van deze week en het onvermijdelijke vertrek van een bewoner volgende week donderdag krijgt de kijker de kans er nog twee uit te stemmen. De bewoners weten dit nog niet. Hoop dat Beau ze op het laatste moment verrast. “Georgie, je krijgt 5 minuten om je koffertje te pakken en afscheid te nemen.” En dan het liefst op Kerstavond. Lekker op de bank, kopje cappuccino erbij en stukje banketstaaf, zie het zo gebeuren.

Maar goed. Wie wordt de winnaar? Er zijn drie opties.

Bianca; de altijd sportieve biseksuele honeybun. Kon het ook goed met de geit vinden. Moet alleen dat vreselijke Engelse geklets even afleren; voor de rest valt ze eigenlijk wel mee. Mooiste momenten van Bianca als zij iemand vertelt dat zij “er altijd voor hem/haar is.” En het gezuig bij Georgie en Ferdi: “Je moet je rot voelen, dat kan niet anders.”

Hieke; de stugge Friezin die zoenend met Fewrdi werd betrapt in de hobbykamer. Nog even heeft de redactie geprobeerd haar met zachte dwang vrijwillig te laten vertrekken. Mocht niet baten. Inmiddels heeft Hummie goede contacten in Friesland; niets is haar teveel. Filmpje van dochtertje, kom maar op! Tranen betekenen kijkcijfers en daar is BB niet vies van. Vanavond het toppunt; Farid en mem samen in een bakkie, zo hopla in die tuin gesodemieterd. Back to basic? Kiss my ass! Er is helemaal niets meer over van het idee achter deze serie. Het is één grote Henny Huilmanshow geworden met de bewoners in de hoofdrol. Walgelijk!

De enige terechte winnaar is Robin. Recht voor zijn raap, behoorlijk bot, en hele leuke stemmetjes. O.k. dat met die kippen, dat zag er niet zo leuk uit en hadden ze eigenlijk niet uit moeten zenden. Feit is wel dat deze jongen veel leuker is om naar te kijken dan bijvoorbeeld zo’n vreselijke Robert Jensen; en bovendien ook veel beter stemmetjes na kan doen.

Ideetje Hummie?

[Dit bericht is gewijzigd door Sanne op 15-12-2000 01:45]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_553786
Toppie Sanne, komen er nog meer de komende weken?
"Yes I do know the difference between good and evil, I just chose to ignore it."
  † In Memoriam † vrijdag 15 december 2000 @ 01:43:57 #3
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_553794
Idd, toppie! Jammer dat BB al bijna is afgelopen. Je schrijft straks toch nog wel een terugblik he?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_553962
(Robin mode aan) Preciesssss Sanne. (robin mode uit)

Vorig jaar ook het Topic met de naam: Gedachtekronkels van een streamverslaggever.

(Robin mode aan)Was leuk! (robin mode uit)

  vrijdag 15 december 2000 @ 09:08:45 #5
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_554127
Na vanavond weet ik het zeker. BB gaat Hieke laten winnen. Ze kunnen niet anders. Haar wordt alle ruimte gegeven om haar liefde aan Farid weer te laten bevestigen. Niks overspelige hete Hieke uit Stiens. Nee een wat verwarde emotionele vrouw die wat zoekende was maar inmiddels weer helemaal met beide benen op de Friese klei.

Let maar op. Hieke is het alternatief voor Ferdi geworden. Natuurlijk was Ferdi voor BB de kanshebber van het eerste uur. Alles wees in die richting. Blond, vrolijk, arrogant
(was Bart ook) alles om een winnaar te worden. Maakte alleen een paar grote fouten.
Werd verliefd op een vrouw met een vriend en bleek soms wel heel erg emotioneel geblokeerd. Ook was hij door het programma helemaal uitgebruikt. Ze hebben hem zoveel airplay gegeven dat hij niet meer kon prikkelen. Hij was op.

Hieke was en is nog steeds een mysterie. Geeft niet alles maar laat wel steeds meer een stukje zien. Dus pas in de laatste weken komen we een beetje meer bij de kern van Hieke.

[Dit bericht is gewijzigd door marky op 15-12-2000 09:36]

  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 15 december 2000 @ 09:18:51 #6
862 Arcee
Look closer
pi_554138
quote:
Op 15 december 2000 01:30 schreef Sanne het volgende:
Naar mijn mening zal het gaan spannen tussen Desiree en Koos.
http://www.voorspel.nu/

Da's niet echt spannen... Desiree vliegt er met boter en suiker uit.

quote:
Back to basic? Kiss my ass! Er is helemaal niets meer over van het idee achter deze serie.
Inderdaad! Het zou veel meer back to basic worden dit seizoen... uh huh!
quote:
De enige terechte winnaar is Robin.
Mee eens. Hoewel ik het Koos nog meer gun, is Robin naar mijn mening ook de terechte winnaar.

Prima stukje trouwens, Sanne.

pi_554236
Leuk dat je weer je "gedachtenkronkels"s opschrijft.
Volkomen mee eens Robin de enige echte winnaar!
  zondag 17 december 2000 @ 04:43:23 #8
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_559602
Ben even in het archief gedoken, hier zijn de links naar de vorige kronkels

Deel 1
www.fokforum.nl/showtopic/14333

Deel 2
www.fokforum.nl/showtopic/14657

[Dit bericht is gewijzigd door Sanne op 17-12-2000 04:54]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_559670
Goed stukje, Sanne !

Robin was tot vanavond ook mijn favoriet,
maar niet meer na wat hij met Koos uitgehaald heeft.... ik vind, dat doe je gewoon niet. Als je nou allebei jong bent, alla, maar dit niet.
Noem me ouderwets, spelbreker, kanmenietschelen : dit doe je iemand als Koos niet aan. Het is vernederend en ook een klein beetje sadistisch. Ik had het al niet erg op zijn geintjes met de dieren,
maar hij is nu 10 treden naar beneden gevallen. En dat terwijl hij zelf zo verleden deed over zijn eigen dronkenschap achteraf... Nee Robin, jonge hond, je moet nog veel leren

pi_559672
Moor,

De vraag is hoe veel ze er van laten zien op TV. De samenvatting van deze avond/nacht wordt gelijk een leuke aanduiding voor wie de productie de winst op het oog heeft. Ze kunnen Koos nu maken of breken. Beide is mogelijk. Ben benieuwd.

pi_571977
Goed stuk!

Ook je oude Buskronkels gelezen, heel gaaf!

Meer graag

pi_588166
Leuk!

Ga je nog een eindcolumn schrijven Sanne?

En was Cynix ook niet van plan zijn hersenspinsels "op papier" te zetten?

  dinsdag 26 december 2000 @ 19:36:56 #13
4011 Cynix®
zonder jasje
pi_588606
Ik was idd ook wat bezig met 'n column. 't Zit me niet glad, maar ik doe m'n best.
Een dag niet online is een dag niet geleefd...
  donderdag 28 december 2000 @ 17:23:27 #14
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_595920
quote:
Op 26 december 2000 19:36 schreef Cynix® het volgende:
Ik was idd ook wat bezig met 'n column. 't Zit me niet glad, maar ik doe m'n best.
Cynix, ik ben toch wel heel erg benieuwd; bovendien heb je nog maar een paar dagen voor je column.

Go, Cynix, go!

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_596506
quote:
[b]
De enige terechte winnaar is Robin. Recht voor zijn raap, behoorlijk bot, en hele leuke stemmetjes. O.k. dat met die kippen, dat zag er niet zo leuk uit en hadden ze eigenlijk niet uit moeten zenden. Feit is wel dat deze jongen veel leuker is om naar te kijken dan bijvoorbeeld zo’n vreselijke Robert Jensen; en bovendien ook veel beter stemmetjes na kan doen.

Ideetje Hummie?


Streamverslaggeefters/ers hebben er echt kijk op. Jammer inderdaad van die kip. Zo'n beest is voor een paar gulden te koop en nog weken houdbaar bij - 20 graden. Da's te geef. Zou ie een hond of een kat mishandeld hebben zou mr Nakko reeds in de vergetelheid zijn geraakt. Daar hoort ie eigenlijk wel het beste thuis: het grote Nix ontmoet het kleine onbelangrijk.
Je weet het vaak soms nooit

  zaterdag 10 februari 2001 @ 03:59:27 #16
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_734820
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_734825
O+. Ripley. O+.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')