abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_205820444


Wesley (27)

Freelance buitensport trainer

Wesley zou zichzelf omschrijven als een open, rechtvaardig en behulpzaam mens. Die zeer gesteld is op zijn slaap. Want als hij een nacht wakker ligt, is hij de hele dag chagrijnig. Een staat van zijn die hij wel wil verbergen, maar hij weet dat zijn gezicht op zo’n moment boekdelen spreekt.

Wesley geeft in het dagelijkse leven freerunlessen en begeleidt activiteiten zoals lasergamen, blowkarten en raften. Daarnaast klust hij af en toe een beetje bij in de bouw. Zijn vrienden ziet hij niet heel vaak, maar als het gebeurt is het wel meteen gezellig.

Wie hij pas echt gaat missen is zijn lieve vriendin. Ze zijn al zes jaar samen en wonen nu zo’n 4 jaar bij elkaar. Dus dat gaat enorm wennen worden, al verwacht Wesley dat het heus wel gezellig gaat worden in het huis.

In Een Jaar Van Je Leven wil Wesley zichzelf als fanatieke sporter blijven uitdagen. Dit programma leent zich daar volgens hem goed voor en de hoofdprijs is daar ook naar.

Als Wesley wint kan hij zijn ouders voor eens en voor altijd laten zien dat je met sporten wel degelijk carrière kunt maken. Want die één miljoen euro gaat rechtstreeks naar zijn eigen freerunhal.

[ Bericht 62% gewijzigd door Jippie op 06-09-2022 17:37:13 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_205846068
27 jaar, uit Haarlem. Freerunner. Winnen is belangrijker dan meedoen. Zoekt graag de grenzen op bij spelletjes..
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zondag 4 september 2022 @ 19:05:19 #3
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_205846344
Free runner, heel sportief enzo als iedereen maar aan de kant rot al hij er aan komt, hij is héél sociaal tot je aan zijn zijn winst in het Spel komt...

Als hij wint wil hij zijn eigen free run world opstarten... mooi want de meeste van die eikels vallen vroeg of laat te pletter van een dakgoot of trappetje :W

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')