Bocaj | dinsdag 30 augustus 2022 @ 19:52 |
Er zijn zoveel merken halvarine te koop dat je er eigenlijk gek van wordt... Qua smaak niet zo bar veel verschil (vind ik). Hier en daar wat extra toegevoegde vitaminen... Koop meestal gewoon het goedkoopste. (zo rond de 1 euro) Soms koop is met meer zonnebloemolie. (zonnepond) Wat smeren jullie en wat vinden jullie lekker? (Merken jullie verschil in de gangbare halvarines?) Kopen jullie met olijf? Of vinden jullie Becel (hart en vaatziekten) belangrijk? | |
Metalfrost | dinsdag 30 augustus 2022 @ 19:54 |
Ik gebruik geen boter. | |
Fok-it | dinsdag 30 augustus 2022 @ 19:54 |
Niets. Boter op brood is echt heel ranzig. Alleen heel klein laagje wanneer ik hagelslag eet (wat nooit gebeurt) of op een ontbijtkoek | |
nattermann | dinsdag 30 augustus 2022 @ 19:56 |
Roomboter | |
Jordy-B | dinsdag 30 augustus 2022 @ 19:59 |
Als ik boter op brood gebruik, is het roomboter. | |
Bocaj | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:01 |
Dat is toch droog en niet lekker? | |
Knikkergeitje | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:02 |
Ja dit Stukje stokbrood met jam of roomboter als ontbijt. Des middags met een paar olijven een pepertje en of blauwe kaas. Wat was de vraag? | |
Metalfrost | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:03 |
Ik eet meestal stokbrood uit de oven. Trek het in stukken als ik het opeet. Zonder beleg. | |
Fok-it | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:04 |
Totaal niet droog. Ligt toch puur aan het brood | |
Tijn | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:04 |
We hebben laatst dit gebruikt om een cake te bakken voor iemand die niet tegen koemelk kan: https://www.ah.nl/product(...)roomboter-ongezouten Best goed te doen! | |
Puzzie | dinsdag 30 augustus 2022 @ 20:46 |
Roomboter. | |
Harvest89 | woensdag 31 augustus 2022 @ 00:03 |
Dat smeer ik nooit op mijn brood. Ook als ik lijm nodig heb op mijn boterham voor de hagelslag gebruik ik pindakaas. Ik bak af en toe wel eens met Croma. Dat is best wel lekker. | |
FlauwKapsel | woensdag 31 augustus 2022 @ 00:20 |
Allemaal. Altijd zo geweest n00b. | |
Viv | woensdag 31 augustus 2022 @ 00:34 |
Dit! Maar ik gebruik het zelfs niet voor hagelslag, dan gebruik ik witte chocopasta. Sowieso geen margarine of halvarine in huis. Wel roomboter, maar alleen om vlees in te bakken of als ingrediënt voor koekjesdeeg en zo, niet voor op brood. | |
Fok-it | woensdag 31 augustus 2022 @ 00:37 |
Beste broodcombo ever | |
Fok-it | woensdag 31 augustus 2022 @ 00:38 |
Chocolade-explosie in je mond? | |
marc0871 | woensdag 31 augustus 2022 @ 03:34 |
Ik gebruik Blueband voor op brood. Idd alleen voor hagelslag. Voor bakken en braden gebruik ik meestal Zeeuws Meisje. | |
Bocaj | woensdag 31 augustus 2022 @ 07:56 |
Nee, er zijn halvarines geweest ZONDER vitaminen (Ruitjes halvarine), sommige met een paar en anderen met heel veel! Wie is hier nou de n00b? Huh huh? In die Ruitjes halvarine heeft zelfs een tijd lang GMO soja gezeten... is er inmiddels uit... I have done my homework son! | |
FlauwKapsel | woensdag 31 augustus 2022 @ 08:15 |
Rofl, nichten. Kan weer een paar uur lachen. | |
Kaizen_ | woensdag 31 augustus 2022 @ 08:34 |
Zwakke reactie. 2/10 boterpuntjes | |
Nober | woensdag 31 augustus 2022 @ 11:41 |
Zeeuws Meisje light omdat dat de helft scheelt aan kilocalorieën per 100 gram. | |
FlauwKapsel | woensdag 31 augustus 2022 @ 16:07 |
Wat heb jij hiermee te maken? | |
Bocaj | woensdag 31 augustus 2022 @ 18:52 |
Nou, dat het een zwakke reactie is! Vind zijn beoordeling prima. | |
FlauwKapsel | woensdag 31 augustus 2022 @ 19:59 |
Ğast, ik moest lachen om hoe je die post schreef. | |
Bocaj | woensdag 31 augustus 2022 @ 20:16 |
O... Nichten | |
FlauwKapsel | woensdag 31 augustus 2022 @ 20:51 |
Is van een hele ouwe meme. | |
itchycoo | woensdag 31 augustus 2022 @ 21:18 |
Gezouten roomboter met hagelslag Maar goed, ik doe in principe ook alleen boter op mijn brood als er iets moet blijven plakken. Of een heel dun laagje bij de kaas als het brood droog is. | |
LanaMyst | vrijdag 2 september 2022 @ 09:56 |
Ik gebruik altijd Becel maar dan wel margarine, soms roomboter (op crossiants of verse broodjes). Halvarine tov margarine zie ik eigenlijk het nut niet zo van in En met smeerbaar beleg gebruik ik helemaal geen boter. | |
FlauwKapsel | vrijdag 2 september 2022 @ 18:44 |
Ik ook niet maar je doet toch ook geen boter of margarine op al supervette broodjes als croissants? | |
Sorella | vrijdag 2 september 2022 @ 20:42 |
Gezouten roomboter op mijn brood en roomboter om in te bakken (met soms een druppie olijfolie) en om mee te bakken. | |
Zwansen | vrijdag 2 september 2022 @ 20:49 |
Jawel. Beetje boter op een croissantje en dan een plakje kaas erop. | |
Zwansen | vrijdag 2 september 2022 @ 20:49 |
Exact! Mensen die brood zonder boter eten… Ik kan ze moeilijk serieus nemen… | |
LanaMyst | vrijdag 2 september 2022 @ 22:03 |
Op croissants juist echte boter, geen margarine. | |
Dunnevandale | vrijdag 2 september 2022 @ 22:27 |
Ieder stokbrood komt toch uit een oven? | |
Bocaj | vrijdag 2 september 2022 @ 22:30 |
Ik denk dat hij nog warm stokbrood bedoelt... Dat zou je nog zonder boter kunnen eten met thee of koffie... lekker soppen... Persoonlijk moet er altijd iets van boter op... in zuidelijke landen dopen ze het brood ook wel in olijfolie... bij de lunch. | |
Geerd | vrijdag 2 september 2022 @ 22:38 |
Niet alleen boter eten zonder brood | |
FlauwKapsel | vrijdag 2 september 2022 @ 23:48 |
Onnodig. | |
Metalfrost | zaterdag 3 september 2022 @ 09:17 |
Afbakstokbrood. | |
AnneX | zaterdag 3 september 2022 @ 09:41 |
Lurpak, ongezouten, heel dun/ schraperig en alleen al voor hun reclames 😉 Bijv. En boter om koekjes en taart te bakken. Olijfolie of zonnebloemolie te roerbakken. | |
Het_Bokje | zaterdag 3 september 2022 @ 12:26 |
Gwoon deze: Boter op brood is op zich niet nodig, maar ik mis het wel als ik het er niet op doe (als t op is ofzo). Wat ook kut is: Zonder boter raakt je hele broodtrommel in de war, maar: Als je broodtrommel in de war raakt mét boter, dan is het ook meteen een kkzooi. | |
Twiitch | zaterdag 3 september 2022 @ 13:12 |
Ik pak de goedkoopste in een willekeurige winkel. Nog nooit een boterham gegeten waarvan ik dacht, zo die halvarine/boter is lekker. Het boeit niet. | |
111210 | maandag 19 september 2022 @ 08:22 |
Van die mensen die overal die smerige zooi op smeren en dan nog een laag chocopasta of jam erop doen |