abonnement bol.com Coolblue
  donderdag 25 augustus 2022 @ 17:43:25 #1
65846 Bocaj
Emilia Clarke Forever!
pi_205744078
Klokkenluider binnen politiekorps: ’Criminele asielzoekers terroriseren Amsterdam'

Dit is premium, maar vond nog een andere source.
quote:
AMSTERDAM - De binnenstad van Amsterdam wordt geterroriseerd door kansloze, criminele asielzoekers die voor gigantische problemen zorgen. Zowel de korpsleiding van de politie als het gemeentebestuur is volledig op de hoogte van deze criminaliteitsgolf die vooral de laatste maanden opspeelt. Dat blijkt uit hun reactie na meldingen van klokkenluiders binnen het politiekorps.

Meerdere agenten ’luiden de noodklok’ over de aanhoudende stroom aan ’crimineel tuig dat de stad overspoelt’ en stellen: „Kansloze asielzoekers komen vrijdag met de trein op het CS aan voor een weekend zuipen en roven.”

De klokkenluiders, die niet met hun naam in de krant willen vanwege de angst voor negatieve gevolgen op de werkvloer, zijn wel helder over hun motief. Naast het willen behouden van draagvlak voor echte vluchtelingen, is er nog een reden dat deze zeer ervaren politiemensen hun verhaal willen vertellen: „Deze - vaak rondreizende - criminelen kosten de Amsterdamse politie enorm veel capaciteit. Eťn aanhouding kost zomaar 1 tot 2 dagen werk. Soms worden wel 25 van dit soort mensen in een weekeind binnengebracht. Reken maar uit hoeveel manuren dat kost. Zeker in de binnenstad kost deze groep je soms 80 procent van de tijd.”

Dweilen

Volgens de groep agenten, van alle rangen en standen binnen de politie, zijn vooral toeristen in de binnenstad het slachtoffer van de zogenoemde VLINners (Vreemdelingen in Nederland): „We hebben onze handen vol aan Algerijnen, Marokkanen, LibiŽrs en TunesiŽrs. Deze criminaliteit bestrijden is op zich dankbaar werk, maar totaal zinloos. Het blijft dweilen met de kraan open, zolang de daders niet worden uitgezet. Al die honderden slachtoffers, het is zo frustrerend.” Een andere bron: „De meesten waren al crimineel voor ze in Nederland aankwamen.”

De Amsterdamse politie reageert via een woordvoerder: „Het beeld dat wordt gegeven door onze collega’s wordt binnen onze organisatie herkend en erkend.” Ook de gemeente Amsterdam onderschrijft de misstanden en bedankt zelfs de klokkenluiders voor het signaal: „Het is goed dat de politie dit aankaart.”

De Amsterdamse, doorgaans zeer ervaren, politiemensen, voelen zich als klokkenluiders ’moreel gedwongen’ de misstanden naar buiten te brengen. Een van hen: „Het is niet leuk om dit via de pers te doen. Maar het is van groot belang dat de samenleving weet wat er echt aan de hand is. Onze noodkreet is niet gericht aan de politie maar aan de politiek. Iedereen wil maar deugen, er wordt besmuikt over gepraat. Gewoon hardop zeggen wat er aan de hand is, is er niet bij. Als we de problemen niet onder ogen zien, komen we er nooit meer vanaf.”
Hij vervolgt: „Het aan de lopende band oppakken van de veiligelanders is volstrekt nutteloos. Het dringt maar niet door hoe verschrikkelijk ondermijnend dit is. Ze komen vrijdagmiddag in de trein aan op het Centraal Station. Dan gaan ze los of in groepsverband roven en zuipen tot zondagochtend. Die gasten houden de plekken in de AZC’s buiten Amsterdam bezet, waardoor de OekraÔners buiten slapen.”

Aanranding van agentes

Deze groep kansloze asielzoekers zou zich, volgens deze politiemensen, niet alleen schuldig maken aan straatroven, winkeldiefstallen en mishandelingen, een aantal spuugt naar toeristen en vertoont grensoverschrijdend seksueel getint gedrag naar jonge vrouwen, ook naar agentes. Een klokkenluider: „Ze hangen aan je, doen vervelend amicaal. Ze vertonen extreem vervelend gedrag naar vrouwelijke collega’s, tot aan aanranding van agentes in burger aan toe. Honderd procent seksistisch gedrag. Hun manier van beledigen is schelden en spugen. Heel naar.”

De agenten schetsen hoe de ontwikkelingen zich de laatste jaren opvolgden. „Het begon met de grote instroom vanaf 2015”, vertelt een van hen. „Tot aan het moment dat ze te horen krijgen dat ze hier niet mogen blijven, gaan ze het hele land door om te jatten en te roven. De overlast in Amsterdam gaat in golven. Na corona is het met alle toeristen in de stad de laatste maanden een zooitje.”

De klokkenluiders stellen dat door deze asiel-criminaliteit het draagvlak voor de echte vluchtelingen wordt ondermijnd. „Deze criminelen zitten bijna allemaal in AZC’s. De kans dat ze in Nederland mogen blijven, is nihil. Al zien we een nieuw fenomeen dat Marokkanen zich voordoen als Algerijnen. Omdat Algerije sinds kort als onveilig land wordt bestempeld hopen Marokkanen als Algerijn alsnog een verblijfsvergunning te kunnen krijgen. Het zijn rondreizende criminelen die het beeld bepalen en daar hebben echte vluchtelingen onder te lijden.”

Volgens de klokkenluiders wordt precies bijgehouden hoeveel kansloze asielzoekers de fout ingaan. „We hebben allerlei rapportagesystemen waarin dat intern naar voren komt. Er is bijvoorbeeld een systeem waarin we het zogenoemde mobiele banditisme registreren, opgetuigd tegen criminaliteit door Oostblokkers. Daarnaast zijn er veel verschillende projectcodes en die worden gebruikt voor asielzoekers”, zegt een van de agenten.

Zinloos

Hun projectcode is VLIN, dat staat voor Vreemdeling In Nederland. Een collega: „Het registreren is verbeterd. Maar de grote vraag is; waarom doet de politiek er niks mee? Is het angst voor zogenoemd etnisch profileren? Maar daar gaat het ons helemaal niet om. Zolang we er niet in slagen deze mensen uit te zetten, is ons werk vrij zinloos en worden er elke dag nieuwe slachtoffers gemaakt. Politiek wordt wakker!”

Een officiŽle woordvoerder van de politie erkent overigens dat de registratie van de ’VLINners’ plaatsvindt. „Dat is allemaal transparant.”

De politiemensen noemen de affaire Harbers als voorbeeld van de vroegere ’wegmoffelcultuur’. De Telegraaf onthulde in 2017 de omvang van criminaliteit onder asielzoekers nadat de politie aanvankelijk had beweerd dat dergelijke cijfers niet bestaan. Vervolgens werd geprobeerd openbaarmaking tegen te houden. Toen het ministerie daarna ’in het kader van de transparantie’ een jaarlijks overzicht introduceerde van asielcriminaliteit, bleken de zwaarste misdrijven weggemoffeld onder het kopje ’overige’. Deze krant ontdekte dat. Het kostte toenmalig staatssecretaris Mark Harbers van asielzaken de kop. De noodkreet van de agenten ligt in het verlengde van een onderzoek door het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Hieruit blijkt dat het overgrote deel van de asielzoekers geen overlast veroorzaakt. Wťl valt volgens de onderzoekers op dat ’veiligelanders’ relatief vaak de fout ingaan. Eťn op de drie van de Algerijnse (35 procent) en Tunesische (33 procent) vreemdelingen werd in 2020 jaar verdacht. Ook onder Marokkaanse asielzoekers ligt het aandeel hoog: 29 procent.

Volgens de agenten zijn het deze kansloze asielzoekers die de Amsterdamse politie handen vol werk geven. Vooral zakkenrollers vragen enorm van de capaciteit van de politie: „Van de inmiddels beruchte voetbaltruc zijn honderden mensen het slachtoffer geworden. Je wordt als het ware omsingeld. Eťn van die gasten gaat zogenoemd een gezellig dansje met je doen. Een ander pakt, terwijl je wordt afgeleid, je bij de arm en rolt je horloge die wordt doorgegeven aan de volgende handlanger. Agenten in burger hebben er honderden opgepakt. We lopen met nephorloges, als ze happen, pakken we ze. Wat dan wel weer humor is, is dat ze soms zelf onze handboeien uit onze zakken rollen. Nou ja, dan is ze wel gelijk duidelijk dat ze de verkeerde te pakken hebben.” Rompslomp

Het naar buiten brengen van de veiligelanders-problematiek is volgens de agenten niet gericht tegen de Amsterdamse politie. Gezamenlijk: „Wij doen het gewoon goed als Amsterdamse politie. Er worden veel van deze onverbeterlijke criminelen opgepakt. Het is eerlijk gezegd nog leuk werk om te doen ook.. Maar dan volgt de hele administratieve rompslomp. Echte identiteitspapieren hebben ze meestal niet. Vaak wel een pasje van het COA dat is verstrekt door een asielzoekerscentrum met de naam die ze hebben opgegeven. Op de pasjes staat waar ze officieel horen te verblijven. Meestal Budel, Dronten of Ter Apel. Ze worden dus wel geregistreerd aan de hand van vingerafdrukken en foto’s. Als we ze na de hele procedure hebben heengezonden, zien we meestal al snel dat ze elders in het land zijn gepakt voor nieuwe delicten. Zolang ze niet worden uitgezet, blijft het dweilen met de kraan open. En dat is langzamerhand zo verschrikkelijk frustrerend.” Een agent sluit af: „Ik zal voor mezelf spreken. Ik voel mij letterlijk verraden door de politiek. Heb er echt geen vertrouwen meer in. En velen binnen de Amsterdamse politie met mij. Het moet nu klaar zijn.”

Joost Eerdmans, fractievoorzitter van JA21, heeft donderdag naar aanleiding van dit verhaal Kamervragen gesteld. „Dit ontluisterende verhaal toont pijnlijk duidelijk het volledig mislukte asielbeleid aan. Deze veiligelanders hebben hier niets te zoeken en hadden allang teruggestuurd moeten worden, wat ook gewoon kan als je dat echt wil. Maar in plaats daarvan laat het kabinet de boel maar op zijn beloop, met als gevolg dat met name de grote steden gebukt gaan onder de overlast en de politie amper nog aan ander werk toekomt.”

Reactie politie en gemeente

De Telegraaf heeft de noodkreet van de klokkenluiders voorgelegd aan de woordvoerder van de Amsterdamse politie. Die herkennen het geluid.

Een woordvoerder van de politie: „Dankzij het feit dat onze collega’s zeer effectief zijn in het aanhouden van verdachten van strafbare feiten zoals zakkenrollen, winkeldiefstal en straatroven, weten we dat we – vooral in de binnenstad – met grote regelmaat te maken hebben met verdachten die uit veilige landen komen. Het beeld dat wordt gegeven door onze collega’s wordt binnen onze organisatie herkend en erkend. Als Amsterdamse politie hebben wij onze informatie onder meer gedeeld met de gemeente en de korpsleiding in Den Haag. Onze korpsleiding staat in contact met het ministerie van Justitie en Veiligheid.”

Via een woordvoerder reageert de gemeente Amsterdam in ongeveer gelijke bewoordingen: „Als gemeente herkennen we de toename van de problematiek, onder meer in het centrum. Het is helaas een effect van het huidige asielbeleid. We zijn hierover in gesprek met het ministerie van Justitie en Veiligheid en hebben hierover contact met de politie. Het is goed dat dat de politie dit aankaart. Het mag natuurlijk nooit zo zijn dat politieagenten onheus bejegend worden en met vormen van geweld te maken krijgen.”
Wtf man... :wtf:
Politieagentes aangerand, Marrokkanen die zich voordoen als Algerijnen omdat dat blijkbaar nu een risicoland is...
En de Gemeente... eerst nix zeggen en nu er eentje uit de school klapt herkennen ze zich ineens in het probleem! :')
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_205744114
Ze mogen hier niet blijven, zijn dus geen asielzoekers maar ze kunnen er ook niet uitgeflikkert worden.
Is dat nog steeds omdat Marokko dwarsligt of is het weer politieke onwil.

[ Bericht 0% gewijzigd door Waldorf22 op 25-08-2022 17:54:51 ]
You need to be cold to be queen.
pi_205744118
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:47 schreef Waldorf22 het volgende:
Ze mogen hier niet blijven, zijn dus geen asielzoekers maar ze kunnen er ook niet uitgeflikkert worden.
Is dat nog steeds omdat Marokko dwarsligt of is het weer politiek onwil.
Allebei waarschijnlijk.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_205744123
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:48 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Allebei waarschijnlijk.
Ja eigenlijk wist ik het antwoord op mijn eigen vraag al.
You need to be cold to be queen.
pi_205744149
Dat wisten we al langer dat gelukzoekers het rovers pad opgaan. Dat krijg je met slap beleid van de overheid.
Het is ook net of de overheid bewust deze criminelen op ons volkje afsturen.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 17:53:25 #6
65846 Bocaj
Emilia Clarke Forever!
pi_205744158
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:51 schreef Remco2021 het volgende:
Het is ook net of de overheid bewust deze criminelen op ons volkje afsturen.
Reden?
quote:
„We hebben onze handen vol aan Algerijnen, Marokkanen, LibiŽrs en TunesiŽrs. Deze criminaliteit bestrijden is op zich dankbaar werk, maar totaal zinloos. Het blijft dweilen met de kraan open, zolang de daders niet worden uitgezet. Al die honderden slachtoffers, het is zo frustrerend.” Een andere bron: „De meesten waren al crimineel voor ze in Nederland aankwamen.”
Deze mensen zijn totaal losgeslagen lijkt het... (nouja, laat 'lijkt het' maar weg..)
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_205744178
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:47 schreef Waldorf22 het volgende:
Ze mogen hier niet blijven, zijn dus geen asielzoekers maar ze kunnen er ook niet uitgeflikkert worden.
Is dat nog steeds omdat Marokko dwarsligt of is het weer politiek onwil.
Marokko is al lang blij dat die criminelen daar zijn opgedonderd.
pi_205744191
Gewoon allemaal oppakken en in cel gooien. totdat er een vliegtuig klaar staat om kanslozen naar herkomst van land uitzetten.
Zonder pardon.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
  donderdag 25 augustus 2022 @ 17:56:43 #9
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205744193
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205744204
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:56 schreef Captain_Ghost het volgende:
Gewoon allemaal oppakken en in cel gooien. totdat er een vliegtuig klaar staat om kanslozen naar herkomst van land uitzetten.
Zonder pardon.
Dat gaat dus een beetje moeilijk als het land van herkomst ze niet moet.

https://www.ad.nl/binnenl(...)-vrijlaten~aa13361a/
You need to be cold to be queen.
pi_205744214
Nederland heeft gewoon geen leverage in de onderhandelingen. Men zit Marokko dwars door het niet erkennen van de Westelijke Sahara als zijnde Marokkaans grondgebied en Nederland steunt in de ogen van het Marokkaanse regime actief seperatisten in het Noorden.
Allah Al Watan Al Malik
pi_205744230
En hoezo is Algerije een niet-veilig land?
Allah Al Watan Al Malik
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:01:58 #13
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205744237
Zucht, was de politieke wil er maar om het NLse leger in te zetten om ze in de Westerlijke Sahara in de buurt van de Marokkaanse grens te dumpen. Dat zou dit probleem gelijk oplossen...

Dan werk je om het probleem heen dat de Marokkaanse overheid ze niet wilt terugnemen en het het probleem van NL maakt.
Dan is het: veel plezier ermee, nu is het weer jouw probleem.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:03:28 #14
160086 GemMagic
Summum ius summa iniura
pi_205744245
Fijn dat het nu tenminste gezegd mag worden zonder dat direct de racisme kaart wordt getrokken.
Beter optreden tegen dit volk betekent ook betere omstandigheden voor echte vluchtelingen.
Sui cuique mores fingunt fortunam
pi_205744247
Op zich goed dat die parasieten die Amsterdam onleefbaar ook eens een keer aangepakt worden, maar toeristen bregen ook geld in het laatje en ook tegen die veilige landers moet normbevestiging de regel zijn.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_205744263
Goh nou dit verwacht je toch ook niet zeg.
Zonder wrijving geen glans
pi_205744270
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:58 schreef Waldorf22 het volgende:

[..]
Dat gaat dus een beetje moeilijk als het land van herkomst ze niet moet.

https://www.ad.nl/binnenl(...)-vrijlaten~aa13361a/
Vrees voor herhaling en beveiliging van de samenleving zijn legitieme strafdoelen en ook een grond voor voorlopige hechtenis. De wil is er gewoon niet.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:06:35 #18
65846 Bocaj
Emilia Clarke Forever!
pi_205744275
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:01 schreef Mutant01 het volgende:
En hoezo is Algerije een niet-veilig land?
https://www.inlia.nl/nl/n(...)nd-van-herkomst-meer
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:07:49 #19
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_205744284
Komt omdat de overheid een hekel heeft aan Nederlanders.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_205744305
zo kun je wel lekkker hetsende koppen creeereen:

het gaat om VLNers... ofwel vreemdelingen in nederland, vermoedelijk grotendeels zonder geldige verblijfsvergunning en vaak uit landen waarvoor het onmogelijk is een asielaanvraag te doen (veilige landers)

dat zijn helemaal geen 'asielzoekers' ...
die op ťťn hoop met die groep te gooien dient hooguit om iedere discussie over dat thema vervolgens te kunnen verstoren door te verwijzen naar de criminaliteit van een groep die daar eigenlijk helemaal niet toe behoort, en hooguit door incompetentie van de IND daar zich wel makkelijk mee kan vermengen
Der der den Wind der Veršnderung spŁrt, sollte keinen Windschutz sondern eine WindmŁhle bauen.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:10:52 #21
65846 Bocaj
Emilia Clarke Forever!
pi_205744308
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:56 schreef Captain_Ghost het volgende:
Gewoon allemaal oppakken en in cel gooien. totdat er een vliegtuig klaar staat om kanslozen naar herkomst van land uitzetten.
Zonder pardon.
Dit zouden we allemaal misschien wel willen maar de praktijk en de juridische kant ervan is helaas anders...
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_205744315
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:03 schreef GemMagic het volgende:
Fijn dat het nu tenminste gezegd mag worden
Ja, maar wel anoniem, want anders...

Fijn hoor.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:12:37 #23
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_205744328
Waarom moeten deze mensen anoniem deze uitspraken doen? Wie is verantwoordelijk voor de angst voor consequenties? Daar moet de media ook gelijk achteraan, wat voor een motieven spelen hier?
pi_205744337
quote:
Algerije geen veilig land meer:

Daar hebben we dus Broekie-Knol (VVD) aan te danken, wat een verrassing!
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:18:36 #25
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_205744377
Waarom willen al die Marokkanen zo graag hier naartoe ?
pi_205744389
Wat is er eigenlijk aan de hand in Algerije dat ze het nu als risicoland bestempelen?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:20:25 #27
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_205744395
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:18 schreef Flow3r het volgende:
Waarom willen iedereen zo graag hier naartoe ?
Omdat het hier beter is. En i.p.v. je eigen land verbeteren ga je dan naar een land waar het al goed is.
Het is net de politiek; korte termijn visie enzo.
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:21:52 #28
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_205744410
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:20 schreef Rodgrod het volgende:

[..]
Omdat het hier beter is. En i.p.v. je eigen land verbeteren ga je dan naar een land waar het al goed is.
Het is net de politiek; korte termijn visie enzo.
Volgens mij zijn ze maar wat trots op hun land, ik zou het wel weten als ik de taal sprak en daar familie had, noway dat ik hier zou willen blijven :R
pi_205744421
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:01 schreef slashdotter3 het volgende:
Zucht, was de politieke wil er maar om het NLse leger in te zetten om ze in de Westerlijke Sahara in de buurt van de Marokkaanse grens te dumpen. Dat zou dit probleem gelijk oplossen...

Dan werk je om het probleem heen dat de Marokkaanse overheid ze niet wilt terugnemen en het het probleem van NL maakt.
Dan is het: veel plezier ermee, nu is het weer jouw probleem.
Veel succes, waar in de WS ga je landen zonder toestemming van de Marokkaanse overheid?
Allah Al Watan Al Malik
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:23:13 #30
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205744422
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:18 schreef Flow3r het volgende:
Waarom willen al die Marokkanen zo graag hier naartoe ?
Zie OP.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205744449
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:18 schreef Flow3r het volgende:
Waarom willen al die Marokkanen zo graag hier naartoe ?
Ehm kijkend naar de cijfers is het een zeer kleine groep. En ze willen graag hierheen omdat ze daar geen toekomst hebben. Het zijn geen ingenieurs ofzo. Veelal vroegtijdig schoolverlaters. In Spanje of Frankrijk maken ze geen kans omdat ze teruggestuurd worden.
Allah Al Watan Al Malik
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:25:10 #32
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_205744451
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Zie OP.
Ja lijkt wel of we alleen criminelen krijgen , ook leuk voor de normale Marokkaan hier hier al jaren woont }:|

[ Bericht 0% gewijzigd door Flow3r op 25-08-2022 21:37:11 ]
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:25:31 #33
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_205744455
Deze criminelen zou je flink met de wapenstok moeten behandelen, elke keer dat ze opgepakt worden. Dan leren ze het misschien een keer af of gaan ze in een ander land verder.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:26:00 #34
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_205744459
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:25 schreef Mutant01 het volgende:

[..]
Ehm kijkend naar de cijfers is het een zeer kleine groep. En ze willen graag hierheen omdat ze daar geen toekomst hebben. Het zijn geen ingenieurs ofzo. Veelal vroegtijdig schoolverlaters.
Maar wat voor toekomst heb je hier, als je illegaal moet verblijven , dat is ook niks
pi_205744493
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:26 schreef Flow3r het volgende:

[..]
Maar wat voor toekomst heb je hier, als je illegaal moet verblijven , dat is ook niks
Beter dan in Marokko uit de vuilnisbak eten.
Allah Al Watan Al Malik
pi_205744566
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:58 schreef Waldorf22 het volgende:

[..]
Dat gaat dus een beetje moeilijk als het land van herkomst ze niet moet.

https://www.ad.nl/binnenl(...)-vrijlaten~aa13361a/
Uitkeringen en ontwikkelingshulp stoppen dan is het heel snel klaar
pi_205744579
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:25 schreef Flow3r het volgende:

[..]
Ja lijkt wel of we alleen criminelen krijgen , ook leuk voor de normale Marokkaan gier hier al jaren woont }:|
De genen die ik ken stemmen allemaal pvv :') "wij weten wel wat voor soort mensen hierheen komt"
pi_205744584
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:35 schreef Murdera het volgende:

[..]
Uitkeringen en ontwikkelingshulp stoppen dan is het heel snel klaar
Ik weet wel zeker van niet.
Allah Al Watan Al Malik
pi_205744617
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:36 schreef Mutant01 het volgende:

[..]
Ik weet wel zeker van niet.
Marokko ontvangt meer EU-ontwikkelingssteun dan enig ander Noord-Afrikaans land, met uitzondering van TunesiŽ, en is een van de voornaamste begunstigden van internationale ontwikkelingssteun. De EU is de grootste donor en verstrekt 25,2 % van de officiŽle ontwikkelingshulp

van 1 431 miljoen EUR voor de periode 2007‑2013 tot 1 399 miljoen EUR voor de periode 2014‑2020
pi_205744660
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:38 schreef Murdera het volgende:

[..]
Marokko ontvangt meer EU-ontwikkelingssteun dan enig ander Noord-Afrikaans land, met uitzondering van TunesiŽ, en is een van de voornaamste begunstigden van internationale ontwikkelingssteun. De EU is de grootste donor en verstrekt 25,2 % van de officiŽle ontwikkelingshulp

van 1 431 miljoen EUR voor de periode 2007‑2013 tot 1 399 miljoen EUR voor de periode 2014‑2020
In EU verband ja, overigens hangt dat samen met de status van Marokko zoals binnen de EU is geregeld. Ik had het specifiek over Nederland. En Nederland heeft niets te zeggen, vooral ook omdat andere landen andere belangen hebben. Wat groter dan die paar honderd stoute Marokkaantjes in Nederland.
Allah Al Watan Al Malik
pi_205744676
quote:
4s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:27 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Politie in NL racistisch noemen zonder daarvoor bewijs te leveren vind ik buiten alle perken. Dit is pure smaad.
Het bewijs staat in dit nieuwsbericht. Ze geven buitenlanders en asielzoekers de schuld van alle problemen.
pi_205744681
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:41 schreef Mutant01 het volgende:

[..]
In EU verband ja, overigens hangt dat samen met de status van Marokko zoals binnen de EU is geregeld. Ik had het specifiek over Nederland. En Nederland heeft niets te zeggen, vooral ook omdat andere landen andere belangen hebben. Wat groter dan die paar honderd stoute Marokkaantjes in Nederland.
Zou de rest van europa daar geen last van hebben?
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:43:50 #43
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_205744682
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:43 schreef Sapstengel het volgende:

[..]
Het bewijs staat in dit nieuwsbericht. Ze geven buitenlanders en asielzoekers de schuld van alle problemen.
Waar staat dit precies?
pi_205744683
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:35 schreef Murdera het volgende:

[..]
Uitkeringen en ontwikkelingshulp stoppen dan is het heel snel klaar
Ze zijn illegaal in Nederland, hoe denk je dat ze aan een uitkering komen?
You need to be cold to be queen.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:44:19 #45
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_205744696
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:19 schreef Hathor het volgende:
Wat is er eigenlijk aan de hand in Algerije dat ze het nu als risicoland bestempelen?
Autoritair regime waar veel mensen worden onderdrukt. Terroristische organisaties, grote spanningen in de grensregio's bij buurland Marokko. Marokko en Algerije hebben een tyfushekel aan elkaar.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  donderdag 25 augustus 2022 @ 18:47:05 #46
65846 Bocaj
Emilia Clarke Forever!
pi_205744738
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:43 schreef Sapstengel het volgende:

[..]
Het bewijs staat in dit nieuwsbericht. Ze geven buitenlanders en asielzoekers de schuld van alle problemen.
Wie zouden dan volgens jou de overlast veroorzaken?
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_205744750
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:43 schreef Waldorf22 het volgende:

[..]
Ze zijn illegaal in Nederland, hoe denk je dat ze aan een uitkering komen?
:')
Alle uitkeringen die Marokkanen in Marokko ontvangen bedoelde ik uiteraard.
pi_205744760
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 17:47 schreef Waldorf22 het volgende:
Is dat nog steeds omdat Marokko dwarsligt
Uit werkervaring weet ik: ja.
pi_205744763
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:48 schreef Murdera het volgende:

[..]
:')
Alle uitkeringen die Marokkanen in Marokko ontvangen bedoelde ik uiteraard.
Oh :')

Ja dat is sowieso al bizar.
You need to be cold to be queen.
pi_205744786
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2022 18:18 schreef Flow3r het volgende:
Waarom willen al die Marokkanen zo graag hier naartoe ?
Hier is geen verzet tegen de moslimleiders en hun broeders.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')