abonnement bol.com Coolblue
pi_205577392
Ik heb regelmatig rugklachten in de onderrug.

Paar jaar minder last gehad door intensief sporten. Door het sluiten van de sportscholen werd het weer wat meer en vervolgens weer opgepakt. Nu ben ik 3 maanden geleden door mijn rug gegaan bij een potje basketball.

Toen dit beter ging kreeg ik covid voor ik goed en wel hersteld was nog een keer. Dit was 5 weken terug. In de tussentijd nog 2 keer er door heen gegaan.

Ik doe mijn oefeningen om de core spieren te versterken nog dagelijks maar intensief sporten zit er nu ff niet in. Nu al weer 2 weken veel klachten omdat ik op vakantie een lucht bedje ging opblazen op het strand, maar het is lastig om in de vakantie snel een fysio te vinden.

1 van mijn fysio's leerde mij een simpele taping. Waarbij 3 stroken sporttape half over elkaar worden geplakt. Dat gaat ook wel goed alleen goede kwaliteit tape vinden wat minder. Ik heb een tijd die van hansaplast gebruikt. Alleen daar lijkt wat in veranderd want binnen een dag beginnen ze los te laat op de plek waar de tape overlapt. Iemand ervaring met een tape die wel goed plakt?
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie maandag 8 augustus 2022 @ 17:09:15 #2
68600 Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_205581694
Kinetape
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')