abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 24 juli 2022 @ 17:36:03 #301
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_205445904
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 17:25 schreef Viv het volgende:

[..]
Het gaat er inderdaad niet om wie het sympathiekst is, maar je kan een F1-kampioenschap ook prima winnen zonder een onsympathieke lul te zijn. En dat heeft voor mij als kijker wel de voorkeur.

Als mij dat een Libelle vrouw maakt, jammer dan. :P
[..]
Mja, hangt ervan af wat je onder "onsympathiek " verstaat dan. Ik denk dat je prima assertief kunt zijn op de baan, daar ballen kunt tonen en voor je eigen succes kunt gaan, en daarnaast ook nog steeds sympathiek kunt zijn als persoon.

Onsympathiek vind ik iemand bijvoorbeeld als er geen zelfinzicht getoond wordt bij problemen en ongelukken (het ligt altijd aan iets/iemand anders), of als diegene uit de hoogte doet. Zoals de quote uit The Big Bang Theory:
[..]
(Vervang "smarter" door "faster". :P )
Iedereen preekt voor eigen parochie in dit soort wedstrijden. Mensen lijken wel eens te vergeten hoe godsgruwelijk snel het allemaal gaat, dat er allerlei zaken tegelijk gebeuren en je het hier over beslissingen hebt die allemaal in een split second worden genomen. Thuis als kijker heb je herhalingen en meerdere camerastandpunten. De coureur heeft slechts zichzelf en is na zo'n situatie nog steeds bezig om met 300 km/u op het scherpst van de snede rondjes te rijden in een cockpit van 50 graden.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')