abonnement Unibet Coolblue
pi_205380359
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2022 17:54 schreef Memento-Mori het volgende:

[..]
Dat het gepruts is moet je loslaten, als je net niet lekker uitkomt, scheef of te ver opzij gewoon even naar voren rijden, bijsturen en weer naar achter. Als je dat zelfverzekerd (vooral dat!) en veilig doet, is dat gewoon 'n dikke voldoende. Was voor mij echt 'n openbaring dat het niet in 1x perfect moest zijn of anders pech. In de praktijk zal je straks ook lang niet altijd direct perfect uitkomen.

Maar goed ik heb bij twee rijscholen gezeten die zeiden dat ze met faalangst of prestatiesdruk om konden gaan, konden ze absoluut niet waardoor ik alleen maar nóg onzekerder werd en nog meer druk voelde. Toen ik bij m'n huidige instructeur kwam, moest ik van verder komen dan toen ik nog nooit gereden had :/ maar nu voelt het echt wel dat ik het best kan. Ik kreeg ook echt 'n heeeeel lang examenrondje dit keer dus dan weet je dat je 'n twijfelgeval bent. De volgende keer, komt 't ook bij mij vast goed :) en bij jou hopelijk morgen al!
Wat fijn dat het al zoveel beter ging dan eerst dan! :)

Mijn valkuil is vooral dat ik veel te lang ga lopen nadenken en twijfelen. Of dan schiet ik juist door in de andere richting en denk ik helemaal niet meer na :')
Ik hoop dat ik morgen een beetje in een soort flow kom waarbij ik niet aan alles ga twijfelen maar er wel m'n hoofd bij houd. Vandaag tijdens les had ik die ongeveer halverwege de les wel te pakken. Morgen heb ik eerst les en dan examen, dus dan heb ik tijdens die les nog om er een beetje in te komen. Hopelijk :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')