abonnement Unibet Coolblue
  maandag 18 juli 2022 @ 18:23:38 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205380505
Doet me denken aan dit zeer geloofwaardige verhaal
quote:
Robin van Persie betaal zijn gewicht in doelpunten uit. De aanvaller maakte ruim een half jaar geleden de overstap van Arsenal naar Manchester United en is ook als Mancunian zeer trefzeker. De 29-jarige Nederlander, dit seizoen goed voor 22 doelpunten in 30 officiële duels, geeft aan dat hij dit seizoen sneller en sterker is dan ooit. In totaal is de ex-Feyenoorder liefst vier kilo aangekomen.

Van Persie is tot dusver blessurevrij gebleven en dat is voor de Oranje-international zelf ook een aparte ervaring. "Ik heb nog nooit zo'n reeks meegemaakt", erkent de aanvaller. "En dat heeft alles met mijn fysieke gesteldheid te maken. Ik weeg altijd rond de 77 kilo. Nu ben ik vier kilo zwaarder, maar wel alleen maar spieren."

"Ik ben niet meer tijd in het krachthonk geweest. Ik ben uit mezelf super-fit geworden en het resultaat is dat ik zwaarder en sterker ben. Ik ben sterker in duels met verdedigers, maar ik voel me ook fitter dan ooit. Ik herstel ook sneller. Laatst speelde ik woensdag en zaterdag. Er zat maar 2,5 dag tussen de wedstrijden, maar ik voelde me ijzersterk en kon ook nog in de slotfase extra werk verzetten."
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')