abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_205763831
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2022 15:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]
Benieuwd wanneer het zover is dat men gesommeerd wordt om een asielzoeker onderdak te geven hoever al die volgers erin meegaan en nog steeds vinden dat ze in een democratie leven. Laat de dikkoppen zelf het goede voorbeeld geven zoals Timmermans en zijn riante villa (met 17 kamers) daar kun je er al heel wat kwijt zonder dat de privacy aangetast wordt.
Zullen wel de zwakkeren in de samenleving eerst zijn, ouderen of bijstandontvangers? Kan me bijna niet voorstellen dat echt gaat gebeuren dat je verplicht voor asielzoekers moet gaan zorgen.
#GoBankrupt4Ukraine
  zaterdag 27 augustus 2022 @ 15:31:15 #52
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_205763888
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2022 15:24 schreef QAnonn het volgende:

[..]
Zullen wel de zwakkeren in de samenleving eerst zijn, ouderen of bijstandontvangers? Kan me bijna niet voorstellen dat echt gaat gebeuren dat je verplicht voor asielzoekers moet gaan zorgen.
Er zijn inmiddels al zoveel dingen in een tijdsbestek van 2 jaar gebeurd wat een hoop mensen zich ook niet hadden kunnen voorstellen en dan heb ik het over die meelopers wat de meeste mensen zijn helaas. Naja, het thuis opvangen van Oekraïners lijkt ook een stille dood te zijn gestorven daar hoor je niks meer over.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_205763922
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2022 15:31 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]
Er zijn inmiddels al zoveel dingen in een tijdsbestek van 2 jaar gebeurd wat een hoop mensen zich ook niet hadden kunnen voorstellen en dan heb ik het over die meelopers wat de meeste mensen zijn helaas. Naja, het thuis opvangen van Oekraïners lijkt ook een stille dood te zijn gestorven daar hoor je niks meer over.
Klopt. Maar daarom is een basisinkomen ook zo gevaarlijk. Ze kunnen eisen dat jij een paar asielzoekers in huis neemt anders geen geld, dan sta je met je rug tegen de muur.
#GoBankrupt4Ukraine
  zaterdag 27 augustus 2022 @ 15:39:01 #54
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_205763942
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 juli 2022 14:49 schreef Ali_boo het volgende:
[ twitter ]
Die zijn niet onteigend ofzo hoor. De mensen van die boerderij wilde graag hun boerderij verkopen, ze waren niet verplicht, er is geen druk uitgevoerd. Die waren zonder dit opkopen ook verkast.

En ja, dat weet ik zeker.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_205821811
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2022 13:44 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]
Sowieso; de hele mensheid is verbannen tot in de eeuwigheid om buiten het paradijs te leven omdat Adam en Eva een keertje niet van een appel af konden blijven. En de hele mensheid, op 2 mensen na, werd door God een gruwelijke dood ingejaagd omdat een paar inwoners van het stadje Nineve zich niet konden gedragen enz enz.

Ik zie wel wat overeenkomsten met Poetin en God, maar dat is voor dat andere topic in BNW
Is niet waar hoor want adam en Eva zijn uit het paradijs geschopt omdat ze zondigde tegen God en omdat God Heilig is kan je niet samen met hem leven omdat we vervuild zijn net zoals satan. En daarom zitten we hier als straf samen met het kwaad. En ieder mens zondigt hier niet alleen in Ninive en de straf voor de zonde is de eeuwige hel na dit leven. Maar daar hoeft niemand heen omdat Jezus de straf al betaald heeft voor de zonde. Dus geloof in de dood, begrafenis en opstanding van Jezus is wat je kan redden wetende dat je een zondaar bent uiteraard want waarom zou je anders Jezus nodig hebben als je niet schuldig bent....en dat aan God vertellen in gebed en je zonde belijden en als je het in je hart gelooft en met je mond belijdt zal je gered worden en ga je naar de hemel en zo simpel is het dus als je verloren gaat is het je eigen schuld.
pi_205894723
Heeft het feit dat de overheid nu gemeentes gaat dwingen asielzoekers op te nemen ook te maken met die wet?
pi_205894973
Romans 5:12-21

(12) Daarom, gelijk door één mens de zonde in de wereld ingekomen is, en door de zonde de dood, en alzo de dood tot alle mensen doorgegaan is, in welken allen gezondigd hebben.

(13) Want tot de wet was de zonde in de wereld; maar de zonde wordt niet toegerekend als er geen wet is.

(14) Maar de dood heeft geheerst van Adam tot Mozes toe, ook over degenen die niet gezondigd hadden in de gelijkheid der overtreding van Adam, welke een voorbeeld is Desgenen Die komen zou.

(15) Doch niet gelijk de misdaad, alzo is ook de genadegift. Want indien door de misdaad van één velen gestorven zijn, zo is veel meer de genade Gods en de gave door de genade, die daar is van één Mens, Jezus Christus, overvloedig geweest over velen.

(16) En niet gelijk de schuld was door den énen die gezondigd heeft, alzo is de gift. Want de schuld is wel uit één misdaad tot verdoemenis, maar de genadegift is uit vele misdaden tot rechtvaardigmaking.

(17) Want indien door de misdaad van één de dood geheerst heeft door dien énen, veel meer zullen degenen die den overvloed der genade en der gave der rechtvaardigheid ontvangen, in het leven heersen door dien Enen, namelijk Jezus Christus.

(18) Zo dan, gelijk door één misdaad de schuld gekomen is over alle mensen tot verdoemenis, alzo ook door één rechtvaardigheid komt de genade over alle mensen tot rechtvaardigmaking des levens.

(19) Want gelijk door de ongehoorzaamheid van dien énen mens velen tot zondaars gesteld zijn geworden, alzo zullen ook door de gehoorzaamheid van Eén velen tot rechtvaardigen gesteld worden.

(20) Maar de wet is bovendien ingekomen, opdat de misdaad te meerder worde; en waar de zonde meerder geworden is, daar is de genade veel meer overvloedig geweest;

(21) Opdat gelijk de zonde geheerst heeft tot den dood, alzo ook de genade zou heersen door rechtvaardigheid tot het eeuwige leven, door Jezus Christus, onzen Heere.
God was in Christ, reconciling the world unto himself, not imputing their trespasses unto them;
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')