abonnement Unibet Coolblue
  Overall beste user 2022 woensdag 6 juli 2022 @ 16:50:46 #151
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_205257436
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 16:24 schreef Stoney3K het volgende:

[..]
Wat dacht je van IN die veredelde bolderkar?

Of denk je dat ze daar allemaal met een honkbalknuppel zitten en niet met een geladen AK47?
Ik zeg niet dat het ongevaarlijk is. Maar volgens mij klimmen die soldaten er niet heel makkelijk uit als ze in brand staan.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 6 juli 2022 @ 16:58:50 #152
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205257607
https://www.telegraaf.nl/(...)as-oorlog-nu-voorbij

Amerikaans raketsysteem raakt Russen hard: ’Als we ze eerder hadden gehad was oorlog nu voorbij’

Amsterdam - Het nieuwe kroonjuweel van het Oekraïense leger heet HIMARS, rijdt op zes wielen en raakt de Russische bezetters met zijn zes raketten in het logistieke hart van hun operaties, op wel 80 kilometer afstand. De Oekraïners hebben eindelijk weer eens beelden om zich aan te verlekkeren. „Ik weet zeker dat mijn raket zijn doel raakt.”



Een HIMARS vuurt zijn raketten af op doelen in Zuid-Oekraïne

Rookpluimen stijgen op, gebouwen staan in lichterlaaie en knetteren na door de munitie die hierin opgeslagen lag. Knallende lichten boven het vliegveld van een nachtelijk Melitopol, diep in de bezette kuststrook van Oekraïne. Locaties tot wel 60 kilometer achter de frontlinie, waar de Russen zich niet langer veilig wanen nu de Oekraïners twee keer zo ver kunnen schieten als voorheen.

De waslijst op Twitter wordt iedere dag langer, sinds Oekraïne eind juni de eerste vier zelfrijdende, meervoudige raketwerpers ontving van de VS: HIMARS – High Mobility Artillery Rocket System. Voorlopig is dit vooral een impuls aan kwaliteit boven kwantiteit: de Oekraïners willen er vele tientallen van, als niet honderden.

Bij de aankondiging van deze eerste levering eind mei zeiden sommige analisten dat de wapens een gamechanger zouden zijn, maar een vertegenwoordiger van het Pentagon hield het erbij dat de HIMARS „voor een eerlijk speelveld zouden zorgen.”

„Ze zien er tot dusver uit als een nuttige toevoeging”, zegt de militair analist Rob Lee tegen The New York Times. „Ze zullen de Russische voortgang verhinderen, maar Oekraïne zal er niet zo zeer grondgebied mee terug gaan winnen.”

De HIMARS worden vooral ingezet om Russische munitiedepots, logistieke knooppunten en konvooien mee aan te vallen. Dagelijks vuren de Russen zo’n 20.000 granaten op Oekraïense stellingen, steden en dorpen af tegen 6000 aan Oekraïense kant. Als Kiev er dankzij de HIMARS in slaagt om de aanvoer van dat aantal te halveren, is er een gerede kans dat de Russische opmars tot stilstand wordt gebracht.

De kont van een raket ontsteekt in vlammen. Hij blijft even boven het lanceersysteem hangen maar maakt dan vaart richting het doelwit, tot wel 80 kilometer verderop. De coördinaten zijn al ingevoerd, door communicatie met satellieten wordt de raket daarnaartoe geleid. Met dodelijke precisie.

Binnen enkele minuten kunnen alle zes de raketten af worden geschoten en herladen; de vrachtwagen rijdt verder met een puike snelheid van bijna 100 km/uur. Op naar het volgende doel, maar vooral uit het zicht van drones van de Russen, die op zoek zijn naar de locatie van hun nieuwe doelwit nummer één.

Na maandenlang aandringen door Kiev en de Oekraïense belofte de raketten niet tegen Russisch grondgebied in te zetten, zegde de Amerikaanse president Biden eind mei vier HIMARS toe, van het type M142. Zo’n 60 Oekraïense soldaten werden in het buitenland getraind op het gebruik van de vurige vrachtwagens, met een bemanning van drie of vier personen.

De Oekraïense minister van Defensie Oleksii Reznikov kon zijn vreugde niet op toen twee weken geleden de nieuwe parels van zijn wapenarsenaal eindelijk in gebruik konden worden genomen. „Het zal een hete zomer worden voor de bezetters”, twitterde hij. „En voor sommigen van hen zal het de laatste zijn.”

En er zijn meer op komst: de VS heeft nog vier HIMARS beloofd, die volgens het Witte Huis later in juli in Oekraïne in gebruik worden genomen. Zowel Londen als Berlijn zegden in juni drie raketsystemen toe met ongeveer hetzelfde bereik als de M142 uit de VS. In Zuidwest-Engeland hebben de Oekraïners al drie weken lang met dit speelgoed kunnen oefenen, de training in Duitsland moest vorige week nog beginnen.

In het hartje van die hete zomer zullen er dus minimaal 14 stuks langs het front rijden. Maar er blijft een gapend gat tussen de Oekraïense vraag en het westerse aanbod: presidentieel adviseur Michajlo Podoljak zei medio juni dat Oekraïne 300 meervoudige rakettenwerpers nodig heeft om qua zware wapens op gelijke voet met Rusland te komen.

Oekraïne heeft ook zelfrijdende raketwerpers uit de Sovjet-Unie. Bijvoorbeeld de Uragan – ’Orkaan’ – maar het bereik daarvan is maar de helft van de westerse systemen en, wellicht nog belangrijker, de Oekraïners zullen op termijn zonder raketten voor deze Sovjetwapens komen te zitten omdat deze alleen nog bij de vijand te halen is.

De Oekraïners gebruiken hun spaarzame middelen voor treffers met de grootste impact, zoals commandoposten en ammunitiedepots, maar zullen niet elke artilleriepositie die hen in de Donbas bestookt kunnen elimineren.

The Washington Post sprak met een van de teams die als eerste op pad mochten met het nieuwe wapentuig. „Wat we hiervoor gebruikten was veel risicovoller”, zegt ’Moroz’, een codenaam, die de coördinaten van doelwitten invoert. „Ik hoef niet te twijfelen aan wat we zullen raken. Ik weet dat de raket zijn doel raakt omdat hij door een satelliet genavigeerd wordt.”

De raketwerpers van Sovjetmakelij waren volgens Moroz zo onnauwkeurig dat zijn team bij het bepalen van het traject naar het doelwit geen bewoonde gebieden konden kiezen en altijd door velden of bossen moesten schieten, om burgerslachtoffers te voorkomen.

Het team schat dat met 50 HIMARS het langgerekte front in Oost- en Zuid-Oekraïne goede dekking kan worden gegeven, met vier stuks per strijdrichting. „Als ze er eerder waren geweest, denk ik dat we al klaar waren met deze oorlog”, zegt de commandant.

Volgens de bemanning van deze HIMARS kunnen ze doelen op een halve meter nauwkeurig raken. Toch is de burgerbevolking nooit helemaal veilig als Oekraïne zich inderdaad alleen richt op militaire doeleinden.

Dat blijkt uit filmpjes uit de stad Donetsk, waarop te horen hoe projectielen in het rond knallen nadat een grote garage is geraakt die volgens Oekraïne door het leger werd gebruikt. „Het was dus tóch een munitieopslag”, zegt een stadsbewoner die langs het brandende autocomplex rijdt. „Kijk, dit is allemaal munitie op de weg. Waar rijd je heen?! Straks ontploffen we nog.”
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:11:13 #153
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_205257810
quote:
The Guardian: Russia-Ukraine war

Russia’s defence ministry has claimed its forces destroyed two advanced US-made HIMARS rocket systems and ammunition depots in eastern Ukraine.

The ministry said Russia’s armed forces destroyed two launchers for the High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS) that America and its allies had been supplying to Ukraine.

It also said Russian forces destroyed two ammunition depots storing rockets for the HIMARS near the frontline in a village south of Kramatorsk in Ukraine’s Donetsk region.

These claims have not been independently verified.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:17:41 #154
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:20:26 #155
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205258015
quote:
7s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:11 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Zal nu nog wel fake zijn maar zie het in de toekomst wel daadwerkelijk gebeuren. Rusland is nu 24/7 Orion gewapende drones aan het produceren. Als dat legertje drones groot genoeg is zullen ze de HIMARS op een gegeven moment wel spotten en een raket erop schieten.
pi_205258056
quote:
88s.gif Op woensdag 6 juli 2022 11:51 schreef sp3c het volgende:
meel was een tijdje op bij de AH, dat vond ik wel vervelend ivm de pannekoeken
Het viel me afgelopen twee weken in de VS echt op hoeveel lege schappen er in de supermarkten te zien waren, dat heb ik in die vorm in Europa (althans in Nederland en Duitsland) niet gezien nadat de oorlog in februari uitgebarsten is. Wat dat betreft kun je gerust stellen dat we (nog) niet echt gevolgen ervaren.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_205258089
quote:
7s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:11 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Dat ministerie claimt ook bijna 4000 tanks en pantservoertuigen en bijna 4000 artillerie te hebben vernietigd.
Bron: https://ria-ru.translate.(...)tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:32:34 #158
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205258177
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:24 schreef oheng het volgende:

[..]
Dat ministerie claimt ook bijna 4000 tanks en pantservoertuigen en bijna 4000 artillerie te hebben vernietigd.
Bron: https://ria-ru.translate.(...)tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl
En 1000 TB2s lol
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:33:29 #159
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_205258192
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:24 schreef oheng het volgende:

[..]
Dat ministerie claimt ook bijna 4000 tanks en pantservoertuigen en bijna 4000 artillerie te hebben vernietigd.
Bron: https://ria-ru.translate.(...)tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl
Rekenen ze hun eigen verliezen mee dan? :D
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 6 juli 2022 @ 17:57:01 #160
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_205258491
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:32 schreef slashdotter3 het volgende:

[..]
En 1000 TB2s lol
Er zijn er maar iets van 300 ofzo ooit gemaakt?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_205258543
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 16:38 schreef Za het volgende:

[..]
Is er een quote met link beschikbaar waar Putin dit zegt?
Ik moet hier voor jou een bron gaan opsnorren? Jij was hier zelf nota bene bezig dat Poetin als reactie op de toetreding van Finland tot de NAVO met nucleaire wapens zou gaan rotzooien :')
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:01:01 #162
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205259185
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:20 schreef slashdotter3 het volgende:

[..]
Zal nu nog wel fake zijn maar zie het in de toekomst wel daadwerkelijk gebeuren. Rusland is nu 24/7 Orion gewapende drones aan het produceren. Als dat legertje drones groot genoeg is zullen ze de HIMARS op een gegeven moment wel spotten en een raket erop schieten.
Waar worden die mee bestuurd dan? Een kabeltje en een joystick? Je kan best 24/7 orions bouwen. Maar zelfs de DAF fabriek hier bouwt momenteel vrachtwagens die ze naar een parkeerterrein rijden waar ze vervolgens de centrale computer uithalen om weer bij de fabriek in te bouwen om de volgende truck naar dat terrein te rijden. Maar Rusland waar alleen nog 25mhz chips naar geëxporteerd wordt, hebben de beschikking over vele hoeveelheden chips op hun Orions mee op te bouwen :') .
pi_205259274
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:01 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Waar worden die mee bestuurd dan? Een kabeltje en een joystick? Je kan best 24/7 orions bouwen. Maar zelfs de DAF fabriek hier bouwt momenteel vrachtwagens die ze naar een parkeerterrein rijden waar ze vervolgens de centrale computer uithalen om weer bij de fabriek in te bouwen om de volgende truck naar dat terrein te rijden. Maar Rusland waar alleen nog 25mhz chips naar geëxporteerd wordt, hebben de beschikking over vele hoeveelheden chips op hun Orions mee op te bouwen :') .
Ik vermoed dat het een fabeltje is dat Rusland geen chips zou kunnen krijgen.
Vriend China maakt bijna alle chips ter wereld en de Russen (via hun spaceprogramma) kunnen goed lay-outs ontwerpen en laten drukken.
Vakman pur sang
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:09:26 #164
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:11:55 #165
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205259307
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Ik vermoed dat het een fabeltje is dat Rusland geen chips zou kunnen krijgen.
Vriend China maakt bijna alle chips ter wereld en de Russen (via hun spaceprogramma) kunnen goed lay-outs ontwerpen en laten drukken.
Je weet dat dit spaceprogramma gebaseerd is op jaren 60 technologie? En China maakt helemaal niet bijna alle chips van de wereld. Dat statement maken zegt genoeg over je kennis in dat vakgebied. Ze komen geheid een eind ver in aantallen als je alle lowend rommel mee rekent. Maar daar krijg je geen UAV mee de lucht in.
pi_205259311
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:09 schreef slashdotter3 het volgende:
[ twitter ]
Ies nice! ^O^
Intolerant voor intolerantie
pi_205259407
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:11 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Je weet dat dit spaceprogramma gebaseerd is op jaren 60 technologie? En China maakt helemaal niet bijna alle chips van de wereld. Dat statement maken zegt genoeg over je kennis in dat vakgebied. Ze komen geheid een eind ver in aantallen als je alle lowend rommel mee rekent. Maar daar krijg je geen UAV mee de lucht in.


Vakman pur sang
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:29:38 #168
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205259476
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:21 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ten eerste, wat begrijp je niet aan chipconsumption? Ten tweede... mooi grafiekje maar wat staat er?

Ik gok uitgaven aan semiconductor industrie. En dan ist best treurig dat ze er zoveel geld ingestoken hebben maar nog steeds (ik.gok niet heel ver meer), achter lopen op het Westen :P .

Daarnaast heb je je al vaker laten betrappen op prachtige maar o zo bullshit grafieken dat ik niet eens de moeite neem om er echt goed naar te kijken :P .
pi_205259517
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:29 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Ten eerste, wat begrijp je niet aan chipconsumption? Ten tweede... mooi grafiekje maar wat staat er?

Ik gok uitgaven aan semiconductor industrie. En dan ist best treurig dat ze er zoveel geld ingestoken hebben maar nog steeds (ik.gok niet heel ver meer), achter lopen op het Westen :P .

Daarnaast heb je je al vaker laten betrappen op prachtige maar o zo bullshit grafieken dat ik niet eens de moeite neem om er echt goed naar te kijken :P .
Uit:
https://www.opportimes.co(...)-in-the-world/?amp=1
Vakman pur sang
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:35:34 #170
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205259550
quote:
Ik heb mij laten verleiden om op het linkje te klikken en wat ik al zei... Wat een bron weer :') .
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:37:16 #171
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_205259580
Geeft trouwens wel aan wat ik al zei, je roept bullshit, moet dan zoeken naar bewijs en komt dan met een grafiekje van een Mexicaanse site :') .
pi_205259598
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:35 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Ik heb mij laten verleiden om op het linkje te klikken en wat ik al zei... Wat een bron weer :') .
https://oec.world/en/profile/hs/semiconductor-devices

Maakt niet uit verder.
Thanks bye
Vakman pur sang
  woensdag 6 juli 2022 @ 19:53:37 #173
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205259873
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 16:13 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Lekker met de platte kar door het dorp.
Natuurlijk in een poging de Oekraïnse boeren gunstig te stemmen als plattelandsjongeren onder mekaar. :P
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_205259956
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 16:15 schreef Ulx het volgende:
Volgens mij slinger je probleemloos een paar molotovcocktails tussen die soldaten.
Er is een reden waarom ze op de buitenkant zitten.
Ze kwamen er al achter in Afghanistan, dat je meer kans hebt op overleving buiten dan binnen die “bepantserde” wagens, Rusland wat schijt heeft aan zijn soldaten heeft die dingen gemaakt met nul komma nul bescherming tegen mijnen bijvoorbeeld.
pi_205260046
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
https://oec.world/en/profile/hs/semiconductor-devices

Maakt niet uit verder.
Thanks bye
Je begrijpt het verschil niet tussen een halfgeleider (semiconductor) en een geïntegreerde schakeling (integrated circuit). Vooral op dit moment m.b.t. Rusland wordt de term semiconductor chip vaak gebruikt. Hoe verwarrend het ook is met semiconductor chips worden dus geïntegreerde schakelingen bedoelt. En op dat gebied is China nu eenmaal geen speler van significante betekenis, tenzij je Taiwan als China ziet :P
pi_205260057
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 20:00 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Er is een reden waarom ze op de buitenkant zitten.
Ze kwamen er al achter in Afghanistan, dat je meer kans hebt op overleving buiten dan binnen die “bepantserde” wagens, Rusland wat schijt heeft aan zijn soldaten heeft die dingen gemaakt met nul komma nul bescherming tegen mijnen bijvoorbeeld.
Als Sovjet-Unie konden ze zich dat dat wellicht permitteren, maar met krap 142 miljoen (in sneltreintempo vergrijzende) inwoners zou je mogen verwachten dat ze toch wat verstandiger met hun militairen om zouden gaan. Ze hebben ook niet bepaald een onuitputtelijke bron van ervaren soldaten waar ze uit kunnen putten.
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  woensdag 6 juli 2022 @ 20:27:00 #178
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205260355
quote:
7s.gif Op woensdag 6 juli 2022 17:11 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Ergens lijkt het mij sterk dat ze die zo kwetsbaar op zouden slaan.
Het zijn hun meest gevierde wapens.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 6 juli 2022 @ 20:27:51 #179
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_205260363
Hoe is het nu afgelopen met die ruzie waarbij Slovakia een 1 op 1 tank ruil wilde en Duitsland een 1 op 2?
twitter
pi_205260404
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 20:27 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Ergens lijkt het mij sterk dat ze die zo kwetsbaar op zouden slaan.
Het zijn hun meest gevierde wapens.
2 bij elkaar, erg logisch.
  woensdag 6 juli 2022 @ 20:30:44 #181
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205260406
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Ik vermoed dat het een fabeltje is dat Rusland geen chips zou kunnen krijgen.
Vriend China maakt bijna alle chips ter wereld en de Russen (via hun spaceprogramma) kunnen goed lay-outs ontwerpen en laten drukken.
Dat doet vriend China niet en gaan ze niet doen ook niet. Al die chips worden op westerse apparatuur gemaakt en die bedrijven willen wel nog reserve onderdelen blijven ontvangen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 6 juli 2022 @ 20:32:45 #182
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205260440
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 19:21 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Lees jij je eigen bronnen wel? Dat is consumptie niet productie. En dat is niet gek als daar alle iPhones en dergelijke vandaan komen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 6 juli 2022 @ 20:36:02 #183
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205260509
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 20:27 schreef slashdotter3 het volgende:
Hoe is het nu afgelopen met die ruzie waarbij Slovakia een 1 op 1 tank ruil wilde en Duitsland een 1 op 2?
[ twitter ]
Dat ze achter het net gaan vissen. Een moderne Leo2 is 5x meer waard dan een oude T72.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Moderator woensdag 6 juli 2022 @ 21:02:28 #184
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_205260856
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 20:00 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Er is een reden waarom ze op de buitenkant zitten.
Ze kwamen er al achter in Afghanistan, dat je meer kans hebt op overleving buiten dan binnen die “bepantserde” wagens, Rusland wat schijt heeft aan zijn soldaten heeft die dingen gemaakt met nul komma nul bescherming tegen mijnen bijvoorbeeld.
moet je ook eens kijken hoe ze in en uitstappen in de BTR

quote:
en dan 10 grote mannen met haast door dat deurtje zien te proppen _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator woensdag 6 juli 2022 @ 21:03:29 #185
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_205260874
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 20:27 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Ergens lijkt het mij sterk dat ze die zo kwetsbaar op zouden slaan.
Het zijn hun meest gevierde wapens.
wel een wapen dat beter wordt naarmate je er meer van bij elkaar zet
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_205260907
Het russische ministerie van defensie levert video bewijs dat ze 2 HIMARS hebben vernietigd.

En het is weer precies zo kut als ik dacht. Oja, rusland blokkeert oliedoorvoer vanuit Kazachstan voor 1 maand.

Rel met Bulgarije duurt ook voort. Bulgarije blokkeert geld bestemd voor russische ambassade.

[ Bericht 10% gewijzigd door oheng op 06-07-2022 21:34:44 ]
  Moderator woensdag 6 juli 2022 @ 21:06:34 #187
236264 crew  capricia
pi_205260918
quote:
88s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:02 schreef sp3c het volgende:

[..]
moet je ook eens kijken hoe ze in en uitstappen in de BTR
[..]
en dan 10 grote mannen met haast door dat deurtje zien te proppen _O-
Dat is toch drama? :D
Definitely not CIA
pi_205260938
twitter
  Overall beste user 2022 woensdag 6 juli 2022 @ 21:13:34 #189
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_205261024
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:07 schreef polderturk het volgende:
[ twitter ]
Teken van zwakte.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  woensdag 6 juli 2022 @ 21:22:56 #190
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205261194
quote:
88s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:03 schreef sp3c het volgende:

[..]
wel een wapen dat beter wordt naarmate je er meer van bij elkaar zet
Klopt maar je gaat ze niet in dezelfde schuur opslaan met al je ammo als je er maar 4 van hebt.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 6 juli 2022 @ 21:27:36 #191
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205261263
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:05 schreef oheng het volgende:
Het russische ministerie van defensie levert video bewijs dat ze 2 HIMARS hebben vernietigd.

En het is weer precies zo kut als ik dacht. Oja, rusland blokkeert oliedoorvoer vanuit Kazachstan voor 1 maand.

Rel met Bulgarije duurt ook voort. Bulgarije blokeert geld betemd voor russische ambassade.
Waar de VS al 100 jaar goede relaties heeft met zijn buurlanden wat er voor zorgt dat ze economisch floreren en bijna het gehele leger aan de andere kant van de wereld kunnen inzetten vanwege het gebrek aan dreigingen. Doet Rusland echt goed zijn best om vijanden te maken van al zijn buurlanden. Kazachstan ook bij de Navo?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205261336
twitter


twitter
  Moderator woensdag 6 juli 2022 @ 21:37:42 #193
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_205261393
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:06 schreef capricia het volgende:

[..]
Dat is toch drama? :D
niet gemaakt voor Hollanders iig _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_205261412
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:27 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Waar de VS al 100 jaar goede relaties heeft met zijn buurlanden wat er voor zorgt dat ze economisch floreren en bijna het gehele leger aan de andere kant van de wereld kunnen inzetten vanwege het gebrek aan dreigingen. Doet Rusland echt goed zijn best om vijanden te maken van al zijn buurlanden. Kazachstan ook bij de Navo?
Oja dat was ik nog vergeten. Vandaag was er ook een rel dat Rusland dreigt een gedeelte van de zee van Noorwegen in te nemen.
  woensdag 6 juli 2022 @ 22:11:28 #195
117098 Hathor
Effe niet
pi_205261845
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:07 schreef polderturk het volgende:
[ twitter ]
Alweer?

:O
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_205261850
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:39 schreef oheng het volgende:

[..]
Oja dat was ik nog vergeten. Vandaag was er ook een rel dat Rusland dreigt een gedeelte van de zee van Noorwegen in te nemen.
Russen kunnen zoveel willen en dreigen.

Kernoorlog is einde wereld inclusief Rusland, gaan ze niet doen.
Als ze het wel doen maakt niks wat ik hier zeg uit immers.
  woensdag 6 juli 2022 @ 22:16:50 #197
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_205261897
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 21:39 schreef oheng het volgende:

[..]
Oja dat was ik nog vergeten. Vandaag was er ook een rel dat Rusland dreigt een gedeelte van de zee van Noorwegen in te nemen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Occupied

Goede serie die nu deels op Netflix staat. Erg actueel ook _O- .
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 6 juli 2022 @ 22:16:52 #198
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
  Moderator woensdag 6 juli 2022 @ 22:18:43 #199
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_205261923
zeeslag tussen Noorwegen en Rusland lijkt me wel cool


vs


op een vreemde manier _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_205261972
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2022 22:12 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Russen kunnen zoveel willen en dreigen.

Kernoorlog is einde wereld inclusief Rusland, gaan ze niet doen.
Als ze het wel doen maakt niks wat ik hier zeg uit immers.
Poetin kan ook zo gestoord zijn dat ie denkt van als ik ga, neem ik de wereld met me mee. Zo'n type lijkt 't me wel. Kan me er wel iets bij voorstellen. Het is de ultieme wraak.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')