abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_205244618
quote:
Als blijkt dat er na een paar afspraakjes geen schot zit in de relatie of dat alle initiatieven van jou af moeten komen en hij doet verder weinig moeite? Vraag dan nog één keer op de man af hoe het er voor staat. Krijg je geen of geen duidelijk antwoord, zegt hij dat hij er nog niet aan toe is, te druk is of nog niet over zijn ex heen is. Dan weet je wel hoe laat het is en wat je moet doen…..Kappen en op zoek gaan naar een nieuwe man die wel 100% voor je gaat.
Dit vind ik een erg slecht advies. Mensen (ook mannen) kunnen over het algemeen erg slecht tegen aanvallende vragen dus de kans op een ontwijkend (of geen) antwoord is erg groot als je plompverloren zegt: 'Waarom stuur je me nooit eens een SMS-je terug?' of 'Hoezo moet je elke donderdag tot 21.00 op kantoor zitten?'. Ik zal voor mezelf spreken: zulke vragen scoren heel hoog op mijn irritatielijst.

Het is echt veel beter om te beginnen met begrip te tonen voor zijn (of haar positie) en dan is de kans op een echt antwoord ook groter. Dan is er juist de kans om een diepere, betekenisvolle verbinding aan te gaan en merk je vanzelf wel of er een relatie in zit.
  dinsdag 5 juli 2022 @ 16:24:57 #152
110057 AgLarrr
Merck toch hoe sterck!
pi_205246148
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2022 14:07 schreef LeesFoknl het volgende:
Tja, vrouwen zijn in het algemeen net erg altruïstisch. Als je als man een goede, echte vriendin hebt en zij zou vragen om af en toe met je seks te kunnen hebben (af en toe, ik leg er de nadruk op, bv. eens in de 6 weken), waarom zou je dat niet doen? Voor een echte vriend of vriendin. Daar heb je geen tientallen van, misschien 1 of 2.
Als je nou heel erg lelijk bent of absoluut totaal niet je type is. Maar anders .... helaas, ook dan geef ik jou een kans van hooguit 0,0137%

En om die reden trek ik ook in twijfel dat mannen vrouwen als vriend kunnen hebben, en vice versa. Dus er bestaat geen echte vriend - zone. Het is teveel éénrichtingsverkeer. Bijvoorbeeld ...
-vriendin gaat verhuizen vraagt hulp aan die vriend van in de friendzone, die komt een zaterdagochtend met auto met aanhanger en werkt zich die zaterdag te pletter en doet het gros van het werk en na 10-12-14 uurtjes is alles om en hij belooft morgen om 10 uur weer te komen om de lampen op te hangen, wasmachine aansluiten enzovoort.

WAt later krijgt hij een motorongeval, beide polsen gebroken, zijn handen en armen worden ingegipst tot onder de oksel.Hij kan dus niets meer. En dat blijft 6 weken zitten, dat gips. Je begrijpt, jonge man, stoom aflaten en zo ... Dus hij vraagt vriendin of ze hem svp een paar keer een "handje" kan helpen.
Vermoedelijk antwoord ..... Wat vraag je nou? Ik ga meteen metoo bellen ...

Dus, vergeet die vriendschappen nou maar. Kunt beter gaan bijverdienen, voor zo een verhuizinkje tel je makkelijk 250 en meer euro, en voor het klussen 125 extra. Wedden dat je als je 375 euro spendeert aan een leuk weekend met een andere vrouw, bij wie je NIET in de friendzone zit, je veel vriendelijker wordt behandeld. En mocht je een motorongeluk krijgen zoals beschreven, en je zoekt een "handje hulp", nou dat zal best wel lukken met die 375 euro. Verschillende malen "handje hulp" zelfs, denk ik.
Wat is dit nou weer voor vreselijk dom gelul. Een vriendschappelijke rukbeurt omdat je hebt helpen verhuizen? Doe je dat bij je beste maten ook dan? "Hé Harrie, ik zit in het gips, mag ik je rechterhand lenen? Ik heb je helpen verhuizen immers." Harrie lacht je recht in je bek uit en zegt: "Ik kom jou de volgende keer ook helpen verhuizen" en meer is er niet nodig. Als je echt vrienden bent met de vrouw in kwestie dan komt zij als jij ooit verhuist ook helpen. Een andere trade-off is er niet.

Maar goed, ben het met je eens dat vriendschap tussen mannen en vrouwen niet kan bestaan. Iig niet zoals dat tussen mannen onderling het geval is.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
pi_205246454
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2022 16:24 schreef AgLarrr het volgende:

[..]

Iig niet zoals dat tussen mannen onderling het geval is.
Gelukkig niet, ik hoef mijn vrienden niet te palen.
  donderdag 7 juli 2022 @ 00:29:24 #154
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_205262884
quote:
7s.gif Op zondag 3 juli 2022 15:41 schreef Isdatzo het volgende:
Overigens heb ik na een motorongeluk een tijdje daadwerkelijk met twee compleet onbruikbare armen gezeten (o.a. linker schouder en rechter elleboog gebroken) maar het kwam niet in me op om vrouwelijke vrienden te vragen om mij "handjes te helpen". Was al blij zat met de huishoudelijke hulp.
Nou dan, een handje helpen in het huishouden. Dus, .... toch ...

War gij wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_205263386
Je kan als man ook vrouwen gewoon in de friendzone zetten.

Wanneer gebeurt dat? Als ik ze niet aantrekkelijk vindt om er meteen op te gaan, maar andersom zij mij wel. Gebeurt niet vaak overigens. Meestal zijn we beiden over eens vrienden te willen zijn. Je kan prima vrienden zijn, je hoeft niet altijd je pik er in te willen steken. Als ik dus haar niet aantrekkelijk vindt maar wel mee kan lachen dan wordt je vrienden. Meestal vindt de ander je ook niet aantrekkelijk, vinden ze dat wel dan gaan de meeste vrouwen niet hopen op meer maar zijn ze duidelijk: "Nee ik ga geen contact met je houden, want je vindt mij niet leuk". Of iets in die strekking, sommige vinden het lastig te zeggen iemand leuk te vinden. Dan zeggen ze meer "Daar voel ik mij niet goed bij, het was gezellig een keer met je te lachen".

Maar het kan zeker ook op de manier waarop mannen in de friendzone belanden, er heeft jaren een vrouw om mij heen gefladderd.

Verschil is wel dat ze op een gegeven moment toch haar zin kreeg door toe te slaan terwijl ik te veel op had. Ze trok mij het bed in, ik dacht "ogen dicht en gaan met die banaan" en ze kreeg waar ze al anderhalf jaar op gehoopt had. Daarna probeerde ze nog een paar keer haar kans te grijpen, dat lukte ook nog 1x en begon ik mij af te vragen waar ik mee bezig was. Zij dacht eindelijk mij versierd te hebben.

Ik lette meer op de alcohol, en wees haar paar keer af. Daarbij snap ik niet waarom je blij zou zijn met steeds een dronken vent in bed.

Uiteraard werd ze boos, terwijl ik al eerder had aan gegeven verder niets te willen, zeker op de katerige ochtenden er na maar daar wilde ze niet naar luisteren.

Toen hield de friendzone op, ze was gekwetst. Net zoals de incels hier gekwetst reageren als ze het zoveelste vriendje neemt ondanks een liefdes verklaring van de incel kant.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_205263850
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2022 08:54 schreef Speedfight het volgende:
Ik las net deze stelling:

Kan een man later nog verliefd worden?
Mannen vallen niet geleidelijk voor iemand. Ze worden ook niet op een later moment alsnog verliefd op iemand in wie ze bij een eerste indruk helemaal niet geïnteresseerd zijn. Nadat ze een vrouw ontmoet hebben weten ze al heel snel, zo niet meteen of ze geïnteresseerd zijn of niet.


Ik ben wel benieuwd of de mannen hier zich daarin vinden? :P

Fantastische bron: https://rubriek.nl/liefde-relatie/mannen-worden-anders-verliefd/
Niet waar.
pi_205265130
quote:
Je kan als man ook vrouwen gewoon in de friendzone zetten.
De definitie van 'friendzone' is dan ook, vriendschap tussen een man en een vrouw waarbij één van de twee meer dan alleen vriendschap wil. Meestal is het zo dat mannen altijd wel seks willen met iemand waarmee toch al een klik is terwijl dat voor vrouwen minder of niet geldt, dus zul je in de samenleving vaker observeren dat mannen in de friendzone zitten dan andersom.

Maar het gaat hier eigenlijk niet over de friendzone, het gaat hierbij om mannen die al eerder afgewezen waren. Dat wordt denk ik dan ook al lastiger. Meeste denken iets als: vorige keer lukte het ook niet, waarom zou ik nu wel moeite moeten gaan doen?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')