abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 5 juli 2022 @ 08:30:01 #301
5428 crew  miss_sly
pi_205242192
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juli 2022 08:25 schreef Wantie het volgende:

[..]
Klopt, probleem is echter dat iedereen op zoek is naar een stok om de ander mee te slaan, ipv dat er echt gezamenlijk wordt opgetrokken en we accepteren dat we in een unieke situatie hebben gezeten, waarbij we voor een aanzienlijk deel blind moesten varen, omdat er geen tijd was om geheel wetenschappelijk te onderzoeken wat er precies nodig was.
Daarom snap ik de regering wel dat die geen zin hebben in een politieke analyse naar de effectiviteit van de genomen maatregelen.
Bij de varkensgriep zag je ook dat het verwijt richting de virologen te voortvarend was, waarbij ze nog net niet zijn gecriminaliseerd.
Bij Covid zag je, waarschijnlijk door de slechte ervaring met varkensgriep, dat de instanties eerst heel terughoudend reageerden, waardoor de situatie juist uit de hand liep.
Grotendeels met je eens, behalve dat ik vind dat ze dat onderzoek wel moeten doen. Niet om mensen achteraf ter verantwoording te roepen, hoewel dat er ook deel van kan zijn, maar vooral om te leren van het verleden zodat het in de toekomst beter gaat.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')