abonnement Unibet Coolblue
  zondag 12 juni 2022 @ 18:59:54 #301
443453 InVestEerder
wie zaait zal oogsten
pi_205035189
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2022 15:50 schreef tnhb het volgende:

[..]
Dat lijkt inderdaad een bewuste keuze, eind 2018 was er het transformatieproject Zandhuis-Zwart waar deze twee (samen met de rest van het terrein/panden) onderdeel van waren. Dat was een project van in totaal 455k, nu 426k voor alleen die twee (wel met 0,5% hogere rente, maar Direct).

Het project nu gaat over aankoop van de in aanbouw zijnde woningen, afbouwen en weer verkopen. Die 200k en 225k als optimale verkoopprijs als alles klaar is, is op basis van de 2018/2020 info niet ondenkbaar (79A te koop voor 195k, 79B verkocht), maar blijkbaar is de boel nog (steeds of weer?) in aanbouw? Het voelt mij wat vreemd, want in 2018 was het geheel al aangekocht (door dezelfde BV's) en in 2020 was er al één van de twee verkocht? Ik heb het gevoel dat we maar een deel van het verhaal te lezen krijgen van wat er aan de hand is cq. wat het (korte termijn) doel van het geheel is, wat niet wil zeggen dat het niet goed is, want daar kan best een goede verklaring voor zijn, maar die lees ik nergens.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben er even een kijkje gaan nemen en de plattegrond uit brochure van tnhb was daarbij behulpzaam.
Pand is aan buitenzijde opgeknapt. Alle deuren / kozijnen zijn vervangen en dat is netjes geworden. Voorgevel is voorzien van de originele muurschildering van Zandhuis Zwart, in samenwerking met een lokale stichting voor behoud van industrieel erfgoed. Ook prima.
Maar ik heb ook even een blik door de ramen geworpen; de begane grond is momenteel nog één kale oppervlakte met her en der wat kabels en leidingen van vloerverwarming die uit de grond steken. Er staat nog niet 1 tussenmuur in die de nummers 79, 79A en 79B van elkaar moeten gaan scheiden. Ik snap dus niet goed hoe er dan separate hypotheken aan betreffende nummers kunnen komen te hangen.

Aan de achterzijde van dit gebouw staat nog een ander gebouw. Dat is huidige nr. 71. Daar zouden de woningen 71, 73, 75 en 77 moeten komen. De actuele staat is nagenoeg onveranderd wat Google Maps/ Streetview nu laat zien. Ergo; hier is nog nagenoeg niets aan gebeurd.

Man achter dit project lijkt mij integer. Wellicht veel tegenslag gehad tot nog toe.

Ik zat niet in het oorspronkelijke project en laat deze nu ook aan me voorbijgaan. Vooral i.v.m. gebrekkige informatie en Collin Direct.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')