abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 28 mei 2022 @ 08:13:03 #276
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_204886715
Schiphol-directeur Benschop: "Prachtig om ons bedrijf zo te zien groeien"



Hij geniet als hij kijkt naar de drukte in de vertrekhal. “Prachtig h? Het is voor elke ondernemer mooi om te zien dat je bedrijf langzaam maar zeker uit z’n jasje groeit”, zegt Schiphol-directeur Dick Benschop.

Overal op de luchthaven is het succes van Schiphol merkbaar. In de vertrekhal staan passagiers letterlijk uren in de rij om te mogen inchecken. “Dat is weleens anders geweest hoor”, zegt directeur Dick Benschop. “We hebben zeker ook moeilijke tijden gekend. Ons bedrijf heeft zwaar geleden onder de coronacrisis. Twee jaar lang was het doodstil op de luchthaven. En moet je nu eens zien! De reiziger heeft Schiphol herontdekt.”

Benschop glundert van trots in de overvolle vertrekhal: “In een maand tijd heeft onze luchthaven een enorme groei doorgemaakt. Niet in de laatste plaats komt dat door uitstekend management. En ja, daar ben ik trots op. Dat mag u best weten.”

Toch ziet Benschop ook bedreigingen: “Schiphol is natuurlijk niet de enige luchthaven ter wereld. We moeten echt ons best doen om reizigers hier te houden. Andere luchthavens timmeren namelijk ook flink aan de weg. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat passagiers die nooit bereiken.”


https://nieuwspaal.nl/sch(...)-zo-te-zien-groeien/
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  zaterdag 28 mei 2022 @ 08:40:09 #277
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_204886779
"Het is aan ons om ervoor te zorgen dat passagiers die nooit bereiken."

:D
Godfather Bodybuilding topic reeks
  zaterdag 28 mei 2022 @ 09:33:35 #278
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204888243
quote:
6s.gif Op vrijdag 27 mei 2022 15:58 schreef ikweethetookniet het volgende:
Onvrede over Benschop: ’Wel luxe dineren maar niks doen aan gevaarlijke situaties op Schiphol’

Vanuit politiek Den Haag klinkt onvrede over het feit dat Schiphol-topman Dick Benschop de afgelopen weken meerdere keren het land verliet, terwijl het chaos troef is op de luchthaven. Benschop wordt zelfs op het matje geroepen door de Tweede Kamer.

VVD-Kamerlid Koerhuis verwacht de Schiphol-topman in het land is als het een chaos is op de luchthaven. „Dit is een wel heel zorgelijk beeld. Het is op Schiphol letterlijk alle hens aan dek, dan moeten we er vanuit kunnen gaan dat dat ook in de bestuurskamer geldt. De VVD en PvdA hebben samen de heer Benschop uitgenodigd voor een gesprek in de Tweede Kamer dinsdag.” Dat gesprek moet dan op verzoek van de commissie Infrastructuur en Waterstaat dinsdagmiddag plaatsvinden, een dag voor een commissiedebat over luchtvaart.

Maar ook elders in de Kamer klinkt onvrede. „Bij hoge golven hoort een kapitein aan het roer te staan”, zegt CDA-Kamerlid Van der Molen. De christendemocraat vindt dat die uitspraak niet alleen geldt voor een kapitein op een schip. „Dat is in de luchtvaart niet anders. Nederland staat voor schut door de situatie op Schiphol. Het CDA verwacht dat de heer Benschop tot het uiterste gaat om Schiphol weer op koers te krijgen. En dat de minister daar scherp op toeziet.”

BVNL-Kamerlid Van Haga zal komende week in de Tweede Kamer aandringen op het vertrek van Benschop. „Het is onbegrijpelijk dat Benschop de afgelopen weken meerdere keren het land verliet, terwijl het chaos troef is op de luchthaven. Wel luxe dineren op een gala-avond in Washington, het World Economic Forum in Davos en de jaarlijkse meeting van VNO-NCW, maar niets doen aan de enorme rijen en de gevaarlijke situaties op Schiphol. Dat kan natuurlijk niet.”

Ook vanuit de Eerste Kamer klinkt gemor. „Allerhoogste tijd voor de RvC van Schiphol om ceo Benschop nu snel te vervangen door een competente ceo die de chaos oplost”, zegt senator Henk Otten. „Dan kan Benschop permanent vakantie vieren en z’n vele netwerkevents voortaan op eigen kosten bezoeken.”

Schiphol-topman Dick Benschop verliet afgelopen weken meerdere keren het land terwijl het chaos troef is op de luchthaven. Tijdens de meivakantie ging de topman onder meer met zijn gezin op vakantie naar Portugal, ondertussen misten andere reizigers hun vluchten door de chaos.

Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf en wordt bevestigd door Schiphol. Benschop ging verder naar een gala-avond in Washington, het World Economic Forum in Davos en de jaarlijkse meeting van VNO-NCW. Ook zat hij, terwijl hij corona had en zijn luchthaven de deuren sloot vanwege de drukte, met gezinsleden op een bootje tijdens Koningsdag.

https://www.telegraaf.nl/(...)ituaties-op-schiphol

Schop onder zijn hol in 3.2.1. *O* *O* *O* *O*
List en bedrog bij Schiphol-topman Benschop
https://www.welingelichte(...)topman-benschop.html
quote:
Toen De Telegraaf eind april meldde dat Schiphol-directeur Dick Benschop nergens te bekennen was in de crisis van zijn bedrijf, belde een hoge functionaris van Schiphol met de hoofdredactie van de krant. Schande dat de verslaggevers Benschop verdacht maakten. Ze wisten dat hij afwezig was vanwege corona.

Hoofdredacteur Paul Janssen in De Telegraaf: "De feiten bleken anders. Schiphol had de dagen ervoor steeds de indruk gewekt dat Benschop een interview zou overwegen, zonder gewag te maken van een besmetting. Toen corona uiteindelijk plots als reden voor zijn onbereikbaarheid werd opgevoerd, was de verslaggever gevraagd dit niet te publiceren. Later werd duidelijk waarom er zo geheimzinnig werd gedaan: luttele uren nadat de Schiphol-zegsman zich op vrijdagavond om halftien had beklaagd over onze kritische berichtgeving en meldde dat ’Dick Benschop corona heeft’, vloog deze zaterdagochtend met zijn gezin voor een vakantie naar Portugal. Schiphol beweert nu dat Benschop toen net vierentwintig uur klachtenvrij was."

Het einde van Benschops carrire kan in zicht zijn: Schiphol is grotendeels eigendom van de Staat en van Amsterdam.
I'm sliding like a lizard on my belly and back
  zaterdag 28 mei 2022 @ 12:27:06 #280
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204888328
:{w Wopke heeft de oplossing :') _O-

Hoekstra: kabinet in nauw overleg met Schiphol over drukte

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) praat woensdag opnieuw met Schiphol-topman Dick Benschop over de gevolgen van personeelstekorten op de luchthaven. Dat heeft vicepremier Wopke Hoekstra gezegd tijdens de persconferentie na afloop van de wekelijkse ministerraad.

Hij verving premier Mark Rutte, die bij het World Economic Forum (WEF) in Davos is.

Schiphol had afgelopen week minder beveiligingspersoneel beschikbaar dan gepland. Dat zorgde opnieuw voor lange wachtrijen, vertraagde of geannuleerde vluchten en zelfs opstootjes tussen mensen die bang waren hun vlucht te missen. Voor dat laatste heeft Hoekstra overigens weinig begrip.

Gewoon beheersen
"Ik snap de frustratie", zei hij. "Maar er is geen reden om met de buurman op de vuist te gaan. Laten we ons ook daar gewoon beheersen."

quote:
De problemen op Schiphol hebben volgens Hoekstra de volle aandacht van Harbers, hoewel die momenteel thuiszit wegens een besmetting met het coronavirus.
:o :') _O- _O- _O-

Er is "zeer intensief overleg" met de luchthaven, verzekert de vicepremier. "Het is van groot belang dat zaken er snel beter op worden." Maar dat is wel aan de raad van bestuur van Schiphol. "Het is niet aan Harbers om op die stoel te gaan zitten."

https://www.rtlnieuws.nl/(...)schiphol-over-drukte

Wopke heeft overleg _O- gaat hij nou weer zwaluwstaarten of toch een mannetje ertussen zetten :')
Oh wacht mannetje ertussen zetten heeft hij al gevonden :')

Maar toevallig :') Corona dus met gezin er even tussen uit thuis :')
En gelijk beschermen doordat Harbers niet op de stoel gaat zitten :|W

LUL, je hebt de meerderheid van de aandelen dus snel een ava aanvragen en de gehele directie ontslaan ZONDER BONUS

Waarom mag Wopke trouwens niet naar Davos als ex min van fin en min van buza :?
Zo een topper met een pensioen bv op de maagden eilanden heeft toch wel wat vriendjes daar die hem helpen kunnen om ons nog verder op te lichten O-)
  zaterdag 28 mei 2022 @ 12:32:54 #281
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204888374
Directie valt grove nalatigheid te verwijten

Uitslag Stelling: Falend beleid op Schiphol

https://www.telegraaf.nl/(...)d-beleid-op-schiphol

Maar Wopke is in overleg :') |:( Faalhaas belt faalhaas :|W
  zaterdag 28 mei 2022 @ 12:37:15 #282
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_204888418
Goh, wat lauwe kritiek en een non-oplossing.

Alvast gefeliciteerd met je bonus Dick!
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_204888581
Nu doet men alsof het allemaal meevalt. "Kom niet t vroeg". :|W
Voor mijn werk voer ik 'The great reset' uit, bij vastgelopen servers of appliances
  zaterdag 28 mei 2022 @ 18:13:56 #284
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204892400
Benschophol

Terwijl op Schiphol de rijen tot op het Parijse Orly stonden, was de directeur van onze overvolle luchthaven naar een of ander belangrijk bla-blacongres in Davos. Daar had onder anderen koningin Mxima bilaterale gesprekken met vage regeringstypes uit allerlei obscure landen. Zo’n congres is gewoon n grote lulkoekbakkerij. En iedereen weet dat.

In Davos werd een serieuze poging gedaan om onze geplaagde planeet te redden. Een echte poging? Nee natuurlijk niet. Geen daden maar woorden. En onze Mxima was daar als financieel deskundige. Hoezo? Tsja, zo werkt dat nou eenmaal in een middeleeuwse monarchie. We verzinnen taakjes voor de familieleden van het sprookjesstaatshoofd. Zo deed de koning zelf als prinsje aan watermanagement en is zijn ome Pietje van Vollenhoven ooit officieel benoemd tot professor en wordt ook steevast met die titel aangesproken. Door wie? Door mensen die daar niet bij in de lach schieten. Zijn die er? Ja en ze zijn met velen. De NVJEH, ofwel de Nederlandse Vereniging van Jaknikkers en Eigen Hachjeredders.

En Dickie Benschop is een van de ereleden van deze club. Geen idee of hij in Davos zelf ook nog het woord gevoerd heeft, maar misschien wel. Dan heeft hij daar ongetwijfeld duidelijk uitgelegd waarom een schoon treinretourtje Amsterdam-Londen twee keer zo duur is als een smerig vliegticket met diezelfde bestemming. En waarom we, terwijl het qua einde van de wereld inmiddels kwart over twaalf is, nog gewoon een paar keer per dag van Amsterdam naar Brussel kunnen vliegen. Ik ben zo benieuwd naar de nobele motieven van onze nationale luchthavendeskundige.


Is hij dat? Nee, natuurlijk niet. Dickie was een zijspoorpoliticus die een tijdje Shelldirecteur is geweest. Niet omdat hij veel van olie en aardgas wist, maar omdat hij als oud-politicus het nummer van Mark in zijn Nokia had. En dan ben je al een heel eind. Toen hij na deze topfunctie nog een lucratief baantje nodig had, werd het Schiphol. Zoals Pechtold de rijbewijzenbaas werd en Maritte Hamer onze seksuele grenzen mag bewaken. Over dat baantje van Hamer krijg ik steeds de slappe lach. Waarom? Kan ik niet uitleggen.

Maar Dickie is dus onze Schipholbaas en ik begrijp inmiddels dat dat niet goed gaat. Meneer is vaak zoek. Vooral op het moment dat zijn zwaar onderbetaalde personeel begint te muiten, terwijl zijn radeloze klanten na acht uur wachten dreigen om met grof geweld door de poortjes heen te breken. Het was zelfs even zo erg dat werd overwogen om het leger in te zetten. Maar toen kwam iemand met het voorstel om de kofferslaven een normaal salaris te gaan betalen. Bijvoorbeeld het dubbele van een tientje bruto per uur.

Benschop zelf vindt de Schipholsalarissen helemaal niet zo slecht. Zo verdient hij persoonlijk bijna zes ton per jaar. Daarmee was hij trouwens wel het lachertje van Davos.

Maar het is schitterend om te zien. De complete chaos op onze nationale luchthaven en ondertussen die schutterende Dickie in Davos. Moet hij als baas niet gewoon zo snel mogelijk een hesje aantrekken en tot diep in de nacht helpen bij de kofferband. Oftewel: gewoon een schop onder zijn Schiphol voor die zes ton.

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/05/28/benschophol-a4129449

_O_ _O_
  zaterdag 28 mei 2022 @ 21:45:19 #285
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204894883
Even tot hier ^O^
De hele uitzending over Schiphol _O-
  zaterdag 28 mei 2022 @ 23:01:32 #286
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_204896450
twitter


Boel in de fik nu :o
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 28 mei 2022 @ 23:03:51 #287
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_204896475
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 12:57 schreef spectrumanalyser het volgende:
Nu doet men alsof het allemaal meevalt. "Kom niet t vroeg". :|W
Tja, men kan moeilijk zeggen 'kom ng vroeger'. Juist het steeds vroeger komen zorgt voor meer vertragingen en dus nog vroeger komen en dus nog meer vertragingen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_204896543
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 23:03 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Tja, men kan moeilijk zeggen 'kom ng vroeger'. Juist het steeds vroeger komen zorgt voor meer vertragingen en dus nog vroeger komen en dus nog meer vertragingen.
Dan moet men zeggen 'Boek niet'. In de basis gaan mensen naar een luchthaven om een geboekte vlucht te halen. Die vlucht mis je als je niet op tijd bij de gate bent. Het vertrouwen dat je nu soepel door de incheck- en security heen bent is nu wel weg. De rij stond afgelopen week tot buiten aan toe.
Voor mijn werk voer ik 'The great reset' uit, bij vastgelopen servers of appliances
pi_204897056
Prutsers. Kunnen niet eens een vliegveld runnen

Istanbul Airport ❤❤❤
  zondag 29 mei 2022 @ 00:34:19 #290
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_204897636
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 23:36 schreef Werkperd het volgende:
Prutsers. Kunnen niet eens een vliegveld runnen

Istanbul Airport ❤❤❤
Met een gierende werkeloosheid is de personele bezetting geen probleem. De lage vliegzekerheid als gevolg van weersinvloeden maakt het nieuwe vliegveld bij Arnavutky niet aantrekkelijk bij luchtvaartmaatschappijen. Tijdsverlies zit hem voornamelijk in de omvang van het vliegveld, de locatie en het gebrek aan kleine luchtvaartmaatschappijen naar uiteenlopende vliegvelden. Als de gesubsidieerde THY zou wegvallen dan presteert het niet beter dan een lokaal vliegveld. Het oude vliegveld bij Yeşilky presteerde vele malen beter. Het bestaansrecht van het nieuwe vliegveld is vooral ingegeven door de gedwongen sluiting van de burgerluchtvaart op het oude vliegveld. Als ze met elkaar moesten concurreren dan zou het vliegveld niet gebouwd zijn.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_204898136
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 23:36 schreef Werkperd het volgende:
Prutsers. Kunnen niet eens een vliegveld runnen

Istanbul Airport ❤❤❤
Bouw je een mooi vliegveld, maar geen goede shuttle verbinding naar de stad :')
pi_204898149
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 23:36 schreef Werkperd het volgende:
Istanbul Airport
Schiphol is altijd een prima vliegveld geweest buiten deze shit om.
Sterker nog ze stonden meestal in de top 10 van beste vliegvelden ter wereld.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_204898152
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 06:15 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]
Bouw je een mooi vliegveld, maar geen goede shuttle verbinding naar de stad :')
Nou ik ben een keer goedkoop gevlogen van Eindhoven naar Sabiha Gken, denk je goedkoper uit te zijn, maar dan moet je eerst 2 uur met de trein naar Eindhoven, en dan vanaf de landing nog eens 6 uur in de file naar de andere kant van de Bosporus.
Overigens wel toffe stad :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 29 mei 2022 @ 07:43:20 #294
208890 June.
Seriously?
pi_204898219
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2022 23:07 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]
Dan moet men zeggen 'Boek niet'. In de basis gaan mensen naar een luchthaven om een geboekte vlucht te halen. Die vlucht mis je als je niet op tijd bij de gate bent. Het vertrouwen dat je nu soepel door de incheck- en security heen bent is nu wel weg. De rij stond afgelopen week tot buiten aan toe.
En als je niet op tijd incheckt kun je ook fluiten naar een vergoeding, dus ik snap het wel.
Shine bright like a diamond.
pi_204898337
Zijn die kutvakanties ook duurder geworden?
pi_204898344
Ik ben er nu (vlieg naar de Antillen) en het lijkt mee te vallen. Rij is lang maar loopt door.
  zondag 29 mei 2022 @ 08:42:06 #297
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204898352
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 06:29 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nou ik ben een keer goedkoop gevlogen van Eindhoven naar Sabiha Gken, denk je goedkoper uit te zijn, maar dan moet je eerst 2 uur met de trein naar Eindhoven, en dan vanaf de landing nog eens 6 uur in de file naar de andere kant van de Bosporus.
Overigens wel toffe stad :)
Mwa, niet voor langer dan een dagje. Je kunt het Stratumseind een beetje op en af lopen en een rondje door het Van Abbemuseum maar dan heb je het wel gehad.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204898354
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:42 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Mwa, niet voor langer dan een dagje. Je kunt het Stratumseind een beetje op en af lopen en een rondje door het Van Abbemuseum maar dan heb je het wel gehad.
Hahaaaaaa!!!
  zondag 29 mei 2022 @ 09:16:43 #299
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_204898463
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 06:29 schreef raptorix het volgende:

Nou ik ben een keer goedkoop gevlogen
'Ik ben gevlogen'? Welke taal is dat? Limbabwanees?

quote:
ik heb gevlogen
jij hebt gevlogen
hij heeft gevlogen
wij hebben gevlogen
jullie hebben gevlogen
zij hebben gevlogen
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_204898515
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 09:16 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]
'Ik ben gevlogen'? Welke taal is dat? Limbabwanees?
[..]

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')