Ja dat is al goed en dan nog flinke plakken kaas erop en het is helemaal top.quote:Op zondag 8 mei 2022 11:43 schreef Mylene het volgende:
[..]
Bij mijn oma en opa als klein kind wit brood, rijkelijk gesmeerd met boter en dan speculaas erop.
Ook daar tussen de middag warm eten.
Die hebben dat niet. Dat is tarwemeel, gist en water. Al het brood. Zelfde recept als Frans stokbrood en wmb het enige echte brood. Nederlands brood is ook gewoon eetbaar maar zuurdesembrood dus niet.quote:
Ben je skaffquote:Op zondag 8 mei 2022 11:51 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die hebben dat niet. Dat is tarwemeel, gist en water. Al het brood. Zelfde recept als Frans stokbrood en wmb het enige echte brood. Nederlands brood is ook gewoon eetbaar maar zuurdesembrood dus niet.
Laat eens zien wat je bedoelt dan want volgens mij hebben Turkse bakkers dat inderdaad nietquote:
quote:Op zondag 8 mei 2022 11:53 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Laat eens zien wat je bedoelt dan want volgens mij hebben Turkse bakkers dat inderdaad niet
Oke. Nooit gezien bij Turkse bakker maar zal wel aan mij liggen dan. Wat is het verschil met dat brood en wit brood bij Nederlandse bakker dan?quote:
Smaakt veel verser imoquote:Op zondag 8 mei 2022 11:57 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Oke. Nooit gezien bij Turkse bakker maar zal wel aan mij liggen dan. Wat is het verschil met dat brood en wit brood bij Nederlandse bakker dan?
Dat ziet eruit als Nederlands witbrood. Nooit gezien bij een Turkse bakker. Als ze al zoiets hadden was t fabrieksbrood.quote:
Zwarte peper? Moet er dan niet wat boter bij?quote:Op zondag 8 mei 2022 12:07 schreef Pap89 het volgende:
Brood met niks (of een beetje zwarte peper)
Yoghurt/kwark naturel
Rijstwafels/knackebrod met niks
Droge kip ipv mals
Die vieze slaatjes worden volgens mij door veel mensen gewaardeerd. Ieder tankstation heeft ze.quote:Op zondag 8 mei 2022 12:07 schreef Mylene het volgende:
Nog zo'n eentje in blokjes gesneden smac door de macaroni. Van thuis uit meegekregen.
[ afbeelding ]
Saksische leverworst op een broodje.
Van die goedkope slaatjes.
Ja, als ik vroeger ook van die flinke periodes had, deed ik ze ook op brood uitsmeren met extra mayonaise en paprikapoeder.quote:
Nope, gewoon een beetje op het brood malen, blijft aardig zittenquote:Op zondag 8 mei 2022 12:08 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Zwarte peper? Moet er dan niet wat boter bij?
Ja maar is superdroog.quote:Op zondag 8 mei 2022 13:13 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Nope, gewoon een beetje op het brood malen, blijft aardig zitten
Ik heb liever die van Westland.quote:Op zondag 8 mei 2022 12:09 schreef FlauwKapsel het volgende:
[..]
Die vieze slaatjes worden volgens mij door veel mensen gewaardeerd. Ieder tankstation heeft ze.
Nou ik vind het niet lekker, smaakt chemisch, iig bij de Turkse bakker hier. Turkse broden zijn er wel lekker op zich, maar gewoon een Nederlandse bakker heeft veel lekkerder vers brood.quote:
Die zuurdesem is dus nat. Tevens smakeloos.quote:Op zondag 8 mei 2022 14:25 schreef Pap89 het volgende:
Nederlands brood is veel te “soepel” door al dat Chinese haar dat er in zit verwerkt.
Liever een droog (Duits) zuurdesem
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |