abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 9 januari 2002 @ 11:46:18 #1
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2754899
maar even mijn laatste post als begin post hier voor de duidelijkheid

Hai Atrimar, je bent er weer En hai Phoenixx, goed jou ook weer te zien!!

* Equilan bekijkt het tweetal eens goed en het ontgaat haar niet dat er blijkbaar meer speelt tussen die twee dan alleen vriendschap. Ze glimlacht eens fijntjes en gaat daar verder niet op in.

Kom zitten, er is nog wat hert over, tast toe als jullie willen

* Phoenixx bekijkt Equilans dikke buik met grote ogen en terwijl ze rond het kampvuur gaan zitten, begint Equilan te vertellen. Het verhaal begint pijnlijk, maar nu Equilan een sterk vermoeden heeft hoe alles in elkaar zit, overheerst bij haar toch de vreugde.

Ja Phoenixx, ik ben zwanger In de komende paar dagen zal mijn baby geboren worden...
Ik ben zwanger geworden op de dag dat Herne_the_Hunter is vermoord door Slough_Feg. Daarna heeft het monster mij verkracht.
Achteraf had ik meteen kunnen weten dat hij mij bezwangerd heeft, maar door de woede en het verdriet vanwege het gebeurde was ik blind voor de tekenen. Pas toen we bijkwamen uit de meditatie en het effect zo overduidelijk was, werd het voor mij duidelijk.
Ik denk, dat ik zwanger ben van Herne. Nee, niet door hem, maar echt van hem.
Kijk, SF is vroeger Herne geweest, alleen heeft hij de volledige cyclus die Herne elk jaar moet volbrengen niet volbracht. Op een bepaald vlak zijn ze een en dezelfde.
Daarnaast, toen ik bij Danu was om de ketel der wedergeboorte te halen zodat we Herne terug uit de dood konden halen, wilde ze mij die niet geven omdat, zo zei ze, IKzelf de ketel der wedergeboorte was. Hoewel ik op dat moment absoluut niet begreep wat ze bedoelde, nam ik het wel van haar aan en had er vrede mee.
En als laatste bewijs heb ik zijn naam. Het kind in mijn schoot noemt zich Herne

* Equilan houdt even haar mond terwijl ze voor iedereen een kopje thee inschenkt. Het duurt even voor de eerste reacties komen.

Elfensex is superspannend...
  woensdag 9 januari 2002 @ 12:43:06 #2
15069 Phoenixx
Handle with care
pi_2755464
Phoenixx verslikt zich bijna in een slok thee als ze het verhaal van de zwangerschap van Equilan hoort. Natuurlijk had ze de enorme buik van de godin wel gezien, maar ze had zich niet gerealiseerd dat ze al op alledag liep, en dan nog eens hoe de zwangerschap is ontstaan...

* Maar Equilan... Als de baby al zo snel geboren zal worden... Kan je dan niet beter naar het ziekenhuis gaan? Of in ieder geval het bos verlaten? Ik heb geen ervaring met bevallingen - en ik zou al helemaal niet weten hoe een het kind van godin geboren wordt, maar de omstandigheden hier zijn bepaald niet optimaal. En wat als we geconfronteerd worden met Sloagh_Feg? Zou je dat aankunnen?

Aan de andere kant... Als Equilan het gezelschap zou verlaten, zouden de overigen dan wel de strijd kunnen aangaan? Zonder Equilan zouden ze nauwelijks nog magische krachten bezitten...

Phoenixx probeert de nieuwe situatie zo goed mogelijk in te schatten, maar slaagt daar maar gedeeltelijk in.

The toes you step on today might be connected to the ass you’re going to kiss tomorrow...
  woensdag 9 januari 2002 @ 13:02:17 #3
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2755671
Phoenixx, maak je maar geen zorgen Mijn kind zal niet nu meteen geboren worden, maar het zal niet lang meer op zich laten wachten. En Slough_Feg, die zal denk ik pas weer te voorschijn komen als het kind geboren is. Hij beschouwt het als zijn kind en voor het geboren is zal hij mij geen haar krenken. Om zichzelf te beschermen en mij ook, blijft hij weg denk ik. Hij weet dat als ik hem zie, het hoe dan ook tot een strijd komt.
We kunnen zoeken tot we een ons wegen, Slough_Feg zullen we niet vinden. We zijn in meditatie gegaan om hem te vinden, maar het enige dat tot mij kwam was "hij zal jou zoeken en vinden". Ik denk nu dat dat dus met Herne te maken heeft, de Herne die nog geboren moet worden

De strijd wordt steeds uitgesteld, daar had ik niet op gerekend en jullie net zomin denk ik. Dit is een verwarrend gevecht op deze manier en de regels zijn niet duidelijk, maar we komen er wel uit

Ik denk dat we nu weer ieder ons weegs kunnen gaan. Althans, voor een paar dagen dan. Zodra mijn kind geboren zal worden zal het weer verder gaan en zal ik jullie nodig hebben...
Als jullie nog willen tenminste..

* Equilan heeft haar vermoedens en ideeen nu uitgesproken en ze wacht af wat de anderen ervan vinden. Ze heeft zin om weer eens naar haar toren te gaan, een uitgebreid bad te nemen en daarna met een grote kop thee zich in haar torenkamer opsluiten... dat doet haar eraan denken, daar ligt Herne_the_Hunter nog!! Die moet wel begraven worden voor haar kind geboren wordt!! Nouja dat komt zo wel, eerst maar eens afwachten wat de rest van haar ideeen vind.

Elfensex is superspannend...
pi_2756429
* LD hoort het verhaal aan en denkt er over na..

Dan staat hij op ..

Equilan weet je zeker dat je veilig bent, anders stuur ik een kleine eenheid naar je toren die daar de wacht gaan houden.

Want als ik het goed heb, ben jij nu de enige die voor het voortbestaan van de seizoenen kan zorgen doormiddel van het normaal beeindigen van je zwangerschap en de wedergeboorte van "Herne".

Equilan .. Als je me nodig hebt dan weet je me te vinden.. zo ver woon ik ook niet van je

Gandalf .. je hebt het goed gedaan.. Alles wat er gebeurt is heeft blijkbaar moeten gebeuren.

* LD draait zich naar Atrimar en Phoenixx om.

Atrimar, wees voorzichtig en brandt je vingers niet Phoenixx veel geluk en tot ziens..

* Dan pakt hij z'n rugzak en kijkt hij afwachtig naar de lucht..

Vanuit de lucht komt quantarianth aanvliegen, de machtige draak strijkt neer en groet met een knik de aanwezigen een welkoms woordje wordt er gewisseld met equillan en Gandalf en bewonderend kijkt Quantarianth even naar Phoenixx en Atrimar. Hij gromt even goedkeurend. LD springt soepel op de nek van Quantarianth .. De draak slaat z'n vleugels uit en vliegt weg terug naar het kasteel

Tot ziens .. Roep en ik zal er zijn....

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  woensdag 9 januari 2002 @ 14:30:05 #5
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2756730
Lord_Dreamer, lief van je maar dat hoeft niet
Je hoort me wel als ik je nodig heb, mijn roep reikt ver
Verder heb ik een toren vol draken en elfen, dus er is altijd wel iemand die jullie kan waarschuwen als het zover is.

We moeten wel nog even iets afspreken voor de begrafenis van Herne. Euhm... nou weet je wat, jullie krijgen wel bericht van me.

Ik ga nu naar mijn toren, ik ga kijken of ik iemand kan vinden die me wil helpen bij de bevalling en verder zal ik de kleine Herne gaan voorbereiden op de wereld waar hij in terecht zal komen.
Laten we gewoon in elkaars buurt blijven, dan weet ik zeker dat alles goed komt.

* Equilan straalt weer als vanouds, het enthousiasme en optimische zijn weer helemaal terug. De laatste tijd is ze wat somber en chagrijnig geweest, maar dat lijkt helemaal verleden tijd te zijn.
Als ze LD uitgezwaaid heeft keert ze zich naar Atrimar en Phoenixx.

Goed, ik ga nu ook weg, veel plezier samen en bedankt

* De godin klimt op de rug van Gandalf die al geduldig staat te wachten en even later is ze nog maar een klein stipje in de lucht.

Elfensex is superspannend...
pi_2757017
Een beetje verward heeft Atrimar de hele uitleg van Equilan aangehoord. Terwijl Equilan en Lord Dreamer een voor een uit het zicht verdwijnen blijft hij nadenkend zitten.

niets is ooit gemakkelijk ...

Dan realiseerd hij zich dat Phoenixx ook nog hier staat en hij kijkt haar aan.

"En nu?"

Dan herrinnerd Atrimar zich het moment vlak voor zijn geest en lichaam weer een werden in het bos. Phoenixx die naar zijn smederij was gekomen, ruikend naar onrust.

"Dariem muy'acaeddinn mashariem. Waar was je onrustig om Phoenixx?

Als het je zoveel moeite kost om jezelf te worden, kun je net zo goed iemand anders blijven.
If you shake my hand better count your fingers ...
  woensdag 9 januari 2002 @ 15:43:36 #7
15069 Phoenixx
Handle with care
pi_2757597
* Inderdaad en nu?

Nog diep onder de indruk van de komst van de grote draak van Lord Dreamer, en daarna het wegvliegen van Quantarianth en Gandalf met LD en Equilan op hun ruggen, staart Phoenixx naar de lucht.

* Enne ...wat bedoel je darrie-jem-moei... Nou ja eigenlijk waren die moeilijke woorden van jou dus waarom ik naar de smederij was gekomen. Maar voordat ik dat nou helemaal ga uitleggen, blijven we hier in het bos, of gaan we weg?

The toes you step on today might be connected to the ass you’re going to kiss tomorrow...
pi_2757635
"Dat hangt er een beetje vanaf waarvoor je uiteindelijk kwam he? Maar laten we maar gaan, ik heb zo het idee dat we hier nog vaak genoeg rond zullen lopen. Alleen een beetje jammer dat wij weer kunnen gaan lopen."

Atrimar staat op en schopt het vuur uit.

"Zoals men zegt: Your place or mine?"

* Atrimar lacht om zijn eigen grapje

Als het je zoveel moeite kost om jezelf te worden, kun je net zo goed iemand anders blijven.
If you shake my hand better count your fingers ...
  woensdag 9 januari 2002 @ 16:57:24 #9
15069 Phoenixx
Handle with care
pi_2758546
Een glimlach verschijnt op Phoenixx lippen, een glimlach die langzaam verandert in een grijns van oor tot oor.

* Dat ligt er aan, smidje Het is nog een stevige klim naar mijn plekkie kunnen jouw benen dat aan?

Plagerig knijpt ze Atrimar in de kuiten.

* Maar serieus heb je misschien koffie in huis? Daar zou een moord doen voor een bakkie en ik heb niks in huis

The toes you step on today might be connected to the ass you’re going to kiss tomorrow...
pi_2758936
Grinnikend trekt Atrimar zijn been weg bij de grijpgrage handen van Phoenixx.

"Ik heb geen idee of ik koffie heb, maar laten we in ieder geval op weg gaan dan."

Als het je zoveel moeite kost om jezelf te worden, kun je net zo goed iemand anders blijven.
If you shake my hand better count your fingers ...
  woensdag 9 januari 2002 @ 18:03:13 #11
15069 Phoenixx
Handle with care
pi_2759201
* Oh ja - da's waar ook!

Phoenixx grabbelt in het minuscule tasje dat ze om haar heupen heeft.

* Je was zo plotseling vertrokken dat ik de smederij maar heb afgesloten voor je. Hier is je sleutel.

Ze duwt de stomverbaasde Atrimar zijn sleutel in de handen en samen gaan ze op weg naar Atrimar's smederij.

The toes you step on today might be connected to the ass you’re going to kiss tomorrow...
  donderdag 10 januari 2002 @ 13:00:23 #12
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2768415
* Equilan loopt alleen door het bos, dwalend langs plekjes waar ze mooie herinnering aan heeft, plekjes die Herne haar heeft laten zien. Het hele bos is doortrokken met herinneringen, overal zijn ze samen wel langsgestormd tijdens hun wilde jachten met volle maan.

Na een tijdje komt ze op een kleine open plek die nog nauwelijks aangetast lijkt te zijn door Slough_Feg. Zelfs een enkel vogeltje fluit hier nog zijn lied.
Ze blijft een tijdje in het midden van de open plek staan, genietend van het zonlicht dat door de bladeren valt en het schaduwspel dat de wind met de zon speelt tussen de takken van de bomen. Uiteindelijk begint ze met een diepe zucht aan haar taak.
In het midden van de open plek verreist een brandstapel van twee meter lang, een meter breed en een meter hoog. Daarom heen komt een kring van stenen die ze opvult met bloemen die in haar hand verschijnen.
Dan wendt ze zich naar de open plek en maakt enkele ingewikkelde bewegingen met haar handen. Even later verschijnen er uit het gras een aantal flinke paddestoelen, zo groot en stevig als krukjes. Een paar flinke elfenzwammen op de bomen aan de rand van de open plek kunnen dienst doen als tafeltjes.
Als laatste plaats ze aan het hoofeinde van de brandstapel een prachtig keltisch kruis.

Van een afstandje bekijkt ze het geheel en knikt tevreden. Sober, maar passend.
Ze beweegt nog een keer haar handen en dan ligt Herne op de brandstapel. Zijn lichaam recht, de handen gevouwen op de borst over het gevest van zijn zwaard.
Het hoofd ligt tegen zijn lichaam aan, de scheiding is nauwelijks te zien.

Ze besluit dat het nu tijd is de rest van het eiland op de hoogte te brengen.

[Dit bericht is gewijzigd door equilan op 10-01-2002 13:12]

Elfensex is superspannend...
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:03:02 #13
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2769233
* Equilan keert weer terug op de open plek in gezelschap van Gandalf, Aurian, Shia en enkele elfjes uit haar tuin. De draken gaan rond de brandstapel staan waar Herne op ligt en bewijzen hem op gepaste wijze de laatste eer. Ze zingen een oeroud strijders lied en iedereen die nog nooit een draak heeft horen zingen... dat is het pure oergevoel. Hun stemmen, krakerig en laag, weten op onvoorstelbare wijze toch maat en toon te houden. Je voelt het gezang tot op je botten en ook Equilan kan een huivering niet onderdrukken. Ze ziet hoeveel verdriet haar draken hebben en kan zelf ook een kleine traan niet tegen houden.
En dat, terwijl ze weet dat het geen afscheid voor lange tijd zal zijn, Herne zal over niet al te lange tijd gewoon weer een bewoner van het eiland zijn.
Maar toch... het zal nooit meer zo zijn als vroeger denkt ze. De band tussen hen zla anders zijn, dat is onvermijdelijk. Het kind dat je baart zal nooit hetzelfde zijn als de man waar je van gehouden hebt.

Ze gaat aan de rand van de open plek zitten op een paddestoel, de draken aan haar voeten.

Elfensex is superspannend...
pi_2769283
* Num staat een eindje van de stapel af tegen een boom aangeleund stilletjes voor zich uit te kijken.
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:07:46 #15
20830 Wolvenpak
Huil naar mijn maan
pi_2769288
Voorzichtig komen uit de bossen een twintigtal wolben bij de stapel aan en aan de rand, bij de scheiding tussen bos en open plek gaan ze zitten. Als een cordon van vacjt en tanden lijken ze meewarig te kijken naar de imposante draken en de droeve godin.

Een grijze wolvin, duidelijk de matriarch van het pak schuifelt naar voren en legt haar neus op de schoot van Equilan.

Sei'Cair ... vuurblazers ... vleugelmoeder ... dood

Ze zendt haar boodschap naar haar broeders en zusters ...

... en de wolven huilen.

Fierce in protecting friends, relentless in chasing foes
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:22:37 #16
7010 Dagobert
I'm the Benjamin
pi_2769454
* Dagobert loopt wat rond , wachtend op een antworod van Pisca. Plots hoord hij geluiden uit het bos en besluit er op af te gaan. In een open plek ziet hij Equilan zitten. Aan haar voeten de draken. Midden in ligt een lijk, het is Herne_the_Hunter.

Equilan, was is er gebuerd

Civielers uit Twente, wij zijn geniaal
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:31:18 #17
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2769541
Ow Dagobert, had je dat nog niet gehoord dan??
Tijdens een gevecht tussen Slough_Feg en Herne raakte Absinthe per ongeluk gewond. Toen Herne even stil hield om naar hem te kijken, maakte Slough_Feg van de gelegenheid gebruik om zijn kop eraf te hakken...
Ik heb alles gedaan wat ik kon, maar Herne was niet meer te redden. Nu is het tijd om hem te begraven.

* Equilan slaat een arm om Dagobert heen en samen lopen ze naar de brandstapel.

Elfensex is superspannend...
pi_2769617
* rebel kijkt stilletje toe hoe equilan en dagobert verdrietig naar de brandstapel toe lopen.
ze is hier op haar geestesreis dus ze is lichamelijk niet aanwezig maar ze vraagt zich af in hoeverre de mensen haar aanwezigheid opmerken.
ze wil zo graag haar medeleven betuigen maar weet niet of er ook maar iemand is die door heeft dat ze daar is.
alerta, alerta, alerta antifascista
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:42:43 #19
7010 Dagobert
I'm the Benjamin
pi_2769676
Herne, de mysterieuze man van het bos. Iemand waar je op kon bouwen, iemand die wat voor de samenleving deed. En iemand die het liefst in zn eigen bos bleef.

Het ga je goed, je hebt je rust verdiend.

* Dagobert plukt een paar bloemen uit de bosrand, bindt ze met een grasje bijelkaar en legt ze naast Herne_the_Hunter neer.

Civielers uit Twente, wij zijn geniaal
  donderdag 10 januari 2002 @ 14:46:25 #20
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2769736
* Equilan is weer naar haar paddestoel gelopen, in het voorbijgaan Num toeknikkend.
Een van haar elfjes kruipt op haar schouder en begint zachtjes in haar oor te kwetteren.

Rebelgirl zeg je??

* Equilan laat haar mentale tentakels uitgaan en voelt al snel de aanwezigheid van Rebel_Girl. Zonder woorden begroet ze haar.

Rebel_Girl, wees welkom en bedankt voor je aanwezigheid

Elfensex is superspannend...
pi_2769808
* equilan je voelt dat ik hier ben!
ik ben nog redelijk onervaren met dit soort dingen maar ik wist niet dat ik op deze manier ook kan communiceren.

rebel is zo verrast door dit gegeven dat ze bijna haar concentratie verliest.
maar ze kan zich nog net op tijd herstellen en besluit de rest van de begrafenis maar in stilte gade te slaan.

alerta, alerta, alerta antifascista
pi_2769899
Vanuit de schaduw van het bos verschijnt Atrimar bij de open plek, heel even geeft hij een wolf een korte aai over zijn nek als hij naar het midden loopt.
Met een knikje naar Equilan en Dagobert stapt hij naar de brandstapel.
Daar legt hij een diepzwarte kleine steen op het voorhoofd van Herne.
En zachtjes fluistert hij ...

"Mordero daghain pas duente cuebiyari Herne ... Tia mi aven Moridin isainde vadin"

Dan neemt hij een stap terug en gaat vlak in de buurt van de wolven geknield zitten.

Als het je zoveel moeite kost om jezelf te worden, kun je net zo goed iemand anders blijven.
If you shake my hand better count your fingers ...
  donderdag 10 januari 2002 @ 15:04:08 #23
5108 equilan
DE elfengodin
pi_2769992
* Het is prachtig, passend. Vrienden komen overal vandaan, lijfelijk en niet lijfelijk aanwezig, maar dat maakt niet uit.
De kleine open plek ligt in de stralende zon, aan de rand wat tafeltjes met wat te eten en te drinken erop. Maar de meeste mensen die gekomen zijn staan of zitten in stilte op en rond de open plek, verzonken in gedachten, herinneringen...

De sfeer is goed, een van rust en bedachtzaamheid. Equilan denkt terug aan een andere wake die ze ooit gehouden heeft, maar toen stond Herne naast haar in plaats van dat hij nu voor haar ligt. Die was groots en heeft wel vier weken geduurd. Maar daar waren dan ook geen stervelingen aanwezig
Ze pakt een kopje thee en gaat weer rustig zitten.

Elfensex is superspannend...
pi_2770304
* De groep Pretorians Guards heeft de aanplakbiljetten gelezen en weten dat hun Heer nog ergens door de lucht vliegt, en dus nooit op tijd kan komen.

Ze komen aan lopen en salueren voor de in de strijd gevallende Herne. Dan gaan ze naar achter toe en wachten op de dingen die komen gaan.

Zij vertegenwoordigen hun Heer in zijn afwezigheid.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_2770455
Moeder, wat gebeurt er allemaal, komen die mensen voor mij?? Waarom zijn ze zo treurig??

Herne, die mensen komen Herne_the_Hunter, waar ik je over verteld heb, zijn laatste eer bewijzen. Let maar goed op, jij zal in zijn voetsporen treden.

* Herne vindt het buitengewoon belangwekkend wat er buiten allemaal gebeurt en wilde dat hij er al bij kon zijn. Hij verdraait zich nog even en schopt daarbij zijn moeder in haar buik. Equilan legt haar hand op heur buik en vraagt hem stilletjes lachend of hij zich niet gedeist kan houden. Zijn tijd komt nog wel.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')