abonnement Unibet Coolblue
  zondag 17 december 2000 @ 10:58:14 #51
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_559736
Ik snap nu wel waarom deze aktie is toegestaan door VOO.

Viel mij gisteren bij een familie bezoek ineens de laatste Prive onder ogen. (echt geloof me ik koop dat ding zelf nooit) Stond daar het interview met Ferdi over de situatie met Hieke in. Er zaten naar mij bescheiden mening nogal wat dubbelzinnigheden in (dat is wel normaal bij de prive dacht ik) maar hier kwam Hieke eigenlijk niet zo best weg. Hij vertelde dat Hieke dingen niet wilde zeggen omdat ze anders het thuisfront zou kwetsen. Dat is een listig zinnetje.

Ook kan ik mij herinneren dat Hieke iets te horen had gekregen van de psych afgelopen woensdag dat betrekking had op haar en Ferdi.

Met de aktie van Donderdag hebben ze Ferdi effe duidelijk gemaakt dat hij niks in zijn hoofd moet halen want ze is bezet, en ze blijft bezet.

pi_559848
Marky,

Er is volgens mij niets mis mee, als je af en toe eens de Story of de Privé koopt. Ik heb nooit begrepen wat daar nu zo erg aan schijnt te zijn.

Is het soms de prijs(F 2,95), kan me niet voorstellen. Een beetje zak patat “met” is duurder. Wat is het dan. Het moet de angst zijn om beïnvloed te worden door wat er in die bladen geschreven wordt.

Nou, dan sta je wel erg zwak in je schoenen als je dat beweerd. Het is denk ik net zoiets als beweren dat je nooit in de etalage van een sexshop kijkt als je daar langs loopt. Een schalkse blik werpen, lijkt mij heel gezond. Bovendien hebben ze soms de meest ongelofelijk leuke hebbedingetjes.

Wat de Prive betreft waar jij het over hebt, mag ik wijzen op het recept voor Provencaalse toast met Brie, te vinden op pagina 33. Ook de cadeau-tip(abonnement op Prive) op pagina 19 is voor velen zeker het bekijken waard.

  zondag 17 december 2000 @ 13:05:47 #53
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_559930
Een vette
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')