abonnement Unibet Coolblue
pi_204411153
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 08:50 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Ik vind het programma met de week leuker worden, maar realistisch is het niet. Als er echt een manhunt in zo'n gebied was zouden er helikopters en/of drones worden ingezet (waarom doen/mogen ze dat niet?) en zouden er helemaal geen safecamps bestaan want die slaan nergens op.
Ik verwacht die drones en helikopters nog wel vlak voor het extractiepunt ofzo, dat er dan helemaal all-inn wordt gegaan waardoor er alsnog teams gepakt gaan worden :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_204411964
Mensen moeten niet te veel klagen. Je balanceert met dit soort programma’s altijd met realisme en entertainment. Als het volledig realistisch zou zijn zouden ze allemaal in een dag gepakt worden. Als het volledig entertainment zou zijn zou geen kijker zich nog serieus genomen voelen. Je kunt het heel moeilijk precies goed doen. Respect voor Selmar dat die ons hier extra info geeft, want reken maar dat ze bij de productie echt wel hun best doen een zo goed en spannend mogelijk programma te maken wat niet volledig onrealistisch wordt.

Ik vind het een heel erg leuk programma, maar ik ben sowieso al fan van de normale Hunted, dus niet helemaal neutraal. Enige grote minpunt vond ik die aflevering dat Ran en zn maat gepakt werden, het leek een onbegonnen zaak te worden voor HQ en ze moesten nu echt een doorbraak forceren met een gepakt team zodat ze informatie zouden krijgen over de route en nieuwe safecamps, anders zouden we de resterende afleveringen naar nul spanning zitten te kijken, dus ik vermoed dat bij die aanhouding behoorlijk gestuurd is door de productie, maar alleen Selmar zal dat antwoord weten. Ran deed vervolgens alles waar HQ en productie op konden hopen, en dat die zóveel zou vertellen hadden ze denk ik ook weer niet verwacht…

Samenvattende vind ik het een hele leuke toevoeging op het normale seizoen Hunted en ik hoop dat er een tweede seizoen gaat komen :)
pi_204412540
snap nog steeds niet waarom ze het safe-camps noemen. Het minst safe zijn de vluchters namelijk door de 'safecamps'.
pi_204412574
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 12:25 schreef JJ76 het volgende:
snap nog steeds niet waarom ze het safe-camps noemen. Het minst safe zijn de vluchters namelijk door de 'safecamps'.
Klopt, het geeft wel sturing aan hun vluchtmogelijkheden en speelt daardoor de Hunters in de kaart..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_204412666
Wat ik zelf het manco vind bij In To The Wild is dat bij de gewone hunters het veel meer een jacht is op voortvluchtigen, terwijl In To The Wild meer een survival is, met de Hunters als extra uitdaging.
Iwan zei het ook heel mooi: 'hoezo voortvluchtig? Ik ben enkel op survival om de band met mijn zoon verder aan te halen '....

Doordat het meer op survival lijkt en minder voelt als een jacht op voortvluchtigen. Daardoor komen de opmerkingen van Marcel bij sommigen wat vreemd over.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_204412740
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 10:30 schreef TheVulture het volgende:

[..]
Ik verwacht die drones en helikopters nog wel vlak voor het extractiepunt ofzo, dat er dan helemaal all-inn wordt gegaan waardoor er alsnog teams gepakt gaan worden :')
Ik denk het niet. In de leader zie je wel een helikoper, maar ik vermoed dat dat gaat om de extractie. Dat de voortvluchtigen een plek moeten bereiken waar een helikopter ze oppikt.
  dinsdag 12 april 2022 @ 12:46:27 #207
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_204412760
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 12:25 schreef JJ76 het volgende:
snap nog steeds niet waarom ze het safe-camps noemen. Het minst safe zijn de vluchters namelijk door de 'safecamps'.
Dat idd, het idee is leuk, maar in feite zijn het een paar plekken waar ze sitting ducks worden voor de hunters.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_204412772
Beste is dan kandidaten vanaf de start het eindpunt te vertellen.
pi_204412874
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 11:37 schreef Eagles89 het volgende:
Mensen moeten niet te veel klagen. Je balanceert met dit soort programma’s altijd met realisme en entertainment. Als het volledig realistisch zou zijn zouden ze allemaal in een dag gepakt worden. Als het volledig entertainment zou zijn zou geen kijker zich nog serieus genomen voelen.
Ik betwijfel of het gaat om de balans tussen entertainment en realistisch. De meerderheid van de kijkers weet natuurlijk niet wat realistisch is, of staat daar tijdens het kijken simpelweg niet bij stil. Al is het bij deze variant wel extra onrealistisch, zodat het meer opvalt. De normale variant lijkt nog wel enigszins op een echte manhunt, deze variant totaal niet.

Het manco zit 'm er volgens mij vooral in dat het programma soms onnavolgbaar is en daardoor oneerlijk kan voelen. Doordat regels niet uitgelegd worden, of flexibel toegepast worden, worden kijkers verrast: 'huh, mag dat ook? maar da's toch niet eerlijk?'

quote:
Je kunt het heel moeilijk precies goed doen. Respect voor Selmar dat die ons hier extra info geeft, want reken maar dat ze bij de productie echt wel hun best doen een zo goed en spannend mogelijk programma te maken wat niet volledig onrealistisch wordt.
Dit is natuurlijk ook iets wat al vanaf het begin een rol speelt: het gevoel dat de productie stuurt (en dat het zodoende geen eerlijke strijd is). Dat zal ook zeker zo zijn. Zeker bij deze nieuwe variant, waar men niet terug kan vallen op eerdere ervaringen. Uiteindelijk moet het een spannend tv-programma opleveren. Je wilt dus niet dat alle kandidaten al na een halve dag ingerekend zijn. Je wilt echter ook niet dat de Hunters kansloos blijken te zijn en geen enkele kandidaat achterover trekken. Je wilt een finale waarin nog één of enkele koppels over zijn. Als dat dreigt te mislukken zal de productie bijsturen. Soms in het voordeel van de Hunters, soms in het voordeel van de kandidaten.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-04-2022 13:00:10 ]
  dinsdag 12 april 2022 @ 13:41:44 #210
23452 HMS
Have Mine, Sucker
pi_204413247
Hunted is een leuk programma omdat het je sporen laat zien die je toch elke keer weer achter laat. Maar into the wild gaat daar manco. Zou iemand in een groot natuurgebied verdwijnen, dan gaat die natuurlijk geen posities doorgeven door een telefoon. Die hoeft niet op tijd ergens op 11 cryptische omschrijving te zijn. Die verblijft gewoon ergens. En afhankelijk van hoe graag ze je willen hebben wordt er gezocht en anders komt iemand er wel weer uit. Autoriteiten zouden dan een signalement verspreiden in de dorpjes en dan gewoon wachten maar.

Maar ja, dat levert niet zo leuke televisie om dat na te spelen. Het is dus gewoon niet vergelijkbaar. Dus laten we het maar zien als een leuk spelletje, geinspireerd op Hunted, met een prijs voor diegene die het winnen. Maar het heeft weinig met opsporing te maken zoals voor een voortvluchtige. Hunted niet-into-the-wild is wat dat betreft veel meer een benadering van de werkelijkheid.

Jammer dat ze de spelregels niet even goed hebben uitgelegd. Dat zou een hoop verwarring voorkomen.
"The thrill ot the chase is so diminished when one's prey has little legs"
  PR en moderator dinsdag 12 april 2022 @ 16:44:46 #211
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_204414546
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2022 07:38 schreef noodgang het volgende:

[..]
Misschien lukt t om de afleveringen van NPO Start eerst te downloaden met bv Gemist Downloader
Dank! Ook dat nog ff proberen dan. Echt belachelijk dat ze hun player niet gewoon fixen.
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
  dinsdag 12 april 2022 @ 16:45:26 #212
2651 svann
night-hawk
pi_204414549
Geeft het safe-camp behalve foerage en informatie ook extra uren bescherming, zodat men daar binnen het activiteitstijdslot toch veilig is? @Selmar

Nu de hunters ze op hun nek zitten, al weten ze dat niet, voelt het wel ongemakkelijk dat ze 's ochtends vlakbij het safe-camp nog een wat overbodige opdracht van een half uur moeten doen om extractie gegevens te krijgen én ze hun volgende bestemming nog niet weten.

Leuk concept. Ik snap ook wel dat het zoeken en balanceren is.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
pi_204414922
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 09:13 schreef Selmar het volgende:

[..]
Omdat het dan kansloos is, en dat lijken de kijkers niet leuk te vinden 😅
Mwah, misschien zou je de voortvluchtigen dan andere voordelen kunnen geven. Of gewoon de tijd korter maken of juist het gebied groter.
Mijn voorstel voor volgend seizoen: wel helicopters en drones (alleen dan zonder infrarood warmte sensors), geen safecamps en geen opdrachten. Geef de deelnemers gewoon een extractiepunt vooraf, of doe het gewoon een keer zonder extractiepunt. Maar dan de helft van de tijdsduur dat de opnames nu duurden. Weet niet precies wat het nu was (10 dagen ofzo?), maak er dan 5 dagen van. En gewoon in de natuur zelf slapen. Voor 5 dagen (4 nachten) moet dat best te doen zijn. En dan hoeven ze ook niet 10 dagen lang te lopen, dus minder kans op opgave door vermoeidheid. Plus het scheelt nogal in de productiekosten. Ik denk dat je zo meer actie en spanning krijgt. Momenten dat die helicopter ook echt in de buurt komt (kan de productie later met een stipje inkleuren op het beeld waar de voortvluchtigen op dat moment zaten) en de voortvluchtigen zich moeten verstoppen enzo. En zelfs al spot de helicopter ze, dan moeten ze er nog uit en geeft dat ook weer kans aan de voortvluchtigen om weg te rennen etc.

[ Bericht 21% gewijzigd door ThijsTH op 12-04-2022 18:07:58 ]
  dinsdag 12 april 2022 @ 19:20:20 #214
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_204415795
Ik ben nu aan het terugkijken van gisteren. Die vader. :D

En wanneer gaat dat koppel scheiden. :X
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_204416865
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2022 20:47 schreef StephanL het volgende:
Marcel is boos :D
Die is iets te veel in zichzelf gaan geloven. :')
  dinsdag 12 april 2022 @ 23:22:40 #216
300862 Nebelwerfer
Werfs Nebel !
pi_204419892
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2022 05:52 schreef Selmar het volgende:

[..]
Het ging over of hunters voor de deur mogen wachten. Dat mogen ze niet ze moeten in principe 500m afstand houden van een ‘actief’ kamp. Ze mogen dus niet ‘s ochtends voor de poort wachten, maar op enige afstand is geen probleem. Maar omdat het een beetje onrealistische taferelen gaat opleveren als hunters in een achtervolging opeens stoppen met rennen, of een kamp niet gaan bekijken als ze hem zien, is het een ook een ‘gentlemen’ grens. Zolang een kamp niet in gebruik is, zijn er ook geen beperkingen voor de hunters (zoals je al eerder zag).

Volgens mij (maar ik was in NL; dus ik heb niet alles meegekregen), was het in dit geval nog complexer, want de dames waren te vroeg, want het kamp was nog niet ‘open’/af.

Voelt voor jullie misschien allemaal als ‘wat zijn nou de regels?’ En dat begrijp ik ook, want het zijn dus ook een beetje vage regels die bedoeld zijn om zowel leuk als realistisch te zijn. Dat maakt het uitleggen op tv ook lastig (en zou buiten de tv-spelletjes-wereld ook idioot zijn) maar ik heb de onduidelijkheid doorgegegeven.
Mag ik vragen hoe jij naar into the wild kijkt?

Is het allemaal niet een beetje teveel zoeken naar de beste benadering?
  dinsdag 12 april 2022 @ 23:27:33 #217
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_204419953
Die 2 dames:Eveline en die andere zijn slim bezig: Hoop, dat ze ver komen. (dit topiq niet verder bekeken).
The best firms advertise the least...
pi_204420578
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 20:18 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Die is iets te veel in zichzelf gaan geloven. :')
Nee, die zit goed in zijn rol, alleen overtuigt het idee dat we te maken hebben met voortvluchtige criminelen niet.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 13 april 2022 @ 07:36:53 #219
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_204420764
quote:
1s.gif Op woensdag 13 april 2022 06:32 schreef Wantie het volgende:

[..]
Nee, die zit goed in zijn rol, alleen overtuigt het idee dat we te maken hebben met voortvluchtige criminelen niet.
Aan de crime desk bij SBS6 heb ik het gevoel dat hij elk moment tegen de mede presentatrice z'n oneliners kan gaan brullen.
Maar dit jaar doet Marcel ook mee in The Passion.
Het legt hem in ieder geval geen windeieren…
pi_204423470
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 23:27 schreef edcetera het volgende:
Die 2 dames:Eveline en die andere zijn slim bezig: Hoop, dat ze ver komen. (dit topiq niet verder bekeken).
Bedoel je niet de andere twee dames? Of heb je de laatste aflevering nog niet gezien?
  woensdag 13 april 2022 @ 13:51:59 #221
393148 superkimmi
Hakuna Matata
pi_204423777
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2022 16:44 schreef Moira het volgende:

[..]
Dank! Ook dat nog ff proberen dan. Echt belachelijk dat ze hun player niet gewoon fixen.
Ik weet niet of je alleen naar gratis opties zoekt, maar NLziet werkt bij mij ook
life is what happens to you, while you're busy making other plans.
pi_204424203
quote:
1s.gif Op woensdag 13 april 2022 06:32 schreef Wantie het volgende:

[..]
Nee, die zit goed in zijn rol, alleen overtuigt het idee dat we te maken hebben met voortvluchtige criminelen niet.
Hij zit goed in zijn rol dat is waar maar bij deze versie komt het op mij wat overdreven over.
pi_204424205
quote:
7s.gif Op woensdag 13 april 2022 07:36 schreef MadMaster het volgende:
Maar dit jaar doet Marcel ook mee in The Passion.
:D
  woensdag 13 april 2022 @ 15:33:32 #224
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_204424711
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2022 14:36 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
:D
Thijs zelfs ook, lees ik net:

quote:
...en vormen Marcel van de Ven & Thijs Wattimena van Hunted het arrestatieteam in The Passion.
https://kro-ncrv.nl/de-discipelen-van-the-passion-zijn-bekend
pi_204425026
quote:
"Trek hem binnen"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')