Ahaquote:Op zaterdag 9 april 2022 20:56 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ai… niet goed getempereerd. Dan krimpt het niet en laat dus niet goed los.
En moet je rammen op hoop van zegen.
Oh echt? Heb ook zo’n ding, maar eens proberen.quote:Op zaterdag 9 april 2022 20:45 schreef InstortendeSter het volgende:
Ik heb een Sous Vide apparaat en het schijnt dat je daar heel makkelijk chocolade mee kan temperen. Misschien toch maar eens aan wagen. Alles in deze ronde ziet er heerlijk uit.
Met een nieuwe vorm is het ook lastiger dan met een die al vettig is door eerder gebruikquote:Op zaterdag 9 april 2022 20:56 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ai… niet goed getempereerd. Dan krimpt het niet en laat dus niet goed los.
En moet je rammen op hoop van zegen.
Ja. Is ook in een van de introductie stukjes voorbij gekomen.quote:
Oke.quote:Op zaterdag 9 april 2022 21:03 schreef JohnBercow het volgende:
[..]
Ja. Is ook in een van de introductie stukjes voorbij gekomen.
Ja gaafquote:Op zaterdag 9 april 2022 21:05 schreef FlippingCoin het volgende:
Gewoon zijn eigengemaakte gerei mee
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |