FOK!forum / Voetbal / [Premier League #316] meooww
maxi-muszondag 20 februari 2022 @ 08:24
premier-league-3.png

Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
El-Stinhozondag 20 februari 2022 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 20:26 schreef Bolasie het volgende:
Wedstrijd van het jaar.
Gouden gif.
twitter
Orientezondag 20 februari 2022 @ 12:35
Het is tijd voor het inmiddels wekelijkse controversiële momentje

twitter
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 15:00
twitter


Op naar gezelligheid in een regenachtig Leeds.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-02-2022 15:01:35 ]
dvdfreakzondag 20 februari 2022 @ 15:34
maguiregenot

[ Bericht 8% gewijzigd door dvdfreak op 20-02-2022 15:50:43 ]
-XOR-zondag 20 februari 2022 @ 15:35
'arry == 'arry
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 15:35
Slabhead pakt de scum roepers aan.
Orientezondag 20 februari 2022 @ 15:35
Slabheadgod
dvdfreakzondag 20 februari 2022 @ 15:50
klaar
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 16:05
Wat een regen joh.
Orientezondag 20 februari 2022 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 20 februari 2022 16:05 schreef Bolasie het volgende:
Wat een regen joh.
Lijkt Nederland wel.
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 16:11
Gelachen om Bielsa en zijn handdoek.
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 16:16
Hahaha wat een feest.
tong80zondag 20 februari 2022 @ 16:33
United :D

:T
PSVCLzondag 20 februari 2022 @ 16:33
alsnog een doelpunt meegepikt

2-3
#ANONIEMzondag 20 februari 2022 @ 16:53
Prima wedstrijd gezien op Elland Road.
PSVCLzondag 20 februari 2022 @ 17:39
Ruben Neves GOAT

Hup Wolves
dvdfreakzondag 20 februari 2022 @ 18:11
koekoek
#ANONIEMwoensdag 23 februari 2022 @ 22:13
twitter


We wachten het geduldig af.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-02-2022 22:13:22 ]
#ANONIEMwoensdag 23 februari 2022 @ 22:22
Jeetje, Burnley alweer gewonnen. Ditmaal notabene tegen de Spurs. Knap hoor in overlevingsmodus.
Immerdebestebobwoensdag 23 februari 2022 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 23 februari 2022 22:22 schreef Bolasie het volgende:
Jeetje, Burnley alweer gewonnen. Ditmaal notabene tegen de Spurs. Knap hoor in overlevingsmodus.
Was Woutje in vorm?
#ANONIEMwoensdag 23 februari 2022 @ 22:30
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2022 22:28 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Was Woutje in vorm?
Ik heb het niet kunnen zien, maar zijn INZET wordt gewaardeerd.

d1ca480cb60b62ab978596d79a8e133f.png

(Even een foto ipv de tweet omdat hij een slotje heeft op zijn account, Burnley watcher)
#ANONIEMwoensdag 23 februari 2022 @ 22:41
Liverpool wint met 6-0 van Leeds. We hebben weer een titelrace allen, dat had niemand verwacht. Het is overal leuk nu in de LIEK.
FMT-U2iWQAIwIp3?format=jpg&name=small

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-02-2022 22:43:52 ]
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 13:28
Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Firpo; Koch, Forshaw Dallas; Raphinha, James, Harrison.

Lloris; Romero, Dier, Davies, Doherty; Winks, Hojbjerg, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son.
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 13:40
koekoek
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 13:40
Dit moet de perfecte wedstrijd worden voor de Spurs om die trieste reeks te beëindigen aangezien Leeds er weinig van kan.
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 13:46
klaar
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 13:51
twitter


We zijn niet verbaasd.
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 13:58
kanegenot
Frozen-assassinzaterdag 26 februari 2022 @ 13:58
Hurrikane doet ook mee

Gespeeld.
tong80zaterdag 26 februari 2022 @ 14:44
Leeds begon het seizoen zo goed. Niks meer van over.

:T
tong80zaterdag 26 februari 2022 @ 15:03
Ha ha ha hoe mist ie hem ? :D

:T
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 17:16
FMiQm23WUAEUZRm?format=jpg&name=small
El-Stinhozaterdag 26 februari 2022 @ 17:16
twitter
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 17:19
die kon er in
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 17:39
Toch bizar dat zo'n beetje elke wedstrijd van United moeizaam is. Of het nou Atléti is of Watford, het maakt niet uit. Plek 4 eindigen zou echt een wereldprestatie zijn als je het spel ziet.

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 26-02-2022 17:39:53 ]
locoGzaterdag 26 februari 2022 @ 17:44
Ach, Ronaldo
chufizaterdag 26 februari 2022 @ 17:52
Het loopt nog niet lekker zonder Donny vd Beek Donny vd Beek :+
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 17:56
0cc90a114084dfe5146a60a186507603.png

Onderin is het ook erg leuk. Newcastle is prima bezig in 2022 sinds HET geld, Watford en Burnley pakken een punt. Everton maar één punt boven de streep en dat mag zo lekker spelen tegen City. Wel nog wat wedstrijdjes tegoed voor een aantal ploegen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-02-2022 17:57:53 ]
Mykonoszaterdag 26 februari 2022 @ 18:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 17:56 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

Onderin is het ook erg leuk. Newcastle is prima bezig in 2022 sinds HET geld, Watford en Burnley pakken een punt. Everton maar één punt boven de streep en dat mag zo lekker spelen tegen City. Wel nog wat wedstrijdjes tegoed voor een aantal ploegen.
Burnley leek echt in de problemen, maar ziet er nu weer redelijk uit. Leeds en Brentford in vrije val, die hebben echt een probleem. Watford en Norwich lijken me wel zekerheidjes voor degradatie.
Orientezaterdag 26 februari 2022 @ 18:28
United :')
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 19:21
twitter


We branden alvast een kaarsje.
LordVoldermortzaterdag 26 februari 2022 @ 19:47
City en Inter storten sneller in dan Oekraïne
El-Stinhozaterdag 26 februari 2022 @ 19:51
twitter
Szurazaterdag 26 februari 2022 @ 20:01
quote:
Doei :W
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:01 schreef Szura het volgende:

[..]
Doei :W
Dat denk ik niet eigenlijk, ik kan mij niet voorstellen dat hij de deur definitief dicht doet. Het statement is een beetje vaag maar ik gok dat hij zich voorlopig even terug zal trekken met al dat gedoe in de wereld nu. Snap ik wel.
El-Stinhozaterdag 26 februari 2022 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dat denk ik niet eigenlijk, ik kan mij niet voorstellen dat hij de deur definitief dicht doet. Het statement is een beetje vaag maar ik gok dat hij zich voorlopig even terug zal trekken met al dat gedoe in de wereld nu. Snap ik wel.
Volledig eens met deze zienswijze, maar op welke manier zou hij terug kunnen keren zolang Putin levende is?
PowerLoungenzaterdag 26 februari 2022 @ 20:09
Dit is niet leuk
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Volledig eens met deze zienswijze, maar op welke manier zou hij terug kunnen keren zolang Putin levende is?
Op bijna geen enkele manier. Zijn eventuele terugkeer ligt volledig in het lot van onze vriend Vladimir.
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 20:10
koekoek
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:10
Wat een aidsgoal, jeetje.
-XOR-zaterdag 26 februari 2022 @ 20:11
Zou Phils moeder nu ook staan te juichen?
Ambrosiuszaterdag 26 februari 2022 @ 20:12
Leg maar op de stip.
Zorrozaterdag 26 februari 2022 @ 20:13
Overduidelijk.
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:13
Ja, dat is hands. City gaat het weer weggeven.
chufizaterdag 26 februari 2022 @ 20:13
Waarom duurt dit zo lang ?
-XOR-zaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
Dit is gewoon een penalty
Frozen-assassinzaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
Ik vind dit hands
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
City ontsnapt.
Zorrozaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
quote:
99s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:13 schreef chufi het volgende:
Waarom duurt dit zo lang ?
Omdat City
dvdfreakzaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
toch niet
Frozen-assassinzaterdag 26 februari 2022 @ 20:14
Zeer bijzonder dit
datwouiknetzeggenzaterdag 26 februari 2022 @ 20:15
Huh
chufizaterdag 26 februari 2022 @ 20:15
duidelijk
-XOR-zaterdag 26 februari 2022 @ 20:15
Var kun je echt wel afschaffen zo.
-XOR-zaterdag 26 februari 2022 @ 20:16
FArdiola
#ANONIEMzaterdag 26 februari 2022 @ 20:21
Gelukkig hebben we nog een City v Liverpool tegoed op 10 april. Nog ver weg, maar goed.
Frozen-assassinzaterdag 26 februari 2022 @ 20:24
Dit is geen geel joh

Wat een act van Ederson
PowerLoungenzaterdag 26 februari 2022 @ 20:25
Had hem nog een trap na gegeven
Szurazaterdag 26 februari 2022 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dat denk ik niet eigenlijk, ik kan mij niet voorstellen dat hij de deur definitief dicht doet. Het statement is een beetje vaag maar ik gok dat hij zich voorlopig even terug zal trekken met al dat gedoe in de wereld nu. Snap ik wel.
Mijn voorspelling: die zien we nooit meer terug
Szurazondag 27 februari 2022 @ 00:58
En wel hierom:
twitter
El-Stinhozondag 27 februari 2022 @ 12:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 19:21 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

We branden alvast een kaarsje.
Nu officieel. Goodbye, sweet prince.

FMmS8JiWUAYMesb?format=jpg&name=large

twitter
El-Stinhozondag 27 februari 2022 @ 12:19
twitter


@Bolasie
#ANONIEMzondag 27 februari 2022 @ 13:29
twitter
We zijn niet verbaasd

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 27-02-2022 13:39:33 ]
#ANONIEMmaandag 28 februari 2022 @ 13:24
twitter
wimderonmaandag 28 februari 2022 @ 21:25
twitter
wimderonmaandag 28 februari 2022 @ 21:27
quote:
Opmerkelijk: “Oekraïne heeft Chelsea-eigenaar Roman Abramovich gevraagd te helpen in gesprekken met Rusland”

Roman Abramovich zou een van de mensen zijn die betrokken is bij de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne. Dat meldt onder andere Sky News.

De Russische miljardair zette onlangs na bijna 20 jaar een stap opzij bij Chelsea. Er hangen in Engeland sancties boven zijn hoofd omwille van zijn goede banden met Russisch president Vladimir Poetin.

Het is dan ook opmerkelijk dat Abramovich volgens zijn woordvoerder betrokken zou zijn bij de vredesgesprekken tussen Rusland en Oekraïne, die sinds vorige week in oorlog zijn.

“Ik kan dat bevestigen”, klinkt het. “Roman Abramovich is gecontacteerd door de Oekraïense kant om steun te verlenen aan de zoektocht naar een oplossing voor het conflict. Sindsdien probeert hij te helpen. Gezien wat er op het spel staat, vragen we ieders begrip voor het feit dat we hierover nog niet gecommuniceerd hadden.”

“Beperkte invloed”

De vraag zou gekomen zijn van de Oekraïense filmmaker Alexander Rodnyansky, al zou de invloed van Abramovich eerder “beperkt” zijn.

“De Oekraïense kant zocht al een tijdje naar iemand aan de Russische kant om hen te helpen een oplossing te zoeken”, aldus Rodnyansky bij Sky News. “Ze voelen zich verbonden met Abramovich door de Joodse gemeenschap en hebben hem gecontacteerd. Sindsdien probeert Abramovich steun te mobiliseren om een vredevolle oplossing te vinden. Hoewel zijn invloed beperkt is, is Abramovich de enige die antwoordde op de oproep en zijn verantwoordelijkheid opnam.”

Volgens de filmmaker zouden Oekraïens president Volodymyr Zelensky en zijn entourage “enorm dankbaar” zijn voor de inspanningen van de Chelsea-voorzitter.

De Londense club stuurde afgelopen weekend nog een fel bekritiseerde boodschap de wereld in over de oorlog in Oekraïne. Het feit dat er in tekst van amper 24 woorden geen enkele keer Rusland stond, vonden velen onbegrijpbaar.

“De situatie in Oekraïne is afschuwelijk en verwoestend”, klonk het. “De gedachten van Chelsea FC zijn bij iedereen in Oekraïne. Iedereen van de club bidt voor vrede.”
Sabatamaandag 28 februari 2022 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 28 februari 2022 21:25 schreef wimderon het volgende:
[ twitter ]
Oh bloody hell, dat wordt Rasenball Kamikaze-ball in Leeds
Szurawoensdag 2 maart 2022 @ 17:20
twitter

Geen ziener die @Bolasie
El-Stinhowoensdag 2 maart 2022 @ 19:17
quote:
I would like to address the speculation in media over the past few days in relation to my ownership of Chelsea FC. As I have stated before, I have always taken decisions with the Club’s best interest at heart. In the current situation, I have therefore taken the decision to sell the Club, as I believe this is in the best interest of the Club, the fans, the employees, as well as the Club’s sponsors and partners.

The sale of the Club will not be fast-tracked but will follow due process. I will not be asking for any loans to be repaid. This has never been about business nor money for me, but about pure passion for the game and Club. Moreover, I have instructed my team to set up a charitable foundation where all net proceeds from the sale will be donated. The foundation will be for the benefit of all victims of the war in Ukraine. This includes providing critical funds towards the urgent and immediate needs of victims, as well as supporting the long-term work of recovery.

Please know that this has been an incredibly difficult decision to make, and it pains me to part with the Club in this manner. However, I do believe this is in the best interest of the Club.

I hope that I will be able to visit Stamford Bridge one last time to say goodbye to all of you in person. It has been a privilege of a lifetime to be part of Chelsea FC and I am proud of all our joint achievements. Chelsea Football Club and its supporters will always be in my heart.

Thank you,

Roman

twitter
Szurawoensdag 2 maart 2022 @ 19:17
twitter


quote:
0s.gif Op zaterdag 26 februari 2022 20:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dat denk ik niet eigenlijk, ik kan mij niet voorstellen dat hij de deur definitief dicht doet. Het statement is een beetje vaag maar ik gok dat hij zich voorlopig even terug zal trekken met al dat gedoe in de wereld nu. Snap ik wel.
_O-

[ Bericht 29% gewijzigd door Szura op 02-03-2022 19:31:26 ]
El-Stinhowoensdag 2 maart 2022 @ 19:32
https://pbs.twimg.com/media/FM3Vi3xXoAoB4_h?format=jpg&name=small

Ach, Kaveh.
#ANONIEMwoensdag 2 maart 2022 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2022 17:20 schreef Szura het volgende:
[ twitter ]
Geen ziener die @:bolasie
Wat een lafaard die Roman. Mij een beetje in de steek laten. Ik had dit niet verwacht, nee.

Ik heb ongelijk. :(

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2022 19:55:35 ]
Littlerabbitwoensdag 2 maart 2022 @ 20:27
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2022 19:17 schreef Szura het volgende:
[ twitter ]
[..]
_O-
Volgens de reacties op vi.nl gaat dit absoluut niet ver genoeg en moet hij alsnog gewoon dood. Beetje een Rus zijn :r
chufiwoensdag 2 maart 2022 @ 21:26
Chelsea staat gelijk achter tegen Luton ... :+
#ANONIEMwoensdag 2 maart 2022 @ 21:27
quote:
99s.gif Op woensdag 2 maart 2022 21:26 schreef chufi het volgende:
Chelsea staat gelijk achter tegen Luton ... :+
We zitten hier ouwe reus Bolasie in VBL / [2021/22] FA Cup #1: Third round proper
wimderonzaterdag 5 maart 2022 @ 01:13
quote:
Manchester City moet het vier tot zes weken stellen zonder verdediger Ruben Dias. Dat vertelde coach Pep Guardiola vrijdag op zijn persconferentie. De Portugees blesseerde zich aan de hamstring.
Pep heeft een groot probleem. Nog een geluk voor 'm dat Aké ook geblesseerd is geraakt.
chufizaterdag 5 maart 2022 @ 02:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2022 01:13 schreef wimderon het volgende:

[..]
Pep heeft een groot probleem. Nog een geluk voor 'm dat Aké ook geblesseerd is geraakt.
dit is een tegenstrijdig bericht
maxi-muszaterdag 5 maart 2022 @ 13:38
Heerlijk begin zo.
#ANONIEMzaterdag 5 maart 2022 @ 15:46
Bring back Bielsa.

twitter


(lol)

[ Bericht 95% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2022 15:48:38 ]
#ANONIEMzaterdag 5 maart 2022 @ 16:11
twitter
El-Stinhozaterdag 5 maart 2022 @ 17:25
twitter


Dit is prachtig.
#ANONIEMzaterdag 5 maart 2022 @ 20:28
Liverpool ontsnapt even door de misser van Lanzini. Drie punten verschil weer.
Orientezondag 6 maart 2022 @ 11:50
17.30 de Manchester derby allen
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 13:12
twitter
Orientezondag 6 maart 2022 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 13:12 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]
Dit wordt echt 4/5-0 voor City.
Pedrosozondag 6 maart 2022 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 13:15 schreef Oriente het volgende:

[..]
Dit wordt echt 4/5-0 voor City.
Zoveel missen ze niet aan Ronaldo. Als hij niet scoort (wat hij al een tijdje niet doet) dan heb je er weinig tot niets aan.
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 13:18
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 13:15 schreef Oriente het volgende:

[..]
Dit wordt echt 4/5-0 voor City.
Ach, dat zou het normaal gesproken ook wel worden. Ronaldo is niet de jongste meer en gaat nog veel meer wedstrijdjes missen in de toekomst.
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 15:00
Foster, Kiko, Cathcart, Samir, Kamara, Sissoko, Louza, Cleverley, Cucho, Dennis, Pedro.

Ramsdale, Soares, White, Gabriel, Tierney, Ødegaard, Partey, Xhaka, Saka, Lacazette, Martinelli.
PSVCLzondag 6 maart 2022 @ 15:02
Knielen voor Floyd, klappen voor Ukraine..
Whats next?

Voetbal was een stuk beter voordat politiek met sport werd gemengd
Littlerabbitzondag 6 maart 2022 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 15:02 schreef PSVCL het volgende:
Knielen voor Floyd, klappen voor Ukraine..
Whats next?

Voetbal was een stuk beter voordat politiek met sport werd gemengd
Mauwen voor zouma
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 15:06
De Ø, prachtig doelpunt.

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 06-03-2022 15:07:51 ]
Naesala_1981zondag 6 maart 2022 @ 15:09
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 15:02 schreef PSVCL het volgende:
Knielen voor Floyd, klappen voor Ukraine..
Whats next?

Voetbal was een stuk beter voordat politiek met sport werd gemengd
Het biedt een platform om je stem te laten horen, helaas hebben ze vaak niets zinnigs te melden.

Trek hier uw eigen paralellen met het fok forum.
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 15:11
koekoek die zit
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 15:13
Que golazo hallo zeg.
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 15:31
sakagenot
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 15:32
Drie heerlijke goals in het eerste halfuur.
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 15:42
ArsenalGoden
fodenzondag 6 maart 2022 @ 16:10
Prima wedstrijd
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 16:10
die zit
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 16:21
Vier fraaie goals.
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 16:39
Arsenal speelt uitstekend vandaag.
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 16:39 schreef Bolasie het volgende:
Arsenal speelt uitstekend vandaag.
Ja maar watford is wel erg zwak
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 16:44
Onnodig.
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 16:46
kan nog
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 16:47
Arsenal is weer Arsenal.
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 16:47 schreef Bolasie het volgende:
Arsenal is weer Arsenal.
Sad but true
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 16:55
Toch leuk als de fans van de tegenstander het bekende liedje zingen
“Same old arsenal always cheating” _O_

Altijd zwaar overdreven natuurlijk
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 16:57
Ederson, Walker, Stones, Laporte, Cancelo, Rodri, De Bruyne, Bernardo, Grealish, Mahrez, Foden.

De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles, McTominay, Fred, Fernandes, Pogba, Elanga, Sancho.
Gunnerzondag 6 maart 2022 @ 17:02
Hup city

4th place throphy w/
DombohetOlifantje1zondag 6 maart 2022 @ 17:35
Dit is alweer gespeeld.
TweedeKlumzondag 6 maart 2022 @ 17:36
KDB _O_ _O_ _O_
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 17:37
lekker
Skedzondag 6 maart 2022 @ 17:39
Zowaar ook een kans voor United.
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 17:41
ManU, vlag erover
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 17:51
United mist een type Varane.
Calandzondag 6 maart 2022 @ 17:52
Aardige kool
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 17:52
SanchoGod
datwouiknetzeggenzondag 6 maart 2022 @ 17:52
Boh Sancho
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 17:52
sanchogenot
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 17:54
Sancho begint weer langzaam de oude te worden.
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 17:55
Toch ook maar weinig contemplatie bij Bruno Fernandsj
hhh38zondag 6 maart 2022 @ 17:55
Van Persie scoorde ooit zo _O_
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 17:58
kdb _O_
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 17:59
Foden _O_ Wat een speler
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 17:59
Circus 'Arry
KingRolandzondag 6 maart 2022 @ 18:01
Lekkere pot
PSVCLzondag 6 maart 2022 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 15:09 schreef Naesala_1981 het volgende:

[..]
Het biedt een platform om je stem te laten horen, helaas hebben ze vaak niets zinnigs te melden.

Trek hier uw eigen paralellen met het fok forum.
Niet elke stem.
Littlerabbitzondag 6 maart 2022 @ 18:17
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 18:07 schreef PSVCL het volgende:

[..]
Niet elke stem.
https://www.vi.nl/pro/dit(...)-spelers-ter-wereld-
Maar er zit ook een facet aan zijn verschijning dat niet in geld is uit te drukken. Salah groeide uit tot ambassadeur van de islam en uit een studie is gebleken dat sinds zijn entree in Liverpool de agressie tegen moslims in de stad flink is afgenomen. Een dergelijke impact op de maatschappij kunnen zelfs Messi en Ronaldo niet claimen.

Salahgod
PSVCLzondag 6 maart 2022 @ 18:24
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2022 18:17 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]
https://www.vi.nl/pro/dit(...)-spelers-ter-wereld-
Maar er zit ook een facet aan zijn verschijning dat niet in geld is uit te drukken. Salah groeide uit tot ambassadeur van de islam en uit een studie is gebleken dat sinds zijn entree in Liverpool de agressie tegen moslims in de stad flink is afgenomen. Een dergelijke impact op de maatschappij kunnen zelfs Messi en Ronaldo niet claimen.

Salahgod
Netjes.. dat is beter dan de boel forceren
Orientezondag 6 maart 2022 @ 18:35
Kevgod
Skedzondag 6 maart 2022 @ 18:53
Maguire is een idioot.
Frozen-assassinzondag 6 maart 2022 @ 18:58
BWOAHHHHH
datwouiknetzeggenzondag 6 maart 2022 @ 18:58
Sow
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 18:59
mahrezgenot
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 19:05
KdB en Bruno Fernandes laten vandaag even zien waarom Fernandes nooit een KdB zal worden.
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 19:13
Pep's reactie is weer goud.
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 19:20
Gundogan :')
#ANONIEMzondag 6 maart 2022 @ 19:22
City speelde hooguit op 60%. Wat lachwekkend dit.
dvdfreakzondag 6 maart 2022 @ 19:23
toch de goal
-XOR-zondag 6 maart 2022 @ 19:23
Uitstekende VAR, desalniettemin VAR afschaffen!
Zipportalzondag 6 maart 2022 @ 19:24
UNVARRED.
onlogischmaandag 7 maart 2022 @ 16:33
Virgil van Dijk vestigt waanzinnig record op Anfield: ‘Hij is weer op zijn best’

Virgil van Dijk is weer een imposant Premier League-record rijker. De verdediger van Liverpool hoefde sinds zijn transfer naar de topclub nog nooit een thuisnederlaag in de competitie te slikken en is na een 1-0 zege op West Ham de langst ongeslagen speler ooit in eigen huis.


https://www.ad.nl/buitenl(...)-zijn-best~a4ec20fe/

_O_
Aesthetics_maandag 7 maart 2022 @ 21:38
RIP Everton
#ANONIEMdinsdag 8 maart 2022 @ 01:18
Wat een slachting was dit.
tong80dinsdag 8 maart 2022 @ 02:41
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2022 21:38 schreef Aesthetics_ het volgende:
RIP Everton
Het licht allemaal aan Marcel Brands :D

:T
maxi-musdonderdag 10 maart 2022 @ 10:17
twitter


[ Bericht 8% gewijzigd door maxi-mus op 10-03-2022 10:31:38 ]
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 13:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 13:08 schreef Bolasie het volgende:
Brighton XI: Sanchez, Veltman, Dunk, Cucurella, Lamptey, Alzate, Bissouma, Mac Allister, March, Maupay, Trossard.

Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Salah, Mane, Diaz.

Salah begint 'gewoon' na al het gedoe rondom zijn contract. Zijn zaakwaarnemer geniet er allemaal wel van.
[ twitter ]
maxi-muszaterdag 12 maart 2022 @ 13:11
Breedhoofd Suse bij Ziggy, erg onleuk.
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 13:12
Suse kijkt te veel naar haar papiertje.
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 13:32
twitter


Einde tijdperk Roman.
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 13:50
Dit is rood.
Saekerhettzaterdag 12 maart 2022 @ 13:52
Alsnog rood had niet misstaan. Goeiedag wat een aanslag.
Montaguizaterdag 12 maart 2022 @ 13:55
Possible red card, en dan niet eens geel geven.

Man, man.

Vet rood trouwens wat mij betreft.
maxi-muszaterdag 12 maart 2022 @ 13:57
twitter


Maar als een keeper het doet is het geen rood ofzo.
Montaguizaterdag 12 maart 2022 @ 14:27
Liverpool spelers zijn blijkbaar legitieme doelwitten voor keepers in de premier League. Herinneren we Pickford nog?

En andersom krijgen Liverpool spelers wel rood als ze hetzelfde doen bij keepers. Mane VS Ederson in 2017.

[ Bericht 33% gewijzigd door Montagui op 12-03-2022 14:45:05 ]
tong80zaterdag 12 maart 2022 @ 14:39
Wat een kans voor Brighton.

:T
dvdfreakzaterdag 12 maart 2022 @ 14:48
pingelgenot
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 14:50
Alisson ontsnapt hier even.
tong80zaterdag 12 maart 2022 @ 14:51
Geen hands :? :D

:T
maxi-muszaterdag 12 maart 2022 @ 17:33
Man Utd XI: De Gea, Dalot, Maguire, Varane, Telles, Matic, Pogba, Fred, Rashford, Ronaldo, Sancho

Spurs XI: Lloris, Romero, Dier, Davies, Doherty, Bentancur, Hojberg, Reguilon, Kulusevski, Son, Kane
Orientezaterdag 12 maart 2022 @ 18:03
Brentford verslaat Burnley met 2-0, grote overwinning voor Brentford.

Ennnnn de 1-0 een geweldige assist van ERIKSEN SEN SEN _O_
maxi-muszaterdag 12 maart 2022 @ 18:42
GOAALLLL
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 18:42
Goaltje hoor.
Zorrozaterdag 12 maart 2022 @ 18:45
37 en dan zo nog spelen _O_

Tegen de tijd dat Messi 37 is lijkt ie ook op Ronaldo. Maar dan die andere.
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 18:48
quote:
6s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 18:45 schreef Zorro het volgende:
37 en dan zo nog spelen _O_

Tegen de tijd dat Messi 37 is lijkt ie ook op Ronaldo. Maar dan die andere.
Ronaldo McDonaldo
Calandzaterdag 12 maart 2022 @ 18:58
twitter


Het zijn gewoon allemaal, ja, mietjes
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 19:04
de handsregels zijn wel pure aids geworden

maar was misschien altijd al zo
AFCNielszaterdag 12 maart 2022 @ 19:05
Ik blijf die penalty's op deze manier lullig vinden.
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 19:05
Gelijk
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 19:05
Sir Harry.
AFCNielszaterdag 12 maart 2022 @ 19:05
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 19:04 schreef aTypisch het volgende:
de handsregels zijn wel pure aids geworden

maar was misschien altijd al zo
Volgens mij was het eerst niet zo.
Cocozaterdag 12 maart 2022 @ 19:07
Knotsgek
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 19:08
Goat
king_slayerzaterdag 12 maart 2022 @ 19:08
CR7 _O_
chufizaterdag 12 maart 2022 @ 19:09
Return of the DR7
Pedrosozaterdag 12 maart 2022 @ 19:09
Best wel onverdiend, Tottenham is veel beter.
KingRolandzaterdag 12 maart 2022 @ 19:10
WTF CR7 IS TERUG
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 19:11
Sancho masterclass.
Orientezaterdag 12 maart 2022 @ 19:11
Oké wie heeft Ronaldo boos gemaakt?
Cocozaterdag 12 maart 2022 @ 19:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 19:11 schreef Oriente het volgende:
Oké wie heeft Ronaldo boos gemaakt?
Die vermoeiende vent zeker.
PowerLoungenzaterdag 12 maart 2022 @ 19:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 19:11 schreef Oriente het volgende:
Oké wie heeft Ronaldo boos gemaakt?
26BAB2AB00000578-2998697-image-a-30_1426594013875.jpg
Skedzaterdag 12 maart 2022 @ 19:27
twitter


De burgemeester is alvast doodsbang om de Chelsea-fans tegen zich te krijgen.
dvdfreakzaterdag 12 maart 2022 @ 20:00
koekoek
tong80zaterdag 12 maart 2022 @ 20:01
McQuire kostte meer dan Mathijs de Ligt. :D

:T
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 20:02
Romero stond daar vrolijk buitenspel en Maguire helpt hem even.
-XOR-zaterdag 12 maart 2022 @ 20:05
'arry _O- _O- _O-
chufizaterdag 12 maart 2022 @ 20:09
wtf CR7
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 20:10
:D
dvdfreakzaterdag 12 maart 2022 @ 20:10
cr7genot
Orientezaterdag 12 maart 2022 @ 20:10
SIUUUU

Ronaldo is klaar!
Zorrozaterdag 12 maart 2022 @ 20:10
Knotsgek, mogen we wel stellen.
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 20:10
geit-gifs-txOMT6.gif
PSVCLzaterdag 12 maart 2022 @ 20:11
veel hattricks deze week, heb een vermoeden van
#ANONIEMzaterdag 12 maart 2022 @ 20:11
De Ronaldo-show mag zich verplaatsen naar dinsdag tegen Atléti.
KingRolandzaterdag 12 maart 2022 @ 20:11
CRISTIANO RONALDO DOET HET WEER

FENOMEEN
KingRolandzaterdag 12 maart 2022 @ 20:12
@RipCity

CR7 in BLOEDVORM, op United inzetten volgende week? Atleti speelt kut misschien ook advies van @chufi ?

inb4 1 zwaluw maakt nog geen zomer @Coco
tong80zaterdag 12 maart 2022 @ 20:13
Fenomeen _O_

:T
Zipportalzaterdag 12 maart 2022 @ 20:13
Op naar het Messi topic.
3rr0rzaterdag 12 maart 2022 @ 20:15
Stevie
Cocozaterdag 12 maart 2022 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 20:13 schreef Zipportal het volgende:
Op naar het Messi topic.
KingRolandzaterdag 12 maart 2022 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2022 20:13 schreef Zipportal het volgende:
Op naar het Messi topic.
Orientezaterdag 12 maart 2022 @ 21:10
Roooooonaldo, Roooonaldo
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 14:41
Ziggy Switch, erg leuk.
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 14:42
twitter
tong80zondag 13 maart 2022 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 14:41 schreef Bolasie het volgende:
Ziggy Switch, erg leuk.
Mooi ik zie spelers warmlopen.

:T
tong80zondag 13 maart 2022 @ 14:44
En fuckin' Han van Halst

:T
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 14:58
Sjelsie draagt nog steeds Three en Hyundai.

quote:
football.london understands the reason for that is Chelsea do not have any stock of shirts without the logos and are currently unable to order more after Abramovich was sanctioned.
Genot.

[ Bericht 76% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2022 14:59:44 ]
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 15:35
Watford aan het winnen, dat is niet zo leuk.
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 16:11
Everton heeft een groot probleem.
#ANONIEMzondag 13 maart 2022 @ 18:05
Ramsdale _O_ Wat een keeper
dvdfreakzondag 13 maart 2022 @ 18:39
kon er in
dvdfreakzondag 13 maart 2022 @ 18:46
vargenot
Gunnerzondag 13 maart 2022 @ 22:27
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2022 18:05 schreef Bolasie het volgende:
Ramsdale _O_ Wat een keeper
Deze meneer weet.

Champions league here we come (again)
wimderonmaandag 14 maart 2022 @ 16:02
quote:
Krijgen Pep Guardiola en Jurgen Klopp hun zin na klachten over druk speelschema? ‘In juni stemming om vijf wissels opnieuw in te voeren’

De Premier League is de enige grote Europese competitie die het systeem met vijf wissels weer afvoerde. De roep om opnieuw naar vijf wisselmogelijkheden te gaan klinkt steeds luider. Volgens het Engelse Daily Mail staat er daarover in juni een stemming op het programma. De topclubs zijn voor, enkele kleine clubs zijn tegen.

Vanwege de coronapandemie herstartte de Premier League in 2020 met vijf mogelijke vervangingen per team. Het seizoen werd op die manier uitgespeeld en ook andere competities volgden dat voorbeeld. In België en alle grote Europese competities is de regel nog steeds van toepassing, in de Premier League werden de wisselmogelijkheden vorig seizoen alweer teruggeschroefd.

Meerdere topcoaches, waaronder Jürgen Klopp (Liverpool) en Pep Guardiola (Manchester City), opperden al verschillende keren om opnieuw vijf wissels toe te laten. Door het drukke speelschema van de Engelse ploegen zijn vijf wissels per wedstrijd geen overbodige luxe. “We speelden zondag, woensdag, zaterdag en dinsdag. Het is een verschrikkelijk schema”, zei de Liverpool-coach vorige week nog. Het is essentieel dat we weer naar vijf wisselmogelijkheden gaan.”

Topclubs in het voordeel?
The Daily Mail meldt dat er in juni gestemd zal worden over de kwestie. De topclubs en de Engelse voetbalbond zouden allen achter een herinvoering van het systeem met vijf wissels staan. Enkele kleinere ploegen vinden echter dat de regel oneerlijk is, omdat rijkere clubs met ruimere kernen dan in het voordeel zijn.

Maheta Molango, CEO van de Engelse voetbalbond, is het daar niet mee eens. “We zijn er absoluut voorstander van”, zei Molango bij The Daily Mail. “Er zou geen discussie moeten zijn over competitief voordeel, want daar heeft het niets mee te maken. Studies bewijzen dat. Dit is puur een kwestie van welzijn voor de spelers. Als er zoveel wedstrijden zijn dan moeten spelers ook de kans krijgen om deftig uit te rusten.”
PSVCLmaandag 14 maart 2022 @ 18:10
Verstandige (ex)voetballers bestaan nog _O_

twitter
-XOR-maandag 14 maart 2022 @ 21:34
Rodri strooit achteloos met passjes
#ANONIEMmaandag 14 maart 2022 @ 22:15
We wachten op de kool van City die maar uitblijft.
#ANONIEMmaandag 14 maart 2022 @ 22:29
Jeetje, wat een kansen voor City.
samuel25maandag 14 maart 2022 @ 22:43
City heb het alweer lastig tegen Crystal Palace.
#ANONIEMmaandag 14 maart 2022 @ 22:51
Waarom wisselt Pep niet?
#ANONIEMmaandag 14 maart 2022 @ 22:54
Goed, Liverpool kan inlopen tegen Arsenal a.s. woensdag. Dit wordt een fantastische eindsprint in de Prumjer Liek met nog een onderling duel tegoed.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2022 22:57:55 ]
Gunnermaandag 14 maart 2022 @ 22:55
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2022 22:54 schreef Bolasie het volgende:
Goed, Liverpool kan inlopen tegen Arsenal a.s. woensdag. Dit wordt een fantastische eindsprint in de Prumjer Liek met een nog onderling duel tegoed.
De Ø gaat dat verhinderen broer.
#ANONIEMmaandag 14 maart 2022 @ 23:03
quote:
2s.gif Op maandag 14 maart 2022 22:55 schreef Gunner het volgende:

[..]
De Ø gaat dat verhinderen broer.
De Champions League gaan we woensdag braaf skippen.
-XOR-maandag 14 maart 2022 @ 23:33
Textbook Pepball weer.
KingRolandmaandag 14 maart 2022 @ 23:59
HAHA city choke

Liverpool even winnen
PSVCLdinsdag 15 maart 2022 @ 12:24
FN1QDwGWYAkRrUJ?format=jpg&name=900x900
Gunnerdinsdag 15 maart 2022 @ 15:57
Leuk maar nutteloos statistiekje. Belangrijkste is wat er bij FT op het scorebord staat,.
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 20:21
Arsenal XI: Ramsdale, Soares, White, Gabriel, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Odegaard, Martinelli, Lacazette.

Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Diaz, Jota, Mane.

Salah mag op de bank beginnen.
Skedwoensdag 16 maart 2022 @ 21:45
Het begin van Liverpool was hoopvol, maar dit is niet heel veel aan.
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:07
Klopp zal wel aan het schreeuwen zijn in de kleedkamer.
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:25
Dat zijn snelle wissels. Niet onterecht ook.
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:26
Jota met een belangrijk doelpunt, gras is groen.
Skedwoensdag 16 maart 2022 @ 22:26
Golazo Diogo Jota.
Zorrowoensdag 16 maart 2022 @ 22:26
Erg mooi.
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:27
Fout van Ramsdale.
Enawhwoensdag 16 maart 2022 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 16 maart 2022 22:26 schreef Sked het volgende:
Golazo Diogo Jota.
Gelijk gewisseld samen met Diaz

Die Mane mag ook wel een keer gewisseld worden.
Wicky15woensdag 16 maart 2022 @ 22:33
JAAAAAAAAAAAAAAA
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:33
Dit is gespeeld.
Orientewoensdag 16 maart 2022 @ 22:35
Haharsenal
#ANONIEMwoensdag 16 maart 2022 @ 22:56
bf5de0ab7253f779c0947a63e9224923.png

Wat een show, wat een show.
samuel25donderdag 17 maart 2022 @ 21:53
Vreemde taferelen op Goodison Park
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 21:54
Dit is vrij ongekend :D
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 21:55
twitter


twitter


Gisteren gebeurde het ook, maar dit duurde bijna tien minuten. Stukje hippies genot.

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 17-03-2022 21:58:41 ]
maxi-musdonderdag 17 maart 2022 @ 21:57
_O-
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 22:04
FOFHurnXMAQejXY?format=jpg&name=small

'Another fan then came on and appeared to land a punch on him'

Hard gelachen wel.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 17-03-2022 22:04:32 ]
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 22:26
Everton staat op ontploffen. Allan mag gaan douchen en is ziedend.
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 22:33
Veertien minuten extra tijd.
#ANONIEMdonderdag 17 maart 2022 @ 22:41
Wat een spektakel op Goodison _O_
maxi-musdonderdag 17 maart 2022 @ 22:43
Met 10 man nog een hele belangrijke.
KingRolanddonderdag 17 maart 2022 @ 23:54
jezus 99e minuut :D @Bolasie met 10 man lol
#ANONIEMzaterdag 19 maart 2022 @ 12:51
Prachtige comeback van Leeds gisteren. Raúl Jiménez wordt bedankt.

Martinez, Cash, Konsa, Mings, A Young, McGinn, Douglas Luiz, Ramsey, Buendia, Watkins, Coutinho.

Leno, Cedric, White, Gabriel, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Odegaard, Smith Rowe, Lacazette.
Orientezaterdag 19 maart 2022 @ 12:57
Hup Villa
Gunnerzaterdag 19 maart 2022 @ 13:43
Oh is dat nu.

Hup arse.

Wat is er met ramsdale.
Gunnerzaterdag 19 maart 2022 @ 14:00
SakaGOD

0-1
maxi-muszaterdag 19 maart 2022 @ 14:02
Gezellig.
Gunnerzaterdag 19 maart 2022 @ 14:02
Rood hoor.

Nou ja wel op de bal. Maar wel te laat.
#ANONIEMzaterdag 19 maart 2022 @ 15:31
Arsenal in de Champions League, dat is even wennen weer.
Gunnerzaterdag 19 maart 2022 @ 15:59
billenknijpen maar leno deed het goed
Orientezondag 20 maart 2022 @ 21:06
Son of a bitch

https://www.clippituser.tv/c/vkgbnn
#ANONIEMdonderdag 31 maart 2022 @ 19:32
twitter
#ANONIEMdonderdag 31 maart 2022 @ 19:33
840dd33539199641a3532f56e16f3acc.png

Op naar de fantastische voetbalmaand april.
Skedvrijdag 1 april 2022 @ 10:29
twitter


_O-
maxi-muszaterdag 2 april 2022 @ 13:53
Jotagod.
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 14:57
Salah moet alweer plaats maken voor Mané.
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 15:16
Waarom doe je dit, Kucka?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2022 15:16:57 ]
dvdfreakzaterdag 2 april 2022 @ 15:16
pingelgenot
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 15:23
Liverpool koploper van de Premier League.

We wachten Burnley v City braaf af.
PowerLoungenzaterdag 2 april 2022 @ 15:51
Wytze en Mulder denken dat Weghorst meekan bij City
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 16:06
Liverpool's hoop na vier minuten de ijskast in.
dvdfreakzaterdag 2 april 2022 @ 16:07
kdbgenot
Orientezaterdag 2 april 2022 @ 16:27
Burnley gaat eruit. Wat zijn die toch walgelijk slecht.
Orientezaterdag 2 april 2022 @ 17:12
ERIKSEN _O_
Regilio_zaterdag 2 april 2022 @ 17:19
KOEKOEK
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 17:22
Scenes op Stamford Bridge.
chufizaterdag 2 april 2022 @ 17:44
Hahahaha Brntford
Aesthetics_zaterdag 2 april 2022 @ 17:45
Sjelsie _O-
tjoptjopzaterdag 2 april 2022 @ 18:05
1-4 ook gelijk echt _O-
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 19:21
Dat was geen leuke eerste helft.

HT: Manchester United 0 - 0 Leicester City

xG: 0.20 - 0.46

[ Bericht 55% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2022 19:21:14 ]
#ANONIEMzaterdag 2 april 2022 @ 19:53
Pfoe, balletje van Maddison hoor.
#ANONIEMzondag 3 april 2022 @ 14:08
Rangers v Celtic op de zondagmiddag, altijd erg leuk. Winst voor Celtic op Ibrox betekent dat Gio nog verder kan zwaaien naar Celtic.

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2022 14:10:35 ]
R-woud93zondag 3 april 2022 @ 14:56
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2022 14:08 schreef Bolasie het volgende:
Rangers v Celtic op de zondagmiddag, altijd erg leuk. Winst voor Celtic op Ibrox betekent dat Gio nog verder kan zwaaien naar Celtic.
Celtic wint
#ANONIEMzondag 3 april 2022 @ 14:58
quote:
2s.gif Op zondag 3 april 2022 14:56 schreef R-woud93 het volgende:

[..]
Celtic wint
Men is WOEDEND.
d29695e00fd6269fa1b45245d7371a16.png

Einde tijdperk Gio @Caland
#ANONIEMzondag 3 april 2022 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2022 14:58 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Men is WOEDEND.
[ afbeelding ]

Einde tijdperk Gio @:Caland
giogod _O_
KingRolandzondag 3 april 2022 @ 16:02
Zometeen met de auto terug naar amsterdam

Kerkdienst in maastricht was bijzonder :)
#ANONIEMzondag 3 april 2022 @ 17:18
Het grote Manchester United staat dankzij West Ham 7e allen.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2022 17:19:04 ]
KingRolandzondag 3 april 2022 @ 17:45
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2022 17:18 schreef Bolasie het volgende:
Het grote Manchester United staat dankzij West Ham 7e allen.
United moet wel even de volgende wedstrijd punten verspelen
#ANONIEMzondag 3 april 2022 @ 19:15
Newcastle heeft het vandaag niet.
dvdfreakmaandag 4 april 2022 @ 21:19
Lekker mateta
#ANONIEMmaandag 4 april 2022 @ 21:33
Palacegoden.
Cocomaandag 4 april 2022 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2022 16:02 schreef KingRoland het volgende:
Zometeen met de auto terug naar amsterdam

Kerkdienst in maastricht was bijzonder :)
Sint-Servaasbasiliek?