abonnement bol.com Coolblue
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 augustus 2022 @ 14:30:59 #301
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_205644972
... son of a bitch, had net een hele post gemaakt over fantasy league druk ik het per ongeluk weg.

Kan even niet in mijn oude account komen, dus nog even aan het kijken of ik de oude league kan opstarten. Anders heb ik alvast een nieuwe aangemaakt.

Aangezien er altijd genoeg animo lijkt te zijn lijkt het mij leuk om bij 12 teams te blijven. Je moet dan net iets verder kijken dan je neus lang is aangezien alle voor de hand liggende spelers na 2-3 ronden al weg zijn.
12 teams, playoff met 6 teams in week 15, 16 en 17. Week 18 doen wij dan niks meer, want dat is altijd een chaos. Indien de meerderheid 10 teams wil dan kan dat natuurlijk ook.

Draft zou ik graag op zondag 28 augustus 21:00 willen zetten. Week later kom ik op vakantie in Nederland en heb ik geen idee waar ik uithang op de zondag. Komt dat iedereen uit?

Vorig jaar waren dit de deelnemers:

@Evenstar *
@Cavalier
@Stage
@Asschen_sukar *
@Tweek *
@DaveDave09 *
@Darkhorse16
@Revolverocelot
@Keyos
@SiebeJ
@Mooker
@vanpers

Eventuele nieuwe deelnemers:
@Neef_Wuppie
@RudyL

Als iedereen even weer aangeeft of hij/zij meedoet en dan zijn er sowieso nog twee plekken vrij. Heb een sterretje gezet achter de namen die al hebben aangegeven (weer) mee te willen doen. Zoals altijd krijgen users die vorig jaar meededen voorrang en verder is het wie het eerst komt etc. :)
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')