Of het zijn deep fakesquote:Op vrijdag 11 februari 2022 09:26 schreef Bramito het volgende:
[..]
Of ze spreekt niet echt Italiaans, of er zat een tolk tussen. Ik denk het tweede.
dan beheerst ze de taal dus onvoldoendequote:Op vrijdag 11 februari 2022 07:53 schreef 111210 het volgende:
[..]
Vond het wel een pluspunt dat ze meteen in prima italiaans haar item opende, jammer dat ze vervolgens in het Engels verder gaat
quote:Op vrijdag 11 februari 2022 11:04 schreef RedFever007 het volgende:
Maare Marijn zit er nog wel bij toch?
Dat begin stuk was gewoon ingestudeerd, maar sofie spreekt gewoon frans en teun duits. Jammer want als je een nieuw iemand aanneemt zou het juist leuk zijn als die ook een taal spreektquote:Op vrijdag 11 februari 2022 09:04 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Of het was ingestudeerd?
Als ze bij een Duitse firma zijn, gaat het ook vaak in het Engels. Kom op zeg, er is toch wel één iemand in het prestantorenteam die de grootste eerste taal van Europa spreekt
Ja wat ik zei, het zal wel ingestudeerd zijnquote:Op vrijdag 11 februari 2022 09:52 schreef RedFever007 het volgende:
[..]
dan beheerst ze de taal dus onvoldoende
Teun zijn Duits in nogal bruinkolenduits.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 11:45 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dat begin stuk was gewoon ingestudeerd, maar sofie spreekt gewoon frans en teun duits.
JAWOHL!quote:Op vrijdag 11 februari 2022 12:11 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Teun zijn Duits in nogal bruinkolenduits.
Beter dan half ingestudeerd italiaans en half steenkolen engelsquote:Op vrijdag 11 februari 2022 12:11 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Teun zijn Duits in nogal bruinkolenduits.
Ik vond het heel vreemd dat dat nu ineens een issue is aangezien ze dit al jaren doen bij de KvW. Een stuk couleur locale of uit beleefdheid. Of misschien eist de Italiaanse VVV ditquote:Op vrijdag 11 februari 2022 09:26 schreef Bramito het volgende:
[..]
Of ze spreekt niet echt Italiaans, of er zat een tolk tussen. Ik denk het tweede.
Gezien het aantal keer dat ze in Italië terecht komen zou iemand aannemen die de taal spreekt nochtans geen overdreven luxe zijn ...quote:Op vrijdag 11 februari 2022 14:16 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ik vond het heel vreemd dat dat nu ineens een issue is aangezien ze dit al jaren doen bij de KvW. Een stuk couleur locale of uit beleefdheid. Of misschien eist de Italiaanse VVV dit
Goede post. Het brengt onder woorden wat er met het programma aan de hand is. |In het verleden waren ze veel meer op een dergelijke manier informatief bezig. Nu lijkt het meer om te scoren op sensatie.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 15:23 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Anyhow,
Waarom geen schimmel op de salami? Melkzuur bacterien? waarom niets gezegd over nitrietpekelzout om Botulisme te voorkomen, dat Botulisme zo heet omdat Botulus latijn is voor worst.
Mettworst? Dat Mett gemalen varkensvlees is?
Al met al had de uitzending veel informatiever kunnen zijn als dat stompzinnige, Oooooh, dus Cervelaat is Snijworst is Salami? Niets over dat Cervelaat of Sterf op straat worst vroeger met Hersenen gemaakt werd. Dat een Cervelaatworst in andere landen iets compleet anders is. Cervelat in Zwitserland een gekookte worst is. Echt, wat een potentie en wat slordig afgemaakt.
Ja, het is vooral een template vullen ipv een mooi informatief programma maken. Vervang leverworst en pate voor salami en cervelaat en je hebt dezelfde uitzending.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 15:29 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Goede post. Het brengt onder woorden wat er met het programma aan de hand is. |In het verleden waren ze veel meer op een dergelijke manier informatief bezig. Nu lijkt het meer om te scoren op sensatie.
Ook ik mis de diepgang in het programma een beetje langzamerhand. Ja, het is leuke info dat die drie worsten feitelijk hetzelfde zijn en het was voor mij een eye-opener dat paté en leverworst gelijk zijn maar er mag best meer achtergrond bij en wat minder gezeur. Ook die niet ter zake deskundige telefoonmensen aan het begin is wel erg uitgekauwd eigenlijk.
Zouden mensen wegzappen als Ersin in Turkije Turks spreekt met de mensen daar?quote:Op vrijdag 11 februari 2022 14:54 schreef golfer het volgende:
Zelfs als Ersin in Turkije is spreekt hij Engels. Dat is gewoon de voertaal van KvW.
En terecht, je gaat tegen je Turkse moeder geen Engels praten.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 16:08 schreef djkoelkast het volgende:
Tijdens de hummusaflevering sprak hij wel zijn moedertaal (tegen zijn moeder)
De enige keer waar het echt leuk was, was toen Anna loog tegen de KInderen van de Keuringsdienst over kaasquote:Op vrijdag 11 februari 2022 23:08 schreef NoCigar het volgende:
De gespeelde onwetendheid en de nep-verbazing zijn eigenlijk al een jaar of 10 uitgewerkt wat mij betreft. Een tikje onbeleefd ook, althans in sommige gevallen.
Volgens mij zijn bieten chips etc vooral producten waar bakfietsmoeders hun kinderen mee pesten, net als carob ipv chocolade, volkorenpasta en bruine rijst.quote:Op donderdag 17 februari 2022 10:15 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Dat klinkt makkelijk: chips, wraps, pasta en crackers eten en tóch gezonde groenten binnenkrijgen. De supermarkt ligt vol met producten waarin groenten zijn verstopt. Voor de mensen die zoete aardappel, bietjes, paprika en wortel normaal gesproken links laten liggen, lijkt dit de ideale oplossing. Maar de Keuringsdienst van waarde zou de keuringsdienst niet zijn, als die niet haarfijn zou uitzoeken hoe het precies zit met deze ‘lokgroente’, zoals de keurmeesters ze noemen.
Zo bekijken ze onder meer hoe de groenten in de etenswaren terechtkomen én hoeveel er uiteindelijk van overblijft. Natuurlijk geven ze ook antwoord op de vraag of deze producten met verborgen groenten echt zo gezond zijn, of dat het hierbij vooral draait om een schoon geweten.
Het Voedingscentrum maakt op de eigen website al duidelijk dat groentechips in elk geval niet voorkomen in de Schijf van Vijf. Net als gewone chips bevatten die veel calorieën en zout. Het Voedingscentrum adviseert volwassenen om per dag minimaal 250 gram groente te eten. Of het zoden aan de dijk zet om dat aantal te halen met ‘lokgroente’ is nog maar de vraag.
Ersin Kiris is een van de keurmeesters die zich over de etenswaren met verborgen groenten buigen. Momenteel is hij ook te zien in De prijsknaller waarin hij samen met Eva Cleven onderzoekt wat de werkelijke kosten van goedkope producten zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |