Dat klopt ook weer. Het is ook een feestbeest.quote:
nee joh geen zout in de boontjesquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:54 schreef Whuzz het volgende:
[..]
boontjes -> kook je met zout
vlees -> Bak je met wat zout (peper pas achteraf, anders verbrand het)
brood -> Bak je met zout
kwark met komkommer -> Tzaziki hoort zout in
Kan allemaal best. Als je er na het bereiden nog extra zout op gooit, tja, doen wij nooit. Maar smaken verschillen.
Ze drinken ook vrij veel water, hele dag aan die flesjes lurken. Dan kan een beetje extra zout niet zo veel kwaad.
Kijk, daar hebben we een proquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:54 schreef Fritsie1960 het volgende:
[..]
Zout op komkommer doe je als je het vocht er uit wilt halen om er tsatsiki wilt maken, net als
bij courgette voor je die wilt grillen. Anders zou het te nat worden.
eenschquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:53 schreef greysbones het volgende:
[..]
nee kook liever met kruiden en minder zout
sowieso groenten gaat geen zout op
ze deden het gewoon door de kwark met komkommerquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:54 schreef Fritsie1960 het volgende:
[..]
Zout op komkommer doe je als je het vocht er uit wilt halen om er tsatsiki wilt maken, net als
bij courgette voor je die wilt grillen. Anders zou het te nat worden.
Dat was het probleem eerder denk ik maar heb het schillen niet gezien. Ze hoeven niet zolang in de pan kokend water te liggen...denk dat ze te zacht zijn geworden.quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:54 schreef zodeju het volgende:
[..]
Nou, op stream kon je in de afval emmer kijken en dan klopt het aardig... was geen schilletje van het wellen. Zij weet volgens mij niet eens dat je zo het schilletje eraf kan halen. Vooral niet als je nooit kookt,
Zoutloos tiep ben je!quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:55 schreef greysbones het volgende:
[..]
nee joh geen zout in de boontjes
er hoeft echt niet overal zout in
consider your ass suedquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:56 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Zoutloos tiep ben je!
Ik die een klein beetje zout bij de boontjes. Sue me
Je haalt die zaadlijsten eruit en dan ga je er nog zout op strooien?quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:54 schreef Fritsie1960 het volgende:
[..]
Zout op komkommer doe je als je het vocht er uit wilt halen om er tsatsiki wilt maken, net als
bij courgette voor je die wilt grillen. Anders zou het te nat worden.
Advokaat neemt wel contact me je op!quote:
die neemt het vast met een korreltje zoutquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:57 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Advokaat neemt wel contact me je op!
Hele bak zout! Ook om jou te pestenquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:58 schreef greysbones het volgende:
[..]
die neemt het vast met een korreltje zout
Ben het lekker met jou eensquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:55 schreef greysbones het volgende:
nee joh geen zout in de boontjes
er hoeft echt niet overal zout in
Volgens mij had ze al het vlees van de tomaat weggegooid want in het bakje lag alleen sap en pitten waar ze mee bezig was om saus te maken.quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:56 schreef engine het volgende:
[..]
Dat was het probleem eerder denk ik maar heb het schillen niet gezien. Ze hoeven niet zolang in de pan kokend water te liggen...denk dat ze te zacht zijn geworden.
dat is dan vast het topje van de (zout)bergquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:58 schreef Whuzz het volgende:
[..]
Hele bak zout! Ook om jou te pesten
Oh... TV, dames in het badje. Dat had ik gemist
quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:58 schreef cheanny het volgende:
[..]
Ben het lekker met jou eens
Gebruik echt weinig zout maar veel verse kruiden en kook liever met (verse) bouillon om op smaak te brengen..
Peter moet niet zo miepen.quote:Op woensdag 26 januari 2022 20:59 schreef zodeju het volgende:
[..]
Volgens mij had ze al het vlees van de tomaat weggegooid want in het bakje lag alleen sap en pitten waar ze mee bezig was om saus te maken.
dat moet hij welquote:
Mjah, als hij met die tomaten was gaan gooien, dan had ik hem gesteund. Maar beetje lafjes miepen... moaquote:Op woensdag 26 januari 2022 21:01 schreef greysbones het volgende:
[..]
dat moet hij wel
en nog veel meer
wij willen rellen
Niet 'n pak zout, 'n snuf zout. ff half uurtje wachten en daarna de komkommer uitknijpen zodatquote:Op woensdag 26 januari 2022 20:57 schreef engine het volgende:
[..]
Je haalt die zaadlijsten eruit en dan ga je er nog zout op strooien?
quote:Op woensdag 26 januari 2022 21:02 schreef Fritsie1960 het volgende:
[..]
Niet 'n pak zout, 'n snuf zout. ff half uurtje wachten en daarna de komkommer uitknijpen zodat
het meeste vocht er uit is. Daarna door de yoghurt/kwark met flink knoflook en natuurlijk op
smaak maken met peper en zout
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |