FOK!forum / Voetbal / [Premier League #313] You Never Post Alone
Zorrozaterdag 11 december 2021 @ 17:30
premier-league-3.png

Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 17:44
Loool.
Wicky15zaterdag 11 december 2021 @ 17:45
Alisson heeft weer eens een offday, jezus christus.
Wicky15zaterdag 11 december 2021 @ 17:46
Blijft toch een onvoorspelbare keeper.
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 17:51
Chelsea ontsnapt.
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 17:56
De top 3 wint dus door een penalty.
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 18:47
Die Norwich fans hebben echt een hekel aan alles in 't rood :D
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 19:45
De Gea houdt United weer op de been.
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 19:48
Lekkere potjes wel weer vandaag.
PSVCLzaterdag 11 december 2021 @ 19:49
Wat een overschatte speler die Rashford :')
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 20:00
Een penalty voor United mocht na de vele strafschoppen eerder vandaag natuurlijk niet ontbreken.
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 17:56 schreef Bolasie het volgende:
De top 3 wint dus door een penalty.
United krijgt ook een pingel. (lol)
dvdfreakzaterdag 11 december 2021 @ 20:01
pingelgenot
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 20:01
Dat uitfluiten helpt niet zo bij Ronaldo.
Aesthetics_zaterdag 11 december 2021 @ 20:01
Jammer
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 20:02
Wel een 100% penalty wat mij betreft trouwens.
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:01 schreef maxi-mus het volgende:
Dat uitfluiten helpt niet zo bij Ronaldo.
Hehe. Lekker voor ze.
TweedeKlumzaterdag 11 december 2021 @ 20:02
Schiet 'm wel kiezelhard en zuiver binnen. _O_
PSVCLzaterdag 11 december 2021 @ 20:03
Kut club
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 20:03
Lindelof overigens gewisseld nadat hij naar z'n borst greep :{
PSVCLzaterdag 11 december 2021 @ 20:03
De Gea > oblak
#ANONIEMzaterdag 11 december 2021 @ 20:07
Hoe De Gea dit seizoen keept is ongekend terwijl hij nog niet zo lang geleden werd afgeschreven. Op Atalanta na weer ouderwets top in zo'n beetje elke wedstrijd.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2021 20:07:49 ]
dvdfreakzaterdag 11 december 2021 @ 20:09
Die kon er in
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 20:18
De Gea is echt geweldig elke keer als ik United kijk.
dvdfreakzaterdag 11 december 2021 @ 20:19
Manmanman
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 20:23
Rangnicked
El-Stinhozaterdag 11 december 2021 @ 20:32
Medelijden met de voorste vier bij United. Hoe word je opgescheept met zulke non-voetballers achterin en op het middenveld.

En lullig voor Norwich. Hadden gewoon een punt verdiendtdt.
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:32 schreef El-Stinho het volgende:
Medelijden met de voorste vier bij United. Hoe word je opgescheept met zulke non-voetballers achterin en op het middenveld.

En lullig voor Norwich. Hadden gewoon een punt verdiendtdt.
Ik vind Fred de afgelopen tijd wel een stuk beter spelen eigenlijk.
McTominay... tja
El-Stinhozaterdag 11 december 2021 @ 21:43
https://www.vi.nl/nieuws/(...)e-man-united-penalty
\
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
maxi-muszaterdag 11 december 2021 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:03 schreef Oriente het volgende:
Lindelof overigens gewisseld nadat hij naar z'n borst greep :{
twitter
Orientezaterdag 11 december 2021 @ 23:16
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 december 2021 22:18 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
[ twitter ]
Gelukkig
LordVoldermortzondag 12 december 2021 @ 02:26
Wel een genot competitie dit jaar. Enige top competitie met een spannende titelstrijd en elke wedstrijd kan lastig zijn voor de topclubs.
KingRolandzondag 12 december 2021 @ 03:22
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 02:26 schreef LordVoldermort het volgende:
Wel een genot competitie dit jaar. Enige top competitie met een spannende titelstrijd en elke wedstrijd kan lastig zijn voor de topclubs.
De premier league was al jarenlang de beste competitie van de wereld, dus ook dit jaar een genot om naar te kijken.
#ANONIEMzondag 12 december 2021 @ 17:48
twitter


twitter

Oei, oei, oei. De PL wordt verstoord.

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 12-12-2021 17:51:07 ]
#ANONIEMdinsdag 14 december 2021 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 15:28 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]We zijn niet verbaasd.
Inmiddels zijn aanvoerdersband kwijt en ook afwezig tegen West Ham. Het gezeik sinds zijn contractverlenging neemt alleen maar toe. Lekker makkelijk geld verdienen (lees: zo'n 4 ton euro per week) op die manier. Beetje à la Özil destijds.
hhh38dinsdag 14 december 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:24 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Inmiddels zijn aanvoerdersband kwijt en ook afwezig tegen West Ham. Het gezeik sinds zijn contractverlenging neemt alleen maar toe. Lekker makkelijk geld verdienen (lees: zo'n 4 ton euro per week) op die manier. Beetje à la Özil destijds.
twitter


:D
dvdfreakdinsdag 14 december 2021 @ 21:09
fodengenot
maxi-musdinsdag 14 december 2021 @ 21:09
lol
dvdfreakdinsdag 14 december 2021 @ 21:13
dit is klaar
#ANONIEMdinsdag 14 december 2021 @ 21:14
Sjekgod.
dvdfreakdinsdag 14 december 2021 @ 21:32
kdbgenot
dvdfreakdinsdag 14 december 2021 @ 22:09
lekker mahrez
maxi-musdinsdag 14 december 2021 @ 22:24
Aardige voorstelling van City vanavond.
fodendinsdag 14 december 2021 @ 22:37
Schiettent
TweedeKlumdinsdag 14 december 2021 @ 22:38
10 10 10.
dvdfreakwoensdag 15 december 2021 @ 21:41
die kon er in
dvdfreakwoensdag 15 december 2021 @ 21:46
en die mocht er ook wel in
dvdfreakwoensdag 15 december 2021 @ 22:06
lekker martinelli
samuel25woensdag 15 december 2021 @ 22:16
Strijd om de nummer 4 positie wordt nog leuk.
dvdfreakwoensdag 15 december 2021 @ 22:26
lacazette mist
#ANONIEMdonderdag 16 december 2021 @ 13:41
twitter
Het is een zooitje in de beste competitie ter wereld. United v Brighton is ook kapot.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2021 15:44:33 ]
maxi-musdonderdag 16 december 2021 @ 19:53
twitter

ONZE Virgil hep kerona.
maxi-musdonderdag 16 december 2021 @ 20:19
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 13:41 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Het is een zooitje in de beste competitie ter wereld. United v Brighton is ook kapot.
twitter
hhh38donderdag 16 december 2021 @ 20:34
Ach nee, een groot probleem vlak voor Boxing Day
chufidonderdag 16 december 2021 @ 20:45
Gaat lekker daar in het VK
Dale__Cooperdonderdag 16 december 2021 @ 20:47
Is er überhaupt wel ruimte op de Engelse kalender op dit in te halen?
Wicky15donderdag 16 december 2021 @ 21:07
Alisson :')
samuel25donderdag 16 december 2021 @ 21:08
Newcastlegoden
maxi-musdonderdag 16 december 2021 @ 21:08
Sjonsjo Sjelvygod.
dvdfreakdonderdag 16 december 2021 @ 21:13
lekker newcastle
Wicky15donderdag 16 december 2021 @ 21:15
Salah is soms zo braindead :')
dvdfreakdonderdag 16 december 2021 @ 21:20
koekoek hier kan je voor fluiten
chufidonderdag 16 december 2021 @ 21:21
Hmmm
Wicky15donderdag 16 december 2021 @ 21:22
Was niks aan de hand joh.
Wicky15donderdag 16 december 2021 @ 21:25
Lekker hoor
dvdfreakdonderdag 16 december 2021 @ 21:25
salahgenot
#ANONIEMdonderdag 16 december 2021 @ 22:39
Chelsea met een xG van 3.50, lol.
#ANONIEMzaterdag 18 december 2021 @ 13:58
twitter
Voorlopig lijkt het erop dat alleen Leeds v Arsenal doorgang kent vandaag. Het is meer dan tijd voor een stop. Leeds heeft tegelijkertijd een groot blessureprobleem.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-12-2021 14:07:43 ]
Sabatazaterdag 18 december 2021 @ 14:41
In de burelen van de Premier League staat Queen steeds wanhopiger op repeat

chufizaterdag 18 december 2021 @ 15:18
Vooralsnog gaat alleen Leeds - Arsenal door..
RamboDirkzaterdag 18 december 2021 @ 19:56
Wel frappant dat complete squads besmet zijn.
#ANONIEMzaterdag 18 december 2021 @ 20:26
Emile Smith Rowe is een fijne voetballer.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 14:52
Dele mag straks weer eens in de basis beginnen door alle problemen bij de Spurs. Ooit een geweldig talent, nu heeft ie te horen gekregen dat hij in januari definitief mag oprotten. Hij was laatst al dichtbij een overgang naar PSG.

twitter
Tuchel wilde liever niet spelen, maar zijn verzoek is afgewezen. Een uitgedund Chelsea, dus. Al is er nog altijd meer dan voldoende kwaliteit in huis.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 14:57:14 ]
Orientezondag 19 december 2021 @ 15:08
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 14:52 schreef Bolasie het volgende:
Dele mag straks weer eens in de basis beginnen door alle problemen bij de Spurs. Ooit een geweldig talent, nu heeft ie te horen gekregen dat hij in januari definitief mag oprotten. Hij was laatst al dichtbij een overgang naar PSG.

[ twitter ] Tuchel wilde liever niet spelen, maar zijn verzoek is afgewezen. Een uitgedund Chelsea, dus. Al is er nog altijd meer dan voldoende kwaliteit in huis.
Dele is een simpel racistje waarbij het naar zijn hoofd is gestegen.
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 15:10
Dit is klaar
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 15:15
De vlag redt Chelsea hier even.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 15:28
Cancelo _O_ Wat een speler is dat zeg.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 16:05
Tuchel laat Saúl invallen; dan weet je hoe weinig keuzes er zijn.
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 16:50
Nu al zin in Tott'nham - Liverpool om de klassiekeraids mee weg te spoelen.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 16:56
twitter
Het nieuwe Atlético. Voorlopig wel op een keurige achtste plek.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 16:59
Wtf dat middenveld van Liverpool. Waar is Henderson?
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:59 schreef LordVoldermort het volgende:
Wtf dat middenveld van Liverpool. Waar is Henderson?
Allemaal ziek, zwak en misselijk. Henderson testte nog wel negatief, maar is ziek. Thiago testte vandaag nog positief.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 17:01:56 ]
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 17:18
Sander doet erg dom in de studio.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 17:43
Kane is back.
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 17:44
kanegenot
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 17:44
Goede kool van de goede 'arry
Zorrozondag 19 december 2021 @ 17:50
Dit is toch rood
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 17:50
Kane ontsnapt hier behoorlijk.
chufizondag 19 december 2021 @ 17:59
Wat een misser
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:00
Wow. :D
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:01
Alli :')
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:02
Tjah met dit middenveld verlies je nog van PSV
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 17:01 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Allemaal ziek, zwak en misselijk. Henderson testte nog wel negatief, maar is ziek. Thiago testte vandaag nog positief.
Wat een kneuzen bank hebben ze dan eigenlijk
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:05
Jotaa on fire
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:05
Jotaaaaaaa
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:05
Zevenhonderd keer leuker dan De Klassieker.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 18:05:27 ]
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 18:05
jotagenot
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:06
Desalniettemin Bobby > Jota
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:06 schreef -XOR- het volgende:
Desalniettemin Bobby > Jota
Hm, niet meer denk ik. Al is Bobby wel beter aan de bal.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:06 schreef -XOR- het volgende:
Desalniettemin Bobby > Jota
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:07
Wat is Alisson toch weer aan het doen :')
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:08
Zo'n topwedstrijd en dan het debiele, dode commentaar van Sjon.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:07 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk. Zou graag eens Jota - Firmino - Salah willen zien. Ben beetje Mané moe.
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:08
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:07 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
Ja, dat snap ik. Ik ben een Bobby-adept.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:09
Ook dit is een penalty net als dat Newcastle een penalty moest krijgen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 18:09:47 ]
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:08 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk. Zou graag eens Jota - Firmino - Salah willen zien. Ben beetje Mané moe.
Bij Mane is de echte scherpte er wel blijvend af. Hij maakt alleen gigantisch veel meters.
PowerLoungenzondag 19 december 2021 @ 18:09
Laat Tottenham heel Liverpool maar kapot trappen , gewoon om Klopp te zieken.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:09 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Bij Mane is de echte scherpte er wel blijvend af. Hij maakt alleen gigantisch veel meters.
Jep, lekker rennen en vliegen. Maar aan de bal vind ik het vaak toch bijzonder kut.
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:10
Kaarten voor schreeuwende Duitsers zijn altijd terecht.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:08 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk.
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
Oh, zeker. Jota is met Salah gewoon zeker van de basis.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:12
Wat is Konate overigens toch ook een heerlijk beest.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:12
quote:
7s.gif Op zondag 19 december 2021 18:11 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Oh, zeker. Jota is met Salah gewoon zeker van de basis.
Jota is ook nog eens een waanzinnige kopper voor zo'n relatief klein mannetje.
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:13
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:12 schreef Wicky15 het volgende:
Wat is Konate overigens toch ook een heerlijk beest.
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:15
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
Wesley Fofana. Zwaar geblesseerd, dat dan weer wel, helaas, maar ook een topper.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
Upamecano is overschat.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:19
Waanzinnige eerste helft.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:20
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:05 schreef Bolasie het volgende:
Zevenhonderd keer leuker dan De Klassieker.
Dat was een gemiddelde 3e klasser wedstrijd nog
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:20
Brugge - Anderlecht was al 100 keer leuker dan de klassieker.
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 18:44
manmanman
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:44
Het geluk van Liverpool is weer eens bizar
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:44
:')

Alli en 'arry
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:44
Dele laat zien waarom hij deze winter mag oprotten.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 18:45
Alweer een kans. _O-
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:48
Aanvallende wissel van Klopp. Op naar een 4-2-3-1
tong80zondag 19 december 2021 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
Leuke woordspeling qua Klop.

:T
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:58
Looooooooool wtf
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 18:58
koekoek
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:59
Wat een geluk. Dit kan toch niet :D
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 18:59
Hands, die telt niet
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:59 schreef LordVoldermort het volgende:
Wat een geluk. Dit kan toch niet :D
Achja Liverpool had in de eerste helft een penalty moeten hebben :)
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 18:59
Oververdiend.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:00
Topshow.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:00
Nu even over de streep trekken bitte.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:01
is dat volgens de regels?
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:01
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:01 schreef aTypisch het volgende:
is dat volgens de regels?
Hands of wat bedoel je?
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:01 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Hands of wat bedoel je?
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:02
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
Ik heb oprecht geen idee meer hoe het zit volgens de regels :D
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:03
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
Die regel snapt niemand meer volgens mij
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:03
JAAAAAAAAAA
El-Stinhozondag 19 december 2021 @ 19:03
Ach, Alisson.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:03
Alisson je bent een achterlijke kutkeeper
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:03
Wedstrijd van het jaar, dames en heren.
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 19:03
koekoek
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:03
Wisselt geniale momenten af met de meest domme momenten. Man man man.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:04
Dat centrum van Liverpool is echt zo zwak. Elke steekbal is een 100% kans.
El-Stinhozondag 19 december 2021 @ 19:05
Dit is pikgeel.
El-Stinhozondag 19 december 2021 @ 19:05
Ha, dat mocht ik al hopen. VARRED
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:05
I love this game.
PowerLoungenzondag 19 december 2021 @ 19:05
Die krijgt rood
Zorrozondag 19 december 2021 @ 19:05
Mooie actie })

Als Kane geen rood kreeg dan is dit ook geen rood.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:06
Wij feliciteren City met de titel
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:06
Heel mooi.
hhh38zondag 19 december 2021 @ 19:06
Jezus wat een lompe actie _O-
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:06
Achja, Tsimikas is toch beter. Alleen gaat het nu geen 2-2 meer worden
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:06
Die hele grafclub stort in, genot.
dvdfreakzondag 19 december 2021 @ 19:06
donkerrood
El-Stinhozondag 19 december 2021 @ 19:07
Dit was gewoon letterlijk iemand op zijn sodeflikker geven door Robertson _O-.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:06 schreef LordVoldermort het volgende:
Die hele grafclub stort in, genot.
Wat zit het toch diep bij jou
Zorrozondag 19 december 2021 @ 19:07
Nou heeft Tottenham natuurlijk wel behoorlijk wat credits opgebouwd met een zekere 2-3 overwinning dus ok.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:12
Vind het echt bizar dat Liverpool nog steeds zo hoog blijft staan. Vragen om problemen.
LordVoldermortzondag 19 december 2021 @ 19:15
quote:
10s.gif Op zondag 19 december 2021 19:07 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Wat zit het toch diep bij jou
Klopt. Elk puntverlies vier ik.
Wicky15zondag 19 december 2021 @ 19:25
Nou ja, toch nog blij met een puntje.
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 19:26
twitter
-XOR-zondag 19 december 2021 @ 19:30
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:15 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]
Klopt. Elk puntverlies vier ik.
Bill Shankly heeft je mom geshagged?
#ANONIEMzondag 19 december 2021 @ 20:11
twitter
dvdfreakwoensdag 22 december 2021 @ 21:21
lekker goaltje Maddison
dvdfreakwoensdag 22 december 2021 @ 22:13
koekoek jota
dvdfreakwoensdag 22 december 2021 @ 22:41
lekker 3-3 pingelsgenot
3rr0rwoensdag 22 december 2021 @ 22:53
spannend
#ANONIEMwoensdag 22 december 2021 @ 23:00
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Tottenham

We wachten op de loting zo.
#ANONIEMwoensdag 22 december 2021 @ 23:09
Arsenal vs Liverpool
Chelsea vs Spurs

The semi-finals are back to two legs this season. The games are due to take place in the weeks commencing January 3, 2022 and January 10, 2022.

And also remember that extra-time comes into play if ties are level after both legs. So no away goals rule.
hhh38woensdag 22 december 2021 @ 23:16
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 23:00 schreef Bolasie het volgende:
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Tottenham

We wachten op de loting zo.
Schaf die League Cup gewoon af. Leuk extraatje voor de grote clubs maar die spelen toch met B teams
#ANONIEMzaterdag 25 december 2021 @ 22:14
twitter
Dit zou al de vierde wedstrijd zijn die morgen op Boxing Day geen doorgang kent. Erg jammer.
Marcosszaterdag 25 december 2021 @ 22:16
Benieuwd wanneer ze deze wedstrijden gaan inhalen, zoveel ruimte is er meestal niet in Engeland.. :o
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 22:14 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Dit zou al de vierde wedstrijd zijn die morgen op Boxing Day geen doorgang kent. Erg jammer.
Ennn het gaat toch door. Het is een ongekend zooitje allemaal.

Vieira is er overigens zelf niet bij, want positief.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 13:12:11 ]
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 16:21
Lestur wordt gesloopt.
Orientezondag 26 december 2021 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 16:21 schreef Bolasie het volgende:
Lestur wordt gesloopt.
City wordt ez kampioen.
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 16:33
Sir Harry op Boxing Day.
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 16:36
Het is nog vroeg, maar het Spurs van Conte lijkt weer op een fatsoenlijk voetbalteam. Dat had u niet verwacht.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 16:36:47 ]
Szurazondag 26 december 2021 @ 16:40
Zaha :')
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:09
De gouden pik van David Moyes.
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:23
We hebben te maken met een spektakel in het Etihad Stadium.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 17:24:05 ]
locoGzondag 26 december 2021 @ 17:23
City _O-
dvdfreakzondag 26 december 2021 @ 17:26
het kan nog
Bomenverzamelingzondag 26 december 2021 @ 17:27
:o :o :D :o :o :D :o
Durmadazondag 26 december 2021 @ 17:27
Wauw _O_
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:27
Boxing Day 1963 kan weer uit de kast.
Orientezondag 26 december 2021 @ 17:27
Hahahaaha wtf Lestergoden
Szurazondag 26 december 2021 @ 17:27
Dat was ook eventjes spannend
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:30
Kunnen we Norwich nu al laten degraderen in plaats van aan het eind van het seizoen? Elk jaar weer die nutteloze toevoeging.
Szurazondag 26 december 2021 @ 17:32
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:30 schreef Bolasie het volgende:
Kunnen we Norwich nu al laten degraderen in plaats van aan het eind van het seizoen? Elk jaar weer die nutteloze toevoeging.
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Szurazondag 26 december 2021 @ 17:33
Waar blijft Vardy Party?
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:33
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:32 schreef Szura het volgende:

[..]
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Dat is erg jammer inderdaad. Hopelijk krijgen we Blackburn terug, dat is alweer een tijdje geleden.
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:35
Klein stukje hoe vooral niet uit te verdedigen van Palace.
Szurazondag 26 december 2021 @ 17:35
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:33 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dat is erg jammer inderdaad. Hopelijk krijgen we Blackburn terug, dat is alweer een tijdje geleden.
Derby zat er een paar keer dicht bij, maar dat kunnen we ook opgeven
Calandzondag 26 december 2021 @ 17:35
Lucas MouraGOD
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 17:45
Lestur is niet zo best met corners.
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 18:10
twitter
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 18:28
Sierd bij een Engelse pot, dat is leuk.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 18:28:35 ]
onlogischzondag 26 december 2021 @ 18:59
Prima goal.
onlogischzondag 26 december 2021 @ 19:03
:G
onlogischzondag 26 december 2021 @ 19:03
En de 1-1
Immerdebestebobzondag 26 december 2021 @ 19:16
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:32 schreef Szura het volgende:

[..]
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Van dat zooitje vind ik West Brom by far het ergste.
3rr0rzondag 26 december 2021 @ 19:43
Lukoekoek
#ANONIEMzondag 26 december 2021 @ 19:44
Big Rom
Calandzondag 26 december 2021 @ 19:54
Mount _O-
Calandzondag 26 december 2021 @ 20:19
Wat een BEEST
PowerLoungenzondag 26 december 2021 @ 20:27
El Ghazi een technische speler, Real Sociedad

Gelachen
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 20:26
#Newcastle XI: Dubravka; Krafth, Schar, Lascelles, Manquillo; Shelvey, Longstaff, Fraser, Joelinton, Saint-Maximin; Wilson.

#ManUtd XI: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Alex Telles; McTominay, Fred; Bruno Fernandes, Rashford; Ronaldo, Greenwood.
samuel25maandag 27 december 2021 @ 20:56
Heerlijk sfeertje
3rr0rmaandag 27 december 2021 @ 20:59
Fred heeft maar 1 naam.
3rr0rmaandag 27 december 2021 @ 21:07
Goal!
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 21:08
ASM :D
3rr0rmaandag 27 december 2021 @ 21:09
:')
Questularmaandag 27 december 2021 @ 21:10
Die hoofdband :')
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:10 schreef Questular het volgende:
Die hoofdband :')
Dagjesvolk gespot.
3rr0rmaandag 27 december 2021 @ 21:12
eb8f1112598a9a85a5a70beb1575bb42.gif
Questularmaandag 27 december 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dagjesvolk gespot.
Goed verhaal.
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:18 schreef Questular het volgende:

[..]
Goed verhaal.
Draagt ie al weet ik veel hoe lang.
SPORT-PREVIEW-Allan-Saint-Maximin-Gucci.jpg?strip=all&quality=100&w=1200&h=800&crop=1

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-12-2021 21:22:40 ]
3rr0rmaandag 27 december 2021 @ 21:38
Bijna
FireFox1maandag 27 december 2021 @ 21:41
Hoe een matige verdediger aanvoerder van Man Utd kan worden is echt een mysterie.
-XOR-maandag 27 december 2021 @ 21:44
ManU zwijnt.
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 21:48
Joelinton is de complete middenvelder.
onlogischmaandag 27 december 2021 @ 22:30
Prima sfeertje daar
onlogischmaandag 27 december 2021 @ 22:33
-O-
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 22:37
Newcastle ontsnapt.
FireFox1maandag 27 december 2021 @ 22:42
quote:
14s.gif Op maandag 27 december 2021 22:30 schreef onlogisch het volgende:
Prima sfeertje daar
Blijft toch een beetje apart vinden, ik bedoel, de corona-cijfers zijn daar net zo hoog als hier toch?
onlogischmaandag 27 december 2021 @ 22:46
Shearer _O_
fodenmaandag 27 december 2021 @ 22:50
Damn
chufimaandag 27 december 2021 @ 22:50
MANU ontsnapt
onlogischmaandag 27 december 2021 @ 22:50
de Gea _O_
#ANONIEMmaandag 27 december 2021 @ 23:10
Toch bizar hoeveel moeite United heeft met fucking Norwich en Newcastle of all places.
-XOR-maandag 27 december 2021 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 23:10 schreef Bolasie het volgende:
Toch bizar hoeveel moeite United heeft met fucking Norwich en Newcastle of all places.
In principe hebben ze ondanks de uitgegeven miljoenen natuurlijk ook maar een matig elftal.
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 11:49
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 23:15 schreef -XOR- het volgende:

[..]
In principe hebben ze ondanks de uitgegeven miljoenen natuurlijk ook maar een matig elftal.
Ja, dat zijn Norwich en Newcastle dus ook. Grappig dat Donny ook onder de nieuwe coach compleet genegeerd wordt.

Enfin, vanavond weer los.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2021 11:50:34 ]
3rr0rdinsdag 28 december 2021 @ 12:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 11:49 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Ja, dat zijn Norwich en Newcastle dus ook. Grappig dat Donny ook onder de nieuwe coach compleet genegeerd wordt.

Enfin, vanavond weer los.
16:00 al :D
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 12:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:14 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
16:00 al :D
Ik heb dan een meeting, hopelijk is het snel voorbij :{
dvdfreakdinsdag 28 december 2021 @ 16:27
Lekker goal
dvdfreakdinsdag 28 december 2021 @ 16:40
rood salisu pingelgenot
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 20:49
Leicester XI: Schmeichel; Castagne, Amartey, Ndidi, Thomas; Dewsbury-Hall, Choudhury, Soumare; Maddison; Vardy, Iheanacho.

Liverpool XI: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Salah, Jota, Mané.
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 21:16
Lool.
samuel25dinsdag 28 december 2021 @ 21:16
_O-
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 21:21
En dit allemaal na zijn kersttweet.
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 21:37
twitter
giphy.gif
-XOR-dinsdag 28 december 2021 @ 21:46
Liverpool heel matig
3rr0rdinsdag 28 december 2021 @ 22:04
Doelpunten zijn op na die cup game.
dvdfreakdinsdag 28 december 2021 @ 22:13
die kon er in
Luctor.et.Emergodinsdag 28 december 2021 @ 22:16
goal.
dvdfreakdinsdag 28 december 2021 @ 22:17
koekoek
samuel25dinsdag 28 december 2021 @ 22:18
Leicestergoden
-XOR-dinsdag 28 december 2021 @ 22:20
Matip is trouwens ook wel een god ondertussen. Jammer voor de mof dat hij voor Kameroen heeft gekozen.
Duveldrinkerdinsdag 28 december 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:20 schreef -XOR- het volgende:
Matip is trouwens ook wel een god ondertussen. Jammer voor de mof dat hij voor Kameroen heeft gekozen.
Die zijn ze ook kwijt tussen aan die vreselijke Ebola Cup.
#ANONIEMdinsdag 28 december 2021 @ 22:54
En zo staat Arsenal maar zes punten achter Chelsea en Liverpool.
LordVoldermortdinsdag 28 december 2021 @ 22:55
Nou deze competitie ook al beslist?
dvdfreakwoensdag 29 december 2021 @ 20:58
lekker
Drizzy_woensdag 29 december 2021 @ 20:59
Lukaku'd
PowerLoungenwoensdag 29 december 2021 @ 20:59
Leuk , matchfixing bij scheidsrechters
Ramboetanwoensdag 29 december 2021 @ 22:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:26 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]
Die zijn ze ook kwijt tussen aan die vreselijke Ebola Cup.
Jeetje.
3rr0rwoensdag 29 december 2021 @ 22:20
lol
dvdfreakwoensdag 29 december 2021 @ 22:21
genot
samuel25woensdag 29 december 2021 @ 22:21
:D
chufiwoensdag 29 december 2021 @ 22:21
Leuk
Ramboetanwoensdag 29 december 2021 @ 22:22
Welbecked
Pedrosowoensdag 29 december 2021 @ 22:25
Veltheer
LordVoldermortwoensdag 29 december 2021 @ 22:25
Farmer leaque
#ANONIEMwoensdag 29 december 2021 @ 22:26
Chelsea is ook klaar. Het was ons een genoegen allen.
dvdfreakwoensdag 29 december 2021 @ 23:00
lekker laporte vargenot
Drizzy_woensdag 29 december 2021 @ 23:01
VARRED
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 12:03
twitter
Sjelsie heeft een klein probleempje.
de_boswachterdonderdag 30 december 2021 @ 15:14
Iemand hier ervaring met het kopen van tickets bij PL clubs uit London? Heb al veel wedstrijden in Engeland bezocht maar nog nooit voor PL in London. Twijfel nu toch om naar Palace of Chelsea te gaan. Gezien de hoeveelheid toeristen welke in Londen wedstrijden bezoeken vraag ik me af of kaartjes bestellen hetzelfde gaat als overal: account aanmaken (membership) en kaartjes uitzoeken? Of zijn hier andere procedures?

Mag ook via PM. Bedankt!
Orientedonderdag 30 december 2021 @ 20:32
Lukaku hep het wel weer gezien bij Chelski. Vooral met Tuchel.
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 15:14 schreef de_boswachter het volgende:
Iemand hier ervaring met het kopen van tickets bij PL clubs uit London? Heb al veel wedstrijden in Engeland bezocht maar nog nooit voor PL in London. Twijfel nu toch om naar Palace of Chelsea te gaan. Gezien de hoeveelheid toeristen welke in Londen wedstrijden bezoeken vraag ik me af of kaartjes bestellen hetzelfde gaat als overal: account aanmaken (membership) en kaartjes uitzoeken? Of zijn hier andere procedures?

Mag ook via PM. Bedankt!
Je kan het via de clubwebsite proberen, maar grote kans dat je niet in staat zult zijn om losse tickets te kunnen verkrijgen. In de Premier League is het allemaal niet zo eenvoudig. Dan ben je (vanuit Nederland) al snel aangewezen op voetbalreisjes waarvoor je de hoofdprijs zult betalen.
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 21:04
twitter


Vier veldspelers (lol)
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 21:08
De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw, Matic, McTominay, Greenwood, Sancho, Cavani, Ronaldo

Hennessey, Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor, Gudmundsson, Cork, Westwood, McNeil, Lennon, Wood

twitter


Hét moment voor United om weer wat te laten zien.

[ Bericht 76% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2021 21:10:47 ]
3rr0rdonderdag 30 december 2021 @ 21:24
Goal
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 21:43
Sancho, eindelijk.

Of toch niet. Dit wordt een eigen doelpunt.

[ Bericht 60% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2021 21:45:19 ]
3rr0rdonderdag 30 december 2021 @ 21:48
Dit wordt straks speeltijd voor Donny.
3rr0rdonderdag 30 december 2021 @ 21:54
Wat een goals
#ANONIEMdonderdag 30 december 2021 @ 21:55
Aaron Lennon, die kent u nog.
3rr0rdonderdag 30 december 2021 @ 21:56
Dat heeft Ronaldo wel eens beter gedaan.
Orientevrijdag 31 december 2021 @ 01:10
ov2bvcuogr881.jpg
chufivrijdag 31 december 2021 @ 02:00
Echt ... -O-
maxi-muszaterdag 1 januari 2022 @ 13:03
Fijn dagje.
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 13:11
Arsenal XI: Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Ødegaard, Martinelli, Lacazette.

Man City XI: Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Ake, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Jesus, Mahrez
chufizaterdag 1 januari 2022 @ 13:42
Pingel lijkt me
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 13:46
Het nieuwe voetbaljaar was toch mooi zo'n tien minuten VAR-gezeik-vrij.
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 14:03
Uitstekend voetbal van Arsenal.
dvdfreakzaterdag 1 januari 2022 @ 14:15
die kon er in
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 14:43
Xhaka doe eens dom. Ja, ho maar.
-XOR-zaterdag 1 januari 2022 @ 14:44
Heel debiel om zo vast te houden :')
samuel25zaterdag 1 januari 2022 @ 14:44
Wtf
chufizaterdag 1 januari 2022 @ 14:47
oei...
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 14:48
Wat gebeurt hier allemaal :D
-XOR-zaterdag 1 januari 2022 @ 14:48
Geen spijt van inschakelen op deze wedstrijd.
chufizaterdag 1 januari 2022 @ 14:48
Das geen rood
Eppie_NLzaterdag 1 januari 2022 @ 14:49
Is dat direct rood? Het wordt steeds gekker.
dvdfreakzaterdag 1 januari 2022 @ 14:49
keihard genaaid
#ANONIEMzaterdag 1 januari 2022 @ 14:50
Wat een vreemde actie van Dias, wat een redding van Ake, wat een misser van Martinelli, wat een trap van Ederson en wat doet Gabriel daar.

Binnen een minuut één groot spektakel.
klaasweetalleszaterdag 1 januari 2022 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 14:49 schreef Eppie_NL het volgende:
Is dat direct rood? Het wordt steeds gekker.
2e geel
klaasweetalleszaterdag 1 januari 2022 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 14:49 schreef dvdfreak het volgende:
keihard genaaid
soms gebeuren dingen
klaasweetalleszaterdag 1 januari 2022 @ 14:53
dias kan er niet van