abonnement Unibet Coolblue
  zondag 12 december 2021 @ 09:49:13 #151
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202577355
quote:
3s.gif Op zondag 12 december 2021 09:34 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Logisch zijn advocaat is sinds medio 2020 bezig om de bron te achterhalen, wat ze nu proberen is om het OM voor hun karretje te spannen en daarna civiel verder gaan.
En het OM zegt “doei, doe eerst maar aangifte zoals de rest van Nederland moet doen”.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 12 december 2021 @ 09:51:56 #152
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202577378
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 11:00 schreef Za het volgende:

[..]
Dat gaan astronomische bedragen worden.

Voor wat de bron zelf misschien niet, mogelijk niet helemaal goed bij haar hoofd en moeder van een kind misschien wel meerdere. Ik denk dat Marco wat dat betreft genoegen neemt met een publiekelijke boetedoening.

Overigens is je kind inzet maken van een dergelijk schandaal afdoende om uit de ouderlijke macht gezet te worden.

Dus er is hier ook een kind of meerdere kinderen dat de dupe gaan worden, sowieso, en ik denk dat Marco dat wilde voorkomen, maar bij aanhoudend gedrag van de bron is het kind beter af zonder.
Ik vind je nog mild, normaal pleit je voor de doodstraf voor dit soort lui!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202577810
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 09:51 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Ik vind je nog mild, normaal pleit je voor de doodstraf voor dit soort lui!
Ja, maar nu is het geen moslim.
pi_202577858
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 09:49 schreef Scorpie het volgende:

[..]
En het OM zegt “doei, doe eerst maar aangifte zoals de rest van Nederland moet doen”.
Zeker niet, er is geen aangifte nodig om een strafbaar feit te onderzoeken.
speak only if it improves the silence.
pi_202577964
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 10:35 schreef Rupibma het volgende:

[..]
Ja, maar nu is het geen moslim.
Deze post is net zo onmogelijk als veel van Za haar posts :X

We zitten hier niet in NWS maar in SHO!

Wieber toch een eind op zeg.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_202577985
quote:
1s.gif Op zondag 12 december 2021 10:46 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Deze post is net zo onmogelijk als veel van Za haar posts :X

We zitten hier niet in NWS maar in SHO!

Wieber toch een eind op zeg.
Nah, zit hier prima. 🤭
  zondag 12 december 2021 @ 10:56:05 #157
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202578071
Uit mijn hoofd hebben diverse roddelkanalen, buiten Jan Roos en Dennis met Roddelpraat, het gehad over grensoverschrijdend gedrag. Nu is dat natuurlijk een heel rekbaar begrip:

quote:
Er zijn allerlei vormen van grensoverschrijdend gedrag. En daarbij is steeds één overeenkomst: het gaat om een verschil in macht. Door het verschil in macht kan een van de twee geen of weinig weerstand bieden. Dat kan omdat iemand bijvoorbeeld lieve woordjes gebruikt en cadeautjes geeft. Hiermee wordt iemand anders afhankelijk van een andere persoon gemaakt. Eerst voelt deze aandacht prettig. Later komt het gevoel misbruikt te worden. Soms worden er zwaardere vormen van dwang gebruikt. Bijvoorbeeld emotionele of psychische druk, dreiging met geweld of chantage om ervoor te zorgen dat iemand het geheim bewaart.
Vormen van grensoverschrijdend gedrag:

quote:
1 seksueel misbruik
Hieronder vallen ongewenste aanrakingen, onnodige ontkleding, de persoon zonder toestemming betrekken bij seksuele handelingen, aanranding en verkrachting.
2 huiselijk geweld
Geweld door iemand uit de huiselijke kring of uit de familiekring van het slachtoffer.
Hieronder vallen lichamelijke en seksuele geweldpleging, het aanvallen en bedreigen van het slachtoffer. Dit kan samengaan met beschadiging van spullen in en om het huis.
3 kinder-/ouderenmishandeling
Kinder-/ouderenmishandeling is elke vorm van bedreiging of geweld bij iemand die minderjarig is of bij een oudere persoon. Dit geweld wordt actief of passief opgedrongen door ouders of andere personen waar het
slachtoffer van afhankelijk is. Met dit geweld wordt ernstige schade toegebracht - of hier is dreiging van - aan de minderjarige of oudere, in de vorm van psychisch of lichamelijk letsel.
4 andere grensoverschrijdende gedragingen
• Verwaarlozen en onthouden van zorg.
Bijvoorbeeld te weinig tijd nemen om te helpen met eten, niet reageren op roepen, slechte hygiëne, dreigen met weggaan.
• Fysiek of verbaal agressief gedrag.
Hierbij gaat het om zaken als te hard vastpakken en schreeuwen, ruw wegduwen, slaan, schoppen, misbruik van medicatie en gebruik van banden zodat mensen niet kunnen opstaan of weglopen.
• Discriminatie.
Ongelijke behandeling op basis van de beperking, afkomst, sekse, seksuele voorkeur of geloofsovertuiging. Bijvoorbeeld geen ruimte geven aan de eigen cultuur en religieuze achtergrond en de gebruiken die met dit geloof verbonden zijn.
• Financiële en materiële uitbuiting.
Dit is het wegnemen of profiteren van bezittingen. Denk aan diefstal van geld en (waardevolle) spullen, verkoop of gebruik van eigendommen, gedwongen testamentverandering of het onterecht vragen van eigen bijdragen.
• Gebruik of het verhandelen van verdovende middelen tijdens het werk.
Denk aan het gebruik van alcohol en drugs.
• Psychologisch misbruik.
Hieronder vallen pesten, treiteren, bang maken, uitschelden, onder druk zetten, overmatige controle uitoefenen, vernederen, krenken. Het kan hier ook gaan om een persoon die van zijn sociale netwerk geïsoleerd wordt.
• Schending van menselijke en burgerlijke rechten.
Iemand geen zeggenschap geven, beslissingen nemen zonder overleg met de persoon of zijn vertegenwoordigers, aantasting of inperking van het recht op vrijheid, privacy en zelfbeschikking. Bijvoorbeeld door post achter te houden of de persoon te verhinderen om familie te bezoeken.
• Vrijheidsbeperkende middelen/maatregelen ongeoorloofd toepassen.
Dit zijn maatregelen die door de medewerker worden ingezet maar die niet staan beschreven in het zorgplan. Uitzondering: de noodmaatregel bij gedrag waarbij de cliënt een gevaar is voor zichzelf, anderen of zijn omgeving. Deze noodmaatregel dient direct te worden gemeld bij de verantwoordelijke van Breidablick.
https://buro-opaal.nl/wp-(...)GOG-15-april-DEF.pdf
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zondag 12 december 2021 @ 11:01:12 #158
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202578138
En stel dat het over seksueel misbruik gaat, dan kan het zijn dat het (vermeende) slachtoffer geen aangifte doet. Het OM zegt er zelf het volgende over:

quote:
Waarom ziet een slachtoffer soms af van aangifte van een zedendelict?
Slachtoffers hebben veel verschillende redenen om na het informatief gesprek af te zien van het doen van aangifte. Een belangrijke reden is als bij het informatief gesprek al blijkt dat er geen sprake is van een strafbaar feit. Bijvoorbeeld in gevallen waarin een volwassen slachtoffer vertelt dat er sprake was van ongewilde seksuele handelingen, maar waarbij er geen sprake was van dwang door de verdachte. Een andere veel genoemde reden is dat het slachtoffer rekening wil houden met de gevolgen voor relationele verhoudingen in familie of vriendenkring. Andere redenen zijn: het slachtoffer wil niet dat de dader straf krijgt; het slachtoffer vindt strafvervolging niet opwegen tegen de duur en de impact van het strafproces; het slachtoffer heeft een voorkeur voor een civielrechtelijke afdoening (schadevergoeding, contactverbod); het slachtoffer vreest de publiciteit in de media; het slachtoffer kiest voor therapie in plaats van voor het doen van aangifte.
https://www.om.nl/onderwe(...)-van-een-zedendelict


Verder nog interessant:

quote:
Waarom heeft een slachtoffer bedenktijd na aangifte van een zedendelict
Na het informatieve gesprek krijgt het slachtoffer in principe bedenktijd over het wel/niet doen van aangifte. Tijdens het informatieve gesprek wordt veel informatie verstrekt. Het is belangrijk dat het slachtoffer rustig kan nadenken over de informatie en weloverwogen kan besluiten over het wel of niet doen van aangifte. Met het slachtoffer worden afspraken gemaakt over de duur van de bedenktijd en de manier waarop contact plaatsvindt tussen de politie en het slachtoffer na afloop van de bedenktijd. De lengte van de bedenktijd is maatwerk en kan per zaak verschillen. Het uitgangspunt is dat de bedenktijd maximaal twee weken duurt en dat de politie na die twee weken in elk geval contact heeft gehad met het slachtoffer.
https://www.om.nl/onderwe(...)-van-een-zedendelict

quote:
Wie beslist of er aangifte wordt gedaan bij een zedendelict?
Het slachtoffer bepaalt of er aangifte wordt gedaan. En daarmee bepaalt ook het slachtoffer in de meeste gevallen of er een strafrechtelijk onderzoek wordt gestart. Alleen als de veiligheid van het slachtoffer (of toekomstige slachtoffers) in het geding is, de geestelijke of lichamelijk integriteit van betrokkene is/wordt bedreigd, of wanneer sprake is van een afhankelijkheidspositie, geeft de officier van justitie in sommige gevallen aan de politie opdracht om verder onderzoek te doen en wordt besloten om ambtshalve te vervolgen. Dit kan ook wanneer het maatschappelijk belang dit om andere redenen vereist.
https://www.om.nl/onderwe(...)-bij-een-zedendelict
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  zondag 12 december 2021 @ 11:22:33 #159
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202578401
quote:
3s.gif Op zondag 12 december 2021 10:38 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Zeker niet, er is geen aangifte nodig om een strafbaar feit te onderzoeken.
Veel succes om een roddel als strafbaar feit te laten bewijzen en daarna ook nog eens het OM te motiveren hier onderzoek naar te laten doen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_202589216
Al met al is het voor alle partijen triest. Zijn familie en de vermeende slachtoffers en familie.
Zelfs als alles niet waar blijkt te zijn is zijn carrière compleet voorbij.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_202591101
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 19:20 schreef Draaksel het volgende:
Al met al is het voor alle partijen triest. Zijn familie en de vermeende slachtoffers en familie.
Zelfs als alles niet waar blijkt te zijn is zijn carrière compleet voorbij.
Dat weet ik niet hoor. Onderschat zijn fanbase niet. Het zal vast wel wat minder zijn dan voorheen, maar hij zal vast nog wel kunnen leven van zijn muziek.
  Vis een optie? zondag 12 december 2021 @ 20:50:26 #162
70532 loveli
N
pi_202591192
Dat, zelfs als er wel iets is gebeurd hoeft z'n carrière niet over te zijn. Sterker nog, kijk eens naar namen als Weinstein, Cosby, Gosschalk.
crap in = crap out
pi_202591335
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 20:50 schreef loveli het volgende:
Dat, zelfs als er wel iets is gebeurd hoeft z'n carrière niet over te zijn. Sterker nog, kijk eens naar namen als Weinstein, Cosby, Gosschalk.
Ja of André Hazes sr.
pi_202594200
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 19:20 schreef Draaksel het volgende:

Al met al is het voor alle partijen triest. /snip/ de vermeende slachtoffers en familie.
Vermits er slachtoffers zijn.

quote:
Zelfs als alles niet waar blijkt te zijn is zijn carrière compleet voorbij.
Welnee.
In alle eerlijkheid, ik walg van zijn muziek, maar vind Marco een prettige intense man, supercute met kinderen.

Wanneer de een of andere gestoorde met modder gaat gooien en een andere gestoorde met Starbucksbeker dat gaat rondkraaien is dat niet het einde van iemands carrière.

Ze maken gewoon een mooi programma met effectbejag type Beau, hoe een moeder in staat is haar kind te grabbel te gooien in een vuig roddelverhaal, in de hoop op geld of vanuit onvrede vanwege niet behaald succes, met de nodige tranentrekker "wat doet dit met je" etc. Kinderen blijven buiten beeld.

En Marco zingt weer rustig verder, ogen dicht, hand op zijn hart.
pi_202594221
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 01:26 schreef Za het volgende:

[..]
Vermits er slachtoffers zijn.
[..]
Welnee.
In alle eerlijkheid, ik walg van zijn muziek, maar vind Marco een prettige intense man, supercute met kinderen.

Wanneer de een of andere gestoorde met modder gaat gooien en een andere gestoorde met Starbucksbeker dat gaat rondkraaien is dat niet het einde van iemands carrière.

Ze maken gewoon een mooi programma met effectbejag type Beau, hoe een moeder in staat is haar kind te grabbel te gooien in een vuig roddelverhaal, in de hoop op geld of vanuit onvrede vanwege niet behaald succes, met de nodige tranentrekker "wat doet dit met je" etc. Kinderen blijven buiten beeld.

En Marco zingt weer rustig verder, ogen dicht, hand op zijn hart.
:G :{w
Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen

[ Bericht 1% gewijzigd door Majoraan op 13-12-2021 01:38:56 ]
  maandag 13 december 2021 @ 05:47:11 #166
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_202594525
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 01:26 schreef Za het volgende:

[..]
Kinderen blijven buiten beeld.

En Marco zingt weer rustig verder, ogen dicht, hand op zijn harde.
FTFY ;( :')

Verder benieuwd naar de zaak. Bizar verhaal is het en ik vind het naar en vreselijk.
Die Starbucks beker mevrouw spoort echter volgens mij ook van geen kant (waarom zou je overal met je plastic beker met koffie in de video verschijnen?? :? ).
Afijn, we wachten het wel af

Vreselijk is het, al moet ik ook beetje aan Jagten denken.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 13 december 2021 @ 06:56:51 #167
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_202594616
quote:
1s.gif Op maandag 13 december 2021 05:47 schreef Molo het volgende:

Die Starbucks beker mevrouw spoort echter volgens mij ook van geen kant (waarom zou je overal met je plastic beker met koffie in de video verschijnen?? :? ).

Sponsoring?
  maandag 13 december 2021 @ 07:12:17 #168
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202594643
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 06:56 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Sponsoring?
Zij is eerder het type dat ongevraagd met jouw product in tig YouTubes gaat zitten en je vervolgens een rekening stuurt voor de reclame die ze voor je gemaakt heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 13 december 2021 @ 07:15:18 #169
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_202594659
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 07:12 schreef Leandra het volgende:

[..]
Zij is eerder het type dat ongevraagd met jouw product in tig YouTubes gaat zitten en je vervolgens een rekening stuurt voor de reclame die ze voor je gemaakt heeft.
_O-

Ik zie dit levendig voor me. De horror, zulke types :D
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 13 december 2021 @ 07:23:17 #170
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202594686
Ik verwacht zelfs dat ze het doet om de suggestie te wekken dat Starbucks haar sponsort, dan lijkt het net alsof het een "this message is approved by Starbucks" situatie is.
Dat dat haar verhaal meer geloofwaardigheid geeft.

Maar goed, Starbucks zal haar wel niet kunnen dwingen dat ding uit beeld te houden omdat het slechte reclame is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_202594772
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 01:26 schreef Za het volgende:

[..]
Vermits er slachtoffers zijn.
[..]
Welnee.
In alle eerlijkheid, ik walg van zijn muziek, maar vind Marco een prettige intense man, supercute met kinderen.

Wanneer de een of andere gestoorde met modder gaat gooien en een andere gestoorde met Starbucksbeker dat gaat rondkraaien is dat niet het einde van iemands carrière.

Ze maken gewoon een mooi programma met effectbejag type Beau, hoe een moeder in staat is haar kind te grabbel te gooien in een vuig roddelverhaal, in de hoop op geld of vanuit onvrede vanwege niet behaald succes, met de nodige tranentrekker "wat doet dit met je" etc. Kinderen blijven buiten beeld.

En Marco zingt weer rustig verder, ogen dicht, hand op zijn hart.
Is dit satire?
pi_202595493
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 07:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Is dit satire?
Mooie, intense satire.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  Vis een optie? maandag 13 december 2021 @ 09:59:05 #173
70532 loveli
N
pi_202595766
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 07:41 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]
Is dit satire?
100%
crap in = crap out
  maandag 13 december 2021 @ 10:21:44 #174
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202596027
quote:
0s.gif Op maandag 13 december 2021 06:56 schreef Eightyone het volgende:

[..]
Sponsoring?
Nee, ze verkoopt die zooi in haar webshop (is gewoon een dropship achtige imitatie). Net als die product placement voor haar zgn. zelf. ontworpen horloges.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202596209
quote:
1s.gif Op maandag 13 december 2021 05:47 schreef Molo het volgende:

FTFY ;( :')
Fix maar ff terug dan, je kunt niet mijn tekst aanpassen naar perversiteiten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')