abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 9 december 2021 @ 11:27:01 #301
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202536447
quote:
’Stop met polariseren, we willen terug naar normaal’

https://www.telegraaf.nl/(...)n-terug-naar-normaal
Het bovenste artikel gaat heel ergens anders over maar de titel van het bericht is wel van toepassing op Sylvana Simons. Stop met deze stemmingmakerij en dit gehits!

quote:
Bij1 heeft een klacht ingediend tegen ondervoorzitter Tellegen van de Tweede Kamer wegens "onbeschaafd voorzitterschap". Fractievoorzitter Simons zegt dat ze maandag in een debat door Tellegen werd "geschoffeerd" en "aanvallend aangesproken". De klacht is ingediend bij het Presidium, het dagelijks bestuur van de Kamer. Bij1 roept het bestuur op voorzitters te gaan trainen in "fatsoenlijke en onpartijdige bejegening van Kamerleden".

Bij1 vindt dat van een voorzitter verwacht mag worden dat die "onpartijdig, fatsoenlijk, gelijkwaardig en rechtvaardig" een vergadering leidt, en dat dit maandag niet gebeurd is.

Volgens Simons geeft het gebeurde juist aan waarom het belangrijk is te blijven strijden voor een gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. "Juist kiezers die zich door Bij1 vertegenwoordigd voelen zagen in de uitbarsting van mevrouw Tellegen de marginaliserende gedragingen en uitingen die zij in hun dagelijks leven tegenkomen."

https://nos.nl/artikel/24(...)aafd-voorzitterschap
En zoals verwacht draait mevrouw Simons alles om en legt ze de schuld volledig van Ockje Tellegren neer. Mevrouw Simons mag voortdurend het woord nemen maar Ockje Tellegren is degene die partijdig, aanvallend, schofferend, onfatsoenlijk, marginaliserend, onrechtvaardig en onfatsoenlijk is en die dient derhalve zelfs een training te gaan volgens volgens mevrouw Simons. Werkelijk absurd!

Je verwacht het niet :r

#vies
#projectie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')