abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 november 2022 @ 15:14:01 #301
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_206803657
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2022 22:36 schreef maan_man het volgende:
Tja Fallon van mij hoeft het niet. Die vrouwen blijven toch een beetje de lilliputters van het circus. Leuke act, maar het voegt weinig toe.

Er zijn 10 steekhoudende argumenten te verzinnen om dit niet te doen en eigenlijk maar een argument dat ik ben tegengekomen om het wel te doen. Die PDC heeft haar eigenlijk in een onmogelijke positie gebracht met de uitnodiging voor de World Series. Financieel zo interessant dat ze geen nee kan zeggen, maar waar de heren geen rankingtoernooien hoeven te missen omdat in de kalander rekening is gehouden met de World Series is dit bij de vrouwen niet het geval.

Had ze die rankingtoernooien niet gemist dan is het niet onvoorstelbaar dat zij zich op eigen kracht had gekwalificeerd. Daarom of geen vrouwen bij de World Series of geen rankingtoernooien die gelijktijdig met de World Series plaatsvinden in het vervolg.
PDC is gewoon de afgelopen jaren teveel bezig geweest met Sherrock door de strot douwen dat het irritant is geworden. Juist doordat ze eigenlijk niet goed genoeg is (zeker niet om met de top mee te doen) benadrukt het het verschil enkel tussen de mannen en vrouwen. Die World Series plekken sloegen per definitie nergens op.
Makkelijk tweede.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')