abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 27 november 2021 @ 16:32:16 #151
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_202366547
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 16:18 schreef FLATTTENtheCURVE het volgende:

[..]
blijkbaar werkt die moderne (onbewezen) methode niet want we zijn niks opgeschoten in 2 jaar tijd, zelfs achteruit gegaan. laten we gewoon de bewezen oude methode weer toepassen. trouwens een hele bevolking van 17 miljoen opsluiten omdat de politiek weigert iets aan de zorg te doen klinkt nogal middeleeuws.
Vertel wat moet de politiek doen aan de zorg en wat hij jij ervoor over? 100 euro per persoon per maand?
pi_202366611
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 16:32 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]
Vertel wat moet de politiek doen aan de zorg en wat hij jij ervoor over? 100 euro per persoon per maand?
Die manager laag uit de zorg snijden, scheelt een hoop geld en die mensen weten toch niet wat er speelt.
Plaats hier uw advertentie
  zaterdag 27 november 2021 @ 17:06:48 #153
82207 Chokeme
DIY Viroloog
pi_202366881
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 10:29 schreef RM-rf het volgende:

[..]
Jammer dat je de hele tijd het antwoord blijft negeren, omdat het al zo vaak gegeven is.

Corona wekt geen steriele immuniteit op en de weerstand daalt na verloop van tijd.

Wel kan je lichaam na meerdere contacten ermee er steeds beter en sneller mee omgaan.

Aangezien het virus blijvend zal zijn en de hoop is dat het endemisch zal worden, heb je een populatie nodig die voldoende afweer opbouwt.

Doe je dat met natuurlijk infecties zijn de bijwerkingen daarvan zeer zwaar, de bijwerkingen van vaccinatie is substantieel lager.

Dus als antwoord op je vraag, ja ook als je eenmaal covid19 natuurlijk doorlopen heb ben je niet vollefig immuun en zul je wat moeten doen om die weerstand beter te maken zolang dit virus nog niet endemisch is...
In Israël had je in de periode 1/6/2021 tot 14/8/2021 een 13,06 keer grotere kans op een doorbraakinfectie met de Delta-variant na vaccinatie dan wanneer je natuurlijke bescherming had - wanneer de natuurlijke besmetting of de vaccinatie in januari of februari van 2021 plaats vond.
Trek je de natuurlijke immuniteit terug naar besmettingen die plaatsvonden in de periode maart 2020 tot februari 2021, dan heb je met vaccinatie alsnog 5.96 keer meer kans op een doorbraakinfectie en 7.3 keer meer kans op symptomatisch verloop. Je kunt wel raden voor welke groep het risico op hospitalisatie hoger was.
link

0.7% herinfectie onder 9119 natuurlijk besmette mensen in de periode 1/12/2019 tot 13/11/2020.
link

0/100 'covid19 incidence' na natuurlijke besmetting vs. 4.3/100 bij mensen die niet eerder besmet zijn geweest (gevaccineerd en ongevaccineerd). Alle 2579 deelnemers met natuurlijke bescherming hebben negatief getest gedurende de 5 maanden onderzoek, inclusief de 1359 ongevaccineerden.
Vaccinatie zonder natuurlijke bescherming zorgt inderdaad ook voor een 'significantly lower risk' op besmetting, maar is in dit onderzoek niet '0' zoals onder de natuurlijk besmette personen.
Een combinatie van ongevaccineerd + niet eerder besmet zou dus een aanzienlijk groter risico geven dan: gevaccineerd, besmet, of een combinatie van die twee.
De conclusie van dit onderzoek luidt dat "Individuals who have had SARS-CoV-2 infection are unlikely to benefit from COVID-19 vaccination, and vaccines can be safely prioritized to those who have not been infected before."
link

Oostenrijk; 5 gevallen van ziekenhuisopname en 1 sterfgeval na herinfectie uit 14.840 mensen.
link

Er zijn meerdere onderzoeken en aanwijzingen die suggereren dat immuniteit langblijvend is.
"It is known that SARS-CoV-2 infection induces specific and durable T-cell immunity, which has multiple SARS-CoV-2 spike protein targets (or epitopes) as well as other SARS-CoV-2 protein targets. The broad diversity of T-cell viral recognition serves to enhance protection to SARS-CoV-2 variants,15 with recognition of at least the alpha (B.1.1.7), beta (B.1.351), and gamma (P.1) variants of SARS-CoV-2."
link
"We conclude that the memory B cell response to SARS-CoV-2 evolves between 1.3 and 6.2 months after infection in a manner that is consistent with antigen persistence. ... Importantly, all 87 participants tested negative for SARS-CoV-2 at the 6-month follow-up study ..."
link

Geen covid19, maar mensen die hersteld zijn van Sars in 2002-2003 hebben nog steeds immuniteit.
link

quote:
Hoe snel de endemische status bereikt kan worden ligt ook aan de opkomst van mutaties en varianten.
Was in oktober/november niet de Britse/alpha-variant zo snel opgekomen en in het voorjaar Delta waren we nu al vermoedelijk endemisch en zou het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames niet zo snel meer groeien.
Is dat wel zo of verdrukken de nieuwe varianten de oude varianten? Want waar zijn die dan gebleven?

quote:
Overigens is het ook met mutaties zo dat deze profiteren van een brede verspreiding via infecties... Vaccinatie voorkomt nog altijd ook het verder muteren dat plaatsvind bij natuurlijke besmettingen.
Blijkbaar niet dus, daarnaast is er volgens recent onderzoek nog steeds het risico van ADE door vaccins.
"In conclusion, ADE may occur in people receiving vaccines based on the original Wuhan strain spike sequence (either mRNA or viral vectors) and then exposed to a Delta variant. Although this potential risk has been cleverly anticipated before the massive use of Covid-19 vaccines6, the ability of SARS-CoV-2 antibodies to mediate infection enhancement in vivo has never been formally demonstrated. However, although the results obtained so far have been rather reassuring1, to the best of our knowledge ADE of Delta variants has not been specifically assessed. Since our data indicate that Delta variants are especially well recognized by infection enhancing antibodies targeting the NTD, the possibility of ADE should be further investigated as it may represent a potential risk for mass vaccination during the current Delta variant pandemic. In this respect, second generation vaccines7 with spike protein formulations lacking structurally-conserved ADE-related epitopes should be considered."
link

quote:
Dus ja, vaccineren heeft altijd een groot voordeel tov het 'denken' dat corona wel vanzelf voorbij zal gaan...
Ik begrijp je denkwijze, je logica klopt ook en je zet het duidelijk uiteen. Ik zeg ook niet dat vaccinatie niet op korte termijn verlichting voor de zorg kan verschaffen.
Volgens mij echter zijn er ook andere argumenten tegen vaccinatie buiten dat tijdelijke voordeel om.

Er zijn ook andere manieren om de zorgdruk te verlichten, waarmee de noodzaak voor vaccineren af zou nemen, voor zowel de korte als lange termijn. Een greep:
-Mensen laten sporten.
-Invloed van een sociaal leven, gemiste levensdoelen, gebroken relaties, angst, verveling etc. -kortom mentale stress- op de gezondheid(szorg) erkennen.
-Antigentest afnemen en bij positieve test vaccin doorschuiven naar iemand die het kan gebruiken.
-Doorgaand op sociaal leven; iets doen aan de tweedeling in het land, in plaats van Minister van Vaccinatiedwang en de media die constant te laten aanwakkeren.
-Aandacht voor en onderzoek naar de rol van vitamine D lijkt me op zijn plaats.
-Aandacht voor medicatie, en niet alleen molnupiravir.
-Goede isolatie mogelijk maken/laten voor mensen die dat verlangen, dus thuiswerken etc. en des noods de afstandsregel in openbare gebouwen (bieb, supermarkten, zorginstellingen etc) en niet juist die er weer af gooien, lol. Dus niet een wirwar aan veranderlijke contrasterende regels. Maar je hoeft als 88 jarige spekkie niet te verwachten dat half NL zich aan de lopende band vaccineert omdat je in je laatste dagen nog in een volle kroeg wil hossen - en wil je dat wel doen, dan staat dat je vrij.
-Aangezien we voorlopig aan corona vastzitten (misschien nog wel 5 jaar lockdowns nodig volgens Hugo), zorgcapaciteit uitbreiden voor als er een andere ramp gebeurt, en die mensen kunnen we goed gebruiken als zorgcapaciteit de reden voor lockdowns is.


quote:
Wat bepaalde kortzichtige 'coronategenstanders' nu al bijna twee jaar graag roepen: "dat we het virus lekker zn gang moeten laten gaan en zij, geen zin in maatregelen hebben"
Die gedachtegang is in de realiteit de allergrootste denkfout van de eeuw gebleken (en helaas dachten ook veel bestuurders dat)
Hier zitten we inmiddels zo ver uit elkaar dat ik een beetje van het onderwerp vaccinatie op zichzelf moet afwijken.
Als ik het goed begrijp is code zwart een zorginfarct, en dat zorginfarct had voorkomen kunnen worden door in plaats van de zorg vijf jaar lang af te schalen, werken in de zorg aantrekkelijker te maken. Dat was ook voor corona al hard nodig. De opleiding kan versneld in 1.5 jaar (Maastricht UMC+ heeft mensen opgeleid of leidt mensen op in 1,5 jaar, in elk geval hebben mensen de opleiding basis acute zorg reeds afgerond, artikelen achter paywall dus beperkte info).
Bijkomend voordeel is dan de immense schade die je voorkomt door minder maatregelen te hanteren (die in levensjaren immens veel groter schijnt te zijn dan de schade door covid19, waarbij die verloren jaren ook nog eens gezonder en gelukkiger zijn dan de jaren/maanden die een 88 jarige nog heeft).

Geld is het probleem niet, in het begin van de crisis zei Mark dat nog, en recent zei Hugo dat nog. We zijn dan ook rijk als land.
Dat de zorg al jaren geneukt wordt en wij nu binnen zitten met 'druk op de IC' als enige echte reden gaat er heel moeilijk in en dus gaat het wat mij betreft iets verder dan dat.
Ondertussen bericht AD lekker door over Urkers, pandemie van de ongevaccineerden, 99% bescherming..

Dit zegt Hugo er zelf over trouwens, in een antwoord op kamervragen van v. Houwelingen, 2 november j.l.:
"Daarnaast is er een goede opleidings-mind set bij de afdelingshoofden, is er aandacht voor loopbaanwensen en is er een cultuurverandering op gang gekomen bij zowel de algemene als de gespecialiseerde afdelingen, waardoor opleiden nu een prioriteit is."
Er is een cultuurverandering op gang gekomen. In de gespecialiseerde afdelingen. Na bijna 2 jaar pandemie. Lekker gewerkt pik. En dan nog iets over een goede 'opleidings-mind set' ofzo.
Mankracht is blijkbaar niet de enige limiterende factor.

Ik stelde aanvankelijk een vraag in dit topic (of vaccinatie na natuurlijke besmetting niet overbodig en onnodig risico zou zijn) waarop jij reageerde met o.a.;

quote:
Nee, leuk dat je dat wil denken, helaas is heel er geloven in een positief scenario niet genoeg om het ook waarheid te maken.

...

Breed vaccineren _is_ gewoon de snelste weg en die met de minste doden en zware nawerkingen.

Mensen die dat ontkennen zijn wetenschap-ontkenners en willen terug naar de middeleeuwen
Ik zou zeggen hold your horses.

Plenty wetenschap voor het weekend in overkoepelend artikel op The Lancet.
It's okay to be white
pi_202382001
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 16:32 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]
Vertel wat moet de politiek doen aan de zorg en wat hij jij ervoor over? 100 euro per persoon per maand?
Ziekenhuizen zijn commerciële instellingen en als je de financiën gaat bekijken van de hele farmaceutische wereld word je kotsmisselijk. Dat zijn bedrijven die geld verdienen een medicijnen en operaties om mensen levens te redden. Het is een gore ranzige schande waar al decennia wat aan gedaan moet worden maar wij hebben het te druk met elkaar de schuld te geven.

Facts don't care about your feelings
  zondag 28 november 2021 @ 20:07:30 #155
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_202382143
quote:
0s.gif Op zondag 28 november 2021 20:00 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]
Ziekenhuizen zijn commerciële instellingen en als je de financiën gaat bekijken van de hele farmaceutische wereld word je kotsmisselijk. Dat zijn bedrijven die geld verdienen een medicijnen en operaties om mensen levens te redden. Het is een gore ranzige schande waar al decennia wat aan gedaan moet worden maar wij hebben het te druk met elkaar de schuld te geven.

[ afbeelding ]
Met een vvd kabinet zie ik dat niet zo snel verbeteren
pi_202387908
quote:
NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 05:50 • AANGEPAST VANDAAG, 09:20
'Doodgeboortes bij niet-gevaccineerde vrouwen na ontsteking door corona'

Bij zwangere vrouwen die corona oplopen, kan in zeldzame gevallen de ongeboren baby in levensgevaar komen. Dat schrijft de Volkskrant, die gesproken heeft met gynaecoloog Sam Schoenmakers van het Erasmus MC in Rotterdam. Sinds juli dit jaar zouden zeker dertien doodgeboortes in de Randstad komen door een door het coronavirus beschadigde placenta. De vrouwen waren niet gevaccineerd, zei Schoenmakers bij de NOS.

Schoenmakers en zijn collega's deden een analyse van doodgeboortes waarvoor aanvankelijk geen verklaring werd gevonden.

Ze onderzochten begin dit jaar de placenta's van 36 vrouwen die tijdens de eerste golf corona opliepen. Vijf placenta's zaten vol met ontstekingscellen en waren beschadigd, schrijft de krant. Daardoor werd de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof van moeder naar kind verstoord. In vier van de vijf placenta's werd het virus aangetroffen.

Naar aanleiding van deze vondst keken ze naar placenta's met deze afwijkingen bij onverklaarbare en onverwachte doodgeboortes in de Randstad. "Sinds juli dit jaar hebben zij alle dertien onderzochte doodgeboortes van baby's van vrouwen zonder ernstige ziekteverschijnselen kunnen toewijzen aan door corona beschadigde placenta's", schrijft de Volkskrant.

Schoenmakers noemt dat ongelooflijk veel. "Er is geen andere infectieziekte die in zo'n korte periode zoveel sterfte bij ongeboren baby's veroorzaakt in onze regio."

Meer onderzoek nodig

De zwangere vrouwen hadden vaak alleen lichte klachten door het coronavirus, zoals een snotneus. Sommigen wisten niet eens dat ze corona hadden gehad; het werd dan aangetoond met een test op antistoffen.

Schoenmakers benadrukt in de krant dat er meer onderzoek nodig is. "Het lijkt er nu op dat wanneer het coronavirus vanuit de longen terechtkomt in de bloedbaan, een infectie in de placenta kan optreden."

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) zegt in een reactie alle zwangeren te adviseren zich te laten vaccineren.


https://nos.nl/artikel/24(...)tsteking-door-corona
pi_202406986
Vaccinaties kunnen zelfs geschikt zijn om kanker te bestrijden, mits je erin gelooft. Voor anti-vaccers is het totaal ongeschikt en raad ik het ten zeerste af er gebruik van te maken omdat het placebo effect een belangrijke rol speelt bij de afweer.



[ Bericht 0% gewijzigd door Digi2 op 30-11-2021 16:49:40 ]
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_202407681
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:26 schreef PS. het volgende:
Waarom zou je het niet doen, als je dat hele kleine steentje kunt bijdragen...
Daarom. Ik snap al dat dwarsliggen van wappies niet.
Handboek voor klimaat ontkenners
Complothuilers voelen zich voortdurend in hun megalomane kuif gepikt. ^(;,;)^
pi_202452087
quote:
vrijdag 3 december 2021, 14:33
Deel dit artikel:

Zeeuwse zorg kan het 'nauwelijks' aan, burgemeesters: 'Situatie is heel ernstig'
Niet alleen in de ziekenhuizen, maar ook in de verpleeghuizen, thuiszorg en de rest van de Zeeuwse zorg is het alle hens aan dek. De dertien Zeeuwse burgemeesters waarschuwen dat de zorg op het punt staat overbelast te raken.

In een open brief aan alle Zeeuwen schrijven de burgemeesters, samen met de GGD, dat de Zeeuwse zorg het door de coronadrukte 'nauwelijks' aan kan. "Als de situatie niet verbetert, betekent dit dat de zorg verder overbelast raakt en wij met elkaar niet meer kunnen rekenen op goede zorg."

In de brief schrijven de burgemeesters verder dat ook zij hadden verwacht dat er nu geen maatregelen meer nodig zouden zijn, mede dankzij vaccinaties. "Maar dat hebben we achteraf te positief ingeschat. Want weer is de coronasituatie heel ernstig."
Geen vingerwijzing

De brief is geen vingerwijzing richting mensen die kritisch zijn over de genomen maatregelen, of fel tegenstander. "Momenteel voelt het alsof we na iedere stap vooruit ook weer een stap achteruit moeten doen. En de maatregelen leiden regelmatig tot discussie en ergernis."

Met de toon in de brief sluiten de burgemeesters zich aan bij het Veiligheidsberaad, het overleg met de 25 voorzitters van de Veiligheidsregio's. Na afloop van het overleg maandag, vertelde voorzitter Bruls dat de burgemeesters zich zorgen maken over de polarisatie in de samenleving naar aanleiding van de coronamaatregelen.
https://www.omroepzeeland(...)atie-is-heel-ernstig
pi_202452984
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2021 17:23 schreef GwanGwaa het volgende:

[..]
Daarom. Ik snap al dat dwarsliggen van wappies niet.
Ze vinden dat ze het vaccin niet nodig hebben ...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_202669412
quote:
Dat moet wel een hoax zijn :7
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  vrijdag 17 december 2021 @ 20:12:43 #163
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_202669432
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 november 2021 16:32 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]
Vertel wat moet de politiek doen aan de zorg en wat hij jij ervoor over? 100 euro per persoon per maand?
Geen probleem, als daarmee de maatschappij weer open gaat en ik mijn beroep weer op kan pakken is die 100 euro maar een schijntje.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_202670977
quote:
14s.gif Op donderdag 25 november 2021 09:29 schreef xpompompomx het volgende:
Omdat niet ziek worden nog altijd beter is dan een beetje ziek worden.
Man, totaal geen klachten hier.
pi_202671755
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 december 2021 21:19 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Man, totaal geen klachten hier.
Fijn voor je...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_202674554
Ik was week ziek van covid. Vrouw 2 dagen. Zoontje 1 dag. iedereen die ik ken hetzelfde. Geen ziekenhuisopnames, en heb met 600 mensen in een vrij kleine ruimte gewert twee jaar lang.

Ken ook genoeg gevaccineerden die na het vaccin ziek werden, of die alsnog corona kregen en ziek werden.

Zeer veel mensen met corona bij ons. Maar zou ook raar zijn als er bij ons mensen in het ziekenhuis belanden. Statistisch gezien is die kans nagenoeg 0 voor mensen onder de 40.

Nu blijkt ook dat je na besmetting 13 maanden beschermt bent. https://www.telegraaf.nl/(...)tie-met-deltavariant

Na vaccin ben je 9 maanden beschermt. Je zou bijna zeggen dat het veiliger is voor kinderen en mensen onder de 30 om zich massaal door besmette personen te laten besmetten. Of is dat een rare gedachte? Kans dat ze in het ziekenhuis terecht komen is klein. Kans op overlijden is bijna 0 (laatste jaar minder dan 10 overleden onder de 30).
pi_202674669
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:47 schreef bellamy13 het volgende:
Ik was week ziek van covid. Vrouw 2 dagen. Zoontje 1 dag. iedereen die ik ken hetzelfde. Geen ziekenhuisopnames, en heb met 600 mensen in een vrij kleine ruimte gewert twee jaar lang.

Ken ook genoeg gevaccineerden die na het vaccin ziek werden, of die alsnog corona kregen en ziek werden.

Zeer veel mensen met corona bij ons. Maar zou ook raar zijn als er bij ons mensen in het ziekenhuis belanden. Statistisch gezien is die kans nagenoeg 0 voor mensen onder de 40.

Nu blijkt ook dat je na besmetting 13 maanden beschermt bent. https://www.telegraaf.nl/(...)tie-met-deltavariant

Na vaccin ben je 9 maanden beschermt. Je zou bijna zeggen dat het veiliger is voor kinderen en mensen onder de 30 om zich massaal door besmette personen te laten besmetten. Of is dat een rare gedachte? Kans dat ze in het ziekenhuis terecht komen is klein. Kans op overlijden is bijna 0 (laatste jaar minder dan 10 overleden onder de 30).
Probleem van natuurlijke besmetting is dat je in de samenleving geen harde lijn kunt trekken tussen kwetsbaren en niet-kwetsbaren.

Een vaccin heeft dat nadeel niet.

Ik snap dan ook niet waarom er zoveel weerstand is tegen het vaccin, maar niet tegen Covid zelf.

Over risico van Covid, dit jaar zijn 260 kinderen tot 15 jaar in het ziekenhuis belandt vanwege Covid of Covid gerelateerde klachten, en daarvan is de helft op de IC belandt.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 18 december 2021 @ 07:54:58 #168
403588 mcmlxiv
Extremist volgens extremisten
pi_202676935
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 december 2021 23:53 schreef Wantie het volgende:

[..]
Probleem van natuurlijke besmetting is dat je in de samenleving geen harde lijn kunt trekken tussen kwetsbaren en niet-kwetsbaren.

Een vaccin heeft dat nadeel niet.

Ik snap dan ook niet waarom er zoveel weerstand is tegen het vaccin, maar niet tegen Covid zelf.

Over risico van Covid, dit jaar zijn 260 kinderen tot 15 jaar in het ziekenhuis belandt vanwege Covid of Covid gerelateerde klachten, en daarvan is de helft op de IC belandt.
Blijkbaar zijn al die mensen ook niet tegen mazelen ed gevaccineerd. Ga je tenslotte meestal ook niet dood aan
pi_202678593
quote:
De microbioloog zegt daarnaast dat de boosterprik een belangrijk verschil maakt. "We moeten druk zetten op de boostercampagne, ik kan niet genoeg benadrukken hoe snel dat moet zijn." Hij benoemt ook dat er in Nederland 1,3 miljoen mensen nog geen eerste prik hebben gehad. "En die lopen natuurlijk ook een verhoogd risico."
https://nos.nl/liveblog/2(...)ijdens-avondlockdown
pi_202681827
Over risico van Covid, dit jaar zijn 260 kinderen tot 15 jaar in het ziekenhuis belandt vanwege Covid of Covid gerelateerde klachten, en daarvan is de helft op de IC belandt.


Graag bron hiervan !
Zover ik weet zijn er hier in Nederland geen kinderen op de IC terechtgekomen of gestorven.
  zaterdag 18 december 2021 @ 13:43:55 #171
122573 Asmooh
Ik wel, Jij ook?
pi_202681857
ik weiger me te laten vaccineren of een covid passport te nemen. Maar dat ben ik :)
pi_202682066
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:42 schreef quirina het volgende:
Over risico van Covid, dit jaar zijn 260 kinderen tot 15 jaar in het ziekenhuis belandt vanwege Covid of Covid gerelateerde klachten, en daarvan is de helft op de IC belandt.


Graag bron hiervan !
Zover ik weet zijn er hier in Nederland geen kinderen op de IC terechtgekomen of gestorven.
Ik spreek nergens over gestorven.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_202682153
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:43 schreef Asmooh het volgende:
ik weiger me te laten vaccineren of een covid passport te nemen. Maar dat ben ik :)
Ik ben volledig gevaccineerd, omdat ik serieus het idee had dat er iets moest gebeuren en de zorg overliep. Het werd ook gepresenteerd als de oplossing naar normaal. Tegelijkertijd laat ik me voorlopig niet boosteren, pas bij de eerste vakantie (misschien wel eind maart).

We zijn bedrogen, Nederland wordt het enige land met een totale lockdown. Vrijheid krijgen we voorlopig niet terug.
pi_202682167
[
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 december 2021 13:58 schreef Wantie het volgende:

[..]
Ik spreek nergens over gestorven.
Ik ben ook wel benieuwd naar de bron.
Waarheid is datgene dat, als je er niet meer in gelooft, tòch blijft bestaan.
pi_202682233
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 december 2021 14:04 schreef Akkerdjie het volgende:
[
[..]
Ik ben ook wel benieuwd naar de bron.
https://covidkids.nl/scientific-dashboard/
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')