abonnement Unibet Coolblue
pi_202312850
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 november 2021 23:56 schreef _serial_ het volgende:

[..]
In mijn woonplaats zijn er inderdaad 2 sporthallen gebruikt die van sportverenigingen zijn, in de periode van de grote opschaling zaten we in het midden van de zomer, dan worden de hallen nauwelijks gebruikt, en vinden veel activiteiten buiten plaats.

Per september wilden die verenigingen heel begrijpelijk hun hallen weer terug, en is er een nieuwe locatie gebouwd in tenten. Die is er nog steeds.

Maar in de omgeving zijn een hoop locaties niet teruggebouwd, op dat moment begrijpelijk, de vraag is nu hoe groot moet je opschalen om weer effectief de boosters te kunnen prikken, en hoeveel capaciteit is daar voor nodig?

Hier in Gran Canaria (en Spanje zelf ook) is inmiddels ook gestart met boosters voor de 70+ groep en de "griepprik" groep.
Ja klopt, hier in Maspalomas in dat grote auditorium he?
Man is de baas, vrouw kent haar plaats.
pi_202312854
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 00:00 schreef chratnox het volgende:

[..]
De registratie bij de huisarts is problematisch geweest (om het mild te zeggen). Aangezien die vaccinatie ook gebruikt gaat worden bij toegang tot een land en misschien wel tot kantoor, winkels en dat soort dingen moet die registratie op orde zijn. Als je 't bij de GGD doet kun je dat relatief snel regelen, maar bij de huisartsen heeft 't echt maanden geduurd om dat voor AZ op orde te krijgen, denk niet dat ze er happig op zijn dat nog een keer te doen.
Oh ja. Dat klopt. Die huisartsen die dat handmatig gingen bijhouden en doorgeven. En sommigen ook weer niet, vanwege 'privacy'. Ik weet het weer. :)
Definitely not CIA
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')