abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_546446
Afvallen is goud waard

Amsterdam - Je afgeslankte kilo's in goud laten uitbetalen. Dat is de hoofdprijs van Big Diët, het nieuwe Endemol-zusje van Big Brother en De Bus, dat SBS 6 vanaf begin maart gaat uitzenden.

Twaalf extreem gezette vrijwilligers zullen zich hiertoe in een Limburgs kuuroord laten opsluiten, waar zij onder medische begeleiding zoveel mogelijk gewicht proberen kwijt te raken.
De kijkers kunnen in 84 dagelijkse afleveringen de inspanningen van de kandidaten meebeleven. Het programma wordt gepresenteerd door Robert ten Brink. Een week later gaat bij onze oosterburen de Duitse versie van Big Diët, van start. Endemol is hiervoor in de buurt van Berlijn een speciaal kuuroord aan het bouwen.

Bron: Algemeen Dagblad


| You should have no expectation of privacy! |
pi_546490
Lijkt me niet zo aantrekkelijk om dit te bekijken.
Wellicht de jaloezie op elkaar...

Dit bericht had ook prima hier gekund :

http://www.fokforum.nl/showtopic/23484

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_546517
Big Diët, Big Afkick, Big Therapy, Big Bevalling, Big Dying......

pffff

pi_546526
Big Losers dus gewoon....
O+. Ripley. O+.
pi_546539
Bron: http://krant.telegraaf.nl/nieuwslink


Big Brother laat dikkerds afslanken

AMSTERDAM - Productiemaatschappij Endemol gaat zowel in Nederland als Duitsland aan de slag met een opvolger van Big Brother. De tv-makers hebben het programma Big Diet bedacht, waarin twaalf dikke deelnemers onder het oog van camera's 84 dagen vastzitten in een kuuroord om af te slanken. Degene die de meeste kilo's kwijtraakt wint een geldbedrag.

Dat heeft een woordvoerder van SBS6, de zender die het programma vanaf maart in Nederland gaat uitzenden, woensdag bevestigd. De vrijwillige afvallers worden al die tijd opgesloten in een Limburgs kuuroord. Voor de Duitse versie wordt speciaal een kuuroord gebouwd. Volgens de programmamakers krijgen de deelnemers wel medische begeleiding bij hun afvalrace. Robert ten Brink presenteert de Nederlandse versie van Big Diet.

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')