abonnement Unibet Coolblue
pi_202296426
quote:
0s.gif Op maandag 22 november 2021 18:00 schreef luxerobots het volgende:

[..]
Ah, wereldwijd dus. Waarschijnlijk omdat de gezondheidszorg in veel landen minder is dan hier?
Als je als vice-premier een QR-code op werk ter sprake brengt tijdens een corona-persconferentie vanwege overvolle IC’s, dan is de gezondheidszorg van Nederland niet iets om trots te gaan vergelijken met de gezondheidszorg elders in de wereld.
West-Melanesia
pi_202296590
quote:
0s.gif Op maandag 22 november 2021 19:21 schreef Oceanier het volgende:

[..]
Als je als vice-premier een QR-code op werk ter sprake brengt tijdens een corona-persconferentie vanwege overvolle IC’s, dan is de gezondheidszorg van Nederland niet iets om trots te gaan vergelijken met de gezondheidszorg elders in de wereld.
In veel landen is het slechter hoor.

Volgens de Legatum Prosperity Index staat Nederland qua gezondheidszorg op 6.
https://worldpopulationre(...)lthcare-in-the-world

En volgens het Commonwealth Fund healthcare-rapport staat Nederland zelfs op 2.
https://www.iamexpat.nl/e(...)ystem-one-best-world
pi_202296716
quote:
0s.gif Op maandag 22 november 2021 19:35 schreef luxerobots het volgende:

[..]
In veel landen is het slechter hoor.

Volgens de Legatum Prosperity Index staat Nederland qua gezondheidszorg op 6.
https://worldpopulationre(...)lthcare-in-the-world

En volgens het Commonwealth Fund healthcare rapport staat Nederland zelfs op 2.
https://www.iamexpat.nl/e(...)ystem-one-best-world
Nee hoor. Daar geven ze de bevolking niet de schuld voor hun jarenlange faalbeleid in de zorg.

Doe maar plaats 6+8 en plaats 2+8.
West-Melanesia
pi_202296774
quote:
0s.gif Op maandag 22 november 2021 10:54 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
Misschien om even te duiden...

Wanneer gesteld wordt dat, ik zeg maar wat, Marokkanen een vreemd element in de samenleving zijn, inherent nooit echt Nederlander kunnen zijn of worden, en dat het daarom begrijpelijk is op te roepen tot 'minder' ervan omdat hun aanwezigheid leidt tot een, ik roep maar iets, 'culturele verdunning', is een vergelijking met de Nazi's natuurlijk helemaal niet vreemd. Immers, het behelst dezelfde denkwijze: een persoon is inherent, gepredestineerd en gedetermineerd ongewenst vanwege een onveranderlijke persoonlijke eigenschap (geslacht, etniciteit, seksuele voorkeur etcetera) en kan daardoor ook nooit gezien worden als volwaardige en gelijke burger.

Dat dit soort denkbeelden het vooral in rechtse hoek goed deden en soms nog doen, is gewoon een feit.

Welnu... stellen dat een ongevaccineerde de Nieuwe Jood is en er sprake is van een nieuwe vorm van Nazisme gaat dus op alle fronten scheef. Of men nu voor- of tegenstander is van vaccinatie is irrelevant. Feit is dat een ongevaccineerde niet wordt gezien als een persoon met inherent, gepredestineerde en gedetermineerde eigenschappen die hem de facto en de jure ongewenst maken; de vaststaande en onveranderlijke eigenschappen ontbreken.

Ergo is elke vergelijking met de Holocaust in deze achterlijk.
Als je het niet erg vind houd deze doorsnee fokker het lekker simpel;
Vrijheid van meningsuiting holadiejee, maar iedereen en alles die de "nazi-fascisten-joden-holocaust" label bak de bij haalt is niet handig en constructief bezig, okee?

Baudet niet. Grunberg niet. Paternotte niet. Die cartoonist die die ene FvDer (weet z'n naam al niet meer) of iemand anders als een nazi afbeeld niet. Ser_Clapidioto die mij een domme nazi vind niet (zie m'n sig - en waar is die gast eigenlijk gebleven?) Iedereen die FvDers, PVVers, kritiek gevers op het integratie/immigratie beleid wegzetten als fascisten ook niet.

En daarmee basta.

Nogmaals; het kan en mag wel want; VvMU, maar handig en constructief is het nooit. Het frustreert en saboteert alleen maar meer, ongeacht wie wie nu hier de ander voor (nieuwe) jood, Hitler enz uitmaakt.

De mensen die geen vaccins willen/kunnen zijn niet de nieuwe joden, want die worden niet uitgemoord. Al kan ik tot zekere hoogte mee in het idee van "een specifieke groep mensen die minder vrijheden krijgen".
En zo ook;FvDers zijn niet de nieuwe nazi's of fascisten. Ik kan tot zekere hoogte mee met jouw betoog, maar FvDers willen geen volken uitmoorden en diegene die denken FvDers weg te kunnen zetten als fascisten zijn zo ver heen in blinde activisme dat het hun klaarblijkelijk te veel gevraagd is om de definitie van fascisme even te googlen.

Laat ik die kleine moeite dan even nemen;

Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_202317751
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 12:44 schreef AchJa het volgende:
[ twitter ]

:')
Als partij Lekker beuken tegen mensen die werken in de zorg.

Zo ga je wel stemmers behouden :')

Wel bijzonder dat Baudet hier met armen zit te zwaaien en z'n stem lijkt te willen forceren.

Van wie hebben we zulke woedepreken eerder gezien :)

Baudet komt naast de politiek nergens aan de bak dus hij zal ook wel wat tentakels moeten vastzetten.
  woensdag 24 november 2021 @ 20:44:25 #107
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_202324809
Die relknurften ook, wel lekker rellen en als er dan een politieagent gericht gaat schieten dan spreken ze ineens van schande. Ga er maar aanstaan met zoveel doorgesnoven mensen die het op je gemunt hebben.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_202330136

quote:
Volgens Van Meijeren gaat het daarbij „niet om de minste misdrijven, maar om ambtsmisdrijven, wederrechtelijke vrijheidsberoving, landverraad, dood door schuld en in het ergste geval zelfs massamoord”. Hij deed zijn beschuldigingen tijdens het debat over de begroting van Justitie en Veiligheid.

Daarop ontnam Bergkamp het woord, vanwege de „grote woorden die gericht zijn aan het demissionaire kabinet maar ook aan mijn collega’s. Ik sta niet toe dat u mijn collega’s misdadig noemt en zelfs nog grotere woorden gebruikt. Hou daar rekening mee en gebruik die grote woorden niet.”

. Kamerlid Pieter Omtzigt vroeg herhaaldelijk wie Van Meijeren beschuldigt en waarvan precies, maar namen of een onderbouwing van de beschuldiging gaf de FVD’er volgens Omtzigt niet.

PVV’er Gidi Markuszover nam het als enige op voor Van Meijeren en beschuldigde Bergkamp ervan het „debat te snoeren”,

Eerder woensdag greep Bergkamp in toen Markuszower betoogde dat het kabinet voor een „tribunaal” moest verschijnen om „verantwoording af te leggen voor jullie misdadige opengrenzenbeleid”
https://www.rd.nl/artikel(...)ndverraad-door-fvder
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')