abonnement Unibet Coolblue
  ESF Reporter dinsdag 16 november 2021 @ 12:29:24 #201
87554 Cee
Welluk?
pi_202200265
Ik gooi dit topic uit m’n MyAt hoor, allejezus zeg. _O-
pi_202200460
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:29 schreef Cee het volgende:
Ik gooi dit topic uit m’n MyAt hoor, allejezus zeg. _O-
Dat is niet positief!

Ik wilde net taart gaan uitdelen!
pi_202200478
Positief nieuws, het is zojuist na een uur gelukt om voor donderdag een testafspraak te maken voor kind!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_202200500
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 november 2021 12:29 schreef Cee het volgende:
Ik gooi dit topic uit m’n MyAt hoor, allejezus zeg. _O-
Ik heb ook al een paar keer over kuttopic gehangen ja :@
Tap tap tap
pi_202200869
Uit coulance wacht ik met het publiceren van de ziekenhuiscijfers. Maar een opvallend positief puntje wil ik toch lichtjes spoileren .... ....

De IC's stijgen niet echt mee in de huidige cijfers.
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:33:20 #206
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202201181
Goedemiddag, Hierbij mijn dagelijkse post over de aantallen patiënten op de IC's en de verpleegafdelingen van vandaag en de afgelopen zeven dagen, gebaseerd op de LCPS-cijfers. Er is opnieuw een stijging op de IC’s en op de verpleegafdelingen. In totaal is er een absolute stijging van 86 (relatieve stijging 4,3%). Het zijn daarmee 2.071 bezette bedden in totaal, dus helaas weer boven de 2.000.

1) NEDERLANDSE PATIËNTEN MET EEN COVID-19-INFECTIE OP EEN NEDERLANDSE OF DUITSE IC
- dinsdag 16 november: 385 (absolute stijging 5; relatieve stijging 1,3%);
- maandag 15 november: 380 (absolute stijging 3; relatieve stijging 0,8%);
- zondag 14 november: 377 (absolute stijging 12; relatieve stijging 3,3%);
- zaterdag 13 november: 365 (absolute stijging 12; relatieve stijging 3,4%);
- vrijdag 12 november: 353 (absolute stijging 23; relatieve stijging 7,0%);
- donderdag 11 november:330 (absolute stijging 3; relatieve stijging 0,9%);
- woensdag 10 november: 327 (absolute stijging 8; relatieve stijging 2,5%);
- dinsdag 9 november: 319 (absolute daling 7; relatieve daling 2,1%).

2) NEDERLANDSE PATIËNTEN MET EEN COVID-19-INFECTIE OP DE VERPLEEGAFDELINGEN VAN NEDERLANDSE ZIEKENHUIZEN
- dinsdag 16 november: 1.686 (absolute stijging 81; relatieve stijging 5,0%);
- maandag 15 november: 1.604 (absolute stijging 119; relatieve stijging 8,0%);
- zondag 14 november: 1.486 (absolute stijging 61; relatieve stijging 4,3%);
- zaterdag 13 november: 1.425 (absolute stijging 23; relatieve stijging 1,6%);
- vrijdag 12 november: 1.402 (absolute stijging 33; relatieve stijging 2,4%);
- donderdag 11 november: 1.369 (absolute stijging 49; relatieve stijging 3,7%);
- woensdag 10 november: 1.320 (absolute daling 8; relatieve daling 0,6%);
- dinsdag 9 november: 1.328 (absolute stijging 81; relatieve stijging 6,5%).

Mochten jullie ergens een fout menen te zien, DM me dan s.v.p. even.

[ Bericht 0% gewijzigd door Federer-fan op 16-11-2021 17:09:39 ]
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_202201372
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:10 schreef Oliver23 het volgende:
Uit coulance wacht ik met het publiceren van de ziekenhuiscijfers. Maar een opvallend positief puntje wil ik toch lichtjes spoileren .... ....

De IC's stijgen niet echt mee in de huidige cijfers.
Klopt, die blijven gelukkig laag.

Ook de verpleeg gaat het beter dan ik verwacht had, de besmettingscijfers zijn nu al enige tijd terug geëxplodeerd en hoewel we zeker stijging zien in de ziekenhuizen verloopt dit ook een stuk beter dan voorheen.

Het zou mooi zijn als de besmettingscijfers vandaag weer wat omlaag zijn, er zitten nog dagen achterstand in. Als we zo rond de 16.000 uitkomen dan zou ik niet ontevreden zijn.
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:47:33 #208
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202201426
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 22:52 schreef George_of_the_Jungle het volgende:

[..]
Maar hoe verwacht je erachter te komen om te weten wat waar is? Als je niet voldoende kennis van een specifiek onderwerp hebt, komt zoiets al gauw neer op vertrouwen. Je vertrouwt de onderzoeken niet echt, maar je vertrouwt de anti-verhalen ook niet echt in dit geval.
Klopt, maar ik heb vaak intuïtief wel meer vertrouwen in mensen die ergens minder belang bij hebben. Je hoort overal hoe geweldig zonnepanelen, windmolens en elektrische auto's zijn. Over de nadelen hoor je weinig.
quote:
Ik nam deel aan de AZ trial van Oxford, en zat er dus redelijk dicht bij. Ik moet zeggen dat men heel grondig te werk ging, er werd (wordt) erg veel geregistreerd. Maar ik moet er wel op vertrouwen dat de cijfers in de publicaties ook kloppen. En er op vertrouwen dat de data op basis waarvan het vaccin toegelaten is klopt, en dat de beoordeling van de beoordelende instanties kloppen. Die laatste hadden toegang tot veel meer data dan je via de publicaties kunt zien (niet elk datapunt wordt precies gepubliceerd, ook ivm privacy, maar zij hebben daar wel toegang toe). Vorig jaar augustus had ik wat vragen aan de verpleegster die bloed afnam. Ze haalde de arts erbij. Ik heb toen oa gevraagd of hij al wist hoeveel cases er waren binnen de studie. Hij zei dat hij geen idee had. Er waren maar 2 of 3 mensen die dat overzicht hadden. En die zouden ook niet weten hoe de verhoudingen tussen gevaccineerd en ongevaccineerd zouden liggen, omdat de cases pas unblinded worden als er een vooraf bepaald aantal is bereikt. Die arts zei dat hij waarschijnlijk ook pas hooguit een halve dag vantevoren geinformeerd zou worden als er iets bekend zou worden gemaakt.
Je weet meer van de materie dan ik. Mar ook bij jou is er toch uiteindelijk sprake van vertrouwen, zij het dat jij meer informatie hebt waarop je je vertrouwen baseert?
quote:
[..]
Woordkeuzes in communicatie zijn heel belangrijk, en daar heeft de overheid flink steken laten vallen. We hebben het vaak over 'kwetsbaren', maar dat impliceert dat er 'onkwetsbaren' zijn, en dat draagt bij aan de polarisatie. Daar had men beter over kunnen nadenken, en beter termen als 'meer' en 'minder' kwetsbaren kunnen gebruiken, of 'hoger' en 'lager' risico.
Ja, mee eens.
quote:
[..]
Dat klopt vaak wel ja. Maar moet je dan een aantal experts die datgene adviseren vragen naar de nadelen, of moet je stad en land afzoeken om een of andere oude zichzelfbenoemde expert te vinden die ertegen is en die aan het woord laten? Nu zie je vaak het laatste, en die klinken voor iemand die niet erg goed ingevoerd is, vaak behoorlijk overtuigend. Maar met een beetje kennis wordt vaak wel makkelijk door hun argumenten heen geprikt. Moet de overheid argumenten steunen die ongefundeerd zijn?
Ik denk dat het belangrijk is dat wetenschappelijke consensus niet een nieuwe religie wordt. Daar lijkt het voor mij nu wel op. En soms (lang niet altijd) blijkt dat de critici achteraf gelijk hadden. Ik heb geen ide of dat bij de vaccins zo gaat zijn. Maar als ik bijvoorbeeld naar de klimaatwetenschap kijk en dan zie dat iemand als Hajo Smit, die een klimaatwetenschapper is, daarmee gestopt is omdat hij onder druk gezet werd om met conclusies te komen die de consensus onderschreven. Dat is geen wetenschap maar politiek. In wetenschap waarin geen politiek verwezen zit, heb ik veel vertrouwen. Maar zodra de politiek het toneel betreedt, neemt mijn vertrouwen af. Een simpel voorbeeld darnam is de conferentie laatst in Glawgow. al die vliegtuigen, al die auto's - als ze het via Zoom hadden gedaan, had ik dat een stuk logischer gevonden. Het komt op mij over als "Do as I say, not as I do" en ook alsof het allemaal niet zo erg is. Als ze zich écht zorgen maakten om het milieu, waren ze thuis gebleven of - waar mogelijk - met de trein gekomen.
quote:
[..]
Vaak weten beleidsmedewekers ook wat beter is voor de gemiddelde Nederlander. Sterker nog, ik weet vaak genoeg wat beter is voor mezelf, en toch doe ik dat niet. Toch pak ik nog een extra bakje chips, doe nog een beetje extra zout op mijn friet, schep nog een extra keer op, neem toch nog een biertje (nog eentje dan), etc.
Dat klopt, alleen vind ik het wel prettig en belangrijk om mijn eigen keuzes te kunnen maken. En daar zit hem het probleem, want veel beleidsmedewerkers zouden het liefst bepalen hoe mensen (bepaalde delen van) hun leven leiden.
quote:
[..]
Brexit wordt vaak in Nederland erger afgeschildert dan het is. Laatst zag ik een artikel dat men in de supermarkten in de UK foto's van producten in de schappen zette zodat die schappen niet leeg leken. Ik ben dat nog nooit tegengekomen hier.
Dat is precies het soort dingen waardoor ik sceptisch word. Vertel gewoon de feiten als journalist, denk ik dan, en laat mensen hun eigen conclusies trekken.
quote:
Maar Brexit heeft wel degelijk impact, al is het soms lastig Brexit van corona te onderscheiden. Boeren hebben de grootste moeite om aan personeel voor de oogst te komen. Iedereen zoekt chauffeurs. Restaurants zijn soms dagen dicht omdat ze niet genoeg personeel hebben, levertijden voor bouwmaterialen zijn lang en onvoorspelbaar.
Er stonden wel degelijk lange files trucks toen wij vorig jaar terugkwamen uit NL net na Nieuwjaar, er stonden wel degelijk lange rijen auto's bij de benzinestations hier een aantal weken geleden. Ik kan een heleboel planten niet meer bestellen in de EU, ik kan een boel dingen niet zomaar meenemen, etc. In Londen daalden de huurprijzen al in 2019, en hier in de buurt ook. Onze landlord heeft in 5 jaar nooit de huur verhoogd. Huizen hier in het dorp staan lang te koop (ook al stijgen de huisprijzen nog wel). Maar er wordt hier ook veel meer gebouwd, en er zijn meer programma's om starters te helpen met een eerste huis. Er is een extra health care levy toegevoegd die je van je salaris betaald. Verdien je tot £20k dan is dat £130 per jaar, tot £30k £255 en tot £50k is het £505 per jaar. Dus zeg maar een gezien met een modaal inkomen en een kleiner inkomen is dan bijna £400 per jaar extra kwijt. Dat zouden de zorgvekeraars in Nederland moeten proberen, de zorgverzekeringen eventjes met gemiddeld 30-35 euro per maand verhogen.
Nou, precies. Het is niet zwart-wit. En dat vind ik een belangrijk uitgangspunt. Er zouden meer nuance, scepsis en twijfel moeten zijn. En wat je ziet, is dat de linkse partijen (waartoe ik tegenwoordig ook de VVD reken) vooral de schaduwzijden blijven benadrukken en positieve dingen bagatelliseren, terwijl de rechtse partijen elk brexitgerelateerd nieuwsfeit zullen aangrijpen om te laten zien dat de brexit heel goed was.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  dinsdag 16 november 2021 @ 13:49:01 #209
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202201458
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:44 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Klopt, die blijven gelukkig laag.

Ook de verpleeg gaat het beter dan ik verwacht had, de besmettingscijfers zijn nu al enige tijd terug geëxplodeerd en hoewel we zeker stijging zien in de ziekenhuizen verloopt dit ook een stuk beter dan voorheen.
Het zou fijn zijn als bijna iedereen die nu op de verpleeg ligt daarna naar huis mag in plaats van naar de IC.
quote:
Het zou mooi zijn als de besmettingscijfers vandaag weer wat omlaag zijn, er zitten nog dagen achterstand in. Als we zo rond de 16.000 uitkomen dan zou ik niet ontevreden zijn.
Ik zou niet ontevreden zijn bij 14.000.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_202201654
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:49 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Het zou fijn zijn als bijna iedereen die nu op de verpleeg ligt daarna naar huis mag in plaats van naar de IC.
[..]
Als het kon zou ik ze zelf thuisbrengen :)

quote:
Ik zou niet ontevreden zijn bij 14.000.
Dat is iets te optimistisch, uitgaande van een achterstand die nog weggewerkt wordt.
  dinsdag 16 november 2021 @ 14:06:24 #211
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202201738
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:01 schreef GereDathan het volgende:

[..]
Als het kon zou ik ze zelf thuisbrengen :)
^O^
quote:
[..]
Dat is iets te optimistisch, uitgaande van een achterstand die nog weggewerkt wordt.
Ja, dit is toch het positiviteitstopic. o|O
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_202201760
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:06 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
^O^
[..]
Ja, dit is toch het positiviteitstopic. o|O
Ja, maar ook realistisch ;)
pi_202202057
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:49 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Ik zou niet ontevreden zijn bij 14.000.
Denk dat het vandaag 15.500 + 1.200 van de achterstanden. Rond het af op 17.000
pi_202202203
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 14:29 schreef Oliver23 het volgende:

[..]
Denk dat het vandaag 15.500 + 1.200 van de achterstanden. Rond het af op 17.000
Ik hoop dus net een klein treetje lager, dat zou betekenen dat de maatregelen (met name stap 1 van 1,5 week terug) wat effect krijgt.

Denk dat de grafieken van @simonblue straks wel interessante informatie kunnen bevatten.

Mijn grootste hoop en wens is overigens dat we niet door de 20k gaan. Vandaag niet en later ook niet. Toch weer een bepaalde psychologische grens.
pi_202202214
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 11:02 schreef George_of_the_Jungle het volgende:

[..]
Het wordt een pittige winter, maar ik denk dat we er volgend jaar toch weer een stuk beter voor staan, waarom?

- Volgende zomer zal er minder virus zijn dan afgelopen zomer, doordat een veel groter deel bevoling immuniteit heeft.
- Boosters: Men heeft de tijd om de timing van een boostercampagne goed af te stemmen op een te verwachten opleving in het najaar.
- Pillen: Er zullen meerdere anti-virale pillen beschikbaar zijn die mensen met een risicofactor voorgeschreven kunnen worden.
- Testen: Ik verwacht dat er volgend jaar meerdere antigeentesten, of een multi-antigeen test, ruim beschikbaar zullen zijn. Daarmee kan men een aantal virussen (SARS-CoV-2, influenza, RSV bijv) zelf vaststellen.
- Een steeds kleiner deel van de bevolking geen nog helemaal geen immuniteit, en ziekteverloop met bestaande immuniteit verloopt milder, waardoor een steeds kleiner deel van mensen die besmet raken ook opgenomen moeten worden.
Op langere termijn ben ik ook best positief, maja je moet toch nog effe deze herfst/winter door. :{ En ook zelf voorzichtig blijven natuurlijk, want ook gevaccineerden worden makkelijker besmet met Delta. Naja, so be it.

Ik vind het verder positief dat tot nog toe de IC's niet zo erg stijgen als de andere cijfers. Dan hoeft er tenminste minder reguliere zorg afgeschaald te worden.
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_202202501
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 13:47 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Klopt, maar ik heb vaak intuïtief wel meer vertrouwen in mensen die ergens minder belang bij hebben. Je hoort overal hoe geweldig zonnepanelen, windmolens en elektrische auto's zijn. Over de nadelen hoor je weinig.
[..]
Het eigenbelang van wetenschappers wordt heel vaak overschat, maar is natuurlijk wel met bedrijven, en vaak ook bij mensen die proberen een tegenovergestelde conclusie te pushen.

quote:
Je weet meer van de materie dan ik. Mar ook bij jou is er toch uiteindelijk sprake van vertrouwen, zij het dat jij meer informatie hebt waarop je je vertrouwen baseert?
Klopt, ik kan de statistiek checken, ik kan de onderzoeksopzet beoordelen, maar uiteindelijk moet ik er op vertrouwen dat de data correct verzamelt is (al is gefabriceerde data ook nog wel vaak op te sporen).

quote:
Ik denk dat het belangrijk is dat wetenschappelijke consensus niet een nieuwe religie wordt. Daar lijkt het voor mij nu wel op. En soms (lang niet altijd) blijkt dat de critici achteraf gelijk hadden.
Als jij 1000 keer tegen de consensus ingaat, dat heb je mogelijk een paar keer gelijk. Als je dan heel veel media-aandacht voor die paar keer blijft vragen, genereer je veel aandacht en support. Dat is een beetje Maurice de Hond zijn tactiek. Heel veel voorspellingen doen, en de paar die overeind blijven staan telkens maar herhalen.

quote:
Ik heb geen ide of dat bij de vaccins zo gaat zijn. Maar als ik bijvoorbeeld naar de klimaatwetenschap kijk en dan zie dat iemand als Hajo Smit, die een klimaatwetenschapper is, daarmee gestopt is omdat hij onder druk gezet werd om met conclusies te komen die de consensus onderschreven. Dat is geen wetenschap maar politiek. In wetenschap waarin geen politiek verwezen zit, heb ik veel vertrouwen. Maar zodra de politiek het toneel betreedt, neemt mijn vertrouwen af. Een simpel voorbeeld darnam is de conferentie laatst in Glawgow. al die vliegtuigen, al die auto's - als ze het via Zoom hadden gedaan, had ik dat een stuk logischer gevonden. Het komt op mij over als "Do as I say, not as I do" en ook alsof het allemaal niet zo erg is. Als ze zich écht zorgen maakten om het milieu, waren ze thuis gebleven of - waar mogelijk - met de trein gekomen.
Politiek verwaterd vaak de wetenschap. Als wetenschappers adviseren maar 10 ton blauwvintonijn te vangen omdat het anders de populatie schaadt, dan onderhandelen politici een quota van 30 ton, en, met illegale bijvangst, is de daadwerkelijke vangst 50 ton.
Maar uiteindelijk zet de politiek wel het beleid uit, en bepaalt welke kant we opgaan.
Dat ze allemaal naar Schotland vliegen zegt niet zoveel. Je kunt nu eenmaal niet Biden 3 weken op een zeilschip zetten op weg naar een of andere conferentie. En met Zoom-meetings bereik je veel minder. Op dat niveau betekent het heel veel voor een ander land of een land de president of vice-president of nog een lager iemand stuurt. Alleen daar geef je al een signaal mee af.

quote:
Dat klopt, alleen vind ik het wel prettig en belangrijk om mijn eigen keuzes te kunnen maken. En daar zit hem het probleem, want veel beleidsmedewerkers zouden het liefst bepalen hoe mensen (bepaalde delen van) hun leven leiden.
En toch gebeurd dat voortdurend. Je krijgt een boete als je te hard rijdt, je hebt een leerplicht, etc. Je kunt wel een school kiezen, maar je moet naar school.

quote:
Nou, precies. Het is niet zwart-wit. En dat vind ik een belangrijk uitgangspunt. Er zouden meer nuance, scepsis en twijfel moeten zijn. En wat je ziet, is dat de linkse partijen (waartoe ik tegenwoordig ook de VVD reken) vooral de schaduwzijden blijven benadrukken en positieve dingen bagatelliseren, terwijl de rechtse partijen elk brexitgerelateerd nieuwsfeit zullen aangrijpen om te laten zien dat de brexit heel goed was.
Daar is ie weer, de nuance. Kijk ook naar de verkiezingen in Argentinie afgelopen weekend. Extreem links EN extreem rechts waren de winnaars. Dat is niet waar we naar toe moeten willen met zijn allen.
Je ziet op dit moment dat in de huidige maatschappij de corona-problemen afglijden van relatieve simpele conflicten, waarbij men zich kan inleven in de standpunten van de andere partij, en men vertrouwen heeft, naar complexere problematiek waarin het vertrouwen is ge-erodeert en men zich steeds minder kan inleven in de standpunten van 'de ander'. Dat is wel triest eigenlijk, want uiteindelijk willen we allemaal wel op hetzelfde punt uitkomen.
pi_202202786
Balen :{
pi_202202877
Besmettingcijfers 24 november 2020 tot en met 13 september 2021
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Besmettingcijfers dinsdag 14 t/m maandag 20 september:
Daling t.o.v. week ervóór: 16,8%

dinsdag: 2.009
woensdag: 2.354
donderdag: 2.098
vrijdag: 2.138
zaterdag: 2.000
zondag: 1.663
maandag: 1.326


totaal: 13.558

Besmettingcijfers dinsdag 21 t/m maandag 27 september:
Daling t.o.v. week ervóór: 14,1%

dinsdag: 1.664
woensdag: 1.900
donderdag: 1.823
vrijdag: 1.681
zaterdag: 1.592
zondag: 1.597
maandag: 1.387


totaal: 11.644

Besmettingcijfers dinsdag 28 september t/m maandag 4 oktober:
Stijging t.o.v. week ervóór: 1,0%

dinsdag: 1.707
woensdag: 1.755
donderdag: 1.703
vrijdag: 1.713
zaterdag: 1.658
zondag: 1.603
maandag: 1.624


totaal: 11.763

Besmettingcijfers dinsdag 5 t/m maandag 11 oktober:
Stijging t.o.v. week ervóór: 42,2%

dinsdag: 1.882
woensdag: 1.895
donderdag: 2.746
vrijdag: 2.761
zaterdag: 2.501
zondag: 2.258
maandag: 2.711


totaal: 16.753

Besmettingcijfers dinsdag 12 t/m maandag 18 oktober:
Stijging t.o.v. week ervóór: 47,2%

dinsdag: 2.887
woensdag: 3.716
donderdag: 3.623
vrijdag: 3.709
zaterdag: 3.702
zondag: 3.672
maandag: 3.354


totaal: 24.663

Besmettingcijfers dinsdag 19 t/m maandag 25 oktober:
Stijging t.o.v. week ervóór: 49,2%

dinsdag: 3.895
woensdag: 4.574
donderdag: 5.195
vrijdag: 5.865
zaterdag: 5.676
zondag: 6.290
maandag: 5.296


totaal: 36.791

Besmettingcijfers dinsdag 26 oktober t/m maandag 1 november:
(Voorlopige) Wijziging t.o.v. week ervóór: 35,6%

dinsdag: 5.747
woensdag: 7.260
donderdag: 7.683
vrijdag: 7.389
zaterdag: 7.942
zondag: 8.172
maandag: 7.694


totaal: 49.887

Besmettingcijfers dinsdag 2 t/m maandag 8 november:
Stijging t.o.v. week ervóór: 46,5%

dinsdag: 7.724
woensdag: 9.109
donderdag: 10.214
vrijdag: 10.911
zaterdag: 11.954
zondag: 11.349
maandag: 11.804


totaal: 73.065

Besmettingcijfers dinsdag 9 t/m maandag 15 november:
Stijging t.o.v. week ervóór: 38,8%

dinsdag: 11.282
woensdag: 12.648
donderdag: 16.287
vrijdag: 16.204
zaterdag: 13.848
zondag: 12.024
maandag: 19.097


totaal: 101.390

Besmettingcijfers dinsdag 16 t/m maandag 22 november:
(Voorlopige) Wijziging t.o.v. week ervóór: + 78,8%

dinsdag: 20.168
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag:
maandag:


totaal: 141.176 (Extrapolatie op basis van de weekcijfers tot nu toe:)



[ Bericht 0% gewijzigd door Oliver23 op 16-11-2021 15:47:59 ]
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:24:40 #219
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202202963
Ook het percentage positieve tests blijft stijgen, nu van 21,9 naar 22,2.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_202202964
Het wordt tijd voor drugz, pillen en alcoholll! *O* -O-
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
pi_202202983
Dat gaat niet zo goed.
Tap tap tap
pi_202203016
Asjeblieft zeg......volgens mij gaan we deze week ook nog wel de 25000 aantikken...... :'(
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:27:24 #223
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202203018
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:25 schreef CherryLips het volgende:
Dat gaat niet zo goed.
Nee, klopt. Het gaat als een kroket omhoog. Ik heb het idee dat we steeds achter de feiten aanlopen.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  dinsdag 16 november 2021 @ 15:28:27 #224
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202203047
quote:
17s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:27 schreef Cinderelladreamer het volgende:
Asjeblieft zeg......volgens mij gaan we deze week ook nog wel de 25000 aantikken...... :'(
Mja, het maakt ergens ook weer niet zo heel veel uit. Prima als er 25.000 besmettingen zijn, als het maar veel gevaccineerden betreft, want als het goed is, komen die niet zo snel in het ziekenhuis.
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
pi_202203070
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 november 2021 15:27 schreef Federer-fan het volgende:

[..]
Nee, klopt. Het gaat als een kroket omhoog. Ik heb het idee dat we steeds achter de feiten aanlopen.
_O-
Tap tap tap
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')