abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_202335776
quote:
17s.gif Op donderdag 25 november 2021 16:22 schreef dud0r het volgende:

[..]
En Ryan Reynolds O+
Gadot was het enige hoogtepunt :P Verder veel te voorspelbaar. Ach, ik heb m’n treinrit in ieder geval weer volmaakt.
pi_202335984
Nieuw seizoen Bonusfamiljen O+
Alius aliud dicit
pi_202339072
In december o.a.
SPOILER: Covers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Trailers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
1 december

JoJo's Bizarre Adventure - [Japan] S01 2014 16 - Netflix Original | Actie, Fantasy, Sci-Fi
Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.

Lost in Space - [VS] S03 2019 12 - Netflix Original | Actie, Drama
Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

The Power of the Dog - [Nieuw-Zeeland] 2021 16 2:08 uur - Netflix Original | Boek, Drama, Intellectueel
Een dominante maar charismatische rancher probeert de nieuwe vrouw van zijn broer en haar tienerzoon te intimideren, maar dan komen lang verborgen geheimen aan het licht.

2 december

Coyotes - [België] Miniserie 2021 16 - Netflix Original | Drama, Thriller
Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

Single All The Way - [VS] 2021 AL 1:41 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood, Romantisch
Voor het familiebezoek met kerst vraagt Peter zijn beste vriend om te doen of ze een stel zijn. Hun plan en hun gevoelens veranderen als de familie zich ermee bemoeit.

The Whole Truth - [Thailand] 2021 16 2:05 uur - Netflix Original | Horror
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.

3 december

Cobalt Blue - [India] 2021 12 1:52 uur - Netflix Original | Boek, Drama
Als een aspirant-schrijver en zijn vrijgevochten zus verliefd worden op dezelfde mysterieuze betalende gast bij hun thuis, wordt hun traditionele familie opgeschud.

Coming Out Colton - [VS] S01 2021 AL - Netflix Original | Reality
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

La casa de papel - [Spanje] S05/B 2021 16 - Netflix Original | Misdaad, Thriller
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

La casa de papel: de Tokio a Berlín - [Spanje] S02 2021 12 - Netflix Original | Documentaire
De filmmakers en acteurs achter personages als Tokio en de Professor uit 'La casa de papel' bespreken het emotionele artistieke filmproces voor de serie.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch - [VS] S04 2021 9 - Netflix Original | Kinderserie
Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Mixtape - [VS] 2021 6 1:34 uur - Netflix Original | Drama, Familiefilm, Feelgood
In 1999 vindt het 12-jarige weesmeisje Beverly een kapotte mixtape samengesteld door haar ouders. Ze gaat op zoek naar de songs en wil meer leren over haar ouders.
Be curious, not judgmental
pi_202339081
6 december

David en de kerstelfjes - [Polen] 2021 AL 1:46 uur - Netflix Original | Avontuur, Familiefilm, Feelgood
Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.

Voir - [VS] S01 2021 16 - Netflix Original | Documentaire
In deze verzameling visuele essays nemen liefhebbers de filmmomenten onder de loep die hen in vervoering brachten, verwonderden, uitdaagden en voor altijd veranderden.

7 december

De Familie Claus 2 - [Nederland] 2021 9 1:37 uur - Netflix Original | Familiefilm, Feelgood
De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) - [VS] 2021 AL 1:05 uur - Netflix Original | Standup-comedy
Karens gone wild. Cat funerals. Trying to hook up during lockdown. Nicole Byer gets delightfully down and dirty in her first Netflix comedy special.

8 december

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special - [Duitsland] 2021 12 1:06 uur - Netflix Original | Standup-comedy
Carolin Kebekus bespreekt de vele vervelende aspecten van Kerst, van intense katers en de ellende van adventskalenders tot een grote 'cadeaukloof'.

Titans - [VS] S03 2019 16 - Netflix Original | Actie, Duister, Sci-Fi, Stripboek
Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

9 december

Asakusa Kid - [Japan] 2021 12 2:03 uur - Netflix Original | Boek, Drama
Voor zijn doorbraak leerde Takeshi Kitano de fijne kneepjes van het vak van comedylegende Fukami van Asakusa. Maar op zijn weg naar succes nam dat van zijn mentor af.

É O AMOR: Família Camargo - [Brazilië] S01 2021 12 - Netflix Original | Reality
Omringd door familie en vrienden brengen Zezé Di Camargo en dochter Wanessa samen tijd door en werken ze creatief samen in deze exclusieve realityserie.

10 december

Ancora più Bello | Still Out of My League - [Italië] 2021 9 1:53 uur - Netflix Original | Boek, Comedy, Romantisch
Marta heeft het uitgemaakt met haar droomprins, maar vindt weer liefde bij een kunstenaar. Toch gaat het leven van de zieke vrouw en haar vrienden niet altijd over rozen.

Anónima - [Mexico] 2021 12 1:41 uur - Netflix Original | Drama, Feelgood, Romantisch, Tienerfilm
Een verkeerd verstuurd sms'je groeit uit tot een digitale vriendschap. Vale en Alex worden verliefd en hebben niet door dat ze elkaar in het echt al hebben ontmoet.

Aranyak - [India] S01 2021 16 - Netflix Original | Duister, Misdaad
Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Dos - [Spanje] 2021 16 1:11 uur - Netflix Original | Drama, Thriller
Twee vreemden worden tot hun schrik wakker met hun buiken aan elkaar vastgenaaid. De schok wordt nog groter als ze ontdekken wie er achter hun gruwelijke situatie zit.

How To Ruin Christmas - [Zuid-Afrika] S02 2020 12 - Netflix Original | Comedy, Drama
De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Saturday Morning All Star Hits! - [VS] S01 2021 12 - Netflix Original | Comedy, Offbeat
Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

Terug naar de Outback - [Australië/VS] 2021 6 1:35 uur - Netflix Original | Avontuur, Familiefilm, Feelgood
Ze zien er misschien gevaarlijk uit, maar deze totaal verkeerd begrepen dieren hebben een hart van goud en ze breken uit hun kooien omdat ze naar huis willen.

Twentysomethings: Austin - [VS] S01 2021 12 - Netflix Original | Reality
Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.

The Unforgivable - [Duitsland/VK/VS] 2021 12 1:54 uur - Netflix Original | Drama, Misdaad
Een vrouw (Sandra Bullock) komt vrij uit de gevangenis, maar de samenleving beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ze gaat op zoek naar de zus die ze achterliet.

11 december

The Hungry and the Hairy - [Zuid-Korea] S01 2021 AL - Netflix Original | Lifestyle
Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo - [Zuid-Korea] S01E01 2021 16 - Netflix Original | Comedy, Misdaad, Thriller
Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

14 december

Bonusfamiljen - [Zweden] S04 2019 12 - Netflix Original | Drama, Feelgood
In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

The Future Diary - [Japan] S01E01-E03 2021 AL - Netflix Original | Reality
In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

15 december

Élite historias breves: Phillipe Caye Felipe - [Spanje] S01 2021 AL - Netflix Original | Drama, Romantisch, Tienerserie
Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

The Hand of God - [Italië] 2021 12 2:10 uur - Netflix Original | Drama
In het Napels van de jaren 80 jaagt de jonge Fabietto zijn liefde voor voetbal na tot het noodlot toeslaat. Een onzekere, maar veelbelovende toekomst als filmmaker volgt.

Selling Tampa - [VS] S01 2021 AL - Netflix Original | Lifestyle
De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

16 december

A Naija Christmas - [Nigeria] 2021 12 2:01 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood, Romantisch
A mother's Christmas wish — and the grand prize that comes with it — sets off a fierce competition between her sons.

Aggretsuko - [Japan] S04 2020 12 - Netflix Original | Offbeat
De rode panda Retsuko is gefrustreerd door haar ondankbare kantoorbaan en probeert haar dagelijkse problemen te vergeten door deathmetalkaraoke te zingen na haar werk.

A California Christmas: City Lights - [VS] 2021 6 1:45 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood, Romantisch
Een jaar na het begin van hun relatie verlaten Callie en Joseph de ranch voor familiezaken in San Francisco, met een bruiloft in het verschiet.

Puff: Wonders of the Reef - [Australië] 2021 6 0:59 uur - Netflix Original | Documentaire
Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microscopische wereld vol fantastische wezens terwijl hij een huisje zoekt in het Groot Barrièrerif.

17 december

Decoupled - [India] S01 2021 12 - Netflix Original | Comedy, Offbeat
Een misantropische schrijver en zijn ondernemende vrouw laveren tussen hun aanstaande scheiding en de absurditeiten en irritaties in hun welvarende wereld.

The Witcher - [Hongarije/Polen/VS] S02 2019 16 - Netflix Original | Boek, Drama, Fantasy
Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

21 december

Una Navidad no tan padre | Grumpy Christmas - [Mexico] 2021 12 1:27 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood
Een familie-uitje naar het strand loopt volledig uit de hand wanneer Servando en Alicia, Alma's tante, een knotsgekke wedstrijd over Kerstmis beginnen.

22 december

Emily in Paris - [VS] S02 2020 12 - Netflix Original | Drama, Romantisch
Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

24 december

A 1000 km de la Navidad - [Spanje] 2021 12 1:42 uur - Netflix Original | Comedy, Romantisch
Een auditor met een grote hekel aan Kerstmis wordt voor zijn werk naar een kleine stad gestuurd. Daar ontmoet hij een vrouw die vastbesloten is zijn mening te veranderen.

Don't Look Up - [VS] 2021 12 2:19 uur - Netflix Original | Comedy, Offbeat, Provocerend, Sci-Fi
Twee astronomen gaan op mediatour om te waarschuwen dat er een allesvernietigende komeet op weg is richting de aarde. Maar niemand is geïnteresseerd in echt nieuws.

Minnal Murali - [India] 2021 12 2:39 uur - Netflix Original | Actie
Een kleermaker wordt getroffen door de bliksem en krijgt zo bijzondere krachten. Maar om de superheld van zijn stad te worden, moet hij een onverwachte vijand verslaan.

The Silent Sea - [Zuid-Korea] S01 2021 16 - Netflix Original | Mystery, Sci-Fi, Thriller
Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

25 december

Single's Inferno - [Zuid-Korea] S01 2021 6 - Netflix Original | Reality
Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Stories of a Generation - with Pope Francis - [Italië] S01 2021 AL - Netflix Original | Documentaire
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.

26 december

Lulli - [Brazilië] 2021 9 1:30 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood
Een briljante, maar egocentrische studente geneeskunde lijkt niet in staat om naar anderen te luisteren, totdat ze na een ongeluk de gedachten van anderen kan horen.

29 december

Crime Scene: The Times Square Killer - [VS] S02 2021 16 - Netflix Original | Documentaire
The Times Square Killer is set to explore the crimes of serial killer Richard Cottingham, who murdered at least 11 people in New York and New Jersey over 13 years.

Folk med ångest | Anxious People - [Zweden] S01 2021 12 - Netflix Original | Boek, Feelgood, Misdaad
Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

30 december

Kitz - [Duitsland] S01 2021 12 - Netflix Original | Drama, Tienerserie
One year after the tragic death of her brother, the 19-year-old Kitzbühel native Lisi enters the decadent world of a Munich clique, which invades the luxury ski resort every season to party. But soon Lisi sets off an avalanche that reveals the truth behind the façade full of glamour, money and hedonism - with uncontrollable consequences.

31 december

Cobra Kai - [VS] S04 2021 16 - Netflix Original | Actie, Comedy, Drama, Feelgood
Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

The Lost Daughter - [Griekenland/VS] 2021 12 2:01 uur - Netflix Original | Boek, Drama, Intellectueel
Een rustige vakantie aan de kust krijgt een duistere wending wanneer een vrouw geobsedeerd raakt door een jonge moeder in de buurt, en er herinneringen naar boven komen.

Queer Eye - [VS] S06 2020 12 - Netflix Original | Reality
Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close - [VK] S01 2021 16 - Netflix Original | Boek, Misdaad, Mystery, Thriller
With trademark thrills, gripping suspense and secrets of past crimes beginning to unravel, Stay Close questions how much you really know someone.
Be curious, not judgmental
pi_202345315
SPOILER: Covers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Trailers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Angèle - [Frankrijk] 2021 AL 1:24 uur - Netflix Original | Documentaire
De Belgische popster Angèle blikt terug op haar leven en dromen, en probeert een balans te vinden in de voor- en nadelen van roem. Verteld in haar eigen woorden.

A Castle For Christmas - [VS] 2021 AL 1:39 uur - Netflix Original | Comedy, Feelgood, Romantisch
Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.

De Inspirator - [Nederland] 2018 12 1:41 uur | Comedy, Drama, Offbeat
Een getrouwde 'verandergoeroe' wil zijn vrouw verlaten voor zijn jongere minnares, maar een ongelegen sterfgeval in de familie zet zijn scheidingsplannen in de ijskast.

Light the Night - [Taiwan] S01 2021 16 - Netflix Original | Misdaad, Mystery
De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Sangarid | The Dissidents - [Estland/Finland/Letland] 2017 12 1:32 uur | Comedy, Drama
In de Sovjettijd knijpen drie Estlandse jongens ertussenuit. Ze vluchten naar Zweden, maar ontdekken al snel dat de vrije wereld ook niet perfect is.

School of Chocolate - [VS] S01 2021 AL - Netflix Original | Reality
Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.
Be curious, not judgmental
pi_202348388
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 16:58 schreef Mrmime het volgende:
Nieuw seizoen Bonusfamiljen O+
Leuk ja.
En er komt ook een nieuw seizoen van Karlek&Anarki, echt een fijne serie.
  Spellchecker vrijdag 26 november 2021 @ 12:51:01 #132
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202351388
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 16:58 schreef Mrmime het volgende:
Nieuw seizoen Bonusfamiljen O+
zwedengek maar met die serie ben ik na een kwartier gestopt
  Spellchecker vrijdag 26 november 2021 @ 21:24:04 #134
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202357625
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 november 2021 21:24 schreef maily het volgende:

[..]
Wanneer?
14 december
Alius aliud dicit
  Spellchecker vrijdag 26 november 2021 @ 21:46:40 #136
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202361146
He-Man Masters of the Universe Reveleation seizoen 2 gezien, het gaat n beetje de woke kant op maar het keek weer lekker weg _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_202361921
He-man liep waarschijnlijk voorop als eerste gay superstar
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 november 2021 @ 20:50:23 #139
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_202369367
Wel even zorgen dat je Squid Game niet meeneemt als je naar Noord-Korea gaat.
https://www.nzherald.co.n(...)O4QZTELVLUYPAF3G6YM/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_202372818
A Boy Called Christmas

O+ wat een heerlijke Kerstfilm, ik was ontroerd zelfs ;( :'( O+

Echt een aanrader ! ~:) >:O
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_202374900
SPOILER: Covers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Trailers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Katy Perry: Getting Intimate - [VK] 2014 AL 1:18 uur | Documentaire
Popsensatie Katy Perry onthult haar weg naar het sterrendom in deze documentaire met backstage beelden van haar tournees en openhartige interviews.

Kraj - [Polen] 2021 16 1:42 uur | Comedy
Polen met uiteenlopende achtergronden komen terecht in schijnbaar alledaagse situaties die hen over het randje duwen.

Les Misérables: The History Of The World's Greatest Story - [VK] 2013 6 0:56 uur | Documentaire
Deze documentaire gaat over de rijke geschiedenis van Victor Hugo's klassieke roman en de iconische verfilmingen en toneelversies van het boek.

Nisser | Elves - [Denemarken] S01 2021 16 - Netflix Original | Fantasy, Horror, Tienerserie
Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.

Pink: Staying True - [VK] 2013 AL 1:08 uur | Documentaire
Popicoon Pink vertelt in deze biografische documentaire over haar leven, haar beroemdheid en de hits die ze scoorde tijdens haar wereldtournee in 2013.
Be curious, not judgmental
  Spellchecker zondag 28 november 2021 @ 12:52:49 #142
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202377155
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 16:58 schreef Mrmime het volgende:
Nieuw seizoen Bonusfamiljen O+
Nog nooit gekeken. Was wel Rita-fan, dus toch maar eens aan beginnen misschien.
pi_202377398
quote:
0s.gif Op zondag 28 november 2021 13:20 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]
Nog nooit gekeken. Was wel Rita-fan, dus toch maar eens aan beginnen misschien.
Rita vond ik ook fantastisch. Bonusfamiljen is ook echt een toffe serie. Veel kijkplezier!
Alius aliud dicit
  Spellchecker zondag 28 november 2021 @ 19:46:58 #145
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_202384553
Robin het Roodborstje O+ ~:)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_202384599
The penalty is n indrukwekkende documentaire, ongelooflijk dat iemand 15 jaar in de dodencel heeft moeten zitten maar toch vrij is gekomen door DNA bewijs :{

En de toespraak van de moeder tegen de moordenaar van haar dochter in de rechtbank was ook om stil van te worden, in tegenstelling tot de dader die in tranen uitbarstte.
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_202401228
SPOILER: Covers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Trailers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14 Peaks: Nothing Is Impossible - [VS] 2021 12 1:41 uur - Netflix Original | Documentaire
De dappere Nepalese klimmer Nimsdai Purja begint aan een schijnbaar onmogelijke opdracht: in zeven maanden alle veertien bergtoppen van boven de 8000 meter beklimmen.

Charlie in de stickerstad - [VS] S01 2019 AL - Netflix Original | Kinderserie
Charlie bedenkt leuke verhaaltjes met behulp van verschillende vormen en hij heeft jouw hulp nodig! Ga mee op deze avonturen voor kinderen en ontdek de wereld om je heen.

Donde caben dos | More the Merrier - [Spanje] 2021 16 1:51 uur - Netflix Original | Comedy
Vijf door elkaar lopende, grappige verhalen over een avond vol seks en mogelijkheden waarin niets gaat zoals gepland, maar iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft.

Lead Me Home - [VS] 2021 9 0:40 uur - Netflix Original | Documentaire
De aangrijpende verhalen over dakloosheid aan de Amerikaanse westkust omlijsten dit filmische portret van een verergerende humanitaire crisis.

Mo Amer: Mohammed in Texas - [VS] 2021 AL 1:04 uur - Netflix Original | Standup-comedy
Mo Amer stort zich in z'n thuisstad Houston op pandemiepaniek, een teleurstellende Bradley Cooper, toe-eigening van hummus en de kunst van het vloeken in het Arabisch.
Be curious, not judgmental
pi_202403021
Is er ook een Ziggotopic? Daar staat The Undoing op. Wat een goede serie zeg. Met Nicole Kidman en Hugh Grant.
pi_202407336
Ga ik kijken -- weet nog steeds niet wat het is :+

Be curious, not judgmental
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')