FOK!forum / Voetbal / [Premier League #311] Manchester Derby, siu!
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:30
premier-league-3.png

Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:29 schreef Oriente het volgende:

[..]
Gelukkig heb ik een Engels streampie.
Ik vind Wytse verder prima en streams zijn voor paupers.
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:30
Mooie OP heb je gemaakt @Oriente :)
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 13:30
Mooie OP heb je gemaakt, Oriente. @Neef_Wuppie
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:30 schreef Zipportal het volgende:
Mooie OP heb je gemaakt, Oriente. @:neef_wuppie
Al besproken.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:30 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik vind Wytse verder prima en streams zijn voor paupers.
Ik kan maar naar 2 Nederlandse commentatoren luisteren en dat zijn Sierd en Schelvis.
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:31 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Al besproken.
^p^
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:31 schreef Oriente het volgende:

[..]
Ik kan maar naar 2 Nederlandse commentatoren luisteren en dat zijn Sierd en Schelvis.
Dit kan niet.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:31 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Dit kan niet.
Ja dat lees je toch
Heeft die griep je zicht aangetast of zo
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:32
Ik pak een blikje cola zero vanille erbij.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:32
quote:
8s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:32 schreef Oriente het volgende:

[..]
Ja dat lees je toch
Heeft die griep je zicht aangetast of zo
Ik weiger te geloven dat iemand zoveel wansmaak heeft.
TweedeKlumzaterdag 6 november 2021 @ 13:33
Oh here we are and here we are and here we go. *O* *O* *O*
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:36
POLL
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:36
Heeft Cris z’n haar geverfd?
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef maxi-mus het volgende:
[poll=3075]
Kut, verkeerd geklikt _O- City gestemd maar bedoel United
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef Oriente het volgende:

[..]
Kut, verkeerd geklikt _O- City gestemd maar bedoel United
Dom varken.
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef Oriente het volgende:

[..]
Kut, verkeerd geklikt _O- City gestemd maar bedoel United
Hopelijk klik je ook nog per ongeluk op uitloggen
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef Oriente het volgende:

[..]
Kut, verkeerd geklikt _O- City gestemd maar bedoel United
Erg dom.
TweedeKlumzaterdag 6 november 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef maxi-mus het volgende:
[poll=3075]
Ik vind het beide walgelijke clubs.
dvdfreakzaterdag 6 november 2021 @ 13:38
Hopelijk genot
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:38
Ik heb ook verkeerd geklikt, ligt gewoon aan FOK!
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:39
Watte
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:39
JAAAAAA
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:39
Dit is gespeeld.
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 13:39
Hahahahahahaha

Ik hoop op 0-6
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:39
En dit is gespeeld. (ik ben overigens voor Pepball)
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 13:39
10 10 10.
dvdfreakzaterdag 6 november 2021 @ 13:39
Lol
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Dit United is veel te glibberig om deze pot als gespeeld te zien
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:40
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:37 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Hopelijk klik je ook nog per ongeluk op uitloggen
Zit het nog steeds diep
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Dat schiet niet op zo.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Dit heeft echt niets met pech te maken trouwens, pure onkunde.
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Dit is gespeeld.
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Leuk potje FIFA dit.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:40
YOURE FUCKING SHIT
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 13:40
Bailly. Of hij speelt fantastisch (zoals Atalanta uit) of hij doet weer raar. Eén van de twee.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2021 13:41:12 ]
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:41
Ole staat z’n tas al in te pakken.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:41
Oh ja ik heb een abo, goede zaak
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:41 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ole staat z’n tas al in te pakken.
Nieuwe trainer PSV confirmed
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:42 schreef Szura het volgende:

[..]
Nieuwe trainer PSV confirmed
Volstrekt onrealistisch maar ik heb wel even hardop gelachen

Dank daarvoor
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 13:42
quote:
8s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:32 schreef Oriente het volgende:

[..]
Heeft die griep je zicht aangetast of zo
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:36 schreef Oriente het volgende:

[..]
Kut, verkeerd geklikt _O- City gestemd maar bedoel United
:D ^p^
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:43
User @Oriente gaat door de mangel.
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:43 schreef maxi-mus het volgende:
User @:oriente gaat door de mangel.
Heb je een stevige mangel nodig wel
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 13:44
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:42 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Volstrekt onrealistisch maar ik heb wel even hardop gelachen

Dank daarvoor
De visie van Roger Schmidt: 'Mix van Jürgen Klopp en Pep Guardiola'
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:44 schreef Szura het volgende:

[..]
De visie van Roger Schmidt: 'Mix van Jürgen Klopp en Pep Guardiola'
twitter


Zo is ie leuker
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 13:47
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:46 schreef Tagliano het volgende:

[..]
[ twitter ]

Zo is ie leuker
_O-
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:49
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:46 schreef Tagliano het volgende:

[..]
[ twitter ]

Zo is ie leuker
Dit kan niet.
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 13:49
Stuur Bruno aub naar een fatsoenlijke club
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 13:50
Heeft United de bal al drie keer rond kunnen spelen?
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:52
Ronaldo mad

Bruno mad

Erg mooi
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 13:55
Jouwouw Cancelo
FireFox1zaterdag 6 november 2021 @ 13:55
Dit is gewoon zielig voor de United fans.
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 13:56
Dat verschil in passes (en accuracy).
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:56
Er is verder vandaag geen echt fatsoenlijke pot of wel
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:58
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:56 schreef Tagliano het volgende:
Er is verder vandaag geen echt fatsoenlijke pot of wel
PEC - Cambuur als een soort van degradatiegenot? Maar daar is het wat te vroeg voor in het seizoen.
Celta - Barca?
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 13:58
Oh Leipzig - Dortmund is wel een leuk affiesje. @Tagliano
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:58 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
PEC - Cambuur als een soort van degradatiegenot? Maar daar is het wat te vroeg voor in het seizoen.
Celta - Barca?
Mwoa

Dat zijn nou niet potten waarvan ik zeg ik ga er eens goed voor zitten
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 13:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:58 schreef maxi-mus het volgende:
Oh Leipzig - Dortmund is wel een leuk affiesje. @:tagliano
Oja

Alleen moet ik dan een stream zoeken
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 13:59
Oe Ronaldo
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:00
Maguire met een bal ter hoogte van je middel dwars door het centrum heen

Erg leuk
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 14:00
Oeh.
Had 0-2 mogen wezen.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:00
Wat een redding.
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:00
Zjeezoes blijft een kutspits
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:01
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:59 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Oja

Alleen moet ik dan een stream zoeken
Komt toch gewoon via het Bundesliga kanaal op Joetjoep?
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:01 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Komt toch gewoon via het Bundesliga kanaal op Joetjoep?
Ik was niet bekend met Bundesliga op joetoeb
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:02
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:02 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Ik was niet bekend met Bundesliga op joetoeb
https://www.youtube.com/bundesligatv/videos

Context: https://www.rtlnieuws.nl/(...)s-gratis-te-streamen

Gisteren was Mainz-BMG ook live te volgen op YouTube vanuit Nederland.
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 14:03
qxAVp3.gif

Leuke poging Cancelo, maar nog even oefenen.
El-Stinhozaterdag 6 november 2021 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 13:58 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
PEC - Cambuur als een soort van degradatiegenot? Maar daar is het wat te vroeg voor in het seizoen.
Celta - Barca?
Kijken hoe lang Rayo het volhoudt tegen Vini en Benz. Maar alle leuke affiches zijn morgen, helaas.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:02 schreef Bolasie het volgende:

[..]
https://www.youtube.com/bundesligatv/videos

Context: https://www.rtlnieuws.nl/(...)s-gratis-te-streamen

Gisteren was Mainz-BMG ook live te volgen op YouTube vanuit Nederland.
Volgens mij komt daar niet alles op maar ik kan het mis hebben.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:03 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Kijken hoe lang Rayo het volhoudt tegen Vini en Benz. Maar alle leuke affiches zijn morgen, helaas.
Celta was ooit ook wel een leuk clubje toch?
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:06
Schiettent.
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:04 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Volgens mij komt daar niet alles op maar ik kan het mis hebben.
We komen er vanavond wel achter. Het is in ieder geval om 18:30 ipv 15:30, dus dat vergroot de kansen op live uitzending.
El-Stinhozaterdag 6 november 2021 @ 14:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:04 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Celta was ooit ook wel een leuk clubje toch?
Tot 2017 onder Berizzo inderdaad, maar er heeft altijd en nog steeds wel voetbaltalent ingezeten. De november-decemberperiode in 2020 was schitterend voetbal. Alleen hebben ze al heel lang niet meer dat spektakelniveau aangetikt. Dezelfde trainer zit er nog, dus ik blijf hopen. In mei wonnen ze in Camp Nou, overigens.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 14:07
DDG is weer goed bezig.
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:07
Het staat al 0-5 in mijn boeken.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:07
Dit niveauverschil is echt pijnlijk.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:07 schreef maxi-mus het volgende:
Dit niveauverschil is echt pijnlijk.
Het verschil tussen een coach van wereldklasse en een zeer, zeer middelmatige coach
El-Stinhozaterdag 6 november 2021 @ 14:09
twitter
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:07 schreef maxi-mus het volgende:
Dit niveauverschil is echt pijnlijk.
Alles staat dus klaar voor een glibberige 1-1
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 14:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:09 schreef Szura het volgende:

[..]
Alles staat dus klaar voor een glibberige 1-1
En weer een jaartje Ole
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:09 schreef Szura het volgende:

[..]
Alles staat dus klaar voor een glibberige 1-1
Ik heb me er al op ingesteld ja.
maxi-muszaterdag 6 november 2021 @ 14:16
twitter
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:17
hahahahaha genot
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:17
Hahaha
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:17
_O-
dvdfreakzaterdag 6 november 2021 @ 14:17
dit is klaar
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 14:17
Lol. Ok.
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:17
:W Ole
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:18
Dan kun je leuk drie centrale verdedigers opstellen maar als dat Bailly Lindelof en Maguire zijn kun je net zo goed zonder spelen

Met Shaw nog als kolderiek hulpje
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 14:18
Tied voor koffie.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 14:18
:')
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:18 schreef Zipportal het volgende:
Tied voor koffie.
Hey zippy

Ik ga voor een kopje thee
SpaceOdysseyzaterdag 6 november 2021 @ 14:19
Lekker ingeschat door pubganger Shaw
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 14:19
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:18 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Hey zippy

Ik ga voor een kopje thee
@Oriente moet eerst jouw QR-code zien.
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:19
Wat gaan we nu kijken?
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:19 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
Het vervolg.
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:19 schreef SpaceOdyssey het volgende:
Lekker ingeschat door pubganger Shaw
Met z’n dikke reet
Scorpiezaterdag 6 november 2021 @ 14:21
Shaw hahahahahhh
El-Stinhozaterdag 6 november 2021 @ 14:23
@Bolasie giroud-moe https://twitter.com/GFFN/status/1456973674318290945
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:24
Enter Donny
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:27
Roy Keane is weer heerlijk bezig.
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:28
Ah, de roep om Donny

Ik zat er al op te wachten
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 14:34
twitter
-XOR-zaterdag 6 november 2021 @ 14:36
Was er iemand die dacht dat ManU wel een kans zou maken?
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 14:36 schreef -XOR- het volgende:
Was er iemand die dacht dat ManU wel een kans zou maken?
@Oriente
Szurazaterdag 6 november 2021 @ 14:44
DONNY
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 14:44
:o
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 14:44
Luke Shaw is de tweelingbroer van Johnny Quid.
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 14:45
Donny sighting.
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 14:59
byebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gifbyebye.gif
Zipportalzaterdag 6 november 2021 @ 15:02
Dood topic genot.
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 15:02
Van de Beek _O-
-XOR-zaterdag 6 november 2021 @ 15:04
Arme Donny, mooi genaaid door babyfacefraud
VoMyzaterdag 6 november 2021 @ 15:07
De afgelopen 10-15 minuten zijn echt pijnlijk. 90% balbezit voor City ofzo?
Salinazaterdag 6 november 2021 @ 15:09
Gejuich. w/
Neef_Wuppiezaterdag 6 november 2021 @ 15:09
JAAA DONNYGOD
-XOR-zaterdag 6 november 2021 @ 15:11
JAAAAAAAAAAAAAA _O_ _O_ w/ w/ w/ w/ w/
-XOR-zaterdag 6 november 2021 @ 15:12
Donny erin, alles sal reg kom.
JR-Style-93zaterdag 6 november 2021 @ 15:17
Jammer dat City niet meer heeft gescoord.
Taglianozaterdag 6 november 2021 @ 15:18
Dit is hoe dan ook geen corner om het zo maar te zeggen
-XOR-zaterdag 6 november 2021 @ 15:22
Als City echt had aangezet waren ze met een nulletje of vijf over ManU heengewalst.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 15:26
Die 94:15 corner levert me nog even 700 op, cheers
PowerLoungenzaterdag 6 november 2021 @ 15:47
Krijg aub een hersenbloeding Bas
JR-Style-93zaterdag 6 november 2021 @ 15:53
quote:
9s.gif Op zaterdag 6 november 2021 15:47 schreef PowerLoungen het volgende:
Krijg aub een hersenbloeding Bas
Wow
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 16:17
holy shit norwich staat voor joh
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 17:35
Oei, Cornet is MAD.
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 17:41
Chelsea kan veel plezier beleven aan Gallagher - mocht Palace hem niet overnemen.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2021 17:42:13 ]
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 17:57
Wij felicteren Norwich met de eerste PL overwinning van het seizoen. Zeer belangrijke wedstrijd voor Newcastle zo tegen Brighton.

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2021 17:58:13 ]
#ANONIEMzaterdag 6 november 2021 @ 20:31
twitter
Wow.
Orientezaterdag 6 november 2021 @ 20:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 20:31 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Wow.
_O-
El-Stinhozaterdag 6 november 2021 @ 20:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 20:31 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Wow.
twitter
#ANONIEMzondag 7 november 2021 @ 12:11
twitter
Volgens de wedkantoortjes. Ik ben heel benieuwd (lol)
Neef_Wuppiezondag 7 november 2021 @ 12:31
quote:
0s.gif Op zondag 7 november 2021 12:11 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Volgens de wedkantoortjes. Ik ben heel benieuwd (lol)
Erg wit. Ik ben tegen racisme.
#ANONIEMzondag 7 november 2021 @ 14:38
twitter
De volgende die mag vertrekken. De nederlaag tegen Southampton is de druppel geweest in een toch al volle emmer. Het zat er ook wel aan te komen, de blessures en vele miljoenen mochten niet baten.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-11-2021 14:40:30 ]
PowerLoungenzondag 7 november 2021 @ 17:37
Dit gaat snel bergafwaarts voor Liverpool
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 17:59
Henderson moe.
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 18:05
Liverpool is voetballend soms toch zo ongelofelijk schijt
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 18:11
Jaaaa TAA _O_
Rabieluhzondag 7 november 2021 @ 18:12
Sow!
#ANONIEMzondag 7 november 2021 @ 18:14
TAA is weer ouderwets goed de laatste tijd.
#ANONIEMzondag 7 november 2021 @ 18:23
Wat een tackle van Virgil.
Orientezondag 7 november 2021 @ 18:24
quote:
0s.gif Op zondag 7 november 2021 18:23 schreef Bolasie het volgende:
Wat een tackle van Virgil.
Zoveel beter dan knokken in Griekland Slabhead
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:02
Laat die Bowen maar lopen jongens
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:02
Vind dit ook maar raar gekeept van Alisson
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:04
Ik ken echt geen team dat de ene week zo goed is en de andere week zo shit is
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:08
Liverpool is blij vlagen los zand
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:09
En weer uit een corner :r
RamboDirkzondag 7 november 2021 @ 19:18
Vermakelijk potje :)
dvdfreakzondag 7 november 2021 @ 19:18
koekoek
Wicky15zondag 7 november 2021 @ 19:24
Gaan ze nog wat doen of blijven ze maar rondtikken?

Echt, hef deze club op.
#ANONIEMzondag 7 november 2021 @ 19:35
Heel netjes van WHU.
wimderonwoensdag 10 november 2021 @ 22:36
Het lijkt Gerrard te gaan worden voor Aston Villa.
Orientewoensdag 10 november 2021 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 22:36 schreef wimderon het volgende:
Het lijkt Gerrard te gaan worden voor Aston Villa.
Die is voor het einde van het seizoen SACKED
El-Stinhodonderdag 11 november 2021 @ 11:04
quote:
0s.gif Op woensdag 10 november 2021 22:36 schreef wimderon het volgende:
Het lijkt Gerrard te gaan worden voor Aston Villa.
twitter


Heel benieuwd hiernaar. Villa voetbalt toch vooralsnog als een degradant.
El-Stinhovrijdag 12 november 2021 @ 12:42
Voor de liefhebber, @maxi-mus @Bolasie

twitter
maxi-musvrijdag 12 november 2021 @ 12:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 12:42 schreef El-Stinho het volgende:
Voor de liefhebber, @:maxi-mus @:bolasie

[ twitter ]
Bedankt voor de tip. Prima quote alvast. (lol)
El-Stinhozondag 14 november 2021 @ 11:39
twitter
de_boswachterzondag 14 november 2021 @ 11:41
quote:
0s.gif Op donderdag 11 november 2021 11:04 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
[ twitter ]

Heel benieuwd hiernaar. Villa voetbalt toch vooralsnog als een degradant.
rare keuze (van Gerrard dan).
boriszdonderdag 18 november 2021 @ 21:50
twitter


Waar de rechten in eigen land gelijk blijven, hebben ze met de VS weer een leuke deal gesloten.
LordVoldermortdonderdag 18 november 2021 @ 22:29
Seizoenkaarten bij Chelsea volgend seizoen ruim ¤4500, maar het is echt een sport voor de fans hoor.
#ANONIEMvrijdag 19 november 2021 @ 14:45
twitter


twitter
Iedereen is er klaar mee. De Kev is positief getest.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 11:51
a16974a93db30dcd9c20b79cdc75bf62.png

Speelronde 12.
KingRolandzaterdag 20 november 2021 @ 11:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 11:51 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

Speelronde 12.
Broekje uit
dvdfreakzaterdag 20 november 2021 @ 13:59
koekoek dat gaat snel
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 13:59
#RodgersOut
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 14:06
Toch wel bijzonder bij Chelsea dat het continu de aanvallers zijn die niet scoren.
dvdfreakzaterdag 20 november 2021 @ 15:00
lekker pulisic
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 15:00
Een assist van ONZE Ziyech. Waanzinnige show van Chelsea.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 15:09
twitter
De hoop was van korte duur. Donny mag de bank weer verwarmen vanmiddag.
de_boswachterzaterdag 20 november 2021 @ 15:10
Ik juich voor Villa vandaag.
de_boswachterzaterdag 20 november 2021 @ 15:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 15:09 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]De hoop was van korte duur. Donny mag de bank weer verwarmen vanmiddag.
Heel mooi.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 15:53
Tijd voor Goatnaldo.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 15:59
Het begin van de tijdperken Steven Gerrard, (weliswaar vanuit huis) Eddie Howe en Dean Smith is los.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:06
We beginnen met een penalty voor Watford.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:07
Rot op Ole.
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 16:07
Dit is toch heel erg mooi allemaal
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:08
quote:
9s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:07 schreef PowerLoungen het volgende:
Dit is toch heel erg mooi allemaal
21bwhf.jpg21bwhf.jpg21bwhf.jpg
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:08
No Deeney no party
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 16:10
quote:
e8467ec5b79a82c13e10774ac9bdef51.gif
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:10
Penaltykiller De Gea.
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 16:10
Alles gaat gruwelijk mis
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:11
David _O_
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 16:11
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:12
Pukki met de kool voor Norwich.
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 16:28
Alsnog erg mooi
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:29
Geheel verdiend.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:29 schreef Bolasie het volgende:
Geheel verdiend.
Mag Mooie Unai dinsdag de doodskus geven?
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:35 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Mag Mooie Unai dinsdag de doodskus geven?
Ole blijft tot in den dood aan het roer.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:42
Het meeste genot vindt wel plaats op Turf Moor en St. James' Park zo te lezen. Al is dit ook briljant.

[ Bericht 71% gewijzigd door #ANONIEM op 20-11-2021 16:43:39 ]
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:42 schreef Bolasie het volgende:
Het meeste genot vindt wel plaats op Turf Moor en St. James' Park zo te lezen.
Burnley v Palace was wel de laatste wedstrijd waar ik een 2-3 bij rust verwachtte.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:44
En dat is twee voor Dilly Ding.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:45
Dit kan niet.
king_slayerzaterdag 20 november 2021 @ 16:45
Hehehe
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:43 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Burnley v Palace was wel de laatste wedstrijd waar ik een 2-3 bij rust verwachtte.
Newcastle met vijftien doelpogingen in de eerste helft (lol)
Szurazaterdag 20 november 2021 @ 16:51
Is dit het definitieve einde van het tijdperk-Solskjaer?
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:51 schreef Szura het volgende:
Is dit het definitieve einde van het tijdperk-Solskjaer?
Welnee.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 16:58
ONZE Donny mag meteen invallen.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 16:58 schreef Bolasie het volgende:
ONZE Donny mag meteen invallen.
Ik zie dat Chris Wilder Warnock opvolgt bij Boro. Had ik even gemist.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:02
twitter


Overigens een leuk filmpje over de rise/verval/hoe het beter moet worden bij Soton.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:04
ONZE Donny!
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 17:08
DE NEDERLANDER SCOORT OMG
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:08
Dit is leuk voor die jongen.
chufizaterdag 20 november 2021 @ 17:09
Mooi ook van Ronaldo
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:09
Dit is fucking geniaal.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:09
Onze Donny, onze onze Donny.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:09
Klasse assist van the GOAT
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:10
Burnley - Palace 3-3 _O-
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:12
Dit wordt een penalty, toch? Dit is geen offside.
PicoMMPzaterdag 20 november 2021 @ 17:14
Iemand gifje van de goal?
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:14 schreef PicoMMP het volgende:
Iemand gifje van de goal?
https://streamwo.com/u5w16BC
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:16
Donny dicteert.
PicoMMPzaterdag 20 november 2021 @ 17:16
quote:
Mooi voor hem :)
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:27
Maguire :D
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:27
Incesthoofd eraf.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:28
Ach, Herrie.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:28
Walgelijke dikkop en slabhead Maguire eraf.
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 17:28
Nikszeggende Michael Carrick heeft de oplossing klaar.
FireFox1zaterdag 20 november 2021 @ 17:29
Maguire is een staatsmongool.
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:30
Die commentator komt klaar op Donny.
FireFox1zaterdag 20 november 2021 @ 17:30
Donny speelt lekker.
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 17:31
Commentator zal ongeveer 10 minuten later roepen dat de nieuwe Zidane geboren is
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:32
twitter
Ome Roy gedurende de interlandperiode. Maguire is sinds terugkeer van zijn blessure een regelrechte ramp.
dvdfreakzaterdag 20 november 2021 @ 17:35
die kon er in
Wereldgozerzaterdag 20 november 2021 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:09 schreef El-Stinho het volgende:
Onze Donny, onze onze Donny.
Warm bad in de ArenA
H0D3NPYLzaterdag 20 november 2021 @ 17:37
OE
H0D3NPYLzaterdag 20 november 2021 @ 17:41
Shaw rekt even wat tijd
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:44
Stevie en Villa voor tegen Brighton.

https://streamja.com/9oMgv

Nuttige loopactie van Onze Anwar.
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:49
oe
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:50
Dit is klaar.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:50
We bedanken Harry.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:51
#OleOut
Szurazaterdag 20 november 2021 @ 17:51
Erg mooi
FireFox1zaterdag 20 november 2021 @ 17:51
OGS :W
samuel25zaterdag 20 november 2021 @ 17:52
:s)
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:52
Alsof die Ole vertrekt joh.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:52
Hey, Cucho.
FireFox1zaterdag 20 november 2021 @ 17:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:52 schreef JR-Style-93 het volgende:
Alsof die Ole vertrekt joh.
Hoeveel kansen moet hij nog krijgen?
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:52 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Hoeveel kansen moet hij nog krijgen?
Hij heeft er al 86 gehad, waarom dan niet de 87e keer en 88e keer en 89e?
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:53
JAAAAA
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:53
Haha, chanant.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:53
Proest.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:54
_O- _O- _O-
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 17:54
Dit is erg mooi.
Wereldgozerzaterdag 20 november 2021 @ 17:54
Anno 2021 nog je shirt uittrekken na een goal :')
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:55
Ole mag naar huis lopen
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:53 schreef Bolasie het volgende:
Haha, chanant.
Volgende week Chelsea v United? Jeeeeeeeeezus
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:55 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Volgende week Chelsea v United? Jeeeeeeeeezus
Eerst nog tegen Emery. Dat wordt ook niks.

En na Chelsea nog Arsenal.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:55 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Volgende week Chelsea v United? Jeeeeeeeeezus
Daarna Arsenal dat in topvorm is.
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:56 schreef Oriente het volgende:

[..]
Eerst nog tegen Emery. Dat wordt ook niks.

En na Chelsea nog Arsenal.
Als Danjuma maar fit is, die was dat vandaag nog niet.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 17:57
Meer doelpunten tegen dan voor, lol.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:59
Hier ook maar even want City legend, Kun definitief met pensioen door zijn hartkwaal.

Wereldgozerzaterdag 20 november 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:55 schreef Oriente het volgende:
Ole mag naar huis lopen
Is zijn step ook gejat?

SPOILER
Sorry maat.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:59 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Is zijn step ook gejat?

SPOILER
Sorry maat.
Nee maar hij heeft ook geen 2x corona gehad
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 18:00
twitter


Apololologies
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 18:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 17:52 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Hoeveel kansen moet hij nog krijgen?
Zolang Sir Alex nog leeft blijft die zitten.
Zipportalzaterdag 20 november 2021 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 18:00 schreef El-Stinho het volgende:
[ twitter ]

Apololologies
gniffel.gif
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 18:09
twitter
De eerste echte test na een keurige reeks voor Arsenal. Normaal gesproken mag dit geen probleem zijn voor Liverpool.
Wereldgozerzaterdag 20 november 2021 @ 18:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 18:00 schreef El-Stinho het volgende:
[ twitter ]

Apololologies
maxresdefault.jpg
Slobeendzaterdag 20 november 2021 @ 19:00
Opmerkelijk dat #OleIn trending is.
incel2.0zaterdag 20 november 2021 @ 19:03
Klopp mad
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 19:03
Geweldig dit.
-XOR-zaterdag 20 november 2021 @ 19:04
JAAA vechten!!
PowerLoungenzaterdag 20 november 2021 @ 19:04
Peps coke gaat er bij iedereen als zoete koek in
TweedeKlumzaterdag 20 november 2021 @ 19:04
Wat een dorpsidioten.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 19:07
Ramsdale is top.
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 19:09
ManéGod
dvdfreakzaterdag 20 november 2021 @ 19:10
koekoek mane
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 19:15
twitter
Gaat het dan toch gebeuren? Onze vriend Duncan is de auteur, dus we trappen nog heel zachtjes op de rem met het vieren van een feestje.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-11-2021 19:16:44 ]
-XOR-zaterdag 20 november 2021 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 november 2021 19:15 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Gaat het dan toch gebeuren? Onze vriend Duncan is de auteur, dus we trappen nog heel zachtjes op de rem met het vieren van een feestje.
giphy.gif?cid=ecf05e47abt511y2umxtt6hogvq2ie63cy3pj724hxkurlbp&rid=giphy.gif
DombohetOlifantje1zaterdag 20 november 2021 @ 19:22
Jaap Stam op weg naar Man U.
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 19:39
Beslist.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 19:39
Briljant van Jota.
dvdfreakzaterdag 20 november 2021 @ 19:40
dit is klaar
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 19:40
Jota stuurt twee man het leverzwembad in :T
Zorrozaterdag 20 november 2021 @ 19:40
Erg mooi.
SpaceOdysseyzaterdag 20 november 2021 @ 20:01
Bohh
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 20:02
Een counter uit het boekje.
JR-Style-93zaterdag 20 november 2021 @ 20:04
Helemaal gesloopt.
Wicky15zaterdag 20 november 2021 @ 20:04
Lekker hoor.
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 20:04
Kolere zeg. Wat een goals.
Orientezaterdag 20 november 2021 @ 20:12
Ah, ik zie dat Arsenal ook weer weet waar het staat.
-XOR-zaterdag 20 november 2021 @ 20:38
Deze hadden ze bij Arsenal natuurlijk al wel ingecalculeerd.
TLCzaterdag 20 november 2021 @ 20:58
VDBGod heeft gescoord, dus oproepen voor Oranje de volgende keer _O_
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 22:55
twitter

twitter


[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 20-11-2021 22:56:55 ]
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 23:16
"Is it true? Is it true? Tell me now"
It's a promise I can't make and I won't validate
Was I in some kind of mood? I don't know, I don't care
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 23:46
twitter


giphy.gif
Zipportalzaterdag 20 november 2021 @ 23:51
61997bf311011-broadvlog2.gif
El-Stinhozaterdag 20 november 2021 @ 23:57
twitter
#ANONIEMzaterdag 20 november 2021 @ 23:58
https://www.manutd.com/en(...)-united-24-july-2021

Afgelopen zomer nog:
'Ole Gunnar Solskjaer has signed a new contract at Manchester United that will see him at the club until at least 2024'

Erg mooi.
KingRolandzondag 21 november 2021 @ 00:02
@GGMM @Coco en ik staan 100% achter Donny.
Orientezondag 21 november 2021 @ 00:30
Dag Ole.
El-Stinhozondag 21 november 2021 @ 11:37
En nu officieel.

twitter
El-Stinhozondag 21 november 2021 @ 11:40
https://twitter.com/MiguelDelaney/status/1462369134205939712

Interimmetje voor de rest van het seizoen incoming.
supernigerzondag 21 november 2021 @ 11:57
Doei Ole.
wimderonzondag 21 november 2021 @ 12:21
ArT7gEZ.gif
TLCzondag 21 november 2021 @ 13:21
Frank de Boer heeft de koffers al gepakt !! hij wacht op n telefoontje !!
Orientezondag 21 november 2021 @ 15:18
City fans die nu en masse 'Ole's going home zingen' _O-
Orientezondag 21 november 2021 @ 15:32
Richarlison blijft een klootzakje.
#ANONIEMzondag 21 november 2021 @ 16:08
Cancelo is zo’n heerlijke verdediger.
#ANONIEMzondag 21 november 2021 @ 16:15
Een raket van Rodri, koekoek.
Orientezondag 21 november 2021 @ 16:21
Wordt nog wel 4-0