abonnement Unibet Coolblue
pi_202321039
- Ooit een hocker in een ander dorp gekocht omdat hij in de uitverkoop was. Het probleem was echter dat het bedrijf niet bezorgde en ik was op de fiets. Toen dat ding 10 km vervoerd naar mijn dorp op mijn fiets, op mijn stuur en hangend op mij. Ik kon echt niks zien :') Toch heel thuis gekomen :P
- Op een rommelmarkt een dorpje verderop een mini koelkast gekocht. Ik was echter (weer :') ) met de fiets. Dat ding eerst 2 km het dorp uit gesjouwd naar mijn fiets (het was met Koningsdag rommelmarkt) en toen maar mensen gaan bellen. Godzijdank kwam ik een collega tegen, die wou het wel meenemen _O- :@
- Als kind veels te ver de branding in gegaan in de zee. Bijna verdronken. Mijn moeder was achter mij aan komen zwemmen en die hebben 2 lifeguards moeten redden :@ Kwaad waren mijn ouders joh _O- :@
- Een wijnbal van de kermis als kind gekregen, mijn moeder zei nog, kijk uit dat je hem niet inslikt. 10 minuten later kon ze de heimlich greep doen bij mij _O-
- rennen van een hele steile heuvel. Ik dacht dan ren je zeker heel hard, nee dan val je gewoon heel hard.
Twiddel
pi_202327739
In m'n studentijd had ik een tweeloop gekocht. Om het minder gevaarlijk te maken sneed ik de top van de patronen af en haalde de hagel (de loodballetjes) eruit. ging altijd goed, tot ik een ander type patronen gebruikte. Zaten enkele kotgenoten op m'n kamer, ik schiet (door het open raam) een "losse flodder" af, maar die zegt slechts "pff" en de wad (plastic "prop") blijft in de loop steken. Doe een nieuwe patroon in dezelfde loop, schiet weer, en weer "pff". Ik denk wtf, draai me om, tweeloop in de hand, wanneer plots de rest van het kruit met een dubbele knal afgaat. Paniek alom, ik roepen "ben je geraakt, ben je geraakt" tegen degene die op m'n bed zat, maar gelukkig waren de wads over z'n hoofd gevlogen, hadden twee flinke deuken in de muur gemaakt.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 25 november 2021 @ 05:44:41 #103
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_202328618
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 16:20 schreef crystal_meth het volgende:

Iets heel anders: was ooit achter het huis met zelfgemaakt kruit (kaliumchloraat, salpeter en zwavel) aan het experimenteren, wilde met een elektrische onsteker iets uit een stalen buis wegschieten. Had aarde in de buis gedaan om de onderkant af te sluiten, maar op zeker moment was die aarde en het kruit zo stevig aangedrukt dat ik het er niet meer uit kreeg. Geen probleem, dan schieten we het eruit. Ik doe er meer kruit in, de andere zijde ook met aarde afgedicht, dan een spiritus vuurtje in een put gemaakt, de buis over de put gelegd, en een flinke aarden bloempot (45 cm doormeter) omgekeerd over de put gezet om tegen de wind te beschermen.

Ik zit naast die put rustig verder te knoeien, tot ik 5 minuten later bedenk dat m'n hond nog niet gegeten heeft. Ben in de keuken, drie openstaande deuren (schuur, wasruimte) verder, bezig wanneer een enorme knal het huis doet schudden en enkele projectielen door de keuken vliegen. Ik ga kijken, de rand van de put is heel wat groter geworden, de bloempot is verdwenen (later zie ik vanuit het raam van m'n slaapkamer dat de daken van de nabijgelegen garages in een straal van 20 meter rood gespikkelt zijn). De buis heb ik nooit meer teruggevonden.
Ik heb ooit eens in de buurt gestaan toen een vriend van me een oud ding opblies. De metalen onderdelen vonden we aan de andere kant van het huis terug… Niemand was geraakt, dat is ook een klein wonder.

En ik heb een keer een harry potter gevecht nagespeeld met romeinse kaarsen tijdens oud en nieuw. Iedereen had een hoop kaarsen mee, en schieten maar. Geen bril oid natuurlijk, ook daar is iedereen goed weggekomen :X
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_202330075
Bij ons op de betoncentrale met een cementwagen achteruit tegen de muur aan gereden.
Sue Me
pi_202336570
Leuk topic! *O*
afspraak tandarts verzetten
pi_202336704
Als kind een keer tegen iemand aan gepist bij de WC's van een snelwegrestaurant omdat de terugweg van vakantie toch wel heel erg lang duurde, en mijn blaas erg vol zat, en ik mijn jongeheer niet snel genoeg bij de juiste pisbak kreeg :@
afspraak tandarts verzetten
pi_202336836
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 23:27 schreef Stephan5 het volgende:
Huissluitel vergeten, mobiel in de trein laten liggen. Ooh ja, in een verkeerde trein gestapt.
.
Toevallig ook in een trein die werd uitgerangeerd? :') "huh, zo rijdt de trein anders nooit, en wat zitten er eigenlijk weinig mensen in, er klopt iets niet??? :@ "
afspraak tandarts verzetten
  Redactie Frontpage donderdag 25 november 2021 @ 18:11:35 #108
381571 crew  Stephan5
Primusch
pi_202336939
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 18:04 schreef Tyranoesauroes het volgende:

[..]
Toevallig ook in een trein die werd uitgerangeerd? :') "huh, zo rijdt de trein anders nooit, en wat zitten er eigenlijk weinig mensen in, er klopt iets niet??? :@ "
Ik heb er een geldige reden voor: Mijn bril was kapot. Dus ik droeg die dag geen bril, dus ik zag erg slecht. Inmiddels zelfs nog slechter dan toen, dus ik kon mij niet goed orienteren. :N
Ik hou niet van klussers. Boren, timmeren en schuren is uit den boze.
pi_202337271
quote:
10s.gif Op woensdag 24 november 2021 17:03 schreef summer2bird het volgende:
- Een wijnbal van de kermis als kind gekregen, mijn moeder zei nog, kijk uit dat je hem niet inslikt. 10 minuten later kon ze de heimlich greep doen bij mij _O-
Een beetje hetzelfde idee als dat je voor eerst een rozijn ziet en dan 'm dan neus dauwt :'(
afspraak tandarts verzetten
pi_202343292
Op de schouder getikt van een wildvreemde. Dacht dat het mijn oom was :')
  donderdag 25 november 2021 @ 22:43:19 #111
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_202343323
Een lepel waspoeder in mijn mond gestopt omdat ik dacht dat het suiker was (en ik 5 ofzo)
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_202343390
een week lang aan de LSD in frankrijk en belgie
  vrijdag 26 november 2021 @ 03:34:31 #113
82207 Chokeme
DIY Viroloog
pi_202344775
's Nachts in een shoarmatent, zit een dronken vent achter de gokbak, korsten en wondjes op zijn hoofd van een recente knokpartij, uit volle borst ruziënd aan de telefoon met zijn vriendin, genaamd 'VICTORIA!!@!1', die kennelijk op een nabijgelegen vakantiepark zit.
De kebab vliegt uit zijn mond als hij tekeer gaat en de shoarmaboer maant hem meerdere malen tot rust, waarop hij instemt maar vervolgens gewoon weer door gaat.
Hij belt taxibedrijven, maar niemand wil hem oppikken, en dan begint hij met briefjes van 50 te strooien naar onder andere de shoarmaboer, voor als die hem vervoer naar het vakantiepark zou regelen.
Ik denk nou vooruit, dat geld is ook zonder mij niet meer bij hem aan het einde van de nacht, we zullen eens kijken. Zijn ze hier van hem af, kan hij naar bed, en als hij nog met geld gaat strooien heb ik mijn avondje stappen eruit.
Ik ben ondertussen ook klaar met eten, loop naar hem toe en bied hem een lift aan, waarmee hij instemt.

Eenmaal in de auto gaat het ruziën met Victoria door, ze bellen af en aan, waarbij hij zich niet stoort aan mijn aanwezigheid en haar ongestoord de huid vol scheld. Er zijn ook nog andere mensen in het vakantiehuis, begrijp ik.
Tussen de bedrijven door vertelt hij dat de wonden op zijn hoofd komen van een gevecht met agenten enkele dagen eerder, en hij geeft me een grote top wiet als dank voor de lift.
Het bellen gaat weer verder, maar deze keer flipt hij finaal. Hij grijpt zijn tas, opent hem en roept 'Waar is mijn pistool!!!'. Ik besef me dat, als ik dat ding uit zijn tas of handen zou grissen, dat vast niet goed afloopt. Ik kijk ondertussen naar welke boom ik pak, hij heeft geen gordel om en let niet op. Hij zit uitzinnig in zijn tas te graaien maar er komt nog niets tevoorschijn en ik wacht af. Uiteindelijk komt er godzijdank geen pistool tevoorschijn. Ik geloof wel dat hij oprecht dacht dat hij één bij zich had.
We waren toen ook bijna gearriveerd. Het leek me beter nog even door te rijden. Hij bood me nog aan mee te komen voor een biertje, waarvoor ik vriendelijk bedankt heb.

Achteraf toch niet echt een handige actie.

[ Bericht 0% gewijzigd door Chokeme op 26-11-2021 05:12:29 ]
It's okay to be white
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')