abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_201894950
Begin oktober kwamen de gevestigde media met berichten van slechte behandeling van migranten die aankwamen aan de grenzen van verschillende EU-landen. De reactie van Brussel heeft niet op zich laten wachten: EU-commissaris Ylva Johansson maande Griekenland, RoemeniŽ en de autoriteiten van KroatiŽ zo snel mogelijk de incidenten te onderzoeken. Ze wist ook te vertellen dat er verdenkingen zijn dat deze landen gelden voor grensbescherming misbruiken en wil ook dit gaan onderzoeken.

De eerste die het ongepaste gedrag van de grenswachters meldde, was de zelfverklaarde mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Daarna waren in de “Lighthouse rapporten” beeldopnames te zien van migranten die klappen krijgen van personen in maskers aan de Kroatisch-Bosnische grens en tegelijkertijd een verslag over hoe Oost-Europese staten vanaf het begin van 2020 een honderd wreedheden tegen vluchtelingen zouden hebben begaan. De getuigenissen van slachtoffers en videomaterialen werden over een tijdspanne van acht maanden ijverig verzameld. De resonantie van de publicatie was zodanig dat Zagreb de volgende dag begon te onderzoeken en drie grenswachten werden ontslagen.

De betrokken organisatie Lighthouse Reports, van de eerder genoemde rapporten over het lot van migranten bij de EU-grenzen, weet zichzelf te positioneren als een niet-commerciŽle organisatie die onafhankelijke journalistieke onderzoeken uitvoert. In de lijst van sponsors zitten echter fondsen en structuren die het nodige vertellen over de organisatie. Onder hen o.a. de Rockefeller Foundation, Oak Foundation van de Britse miljardair Alan Parquer en de Open Society van George Soros. De organisatie verbergt niet dat ze de migranteninstroom als een culturele verrijking voor Europa ziet. Vier jaar geleden kwam van een zelfde soort bron, die door oligarch George Soros wordt beheerst, het materiaal van het nepnieuws dat vervoerders van migranten geen relatie hebben met mensensmokkelaars. Soros heeft in 2016, in het midden van de migratiecrisis, 500 miljoen dollar uitgedeeld aan initiatieven om migranten in Europa te helpen.

Dergelijke “onafhankelijke” mensenrechtenverdedigers berekenen niet de gevallen van wreedheid begaan door migranten tijdens het oversteken van de grens en dergelijke incidenten worden ook altijd op grote schaal afgeschermd door de liberale media, die een beeld voor de lezer vormen van wrede wetshandhavingsambtenaren en ongelukkige en achtergestelde vluchtelingen. Tegelijkertijd zwijgen ze over de gevolgen van massale toestroom van migranten, met wie Europa geconfronteerd wordt, evenals over de islamisering van het Europees continent.

Hierbij komt nog de campagne tegen Frontex, verantwoordelijk voor het beschermen van buitengrenzen van de EU, ook doelwit van “onafhankelijke” media en zelfverklaarde onderzoeksjournalisten. Een bekende voortrekker is hier Bellingcat die heeft verschillende onderzoeken gewijd met kritieken op de acties van Griekse wetshandhavingsinstanties vanwege vermeende wrede behandeling van migranten. Allemaal werden ze gefinancierd via het J4EU-mechanisme (onderzoeksjournalistiek voor Europa), dat bestaat door middelen van dezelfde Soros en zijn Open Society. De Bellingcat-organisatie ontving vorig jaar een subsidie voor 15 duizend euro van Lighthouse-rapporten om informatie te vergaren.

De uitkomsten van de onderzoeken en artikels zijn niet verrassend gezien wie ervoor betaalt. Men hoopt ermee aan te zetten tot de volledige opening van de grenzen van de Europese staten voor de hordes migranten. Dit is tenslotte het uiteindelijke doel van hun gemeenschappelijke sponsors, die de islamisering van Europa wensen, dit in tegenstelling tot de inwoners van de Europese landen.
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:17:29 #2
308499 Dven
Voorbeelduser
pi_201895116
De VOLLEDIGE OPENING van de Europese grenzen om de GEWENSTE ISLAMISERING te faciliteren door die OVERGELOPEN JOOD SOROS!!!! _O_
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:32:55 #3
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201895230
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 09:54 schreef Janssen_S het volgende:
Men hoopt ermee aan te zetten tot de volledige opening van de grenzen van de Europese staten voor de hordes migranten. Dit is tenslotte het uiteindelijke doel van hun gemeenschappelijke sponsors, die de islamisering van Europa wensen, dit in tegenstelling tot de inwoners van de Europese landen.
Hoe volgt dit logisch uit het voorgaande :? .
Huilen dan.
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:35:27 #4
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201895250
Wiens doel is het nu om Europa te Islamiseren?

Bilderberg? Illuminati? Reptillians?

Of toch Soros+Gates?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:51:26 #5
308499 Dven
Voorbeelduser
pi_201895359
quote:
7s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:32 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Hoe volgt dit logisch uit het voorgaande :? .
Meneer 'schrijft' voor een verzamelplekje van extreemrechts conservatief tuig. Waar men heeft een hekel heeft aan zogeheten feminazi's en Franse broodbakkers van allochtone komaf. FOK! wordt gebruikt om dezelfde bagger snel even op te pleuren, in de hoop wat meer zieltjes naar dat blogje te trekken.

Dus nee, van deze user hoef je bij voorbaat helemaal niets te verwachten.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')