abonnement Unibet Coolblue
  zondag 24 oktober 2021 @ 22:08:45 #1
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_201891721
Rutte: uithuisplaatsing toeslagenkinderen 'precies uitzoeken'

Allereerst 'n goedenavond,

Nu heb ik even tijd voor u na een bezoek samen met m'n partner :* *) aan een wijnbar ergens in Haarlem eerder vanavond. Vanmorgen in zowel kerkelijke O-) als professionele kringen *), onder genot van drankjes, worst en een kaasplankje :Y) :9, werd met passend medeleven en grote zorgen :o gesproken over de verstrekkende gevolgen van een toeslagenaffaire die z'n weerga niet kent en de impact op werkelijke benadeelden. ;( Uiteraard blijft er desondanks deels begrip voor een doorstaand strenge aanpak van fraude met toeslagen e.d. *) Daar moet ook weinig verandering in gaan komen want er zitten vast ook legio frauduleuze cliënten tussen. :{w Maar het systeem mag best op de schop en medewerkers mogen m.i. wat beter worden onderricht in hun best zwaar verantwoordelijke functie, dunkt mij. :7~

Enfin, het is tevens ook iets waar men vanuit bepaald hoeken scherper gaat toezien. :s) :s) :s) Immers kan deze vrij schokkende gebeurtenis door een soms falend overheidssysteem iemand maken en breken. :{ Dit drama kon louter geschieden doordat fout op fout zich opstapelde bij de Belastingdienst, waardoor in bepaalde gevallen bijna met volle overtuiging valt te zeggen dat zij door deze kwestie zwaar gedupeerd zijn en mogen heten. En het zijn best pijnlijke passages binnen de eerste ruim 20 jaar van deze eeuw.
Zelfs bij ons op locatie Amsterdam Zuid is de toeslagenaffaire nog regelmatig het onderwerp van gesprek, kan ik *) de lezer hier met een gerust hart vertellen. :S___D

Medio dit jaar heeft men vanuit de grote organisatie op de Zuid As nog telefonisch contact gehad met Rutte. Al met al is het geen leuke kwestie :{ en daarover was men het unaniem eens. Maar nu is gebleken dat deze nare zaak zo uit de hand gelopen is dat zélfs uithuisplaatsing van kinderen bij gedupeerden is geschied, trekt men flink aan de teugels om de nare gevolgen voor deze personen nog spoediger een andere wending te geven. :s) :s) :s) Fraude en zulks is helaas ook van alle tijden, hierdoor heeft de fiscus al veel geld verloren en het blijft een financieel misdrijf waar ondanks mogelijke fouten scherp op toegezien blijft worden en eventueel op gesanctioneerd. *) Maar waar gewerkt wordt vallen helaas ook spaanders en dat heeft men geweten. :X Het is iets wat wij niet goedkeuren en waarvoor naast belangrijke economische zaken onzerzijds veel aandacht blijft. :7~

Graag geziene mensen met het hart op de juiste plaats, zoals wij te Amsterdam Zuid en Haarlem *) :Y) die uiteraard ook gelieerd zijn aan de fiscus :s) :s) :s), evenals het voltallige (demissionair) kabinet, met name de VVD en het CDA, zien er nu met man en macht op toe dat verreweg de meesten schadeloos gesteld gaan worden. *)
De uithuisplaatsing in kwestie als gevolg van deze onverkwikkelijke kwestie, bestempelt men toch als een heus onrecht en zware aantasting van het recht van de mens op zich. Het zijn er best veel binnen het genoemde tijdsbestek van 5 jaar waar het CBS over bericht. :lijstje: Een ernstige zaak! :o

Ook voor Rutte, die zich al jaren in het zweet werkt voor andermans economisch welzijn, blijft het een pijnlijke zaak. Dat blijkt wel uit zijn aanvankelijk aarzelende reactie in het filmpje hieronder in het artikel. :o
Dat schadeloosstelling reeds in volle gang is, is ons al tijden bekend. *) ''Ongeacht wat 'kreukjes' in de afhandeling, mede vanwege de complexheid hiervan, zal deze nare affaire zeker niet aan de aandacht ontsnappen van de overheid en daarmee onder de aloude grote stapel paperassen belanden'', aldus dito ingewijden. Het landelijke meldpunt gaat voor alle betreffende ouders ook belangrijke diensten draaien in het licht van deze nare gevolgen. :!

Wat u? In de Tweede Kamer zal hierover best nog veel gesteggeld worden en het laatste woord hierover is natuurlijk nog lang niet gesproken, lijkt mij.
Dat geldt al zeker voor linkse partijen die sowieso te vaak argwanend reageren op rechts, maar zij mogen evenals Rutte en vele anderen best vertrouwen op betere tijden waarmee ik de OP nu beëindig. :7~

Scjvb

~~~~

quote:
Premier Rutte wil dat precies wordt nagegaan hoe het zit met de uithuisplaatsing van ruim duizend kinderen van gedupeerden van de toeslagenaffaire. Hij reageert op het onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waaruit blijkt dat in de periode 2015-2020 naar schatting 1115 kinderen uit huis zijn geplaatst.

"Het is een ernstig bericht. Het kabinet gaat heel precies uitzoeken hoe het zit", zei Rutte die bij een Europese top in Brussel is. "Sowieso is het hele dossier van de kindertoeslagenaffaire verschrikkelijk van a tot z."

'Het raakt heel Nederland'

Het CBS kwam dinsdag met het onderzoek naar buiten en plaatste daarbij de kanttekening dat er alleen gekeken was naar het aantal uithuisplaatsingen in de periode vanaf 2015, het jaar dat de Jeugdwet inging en er cijfers zijn bijgehouden. De kinderopvangtoeslagaffaire speelt al sinds 2004. Verschillende Kamerleden reageerden verontrust op de cijfers en willen onder meer duidelijkheid in hoeverre uithuisplaatsingen voorkomen hadden kunnen worden.

Minister Dekker voor Rechtsbescherming heeft vandaag in een brief aan de Kamer laten weten dat het werkelijke aantal uithuisgeplaatsten hoger kan liggen. In totaal staan er 50.000 kinderen van toeslagouders geregistreerd.

Gedwongen, niet vrijwillig

Het CBS heeft alleen gekeken naar de gedwongen uithuisplaatsingen en niet naar de vrijwillige uithuisplaatsingen. Het CBS-rapport meldt niet of de uithuisplaatsingen het gevolg zijn van de toeslagenaffaire of dat er andere oorzaken zijn. Om uit te zoeken wat de oorzaken zijn, is volgens de dienst meer onderzoek nodig.

Minister Dekker schrijft dat het "verschrikkelijk" zou zijn als de problemen van kindertoeslagouders een rol hebben gespeeld bij de uithuisplaatsingen.

Rechter

Dekker belooft in de brief hulp en ondersteuning aan alle ouders en kinderen. De gedupeerde kinderen kunnen een financiële vergoeding aanvragen bij een Commissie Werkelijke Schade. In de zomer werd al bekend dat kinderen ook in aanmerking komen voor een financiële vergoeding. Exacte bedragen zijn nog niet bekend. De Tweede Kamer denkt aan bedragen tussen de 2000 tot 10.000 euro.

Gemeenten gaan kijken of "herstel van de gezinssituatie" wenselijk en mogelijk is. Maar daar moet uiteindelijk ook een rechter zich over buigen. Er moet een landelijk meldpunt komen waar ouders en kinderen die met een uithuisplaatsing te maken kregen, terechtkunnen met vragen.

Een aantal partijen zit naar eigen zeggen nog met veel onbeantwoorde vragen. De ChristenUnie, SP, het CDA en Kamerlid Omtzigt willen dat de rijksoverheid erop toeziet dat het landelijke meldpunt ook goed gaat functioneren en dat de gedupeerden snel geholpen worden.

Verder willen deze partijen opheldering over onder meer de uithuisplaatsingen vóór 2015, de schadecompensatie en het aantal kinderen dat vrijwillig uit huis is gegaan vanwege de toeslagproblemen thuis.

© https://nos.nl/artikel/24(...)en-precies-uitzoeken
.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  zondag 24 oktober 2021 @ 22:11:49 #2
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_201891794
Blijf het maar vooral elke keer voor die klootzak opnemen met je elitaire topics vol VVD fetisjisme.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_201891824
Gaat hij het uitzoeken??

Treed af eikel, je bent hier medeverantwoordelijk voor!!!
pi_201891913
quote:
13s.gif Op zondag 24 oktober 2021 22:11 schreef Harvest89 het volgende:
Blijf het maar vooral elke keer voor die klootzak opnemen met je elitaire topics vol VVD fetisjisme.
Jij hebt het daadwerkelijk gelezen? Bewonderingswaardig van je.
  zondag 24 oktober 2021 @ 22:35:19 #5
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_201892418
Surrealistisch dat die man er nog zit. Niemand neemt hem nog serieus, maar we moeten allemaal meedoen met het toneelstuk.
pi_201892578
Die hele affaire is het toppunt van falen geweest. Lager kan het niet. Zoveel leed.

En dan jaren later gaat ie het allemaal precies uitzoeken. Echt, rot toch op.
pi_201892681
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 22:35 schreef BasEnAad het volgende:
Niemand neemt hem nog serieus,
Ik wel.
pi_201892961
In de Volkskrant stond ook een groot artikel over een ouder waarvan de kinderen door de toeslagenaffaire afgenomen waren. De praktijk bleek anders, aldus de kleine correctie in dezelfde krant.

  zondag 24 oktober 2021 @ 23:02:23 #9
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_201893121
Mag hópen dat het nauwkeurig uitgezocht wordt.

Zullen genoeg kinderen bij zitten die niet als gevolg van die affaire uit huis zijn gezet.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_201893307
Gelukkig staan er een 'paar' smileys in de OP om het wat leesbaarder te maken.
pi_201893501
Belachelijk dat deze regering er nog steeds zit.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_201893527
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 23:44 schreef Hathor het volgende:
Belachelijk dat deze regering er nog steeds zit.
Eh formeel gezien is dat ook niet zo, vandaar 'demissionair'
pi_201893631
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 23:02 schreef Drekkoning het volgende:
Mag hópen dat het nauwkeurig uitgezocht wordt.

Zullen genoeg kinderen bij zitten die niet als gevolg van die affaire uit huis zijn gezet.
Maar stress doet rare dingen met mensen. Tijdens corona en thuiswerken vielen er ook meer klappen.
  maandag 25 oktober 2021 @ 04:47:31 #14
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_201893964
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 00:10 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Maar stress doet rare dingen met mensen. Tijdens corona en thuiswerken vielen er ook meer klappen.
Klopt.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  maandag 25 oktober 2021 @ 07:19:10 #15
413578 Hahug13
Parttime autist
pi_201894139
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 23:48 schreef Rekkie het volgende:

[..]
Eh formeel gezien is dat ook niet zo, vandaar 'demissionair'
Formeel gezien is dit kabinet demissionair. Maar praktisch zeker niet.
pi_201894233
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 07:19 schreef Hahug13 het volgende:

[..]
Formeel gezien is dit kabinet demissionair. Maar praktisch zeker niet.
Dank voor de bevestiging :?
  maandag 25 oktober 2021 @ 08:10:54 #17
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_201894279
Geef het een maandje, zijn ze weer missionair.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_201894282
Ik zou als ik die ouders was nergens op rekenen. Bij een terugplaatsing worden alle relevante feiten en omstandigheden gewogen. Als een kind nu in een goed en stabiel pleeggezin zit, daar gehecht is aan de pleegouders, daar zijn vrienden, sport en school heeft, dan gaat een kinderrechter echt niet beslissen om dat kind uit die goede omgeving te halen omdat de oorzaak van de plaatsing (mede) is veroorzaakt door nalatig handelen van de overheid. Het belang van het kind staat altijd voorop. Niet van de ouders.
  maandag 25 oktober 2021 @ 08:14:33 #19
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_201894296
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 00:10 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Maar stress doet rare dingen met mensen. Tijdens corona en thuiswerken vielen er ook meer klappen.
Als papa z'n kinderen verrot slaat omdat hij stress heeft dan is hij ongeschikt als ouder, ongeacht de reden van die stress.
  maandag 25 oktober 2021 @ 08:33:17 #20
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_201894362
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 23:02 schreef Drekkoning het volgende:
Mag hópen dat het nauwkeurig uitgezocht wordt.
'nauwkeurig uitzoeken' is bij Rutte een andere term voor:

We doen er helemaal niks mee, maar als we dat zeggen breekt de pleuris uit. We schuiven het voorlopig op de lange baan dan hebben we tijd om ontkenningen en smoezen te bedenken.
Tot nooit .......
  maandag 25 oktober 2021 @ 08:37:31 #21
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_201894380
De onderste steeeeeeeen
pi_201894837
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2021 08:14 schreef Twiitch het volgende:

[..]
Als papa z'n kinderen verrot slaat omdat hij stress heeft dan is hij ongeschikt als ouder, ongeacht de reden van die stress.
Als dit de enige trigger was, en zonder dit, vader of moeder nooit dit gedaan zou hebben....

Daarom vind ik zorgvuldigheid erg belangrijk. Ik erger mij kapot aan het toch hysterische gedoe van de media en kamerleden. Doe even rustig.
pi_201894878
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 00:10 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Maar stress doet rare dingen met mensen. Tijdens corona en thuiswerken vielen er ook meer klappen.
Ehm, gaat dit niet veelal over pre-corona tijd?? (2015-2020)

Onderzoekscommissie, aanbevelingen. Glas. Plas. >> OK, dit land is weer gaaf! :')

Edit: kudo's :D weer voor :( de letterlijk :s nietszeggende woordenbrij 0+ van TS, chapeau weer. :')

[ Bericht 17% gewijzigd door Het_Bokje op 25-10-2021 09:54:02 ]
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
pi_201894954
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 22:53 schreef luxerobots het volgende:
In de Volkskrant stond ook een groot artikel over een ouder waarvan de kinderen door de toeslagenaffaire afgenomen waren. De praktijk bleek anders, aldus de kleine correctie in dezelfde krant.

[ afbeelding ]
Bij veel gevallen speelde vóór die toeslagenaffaire zich al genoeg af en stonden die gezinnen al onder toezicht.

Los van dit:
Mss eens kappen met al die subsidies en toeslagen die veel mensen krijgen.
Heel veel wordt onterecht geclaimd.
Het lijkt soms wel dat het hele land door subsidies en toeslagen bij elkaar wordt gehouden...
pi_201895012
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2021 08:33 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
'nauwkeurig uitzoeken' is bij Rutte een andere term voor:

We doen er helemaal niks mee, maar als we dat zeggen breekt de pleuris uit. We schuiven het voorlopig op de lange baan dan hebben we tijd om ontkenningen en smoezen te bedenken.
Dit dus. Waar is die nieuwe bestuurscultuur? Alle beloften daartoe zijn tot op heden niet nagekomen.
pi_201895031
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:01 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Dit dus. Waar is die nieuwe bestuurscultuur? Alle beloften daartoe zijn tot op heden niet nagekomen.
Want zo snel gaat dat :')
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:04:45 #27
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201895044
Ah bekende tactiek van dit Sujet

Tijd kopen om antwoord te verzinnen
Onafhankelijk onderzoek laten doen terwijl je er met sturing van a tot z bovenop zit
Hopen dat de emoties afvlakken in de tussentijd
Of een ander actueel onderwerp de aandacht overneemt
Dan sterke conclusies trekken maar geen verantwoordelijken aanwijzen
Lessen trekken voor de toekomst, maar niks veranderen
Wij herkennen ons hier niet in en meer retoriek in de tweede kamer als die boos worden
Verontwaardiging spelen als ze hard worden aangepakt
Slachtoffers laten creperen want geen precedentwerking

En door zonder dat er ook maar iets veranderd :( :r
pi_201895098
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:03 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Want zo snel gaat dat :')
Een onafhankelijk meldpunt oprichten hoeft dus geen maanden te duren. Een vacature uitschrijven voor een archivaris kan je binnen een week doen. Enzovoort.

Allemaal dingen die Rutte en zijn regering hebben toegezegd aan de volksvertegenwoordiging in de Tweede Kamer en dus al gelijk niet na komt. Hoe lang blijf je Rutte de hand boven het hoofd houden? De man is een schandvlek op de democratie en een gevaar voor de stabiliteit van de samenleving.
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:19:09 #29
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_201895127
quote:
6s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:04 schreef ikweethetookniet het volgende:
Tijd kopen om antwoord te verzinnen
Onafhankelijk onderzoek laten doen terwijl je er met sturing van a tot z bovenop zit
Hopen dat de emoties afvlakken in de tussentijd
Of een ander actueel onderwerp de aandacht overneemt
Dan sterke conclusies trekken maar geen verantwoordelijken aanwijzen
Lessen trekken voor de toekomst, maar niks veranderen
Wij herkennen ons hier niet in en meer retoriek in de tweede kamer als die boos worden
Verontwaardiging spelen als ze hard worden aangepakt
Slachtoffers laten creperen want geen precedentwerking
  maandag 25 oktober 2021 @ 10:22:32 #30
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_201895152
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:01 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]
Dit dus. Waar is die nieuwe bestuurscultuur? Alle beloften daartoe zijn tot op heden niet nagekomen.
Nieuwe bestuurscultuur heeft tijd nodig he..
Jaar of 4
Tot nooit .......
pi_201895209
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:22 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Nieuwe bestuurscultuur heeft tijd nodig he..
Jaar of 4
Idd, bij de volgende verkiezingen komen ze dan met iets als; met de kennis van nu...
pi_201895973
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:03 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Want zo snel gaat dat :')
Eerlijk zijn gaat best snel. 'De kamer niet informeren' is ook zo stopgezet.
"Pools are perfect for holding water"
  maandag 25 oktober 2021 @ 12:12:16 #33
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_201896072
Wel mooi dat Rutte de onderste steen boven wil krijgen

_O-
pi_201896552
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 12:00 schreef probeer het volgende:

[..]
Eerlijk zijn gaat best snel. 'De kamer niet informeren' is ook zo stopgezet.
Je kan niet altijd eerlijk zijn. Dat geldt overal. Wat is dat voor kinderlijk over hoe de wereld werkt.
pi_201897199
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2021 12:51 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Je kan niet altijd eerlijk zijn. Dat geldt overal. Wat is dat voor kinderlijk over hoe de wereld werkt.
Hiermee het niet informeren van de kamer goedpraten. Ethische armoede. VVD-er zeker? Zeer typisch.
"Pools are perfect for holding water"
pi_201898299
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 10:22 schreef Speekselklier het volgende:

[..]
Nieuwe bestuurscultuur heeft tijd nodig he..
Jaar of 4
Nee joh... Een jaartje of 20-30
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  maandag 25 oktober 2021 @ 15:38:37 #37
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_201898645
Rutte gaat het net zo "nauwkeurig" onderzoeken als al zijn vorige schandalen? Die gast is compleet de weg kwijt.
  maandag 25 oktober 2021 @ 15:57:00 #38
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_201898893
Mocht de wantrouwende medemens zich nog steeds afvragen hoe het ongeveer zit. Het vertrouwen in Rutte en de VVD viert nog altijd hoogtij en zij geniet halverwege deze maand nog steeds onophoudelijk de voorkeur v.e. groot percentage Nederlanders.



En natuurlijk zijn er fouten gemaakt, dus reden genoeg om daarmee flink aan de slag te blijven en herstelpunten te creëren.
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
  maandag 25 oktober 2021 @ 16:16:07 #39
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201899159
Rutte III behaalde de afgelopen jaren dit treurige record

In de jaren dat kabinet-Rutte III actief is, heeft het een treurig record behaald, zo blijkt nu. Nooit eerder kreeg een kabinet zoveel moties van wantrouwen en afkeuring aan de broek.

https://www.metronieuws.n(...)iii-treurige-record/

En gewoon blijven zitten :r en werken aan Rutte 4 :r
  maandag 25 oktober 2021 @ 16:53:05 #40
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_201899590
Neemt iemand hem en de woorden die hij nooit nakomt dan echt nog serieus ? :')
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_201900660
Negen maanden na de val van het kabinet komen met 'nauwkeurig uitzoeken', ja man.
Dat VVD nog steeds zo hoog staat in de peilingen zegt iets over onze maatschappij. Zolang iets mensen zelf niet raakt interesseert het ze niet. Souvereiniteit lijkt te verdwijnen. Veel mensen denken alleen nog aan zichzelf. De ondergang van een beschaving. Fraudeurs moeten koste wat kost worden gepakt, gedupeerden zijn bijzaak.
pi_201900770
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 18:40 schreef Makrelis het volgende:
Negen maanden na de val van het kabinet komen met 'nauwkeurig uitzoeken', ja man.
Dat VVD nog steeds zo hoog staat in de peilingen zegt iets over onze maatschappij. Zolang iets mensen zelf niet raakt interesseert het ze niet. Souvereiniteit lijkt te verdwijnen. Veel mensen denken alleen nog aan zichzelf. De ondergang van een beschaving. Fraudeurs moeten koste wat kost worden gepakt, gedupeerden zijn bijzaak.
Tja...Waarschijnlijk dat er hier door velen werd geroepen dat de overheid hard moest ingrijpen. Bananenrepubliek en hoe eigen volk werd benadeeld. Volk is minstens zo dubieus als de overheid. Of je nou op Rutte stemt of niet. Ik kan niet tegen die krokodillentranen.
pi_201900771
quote:
0s.gif Op maandag 25 oktober 2021 18:40 schreef Makrelis het volgende:
Negen maanden na de val van het kabinet komen met 'nauwkeurig uitzoeken', ja man.
Dat VVD nog steeds zo hoog staat in de peilingen zegt iets over onze maatschappij. Zolang iets mensen zelf niet raakt interesseert het ze niet. Souvereiniteit lijkt te verdwijnen. Veel mensen denken alleen nog aan zichzelf. De ondergang van een beschaving. Fraudeurs moeten koste wat kost worden gepakt, gedupeerden zijn bijzaak.
Sinds dat VVD de grootste is geworden is Nederland stukje bij beetje steeds minder sociaal geworden. Het volk, maar ook het land an sich. We zijn nu op een punt aanbeland waar de prijzen van basisbehoeften van de mens de pan uitrijzen, zoniet ongrijpbaar zijn.

Asocialer kan het niet meer worden.
pi_202504980
Inmiddels een maandje geleden. Huidige status, de minister president heeft nog niets uitgezocht. De onderste steen laat nog even op zich wachten.

twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-12-2021 22:58:00 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')