abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_202144259
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:01 schreef golfer het volgende:

[..]
Wat versta jij onder 'degelijk'? Waaraan moet het volgens jou voldoen en hoe moet het dan met welke ingrediënten precies gemaakt zijn?
ingrediënten: zo min mogelijk broodverbeteraars, want dat is niet nodig als je het product gewoon de tijd geeft om te rijpen. Degelijk: heeft de tijd gehad om te rijzen en plaatselijk gemaakt, geen diepvriesbrood en dan afbakken zoals bij de meeste Nederlandse bakkers.

https://www.npo3.nl/keuri(...)6-07-2020/KN_1715180

[ Bericht 10% gewijzigd door dexamfetamine op 12-11-2021 17:13:05 ]
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:17:10 #102
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202144386
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:01 schreef golfer het volgende:

[..]
Wat versta jij onder 'degelijk'? Waaraan moet het volgens jou voldoen en hoe moet het dan met welke ingrediënten precies gemaakt zijn?
voldoen aan de franse broodwetten, ergo, meel, zout, water en gist
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:19:54 #103
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202144426
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:17 schreef Jan_Onderwater het volgende:

voldoen aan de franse broodwetten, ergo, meel, zout, water en gist
In Nederland?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:28:32 #104
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202144537
Trouwens ook over stokbrood is er een aflevering geweest: https://www.npo3.nl/keuri(...)2-11-2018/KN_1702675
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 12 november 2021 @ 17:28:56 #105
414785 sirdanilot
pi_202144545
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:19 schreef golfer het volgende:

[..]
In Nederland?
Zou wel fijn zijn als Nederlands brood gewoon van bloem gemaakt wordt en niet van broodverbeteraar dat gemaakt is van mensen- of varkenshaar vind je niet? :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:30:22 #106
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202144560
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:28 schreef sirdanilot het volgende:

Zou wel fijn zijn als Nederlands brood gewoon van bloem gemaakt wordt en niet van broodverbeteraar dat gemaakt is van mensen- of varkenshaar vind je niet? :')
Hou jij het maar bij dat Ierse brood.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:32:36 #107
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202144591
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:19 schreef golfer het volgende:

[..]
In Nederland?
Voor jou natuurlijk met een extra scheut Amsterdamse azijnzeik
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:34:59 #108
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202144642
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:32 schreef Jan_Onderwater het volgende:

Voor jou natuurlijk met een extra scheut Amsterdamse azijnzeik
Pietje toch, ik woon al 36 jaar niet meer in Amsterdam. :{w
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 12 november 2021 @ 17:35:07 #109
414785 sirdanilot
pi_202144645
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:30 schreef golfer het volgende:

[..]
Hou jij het maar bij dat Ierse brood.
In ierland zijn er bijna geen bakkers. Het concept vers brood van de bakker is hier niet echt bekend. Brood is hier meestal gewoon dit:



Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:38:06 #110
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202144694
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:34 schreef golfer het volgende:

[..]
Pietje toch, ik woon al 36 jaar niet meer in Amsterdam. :{w
Jij vraagt "Waaraan moet het volgens jou voldoen en hoe moet het dan met welke ingrediënten precies gemaakt zijn?" en als je daar van twee mensen een duidelijk antwoord op krijgt waarop dat volgens hun moet voldoen loop je te azijnzeiken.
Kortom, wat wil je nu eigenlijk behalve zuigen?
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 12 november 2021 @ 17:39:47 #111
414785 sirdanilot
pi_202144722
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:38 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Jij vraagt "Waaraan moet het volgens jou voldoen en hoe moet het dan met welke ingrediënten precies gemaakt zijn?" en als je daar van twee mensen een duidelijk antwoord op krijgt waarop dat volgens hun moet voldoen loop je te azijnzeiken.
Kortom, wat wil je nu eigenlijk behalve zuigen?
Ben jij een kloon van pietverdriet?

Ik heb hele foelie hier thuis, die maal ik soms en gebruik ik ipv nootmuskaat.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 12 november 2021 @ 17:47:02 #112
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202144792
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:38 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Jij vraagt "Waaraan moet het volgens jou voldoen en hoe moet het dan met welke ingrediënten precies gemaakt zijn?" en als je daar van twee mensen een duidelijk antwoord op krijgt waarop dat volgens hun moet voldoen loop je te azijnzeiken.
Kortom, wat wil je nu eigenlijk behalve zuigen?
Ik vraag gewoon of de Franse methode ook geldt voor Nederland. Daar is niks zeikerigs aan, Piet.
Dat maak jij ervan.
Dat valse nichtere van jou komt dan toch weer opeens naar boven. :{w
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 12 november 2021 @ 17:55:05 #113
414785 sirdanilot
pi_202144878
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:47 schreef golfer het volgende:

Dat valse nichtere van jou
tut tut tut niet zo kattig doen schat :*
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 12 november 2021 @ 18:03:23 #114
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202144982
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2021 17:47 schreef golfer het volgende:

[..]
Ik vraag gewoon of de Franse methode ook geldt voor Nederland. Daar is niks zeikerigs aan, Piet.
Dat maak jij ervan.
Dat valse nichtere van jou komt dan toch weer opeens naar boven. :{w
Nee, dat vroeg je niet, je reageerde met "In Nederland?" en "Hou jij het maar bij dat Ierse brood."
En daarop aangesproken ga je de vermoorde onschuld spelen en mij voor valse nicht uitmaken.
pi_202145049
jongens laat je niet opfokken door een boomer :D

Komt hij uit Amsterdam ja? Amsterdammer zijn is net als herpes, het sluimert op de achtergrond en eens in de zoveel tijd gaat het jeuken en ziet het er lelijk uit. Goed voorbeeld dat Amsterdammers kut zijn, ook al wonen ze 36 jaar niet meer in Amsterdam.
  vrijdag 12 november 2021 @ 18:40:56 #116
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202145584
Zuid Europa, Salami, witte schimmel
Nederland, Salami, wit plastic
:P
  zaterdag 13 november 2021 @ 04:41:04 #117
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_202153559
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 november 2021 16:14 schreef dexamfetamine het volgende:
zelfde verhaal altijd in NL. alles draait om winstmaximalisatie, en er is niet eens een nederlands alternatief voor kaas zonder plastic korst. :{
Was vandaag bij de lokale bakker en ik moest aan KvW denken. Ik had een stokbrood vast en vroeg aan de medewerker of ze iets kon vertellen over wat er in zat, hoe het deeg is gerijst enz. Ze vroeg me waarom en ik zei dat ik een degelijk stokbrood zocht omdat stokbroden in de supermarkt heel klef en niet luchtig zijn.

Zegt ze: deze zijn niet Franse stijl. Maar ze durven er wel godverredomme 2 keer zoveel voor te vragen voor hetzelfde inferieure product. Het is toch belachelijk dat je niet eens een degelijk stokbrood kunt kopen bij de bakker? Had er desnoods 3/4 euro voor willen betalen, maar nee ;(
In Nederland is alles 'fake'. Het enige verschil tussen de bakker en de supermarktbakker is de "marketing". Alles bij de bakker in de stad is evengoed afbaktroep of gemaakt van broodmixen.

En dat geldt ook voor de zogezegd "ambachtelijke" boerderijen die zelf hun kaas, kwark, weetikveel maken. Die doen het op dezelfde manier als de grote fabriek.
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  zaterdag 13 november 2021 @ 08:54:34 #118
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202154195
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 04:41 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]
In Nederland is alles 'fake'. Het enige verschil tussen de bakker en de supermarktbakker is de "marketing". Alles bij de bakker in de stad is evengoed afbaktroep of gemaakt van broodmixen.

En dat geldt ook voor de zogezegd "ambachtelijke" boerderijen die zelf hun kaas, kwark, weetikveel maken. Die doen het op dezelfde manier als de grote fabriek.
Leren de "ambachtsmensen" al zo op school, de kleindochter van Cees Holtkamp vertelde dat ze op school leren banketbakkersroom met poeier en water te maken. Maken Croissants met margarine, want dat werkt beter.....
pi_202175808
Nieuwe aflevering Keuringsdienst van Waarde: ‘Er zit helemaal geen keuken in Teun van de Keuken’

https://speld.nl/2021/11/(...)-teun-van-de-keuken/

_O-
Uw ADH vitamine Worst
Met vriendelijke groenten
pi_202188602
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 november 2021 04:41 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]
In Nederland is alles 'fake'. Het enige verschil tussen de bakker en de supermarktbakker is de "marketing". Alles bij de bakker in de stad is evengoed afbaktroep of gemaakt van broodmixen.

En dat geldt ook voor de zogezegd "ambachtelijke" boerderijen die zelf hun kaas, kwark, weetikveel maken. Die doen het op dezelfde manier als de grote fabriek.
Dan ga je naar de verkeerde bakker.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  maandag 15 november 2021 @ 16:25:01 #121
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202189427
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 15:31 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Dan ga je naar de verkeerde bakker.
Denk dat je in de meeste Nederlandse steden, dorpen geen ander soort hebt.
pi_202189518
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 16:25 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Denk dat je in de meeste Nederlandse steden, dorpen geen ander soort hebt.
De mijne bakt al zeker 45 jaar, zijn brood smaakt ook lekkerder dus ik gok dat hij er nog 1 van de traditionele stempel is. Ook de enige die fatsoenlijke eierkoeken kan maken.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  maandag 15 november 2021 @ 16:39:31 #123
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202189579
quote:
0s.gif Op maandag 15 november 2021 16:32 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
De mijne bakt al zeker 45 jaar, zijn brood smaakt ook lekkerder dus ik gok dat hij er nog 1 van de traditionele stempel is. Ook de enige die fatsoenlijke eierkoeken kan maken.
Dat is fijn voor je, prijs je gelukkig, maar jij weet ook dat het meestal niet goed is.
  donderdag 18 november 2021 @ 13:12:44 #124
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202229431
Vanavond:

Pasta carbonara: een op het oog simpel klassiek Italiaans gerecht dat nog verdraaid lastig is om te maken. Althans, als je het originele recept volgt. De Keuringsdienst Van Waarde merkte dat er tal van recepten zijn en dan met name van de romige, witte saus die over de spaghetti wordt gegoten. Daar komt bij dat er tegenwoordig ook carbonarakruiden worden verkocht en er zelfs diepvriespizza’s carbonara in de schappen van de supermarkten liggen.

De grote vraag is: wat is nu de echte carbonara? Moeten er op het eind rauwe eieren door de pasta worden geroerd? Mag er eigenlijk wel room, of zelfs melk bij? De Italianen gebruiken zo min mogelijk ingrediënten en zijn nogal strikt als het gaat om de bereiding. Zelfs de kaassoort is heilig voor de perfecte carbonara.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Tettenkoning donderdag 18 november 2021 @ 13:18:44 #125
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202229525
Er hoort idd geen room in een authentieke carbonara, daar zitten maar 5 ingrediënten in:

• Guanciale (wangspek)
• Pecorino Romano
• Eieren
• Peper
• Spaghetti
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  donderdag 18 november 2021 @ 13:21:03 #126
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202229557
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 13:18 schreef Nine. het volgende:
Er hoort idd geen room in een authentieke carbonara, daar zitten maar 5 ingrediënten in:

• Guanciale (wangspek)
• Pecorino Romano
• Eieren
• Peper
• Spaghetti
Dit, maar in niet Italiaanse landen menen mensen dat meer beter is, dus gaat er room in, champignons, groenten, etc etc. Maar goed, voor een italiaan is het een tussengerecht in een bescheiden portie, voor de rest van de wereld is het de complete maaltijd of het hoofdgerecht.
pi_202229899
Zullen ze bij Roberto langsgaan ?
pi_202230398
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 13:41 schreef ddx het volgende:
Zullen ze bij Roberto langsgaan ?
Die dan weer zegt dat je het alleen bij hem juist bereid wordt en vervolgens iets verknalt als hij het zelf probeert te demonstreren..
anonieme razernist
pi_202230424
Ik ken overigens een betrouwbare culinaire journalist (Groothedde) die beweert dat ze er in Italië ook wel eens room bij mikken.
anonieme razernist
pi_202232398
quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 14:14 schreef NoCigar het volgende:
Ik ken overigens een betrouwbare culinaire journalist (Groothedde) die beweert dat ze er in Italië ook wel eens room bij mikken.
Dat zal vast gebeuren, ook in italie heeft lekker snel of oplichting in de fabriek zijn intrede gedaan.
speak only if it improves the silence.
pi_202232426
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 13:21 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dit, maar in niet Italiaanse landen menen mensen dat meer beter is, dus gaat er room in, champignons, groenten, etc etc. Maar goed, voor een italiaan is het een tussengerecht in een bescheiden portie, voor de rest van de wereld is het de complete maaltijd of het hoofdgerecht.
Ik doe dat eerlijk gezegd ook bij veel Italiaanse gerechten. Dit om toch de schijf van 5 in mijn hoofdgerecht te krijgen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  donderdag 18 november 2021 @ 16:34:49 #132
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202232465
quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 14:14 schreef NoCigar het volgende:
Ik ken overigens een betrouwbare culinaire journalist (Groothedde) die beweert dat ze er in Italië ook wel eens room bij mikken.
Hee, dat isse die Poep die toeristen willen en dan krijgen die toeristen die Poep, Eh? Nette alse die Spaghetti Bolognese met gehakt en tomaten. Inne Frankrijk, die Fransen vertellen toeristen datte zij poep in hun hoofd hebben, inne Italië wij lachen vriendelijk en geven Toeriste watte die willen.
  donderdag 18 november 2021 @ 16:39:40 #133
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202232515
En dat is precies wat ik mag aan Italianen, no worries, wij komen er wel uit.
pi_202233045
Carbonara _O_ De zelf gemaakte dan. Pasta cacio e pepe is ook top. Volgens mij dezelfde ingrediënten maar dan zonder het ei en vlees. We hebben uit Italië een hele pecorino meegenomen. En niet duur. Het is vooral de pecorino die dit recept maakt maar dat zit vast niet in de pakjes en potjes.
pi_202233217
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 16:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Hee, dat isse die Poep die toeristen willen en dan krijgen die toeristen die Poep, Eh? Nette alse die Spaghetti Bolognese met gehakt en tomaten. Inne Frankrijk, die Fransen vertellen toeristen datte zij poep in hun hoofd hebben, inne Italië wij lachen vriendelijk en geven Toeriste watte die willen.
Sodeju :')
anonieme razernist
pi_202233232
quote:
3s.gif Op donderdag 18 november 2021 16:29 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Dat zal vast gebeuren, ook in italie heeft lekker snel of oplichting in de fabriek zijn intrede gedaan.
Nou, dat was mijn indruk niet, maar ik kan niet voor hem spreken.
anonieme razernist
pi_202235875
Waarom een pakje voor carbonara eigenlijk? Het is zo’n basisrecept.
  Trouwste user 2022 donderdag 18 november 2021 @ 21:17:00 #138
7889 tong80
Spleenheup
pi_202236629
Kwade Italianen. Ha ha. Mooi.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_202236667
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 20:36 schreef alpeko het volgende:
Waarom een pakje voor carbonara eigenlijk? Het is zo’n basisrecept.
De gemiddelde nederlander is niet zo'n kieskeurig wezen en wil vooral makkelijk en snel.zonder nadenken. een pakje komt dan goed uit. Je ziet toch hele schappen vol liggen bij de supermarkt, de hele wereldkeuken in verschillende pakjes :') :D
pi_202236758
Ik vind het ook een beetje gezeik. Niet helemaal hoor maar ik heb ook weleens gehoord dat het authentiek met Parmezaan was en ik dacht dat Pecorino mijn eigen improvisatie was. Guanciale ja, daar heb ik een slager weleens mee lastig gevallen, maar die gebruikte zijn kinnebakspek liever voor de worst, inmiddels heb ik een slager bij wie ik het kan bestellen. Mooi spek, het mooiste, maar goed gerookt spek kan ook best hoor.

Geen knoflook, geen peterselie? Geen peper? Wordt het daar echt minder lekker van dan? OK, de techniek om het ei romig te krijgen en ook eiwit erbij is interessant en dat ga ik eens proberen, en ik snap dat het voor Nederlanders verleidelijk is om er een dikke roomsaus/bechamel van te maken en dat is nou net niet de bedoeling. Maar eerlijk is eerlijk, een budgetpizzaria hier heeft een carbonara met knoflook, peterselie, een Spaans pepertje achterin de mond en de een of andere room, misschien wel mascarpone. Die is heel lekker maar bij de vorige kok was die echt heerlijk.

En waar hebben we het eigenlijk over wat betreft traditioneel? Het is gewoon begonnen met bacon en eieren van de Amerikaanse bevrijders, en misschien ook wel room of gecondenseerde melk. Ik zeg altijd begin met een gerecht op zijn meest puurs, en pas het dan pas naar wens een beetje aan. Maar je kunt ook overdrijven en doen alsof je pure Italiaan bent terwijl die Italianen het ook allemaal ietsje anders maken en die van hun moeder de enige echte en beste was, al dan niet met een beetje room, zoals die ook spaghetti met tomaten, gehakt en ui saus maakte. Want dat is gewoon lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_202237031
quote:
Ik had verwacht van een romanticus dat tie wel bij het oude zou willen blijven.

Hoezo gezeik? Je verkoopt iets als carbonara en het is bechamelsaus met hamblokjes. Waarom moeten we zoiets acceptabel vinden? Het Nederlands recept is prima voedsel maar geen carbonara.
  donderdag 18 november 2021 @ 21:48:45 #142
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202237191
Wel sportief dat die maaltijdmixchef van Knorr weer mee wilde werken.
Maar met carbonara heeft het niks te maken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 18 november 2021 @ 21:54:25 #143
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202237256
Die Roemeen in dat zogenaamde echte Italiaanse restaurant maakte dus ook geen carbonara.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_202238845
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 21:18 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]
De gemiddelde nederlander is niet zo'n kieskeurig wezen en wil vooral makkelijk en snel.zonder nadenken. een pakje komt dan goed uit. Je ziet toch hele schappen vol liggen bij de supermarkt, de hele wereldkeuken in verschillende pakjes :') :D
Je hebt gewoon geen eetcultuur in Nederland. Het moet de maag vullen en het moet goedkoop en snel op tafel komen.
pi_202239099
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2021 21:48 schreef golfer het volgende:
Wel sportief dat die maaltijdmixchef van Knorr weer mee wilde werken.
Maar met carbonara heeft het niks te maken.
Die is toch wel vaker geweest hé? Ik vind hem eigenlijk oergeestig (ik heb deze uitzending maar een paar minuten bekeken)..
anonieme razernist
pi_202239160
Ik heb het nog maar vijf minuten bekeken hoor, maar zag weer iemand met echt de allergoedkoopste prefab versie van carbonara bij een Italiaanse kok langsgaan: 'Wat vind u hier nou van?'
Mijn tip voor de redactie is de volgende: Europa ken je nu wel:
Ga met Kung Fu-nasi of bami (hier een voorbeeld: https://www.smulweb.nl/recepten/1483483/Kung-fu-bami) naar Indonesië en vraag aan een kok daar wat ie er van vindt. Ga met een pakje Knorr Wereldgerechten teriyaki naar Japan. Sowieso zijn die wereldgerechten een ticket naar de hele wereld.
anonieme razernist
pi_202239352
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 16:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Hee, dat isse die Poep die toeristen willen en dan krijgen die toeristen die Poep, Eh? Nette alse die Spaghetti Bolognese met gehakt en tomaten. Inne Frankrijk, die Fransen vertellen toeristen datte zij poep in hun hoofd hebben, inne Italië wij lachen vriendelijk en geven Toeriste watte die willen.
pi_202239979
quote:
9s.gif Op donderdag 18 november 2021 17:46 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Sodeju :')
Mario modus
pi_202240155
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 13:41 schreef ddx het volgende:
Zullen ze bij Roberto langsgaan ?
Hij was wel aan de telefoon toch
pi_202240240
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2021 21:48 schreef golfer het volgende:
Wel sportief dat die maaltijdmixchef van Knorr weer mee wilde werken.
Maar met carbonara heeft het niks te maken.
Ja meestal doen dat soort producenten allemaal moeilijk.

Maar als je denkt dat je "echt" eten uit een pakje haalt is er ook wel iets mis natuurlijk :P
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')